14 אוקטובר 2012, 21:08
rc4991 כתב:שרמאדיני שחקן טוב אבל הכבדות והגמלוניות היחסית שלו מקשים עליו מאוד בליגה שבה כל סנטר הוא 2 מטר מהיר ואתלטי
גם סופו התקשה המון בליגה אז הוא לא שחקן רע?
כמו שכבר אמרתי בשבוע שעבר-הוא לא צריך לשחק בליגה
14 אוקטובר 2012, 21:10
roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה לא משנה כי בטווח הארוך הוא ירוויח בשלוש השנים הבאות את מה שפניני מרוויח וירוויח בשלוש שנים הבאות
הוא דורש שדרוג וטוען שהוא שחקן נהדר? אז הגיע הזמן להפסיק לטפל בו בצמר גפן ולהעיר על הטעויות שלו
אני לא יודע מה אתה רוצה ממנו. הוא הרכז הישראלי הכי טוב, ובפער גדול. הוא גם יותר טוב מזרים כמו היקמן. להזכיר לך כמה כסף טל בורשטיין קיבל פה? ויניב גרין?
יוגב שווה פי שתיים מהחוזה המשודרג שמכבי נתנה לו. מכבי עשתה אחלה עסקה.
14 אוקטובר 2012, 21:12
Sabonis כתב:rc4991 כתב:שרמאדיני שחקן טוב אבל הכבדות והגמלוניות היחסית שלו מקשים עליו מאוד בליגה שבה כל סנטר הוא 2 מטר מהיר ואתלטי
גם סופו התקשה המון בליגה אז הוא לא שחקן רע?
כמו שכבר אמרתי בשבוע שעבר-הוא לא צריך לשחק בליגה
לא ראיתי בנתיים שום דבר שעונה להגדרה טוב חוץ מהעונשין. שוב אני אומר, שרמנדיני מזכיר לחלוטין את פופה- תנועות, תגובות, גובה, מראה ומשהו שמרגיש לא מחובר לכדורסל.
למרות הגובה שלו אין לו שום דבר שדומה למשחק גב לסל.
בהגנה סופו לידו זה נדב הנפלד.
יש הרבה רגעים שאתה מרגיש שממש אין לו מושג מה הולך. כאילו הוא בכוכב אחר. הדוגמה הכי טובה לזה היה באיזה פיק אנד רול במחצית הראשונה.
שרמנדיני יצא לחילוף ואז בצורה הזויה פושט רץ עם הגב לכדור חזרה לשומר שלו. בלי קשר לכלום.
14 אוקטובר 2012, 21:13
rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה לא משנה כי בטווח הארוך הוא ירוויח בשלוש השנים הבאות את מה שפניני מרוויח וירוויח בשלוש שנים הבאות
הוא דורש שדרוג וטוען שהוא שחקן נהדר? אז הגיע הזמן להפסיק לטפל בו בצמר גפן ולהעיר על הטעויות שלו
אני לא יודע מה אתה רוצה ממנו. הוא הרכז הישראלי הכי טוב, ובפער גדול. הוא גם יותר טוב מזרים כמו היקמן. להזכיר לך כמה כסף טל בורשטיין קיבל פה? ויניב גרין?
אני לא חושב שהוא גרוע אבל יש פה אנשים שמחזיקים ממנו DD וזה כבר מעצבן
אני יכול להבטיח לך שאם מישהו מחו"ל היה קורא בפורום במהלך הקיץ הוא היה בטוח שמדובר באחד מהגארדים הטובים באירופה
14 אוקטובר 2012, 21:17
jol9 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה לא משנה כי בטווח הארוך הוא ירוויח בשלוש השנים הבאות את מה שפניני מרוויח וירוויח בשלוש שנים הבאות
אני יכול להבטיח לך שאם מישהו מחו"ל היה קורא בפורום במהלך הקיץ הוא היה בטוח שמדובר באחד מהגארדים הטובים באירופה
יש לו איכויות נדירות שאין להרבה רכזים באירופה. הוא מאוד מזכיר לי את רוביו. פחות מוכשר ופחות וירטואוז כמובן, אבל שחקן שאפשר לעצב ולהפוך
לאחד הרכזים הקלאסיים הטובים ביבשת.
14 אוקטובר 2012, 21:18
rc4991 כתב:אני לא חושב שהוא גרוע אבל יש פה אנשים שמחזיקים ממנו DD וזה כבר מעצבן
14 אוקטובר 2012, 21:25
14 אוקטובר 2012, 21:36
14 אוקטובר 2012, 21:45
jol9 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה לא משנה כי בטווח הארוך הוא ירוויח בשלוש השנים הבאות את מה שפניני מרוויח וירוויח בשלוש שנים הבאות
יש לו איכויות נדירות שאין להרבה רכזים באירופה. הוא מאוד מזכיר לי את רוביו. פחות מוכשר ופחות וירטואוז כמובן, אבל שחקן שאפשר לעצב ולהפוך
14 אוקטובר 2012, 21:54
גל מקל כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:roy1000 כתב:rc4991 כתב:זה לא משנה כי בטווח הארוך הוא ירוויח בשלוש השנים הבאות את מה שפניני מרוויח וירוויח בשלוש שנים הבאות
גם לי הוא תמיד הזכיר את רוביו, רואה על המגרש דברים נסתרים ויודע לשחק לא שבלוני.
ואני בכלל לא בטוח שרוביו וירטואז יותר או מוכשר יותר, אם כבר ממושמע וחזק יותר מנטלית.
שמח שהמשחק במלגה היה כנראה נפילה זמנית.
14 אוקטובר 2012, 22:06
14 אוקטובר 2012, 22:11
14 אוקטובר 2012, 23:05
14 אוקטובר 2012, 23:08
שחף כתב:האמת שהיקמן די הפתיע אותי לרעה בכל מה שקשור לזריזות ואתלטיות. מהקליפים היה נראה כאילו הוא מספיק אתלטי ומהיר לחדור, בטח מול שומרים של הליגה שלנו, בפועל האיש לא כל כך יוצר לעצמו ובעיקר מסתפק בלזרוק שלשות.
14 אוקטובר 2012, 23:19
LIAV10 כתב:כמה ריבאונדים הוריד תומאס?
הרגיש לי כמו לפחות 6-7
14 אוקטובר 2012, 23:28
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:כמה ריבאונדים הוריד תומאס?
הרגיש לי כמו לפחות 6-7
הוריד 4 ריבאונד. קצת מדאיגה אותי ההגנה האישית שלו. לא ברמה שציפיתי.
14 אוקטובר 2012, 23:42
LIAV10 כתב:מה זאת אומרת?
15 אוקטובר 2012, 00:20
roy1000 כתב:LIAV10 כתב:מה זאת אומרת?
הוא לא lock-down בהגנה. ראינו שהוא יודע לחסום, אבל באחד על אחד הוא לא הרשים אותי, בייחוד היום.
15 אוקטובר 2012, 02:10
roy1000 כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוגב מרוויח בערך חצי מפניני. את השידרוג בחוזה הוא יקבל רק החל מהעונה הבאה.
וגם אז הוא יקבל פחות מפניני.
15 אוקטובר 2012, 05:15