המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:גם אני מעדיף את וולש אבל אם סמית' יחתום בסוף אז נקבל אותו יפה כמו כל שחקן אחר שמגיע לקבוצה.
נקווה לטוב....
yzafrir כתב:גם אני מעדיף את וולש אבל אם סמית' יחתום בסוף אז נקבל אותו יפה כמו כל שחקן אחר שמגיע לקבוצה.
נקווה לטוב....
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:גם אני מעדיף את וולש אבל אם סמית' יחתום בסוף אז נקבל אותו יפה כמו כל שחקן אחר שמגיע לקבוצה.
נקווה לטוב....
מה שחסר לנו זה שהוא יגיע לשדה ויהיה שם רק דוני הקמע
בעל זבוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:גם אני מעדיף את וולש אבל אם סמית' יחתום בסוף אז נקבל אותו יפה כמו כל שחקן אחר שמגיע לקבוצה.
נקווה לטוב....
מה שחסר לנו זה שהוא יגיע לשדה ויהיה שם רק דוני הקמע
שלא יובן לא נכון: גם סמית הוא לא משהו שאני ממהר לשלוח מברק שמחה הביתה, אבל גם לא וולש, ריוורס ו-90% מהשמות שעפים פה לכל הכיוונים.
אבל מצד שני, שישקא, מיקל או סאטו לא יגיעו לכאן, אז צריך להשאר ריאלים.
בעל זבוב כתב:מה ריוורס עשה שנידלקת עליו, עיניים?![]()
ריוורס הוא יותר 2, בלאט צריך יותר 3, זה עניין מקצועי גרידא...
Holiday_Armadillo כתב:בעל זבוב כתב:מה ריוורס עשה שנידלקת עליו, עיניים?![]()
ריוורס הוא יותר 2, בלאט צריך יותר 3, זה עניין מקצועי גרידא...
אני יודעת,בגלל זה אני מאוכזבת..בגלל שהוא יותר 2 מ-3 וכנראה בגלל זה הוא לא יגיע..
אני פשוט חושבת שבעמדה 3 נצטרך קלעי טוב..וריברס נראה לי אחד הקלעים הבאים של אירופה..
אבל שוב,אני סומכת על בלאט...אני חושבת שהוא יוכל להוציא את המיטב מסמית'
Chen כתב:ראיתי שפירסמו בפורום אחר:
http://ifdevotionn.blogspot.com/2011/06 ... -join.html
בעל זבוב כתב:Chen כתב:ראיתי שפירסמו בפורום אחר:
http://ifdevotionn.blogspot.com/2011/06 ... -join.html
כן, כרמל פרסמה את זה כאן בצהריים. שלא נדע.
cannon כתב:סמית' זו עובדה ב-99% מוגמרת. גודס התייחס מפורשות אליו כחלק מסגל הקבוצה בספורט 5.
הבעיה שצריך עדיין לפתור היא מול בנטון - כנראה איזשהו פיצוי קטן כי יש לה אופציה על השחקן לעונה הבאה.
itay92 כתב:cannon כתב:סמית' זו עובדה ב-99% מוגמרת. גודס התייחס מפורשות אליו כחלק מסגל הקבוצה בספורט 5.
הבעיה שצריך עדיין לפתור היא מול בנטון - כנראה איזשהו פיצוי קטן כי יש לה אופציה על השחקן לעונה הבאה.
נקווה שבנטון לא יוותרו
טיקי חוזר כתב:לפי וואן בנוסף ליקא לקה גם זיזס בתוכניות . בלאט אוהב אותו ולסופו יהיה עם מי לדבר.
את האמת מבחינת הקליע לא צופה הרבה בעיות במכבי גם בקו הגרדים - ב3-4 יש לנו צמד חמד ישראלי פניני בלוטי , בעמדות 1-2 שייר - יותם , בליגה ישראלית יהיה ניתן לתרגל מטווח עם סופו או ג'יימס בצבע ואני רוצה לראות איך שומרים דבר כזה ....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים