המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:לא היה לי זמן לראות אף משחק הכנה בימים האחרונים, אז אני לא יודע את מי אבא זמן תפס או החזיק באיומים, אבל תרשה לי שלא לקחת ברצינות אמירות כאלה כשאנחנו באמצע פריסיזן. נראה בעונה הרגילה (כשפירס יקבור עוד סל ניצחון בגארדן) מי גמור ומי לא.
שחף כתב:מישה, לא תשמע מדאנקן לדוגמא משפט על חבר לקבוצה לשעבר כמו "מחקתי אותו מהטלפון שלי". המצב בבוסטון השתנה ואם כשהביג 3 הגיעו רונדו נחשב לשחקן הרביעי בהיררכיה, היום הוא כבר השחקן המוביל. בספרס זה עבר מאוד מאוד בשקט בגלל המנהיגות השקטה של דאנקן והאגו הדי קטן של ג'ינובילי. אני לא כל כך בטוח שבבוסטון זה יעבור בצורה אופטימלית כל כך, בעיקר עם הדוק ינסה לשנות ולהתאים את השיטה לשחקן הכי טוב שלו היום.
שחף כתב:מישה, לא תשמע מדאנקן לדוגמא משפט על חבר לקבוצה לשעבר כמו "מחקתי אותו מהטלפון שלי". המצב בבוסטון השתנה ואם כשהביג 3 הגיעו רונדו נחשב לשחקן הרביעי בהיררכיה, היום הוא כבר השחקן המוביל. בספרס זה עבר מאוד מאוד בשקט בגלל המנהיגות השקטה של דאנקן והאגו הדי קטן של ג'ינובילי. אני לא כל כך בטוח שבבוסטון זה יעבור בצורה אופטימלית כל כך, בעיקר עם הדוק ינסה לשנות ולהתאים את השיטה לשחקן הכי טוב שלו היום.
LIAV10 כתב:אני אישית לא מתלהב מ 19/6/9
זה לא מספרים שהאיש של הקבוצה צריך לעשות כשהרוטציה מתקצרת כ״כ בשלבים כאלה..
misha כתב:ושוב אני אומר למי ששכח, פירס שיחק על רגל אחת בפלייאוף. מושם מה קל להתעלם מזה.
roy1000 כתב:misha כתב:ושוב אני אומר למי ששכח, פירס שיחק על רגל אחת בפלייאוף. מושם מה קל להתעלם מזה.
ועכשיו הוא עם שני רגליים? הוא נראה רע. רע מאוד.
misha כתב:LIAV10 כתב:אני אישית לא מתלהב מ 19/6/9
אף אחד בסלטיקס לא הולך לקלוע 28 למשחק ואף אחד גם לא קלע יותר מ21 בעונות הקודמות, כולל עונת האליפות. זאת לא קבוצה כזאת.
ושוב אני אומר למי ששכח, פירס שיחק על רגל אחת בפלייאוף. מושם מה קל להתעלם מזה.
misha כתב:נובאמת. ראית אותו 20 דקות במשחק הכנה - משחקים שנועדות להחזיר את השחקנים לכושר - וכבר קבעת שהוא רע מאוד. בסדר, טוב שאתה לא ממהר להסיק מסקנות![]()
אם לשפוט לפי הימורי עבר שלך לגבי הסלטיקס, פירס בטח הולך לתת עונה מצוינת.
LIAV10 כתב:misha כתב:LIAV10 כתב:אני אישית לא מתלהב מ 19/6/9
אף אחד בסלטיקס לא הולך לקלוע 28 למשחק ואף אחד גם לא קלע יותר מ21 בעונות הקודמות, כולל עונת האליפות. זאת לא קבוצה כזאת.
ושוב אני אומר למי ששכח, פירס שיחק על רגל אחת בפלייאוף. מושם מה קל להתעלם מזה.
עזוב, האיש של הקבוצה חייב להעמיד ממוצעי פלייאוף של מינימום 25/5/5, תמיד חייב מישהו מעל כולם..
אני מאוד אופתע אם הממוצעי פלייאוף של פירס לא היו גבוהים יותר ממה שרשמתי בעונת האליפות..
roy1000 כתב:misha כתב:נובאמת. ראית אותו 20 דקות במשחק הכנה - משחקים שנועדות להחזיר את השחקנים לכושר - וכבר קבעת שהוא רע מאוד. בסדר, טוב שאתה לא ממהר להסיק מסקנות![]()
אם לשפוט לפי הימורי עבר שלך לגבי הסלטיקס, פירס בטח הולך לתת עונה מצוינת.
עובדתית, פירס נראה קטסטרופה, וזה כבר שני משחקי הכנה שאני ראיתי. אולי זה הכל קדם עונה ופתאום הוא ייכנס לכושר, אבל אני לא הייתי מבטל את זה כל כך מהר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים