התנין כתב:זהו, אנדולו מוחצת את אולימפיאקוס 98-72. פארמר עם משחק עצום של 25 נקודות(4 מ-4 ל-3), 8 ריבאונדים ו-9 אסיסטים. הרבה זמן לא ראיתי כזאת הצגה של שחקן.
אם יש שחקן אחד שהתפללתי שישחק במכבי העונה (וגם הייתי בין הבודדים שחשבו שהוא כן ישחק באירופה השנה, למרות שקיוויתי בסתר ליבי שזה יהיה במכבי) זה פרמאר. שחקן אדיר. 2 הטורקיות הבכירות מחזיקות ברכזים הכי טובים באירופה, והם ילכו איתם ובזכותם עד הסוף. אני כבר מת לראות ידו של מי תהיה על העליונה במשחק בין פנר לאפס.
זה לא הויתור על סופו עצמו כמו הויתור על הקונספט של סנטר מאסיבי בצבע וללכת על פאוורדים למינהם במקום . באותה מידה זה יכל להיות מאריץ' , ויויוקאס או כל מעומד גבוהה מאסיבי אחר שהיה בקיץ (כולל השארת סופו...) . בכל מקרה , כשכתבתי שלמדריד וברצלונה יש קוו קידמי חלש יחסית אז בדיוק לזה התכוונתי . בגיץ' שרוך חלש לא פחות משרמאנדיני ועדיין לא התאושש מהדאנק שחטף על הראש מפארגו . רייס אומנם קלע 14 אבל באחוזים גרועים ובכלל הוא נמוך ומבוגר מידי . על סלוטר אין יותר מידי מה להרחיב והיחיד שהחזיק אותם עד עכשיו היה מירוטיץ' שנעצר אתמול . אם יש סיבה שבגללה צסקק"א תזכה ולא ריאל או ברצלונה ( שהגבוהים שלה נתנו תפוקה חלשה מאוד המחזור הזה...) זה זה .
לגבי פארמר , בקיץ היה כלכך ברור לכולם שהוא לא יוותר על החוזה הענק שלו ב-NBA כך שמכבי נראה לי אפילו לא באמת הציע לו חוזה . אני מאמין שאם היו מצעים לו את הסכום שהנחית את ארויו פה בזמנו אז הוא היה מגיע . קשה לומר על שחקן שמקבל סכום כזה שהוא פיספוס מבחינת מכבי אבל זה פשוט מאכזב שאנחנו לא יכולים להביא שחקנים ברמתו .
נערך לאחרונה על ידי yzafrir בתאריך 19 אוקטובר 2012, 21:10, נערך פעם אחת בסך הכל.
לאנגפורד נתן משחק טוב , אבל כדי לחזור לפרופורציות זה נגד קבוצה ברמת אדריאטית שאפילו נחלשה לעומת עונה קודמת . מה שכן מעניין מתי יהיה משחק שגם לאנפורד יצטיין וגם היירסטון ? ויותר מעניין נגד מי ואיך הוא יסתיים....
פרוביץ' וגם ואסקז הם אוברייטדים אבל גם הם לא עד כדי כך גרועים כמו שזה נראה עד עכשיו. בקבוצה מסויימת ובסיטואציה נוחה להם הם יכלו להיות סנטרים מצויינים. במלאגה הסיטואציה שלהם רעה מאוד, כי אין שם רכז שיודע ''להאכיל'' את הגבוהים כמו שצריך.
חציברטאס כתב:פרוביץ, הנגר ממלאגה שלא קלע נקודות בכלל שבוע שעבר?
כן כן ההוא . אתה מודע לזה ששני המשחקים האלו הם לא הראשונים שלו ביורוליג ? הוא משחק ביורוליג מ-2002-2003 וכבר נתן ממוצעים של דאבל פיגרס ביורליג...גם ביורקאפ הוא היה מצויין וכנראה שהמעבר לברצלונה מאוד פגע בו בגלל הקרדיט הנמוך שקיבל . וקבוצה כמו מלאגה כשאתה מקבל 12 דק' למשחק בהם אתה זורק זריקה וחצי למשחק בגלל שהגארדים לא שמעו על דבר כזה להכניס כדור לגבוהים (ולא רק הוא סובל מיזה שם ) זה לא הדרך להתאושש ולחזור למסלול ההצלחה . במכבי הוא יכל להצליח בהרבה יותר .