24 אוקטובר 2012, 17:42
rc4991 כתב:jol9 כתב:rc4991 כתב:תיזכר מה אמרת לגבי היקמן, שהיה חושך מוחלט מול סיינה רוב המשחק והיה טוב רק במאני טיים.
אני עדיין טוען ש90% מהביקורת כאן בפורום, ובכלל, היא מאינטרסים אישיים.
נגיד, אור שונא את אליהו, אז מבחינתו קשה לו לפרגן לליאור גם אחרי פתיחת עונה מצויינת. לי זה הרבה יותר קל כי אני מת עליו.
מנגד, לי קשה יותר לפרגן להיקמן, כי לא התלהבתי ממנו בהתחלה, ולך זה הרבה יותר קל.
לא רואה כאן הרבה מעבר לזה.
היקמן היה לא רע עוד לפני המאני טיים ובכלל זה היה משחק רע של כל הקבוצה
גם במחצית רציתי לרשום שלא מובן לי למה אנשים פה התנפלו על היקמן אבל לא היה לי זמן
בכל מקרה אני לא זוכר שיצאתי באיזו הצהרה או משהו ומה שאני חושב (לא יודע אם כתבתי את זה) זה שאפשר לראות שיש לו פוטנציאל להיות הגואו טו גאי של הקבוצה
לעומת זה אני זוכר שבמשחק השני בהצלבה כולם הרעיפו כל כך הרבה מחמאות על בלו שקלע שתי שלשות במאני טיים אבל שכחו לגמרי את שאר המשחק שבו הוא היה חלש ואת כל הסלים ובמיוחד השלשות שקלעו עליו
לגבי ה"אינטרסים אישיים"(אם כבר דעה ראשונית)אני מסכים שבן אדם יגן יותר על שחקן שהוא אהב מהתחלה ולהפך
אבל אני גם חושב שהדעה הזאת צריכה להשתנות במידה ואותו שחקן מוכיח אחרת במשך לפחות חודשיים כמו סמית' שהיה רע ורובנו המוחלט קבר אותו ואז הוא היה בתקופה טובה שהוכיחה לנו שטעינו
המשפט האחרון שלך הוא נכון לחלוטין.
הדעה חייבת להיות גמישה. זה לא תמיד נכון כמובן, ועל זה יש חלק גדול מהויכוחים כאן בפורום.
ועם השאר אתה לא מסכים?
24 אוקטובר 2012, 17:54
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).
עוד מאות אלפי דולרים מיותרים שנשפכו על ישראלי אובר רייטד.
נראה לי שמבחינתך זה בסדר שיהיו בקבוצה 10 זרים (שמתחלפים כל שנה).
לא נחמד קצת שיש לנו כמה ישראלים טובים? מה זה משנה אם אוחיון או אליהו מרוויחים 100K יותר ממה שלדעתך מגיע להם? עדיף לך שהכסף הזה יילך לעוד זר בינוני?
לא מצליח להבין את קו המחשבה שלך.
אני רוצה שיהיו פה 10 שחקנים טובים. לא מעניין אותי מה המוצא או הדת שלהם. ובטח כשלא מעט ישראלים בשנים האחרונות הוכיחו שהם לא בדיוק נאמנים יותר מהזרים.
ד"א, מה שאמרת לגבי הביקורת שלי על ליאור הוא לא נכון. כל ההודעות שלי לגבי היכולת שלו העונה היו מפרגנות.
כן, אבל אנחנו לא בNBA. מוצא השחקנים זה חלק מהעניין.
תראה את צסקא. היו יכולים תאורטית להביא 10 זרים מצויינים, אבל הם מחזיקים סגל רוסי מצויין שמשלים אותו צוות זרים מהשורה הראשונה באירופה.
ככה האוהדים רוצים את זה.
עניין הנאמנות לא קשור כאן בכלל. היום בעידן הכסף והתקשורת, אף אחד לא נאמן לאף אחד פרט לחשבון הבנק של עצמו, ואין מה לצפות שדווקא השחקנים של מכבי
יהיו אלה שיוותרו על מאות אלפי דולרים בשביל החולצה הצהובה.
לגבי ליאור, לא הייתי אומר שאתה מהמפרגנים ביותר לליאור, ואני די בטוח שנשמע ממך מאוד מהר כשליאור יהיה בתקופה לא טובה.
24 אוקטובר 2012, 18:20
MTA2311 כתב:
יכול להיות שככה רוב האוהדים רוצים את זה, לי זה לא משנה. ב900 אלף ברוטו של אוחיון יכולנו להביא שחקן יותר טוב ממנו, וכנ"ל ב1.5 של ליאור( גם אם לא בהכרח בעמדה שלו). אתם מעדיפים לוותר על איכות, בשביל ישראלים( למרות מה שאוחיון עשה), וזאת זכותכם. זאת לא בהכרח הדרך הנכונה.
הגיע הזמן שגם מכבי תבין שנאמנות מצד השחקנים לא קיימת יותר, ותתנהג בהתאם, אחרת כל שנה יקום אוחיון אחר שיברח לכסף הגדול ברוסיה.
אמרתי שאני מהמפרגנים ביותר לליאור? לא זכור לי. אין ספק שברגע שליאור ישחק פחות טוב אתם תשמעו ממני, ואני מקווה שאז נשמע גם אותך. היכולת הטובה שלו בשני המשחקים הראשונים ממש לא שינתה את מה שאני חושב עליו, צריך הרבה יותר מזה בשביל למחוק שנתיים רעות. אבל כשצריך לפרגן, ובטח לשחקן של מכבי, אני עושה את זה. טענת ש"קשה לי לפרגן לליאור", ולא ממש הבאת טיעונים תומכים.
24 אוקטובר 2012, 18:47
24 אוקטובר 2012, 19:11
MTA2311 כתב:אם הייתי נולד בגרמניה, או בצרפת הייתי אוהד את הקבוצות האלה. אני אוהד את מכבי, כי אני ישראלי, ולא כי משחקים בה ישראלים. שוב, ישראלים הם חלק מהעניין בשבילך, אל תכליל.
אני לא רוצה ישראלים זולים, אני רוצה ישראלים שלא מקבלים יותר ממה שמגיע להם. פניני היה משחק פה גם בחצי ממה שהוא מרוויח היום.
אוחיון ירוויח שנה הבאה 450 אלף דולר נטו. אני אולי לא מתמטיקאי, אבל בברוטו זה יוצא 900 אלף. "הרכז המצויין הזה" נראה כמו אבי בן שימול מסומם מתחילת העונה, וגם ברוב השלבים בעונה שעברה הוא היה לא טוב. כמו שאתה דואג להזכיר לכולם איך סמית נראה רוב העונה שעברה, גם על יוגב צריך להגיד את זה. הוא במקרה הטוב "רכז ישראלי מצויין". לא יותר
אמרתי שבמיליון וחצי אפשר להביא שחקן יותר טוב מליאור, והדגשתי שזה לא בהכרח בעמדה שלו.
ודאי שאני מוסיף "אבל". הוא נתן כולה שני משחקים טובים. המחמאות צריכות להיות נטו על המשחקים האלה, וזה בדיוק מה שהוא קיבל ממני. כשהוא טוב, אני אגיד שהוא טוב, וכשהוא רע אני אגיד שהוא רע. אם אני לא אומר "טעיתי כל השנים האלה, שני המשחקים האלה הוכיחו לי שהוא שחקן ענק", זה לא נקרא לפרגן?
24 אוקטובר 2012, 19:25
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:אוחיון היה רע נגד מלאגה, ולמען האמת, המשחק באשקלון היה המשחק הטוב היחיד שלו מאז שהוא "חזר" למכבי. הבועה שלו תתפוצץ מהר מאוד( אם היא לא התפוצצה כבר).
עוד מאות אלפי דולרים מיותרים שנשפכו על ישראלי אובר רייטד.
נראה לי שמבחינתך זה בסדר שיהיו בקבוצה 10 זרים (שמתחלפים כל שנה).
לא נחמד קצת שיש לנו כמה ישראלים טובים? מה זה משנה אם אוחיון או אליהו מרוויחים 100K יותר ממה שלדעתך מגיע להם? עדיף לך שהכסף הזה יילך לעוד זר בינוני?
לא מצליח להבין את קו המחשבה שלך.
אני רוצה שיהיו פה 10 שחקנים טובים. לא מעניין אותי מה המוצא או הדת שלהם. ובטח כשלא מעט ישראלים בשנים האחרונות הוכיחו שהם לא בדיוק נאמנים יותר מהזרים.
ד"א, מה שאמרת לגבי הביקורת שלי על ליאור הוא לא נכון. כל ההודעות שלי לגבי היכולת שלו העונה היו מפרגנות.
כן, אבל אנחנו לא בNBA. מוצא השחקנים זה חלק מהעניין.
תראה את צסקא. היו יכולים תאורטית להביא 10 זרים מצויינים, אבל הם מחזיקים סגל רוסי מצויין שמשלים אותו צוות זרים מהשורה הראשונה באירופה.
ככה האוהדים רוצים את זה.
עניין הנאמנות לא קשור כאן בכלל. היום בעידן הכסף והתקשורת, אף אחד לא נאמן לאף אחד פרט לחשבון הבנק של עצמו, ואין מה לצפות שדווקא השחקנים של מכבי
יהיו אלה שיוותרו על מאות אלפי דולרים בשביל החולצה הצהובה.
לגבי ליאור, לא הייתי אומר שאתה מהמפרגנים ביותר לליאור, ואני די בטוח שנשמע ממך מאוד מהר כשליאור יהיה בתקופה לא טובה.
24 אוקטובר 2012, 19:59
24 אוקטובר 2012, 21:09
24 אוקטובר 2012, 21:51
25 אוקטובר 2012, 04:29
25 אוקטובר 2012, 04:33
felix_r כתב:אני קצת שיניתי את דעתי בשנים האחרונות.
פעם היתי בדיעה שלא משנה מי משחק, ישראלי או זר, העיקר שמכבי תנצח כמה שיותר.
היום אני רואה את זה טיפ-טיפה אחרת בעיקבות הורדת התקציב על ידי פרדמנים. אני אומר לעצמי, שאם במילא מכבי לא יכולה להחתים כוכבים, ומחתימה רק זרים בנוניים, אז אני כבר מעדיף שבמקום הזרים הבנוניים האלה ישחקו יותר השחקנים הישראלים.
בשנה שעברה נהנתי ממה שאוחיון עשה בסידרה נגד פאו, והעונה אני נהנה מהצורה שליאור אליהו משקיע גם בהגנה וגם בהתקפה.
אז נכון, אם פתאום היתה אפשרות להביא את מקאלב לדוגמא במקום אוחיון, בודאי שהיתי מסכים, אבל כל עוד הזרים הם כאלה כמו שיש לנו העונה, אני מעדיף את הישראלים
25 אוקטובר 2012, 05:40
yzafrir כתב:לא רוצה לחמם את האוירה אבל במשחק נגד ירושלים הקהל של ירושלים שכמותית הוא קטן בהרבה משני הגושים המועדדים של מכבי (שער 11 ו שער 7 ) והם פשוט עשו לנו בית ספר . וזה ממש לא בפעם הראשונה . גם במשחקי היורוליג אני כבר לא רואה את אותו עידוד משני השערים האלו כמו שהיה פעם . כל גוש שר משהו אחר ורוב הזמן שומעים רק את התופים ולא שירה ....
אין מה לעשות אבל למכבי יש את הקהל הכי גדול אבל בהחלט לא הכי איכותי מבחינה ווקאלית , אבל התחרות היא לא בין הקהלים אלא על הפארקט ושם אנחנו שולטים ביד רמה וזה מה שחשוב שורה תחתונה .
25 אוקטובר 2012, 07:57
yzafrir כתב:לא רוצה לחמם את האוירה אבל במשחק נגד ירושלים הקהל של ירושלים שכמותית הוא קטן בהרבה משני הגושים המועדדים של מכבי (שער 11 ו שער 7 ) והם פשוט עשו לנו בית ספר . וזה ממש לא בפעם הראשונה . גם במשחקי היורוליג אני כבר לא רואה את אותו עידוד משני השערים האלו כמו שהיה פעם . כל גוש שר משהו אחר ורוב הזמן שומעים רק את התופים ולא שירה ....
אין מה לעשות אבל למכבי יש את הקהל הכי גדול אבל בהחלט לא הכי איכותי מבחינה ווקאלית , אבל התחרות היא לא בין הקהלים אלא על הפארקט ושם אנחנו שולטים ביד רמה וזה מה שחשוב שורה תחתונה .
25 אוקטובר 2012, 08:14
אלמוג כתב:yzafrir כתב:לא רוצה לחמם את האוירה אבל במשחק נגד ירושלים הקהל של ירושלים שכמותית הוא קטן בהרבה משני הגושים המועדדים של מכבי (שער 11 ו שער 7 ) והם פשוט עשו לנו בית ספר . וזה ממש לא בפעם הראשונה . גם במשחקי היורוליג אני כבר לא רואה את אותו עידוד משני השערים האלו כמו שהיה פעם . כל גוש שר משהו אחר ורוב הזמן שומעים רק את התופים ולא שירה ....
זה תמיד ככה, בעיקר כי את הגרון אנחנו נותנים ביורוליג מדי חמישי, ועל הפועל די משתינים בקשת.
לעומת זאת, בשבילם זה משחק שהם שומרים בשבילו את הגרון במשך עונה שלמה.
בכל מקרה, אני בטוח שעם טיפת מאמץ, אנחנו נעודד יותר מהבני 15 עם הכיפות סרוגות של הפועל(אגב, שמתם לב שהאוהדים שלהם לעולם, לעולם לא גדלים? הם נשארים בגיל 15 לנצח, או שיש להם תקן מסויים לאוהדים בגיל הזה. משהו הזוי חח)
25 אוקטובר 2012, 08:20
yzafrir כתב:felix_r כתב:אני קצת שיניתי את דעתי בשנים האחרונות.
פעם היתי בדיעה שלא משנה מי משחק, ישראלי או זר, העיקר שמכבי תנצח כמה שיותר.
היום אני רואה את זה טיפ-טיפה אחרת בעיקבות הורדת התקציב על ידי פרדמנים. אני אומר לעצמי, שאם במילא מכבי לא יכולה להחתים כוכבים, ומחתימה רק זרים בנוניים, אז אני כבר מעדיף שבמקום הזרים הבנוניים האלה ישחקו יותר השחקנים הישראלים.
בשנה שעברה נהנתי ממה שאוחיון עשה בסידרה נגד פאו, והעונה אני נהנה מהצורה שליאור אליהו משקיע גם בהגנה וגם בהתקפה.
אז נכון, אם פתאום היתה אפשרות להביא את מקאלב לדוגמא במקום אוחיון, בודאי שהיתי מסכים, אבל כל עוד הזרים הם כאלה כמו שיש לנו העונה, אני מעדיף את הישראלים
כעיקרון אני מסכים איתך אבל הייתי מוסיף תנאי , שהישראלים שמשחקים הם ברמה לפחות שווה לזרים האלו אם לא יותר .
אני לא אקח שחקן פחות טוב רק בגלל שהוא ישראלי אבל אם יש זר וישראלי שהם באותה רמה אני יעדיף את הישראלי למרות שמבחינת מחיר זה לא הדבר הכי נכון לעשות...
25 אוקטובר 2012, 08:46
אלמוג כתב:yzafrir כתב:לא רוצה לחמם את האוירה אבל במשחק נגד ירושלים הקהל של ירושלים שכמותית הוא קטן בהרבה משני הגושים המועדדים של מכבי (שער 11 ו שער 7 ) והם פשוט עשו לנו בית ספר . וזה ממש לא בפעם הראשונה . גם במשחקי היורוליג אני כבר לא רואה את אותו עידוד משני השערים האלו כמו שהיה פעם . כל גוש שר משהו אחר ורוב הזמן שומעים רק את התופים ולא שירה ....
זה תמיד ככה, בעיקר כי את הגרון אנחנו נותנים ביורוליג מדי חמישי, ועל הפועל די משתינים בקשת.
לעומת זאת, בשבילם זה משחק שהם שומרים בשבילו את הגרון במשך עונה שלמה.
בכל מקרה, אני בטוח שעם טיפת מאמץ, אנחנו נעודד יותר מהבני 15 עם הכיפות סרוגות של הפועל(אגב, שמתם לב שהאוהדים שלהם לעולם, לעולם לא גדלים? הם נשארים בגיל 15 לנצח, או שיש להם תקן מסויים לאוהדים בגיל הזה. משהו הזוי חח)
25 אוקטובר 2012, 08:50
25 אוקטובר 2012, 17:30
26 אוקטובר 2012, 10:35