המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
misha כתב:שחקנים מעבירים את הזמן בכל מיני טורנירים משניים עד למאסטרס בפריז שיתחיל בעוד שבוע. ברדיך ניצח את טסונגה בגמר טורניר שטוקהולם 4:6 6:4 6:4.
yiffy כתב:בחצי הגמר של פדרר ומארי בשנגחאי שמעתי את הפרשנים אומרים שנדאל ככה"נ לא יתייצב בלונדון, אם כי זו הייתה הערכה ולא ידיעה שלהם.
jol9 כתב:לא שזה מפתיע מישהו אבל רפא בטל את השתתפותו בשני הטורנירים האחרונים של השנה בפריז ובלונדון, ויחזור רק בעונה הבאה.
בהודעה הוא ציין שהוא מתקדם יפה ואמור לחזור להתאמן בקרוב (פאקינג 4 חודשים בלי טניס בכלל...).
אני מאוד מקווה שכבר בתחילת העונה הבאה הוא יחזור למגרשים.
LIAV10 כתב:jol9 כתב:לא שזה מפתיע מישהו אבל רפא בטל את השתתפותו בשני הטורנירים האחרונים של השנה בפריז ובלונדון, ויחזור רק בעונה הבאה.
בהודעה הוא ציין שהוא מתקדם יפה ואמור לחזור להתאמן בקרוב (פאקינג 4 חודשים בלי טניס בכלל...).
אני מאוד מקווה שכבר בתחילת העונה הבאה הוא יחזור למגרשים.
איזה משעמם הסבב בלעדיו, כבר חצי שנה שאני לא נהנה באמת מהטניס..
misha כתב:שבר את רצף ההפסדים לרוג'ר השנה. מישהו ראה את המשחק? היה משהו מעניין?
נקווה לעוד תואר העונה לפני הפגרה. פריז או לונדון יספקו אותי.
misha כתב:כן, הוא דיבר על בעיות כלשהן ושהוא לא רוצה לקחת סיכון. כנראה סוג של מיני פציעה.
jol9 כתב:misha כתב:כן, הוא דיבר על בעיות כלשהן ושהוא לא רוצה לקחת סיכון. כנראה סוג של מיני פציעה.
האמת שלא ראיתי שום הודעה רשמית בנושא... הרי כשמדורג בכיר פורש, צריכים לעשות סוג של שינוי
בשיבוצים (זה מה שהיה כשרפא פרש מווימבלדון ב2009).
misha כתב:גם נובאק ינוח לפני לונדון. הפסיד בסיבוב השני לקווארי, אחרי שכבר ניצח 6-0 במערכה הראשונה ושבר בשניה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים