NBA 2012/13

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2012/13 - מתכוננים לפתיחת העונה

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2012, 14:51

EulGam05 כתב:רוי שכח לעדכן, בסוף אלן אנדרסון וחבריו מביסים את הניקס ב-19 הפרש - 107-88. בניקס הצטיינו כרמלו עם 24 נק' ו-6 ריב' ואמארה עם 18 נק'. בראפטורס ברניאני סיים עם 20 נק' ו-7 ריב', קייל לאורי עם 17 נק', 5 אס' ו-4 ריב'.

אמארה משחק לראשונה העונה והוא נראה טוב. הוריד במשקל והאתלטיות בהחלט חזרה. הבעיה היא שמלו שהיה מצויין עד עכשיו פתאום נראה קטקסטרופה עם החזרה של אמארה. כמו כן, ממש לא בא לניקס לשחק הגנה במשחק הזה (החל מהרבע השני). פרג'יוני שוב היה מצויין.

הניקס ללא סמית', ברואר ושומפרט (ועדיין בלי קמבי) שיחק בעיקר עם קיד בעמדה 2 וזה לא עבר טוב במיוחד. בכלל, קיד לא כל כך מוצא את עצמו עד עכשיו.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2012, 14:58

שחף כתב:הלייקרס עדיין בלי ניצחון בפרי סיזן אחרי 103-98 לקינגס, ולברון הגיב לשמועות על הלייקרס: "אין לי מושג מי המציא את זה"
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 97&Lang=he
אגב רוי, לא שמעתי בשום מקום על לברון שהוא "אדם לא נעים". אלא אם היית איתו בחדר ההלבשה או שאתה מכיר מישהו כזה זה די חסר ביסוס. אני דווקא שמעתי שלברון הוא חבר לקבוצה נהדר ודי אהוב על שחקנים בליגה. לא סתם דוראנט הולך להתאמן איתו כבר קיץ שני ברציפות ב"מחנה קיץ מהגיהנום". תדמית הנבל שהתקשורת בנתה לו מתאימה יותר לאחד, קובי בראיינט, שהשניא את עצמו על רוב החברים שלו לקבוצה במהלך הקריירה. אבל זה מגובה אצלו באליפויות אז זה לא אמור לעניין אף אחד. כנראה שאתה פשוט כותב דברים שינסו לבסס את התאוריה שלך.

לגבי לברון - יש המון סיפורים עליו ועל ההתנהגות שלו. לא מדובר על היחס לחברים לקבוצה, אלא על זה שהוא רואה את עצמו כ"מלך" ומתייחס לאנשים (רגילים) כמו זבל. סתם דוגמא: http://www.youtube.com/watch?v=HjXQCT47EAc ויש עוד אלף כאלו. אחד הסיפורים הידועים עליו זה כשהוא בא להצטלם לפרסומות, לבמאי אסור לדבר איתו ישירות, אלא הוא צריך לדבר עם אחד העוזרים שלו שיעבירו אליו את המסר. זה לא דברים שאנשים בארץ מכירים, אבל אלו דברים שמדברים עליהם פה הרבה.

אני לא יודע מה זה ה"תיאוריה" שלי, אבל למי שלא הבין אני אסביר שוב - לברון הבין שהדבר הכי חשוב זה לזכות בכמה שיותר אליפויות, בגלל זה הוא הלך למיאמי ובגלל זה לא יתפיע אותי אם ילך ללייקרס ב- 2014. עכשיו תסביר לי למה התיאוריה הזו כל כך מופרכת?
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אוקטובר 2012, 16:22

roy1000 כתב:
שחף כתב:הלייקרס עדיין בלי ניצחון בפרי סיזן אחרי 103-98 לקינגס, ולברון הגיב לשמועות על הלייקרס: "אין לי מושג מי המציא את זה"
אגב רוי, לא שמעתי בשום מקום על לברון שהוא "אדם לא נעים". אלא אם היית איתו בחדר ההלבשה או שאתה מכיר מישהו כזה זה די חסר ביסוס. אני דווקא שמעתי שלברון הוא חבר לקבוצה נהדר ודי אהוב על שחקנים בליגה. לא סתם דוראנט הולך להתאמן איתו כבר קיץ שני ברציפות ב"מחנה קיץ מהגיהנום". תדמית הנבל שהתקשורת בנתה לו מתאימה יותר לאחד, קובי בראיינט, שהשניא את עצמו על רוב החברים שלו לקבוצה במהלך הקריירה. אבל זה מגובה אצלו באליפויות אז זה לא אמור לעניין אף אחד. כנראה שאתה פשוט כותב דברים שינסו לבסס את התאוריה שלך.

לגבי לברון - יש המון סיפורים עליו ועל ההתנהגות שלו. לא מדובר על היחס לחברים לקבוצה, אלא על זה שהוא רואה את עצמו כ"מלך" ומתייחס לאנשים (רגילים) כמו זבל. סתם דוגמא: http://www.youtube.com/watch?v=HjXQCT47EAc ויש עוד אלף כאלו. אחד הסיפורים הידועים עליו זה כשהוא בא להצטלם לפרסומות, לבמאי אסור לדבר איתו ישירות, אלא הוא צריך לדבר עם אחד העוזרים שלו שיעבירו אליו את המסר. זה לא דברים שאנשים בארץ מכירים, אבל אלו דברים שמדברים עליהם פה הרבה.

אני לא יודע מה זה ה"תיאוריה" שלי, אבל למי שלא הבין אני אסביר שוב - לברון הבין שהדבר הכי חשוב זה לזכות בכמה שיותר אליפויות, בגלל זה הוא הלך למיאמי ובגלל זה לא יתפיע אותי אם ילך ללייקרס ב- 2014. עכשיו תסביר לי למה התיאוריה הזו כל כך מופרכת?

הסרטון- :throwup2
נגעל מאנשים כאלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוקטובר 2012, 16:37

roy1000 כתב:

לא מפתיע בכלל.

זה בניגוד גמור לזה למשל:
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... XvW7f8Q1U0

גם כוכב ענק בספורט שלו (אמנם לפני הפריצה הגדולה אבל עדיין), ועדיין, יחס לבן אדם כמו שיחס לבן אדם צריך להיות.

יחי ההבדל הקטן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 20 אוקטובר 2012, 20:25

מחצית עכשיו בין מיאמי לספרס שנמצאית בפיגור של חמש נקודות
מאימי פשוט מפחידה,יש לה קלעי שלוש מפחידים וזה עוד כשהשלשיה בקושי משחקת
גם סן אנטוניו קבוצה טובה ואני אוהב לראות אותה בגלל הקבוצתיות שלה,גארי ניל שחקן נהדר עם יד אבסולוטית מרחוק
אדי קארי,שהצעתי לפני חודש כבר עם 9 נקוודות במעט הדקות ששיחק והוא נראה טוב וגם לא כבד(נראה שהוא ירד הרבה במשקל)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 20 אוקטובר 2012, 23:50

בסוף מיאמי ניצחה בלי לברון. אצל הספרס הזקנים שיחקו רק דקות ספורות - משחק שלא אומר הרבה.
כרגע המחליפים של הניקס (ללא מלו, אמארה, צ'נדלר, סמית', קמבי, ברואר, ושומפרט) מובילים ב- 15 מול המחליפים של הסלטיקס (ללא גארנט, פירס, באס, ברדלי, וילקוקס ומיליצ'יץ'). אין הרבה מה לראות, חות מפריג'יוני שממשיך להרשים ונראה כמו הרכש הכי טוב שהניקס עשו השנה.

סטיב נובאק זו תופעה שבחיים שלי לא ראיתי כמוה. אולי ה- pure shooter הכי טוב בהיסטוריה של הליגה.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 21 אוקטובר 2012, 14:42

roy1000 כתב:בסוף מיאמי ניצחה בלי לברון. אצל הספרס הזקנים שיחקו רק דקות ספורות - משחק שלא אומר הרבה.
כרגע המחליפים של הניקס (ללא מלו, אמארה, צ'נדלר, סמית', קמבי, ברואר, ושומפרט) מובילים ב- 15 מול המחליפים של הסלטיקס (ללא גארנט, פירס, באס, ברדלי, וילקוקס ומיליצ'יץ'). אין הרבה מה לראות, חות מפריג'יוני שממשיך להרשים ונראה כמו הרכש הכי טוב שהניקס עשו השנה.

לא שהיה אכפת למישהו ממשחק עם הרכבים כל כך חסרים אבל נתנו לכם 20 פור במחצית הראשונה ועדיין הפסדתם בדו ספרתי ;)

:D
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2012, 19:11

misha כתב:
roy1000 כתב:בסוף מיאמי ניצחה בלי לברון. אצל הספרס הזקנים שיחקו רק דקות ספורות - משחק שלא אומר הרבה.

לא שהיה אכפת למישהו ממשחק עם הרכבים כל כך חסרים אבל נתנו לכם 20 פור במחצית הראשונה ועדיין הפסדתם בדו ספרתי ;)

:D

נו באמת - רונדו עם 31 דקות, גרין עם 38 דקות ולי עם 32 דקות. אצת הניקס שחקן החמשייה היחיד שבכלל שיחק היה פלטון עם 14 דקות. חוץ ממנו היה עוד שחקן רוטציה אחד שייחק - סטיב נובאק והשאר חמשייה שלישית - רביעית.

דרך אגב - אמארה יחמיץ עוד שבועיים עם הפציעה בברך שמאל. חבל כי הוא היה בכושר נהדר. יכול מאוד להיות שתאריך התפוגה שלו הגיע.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 21 אוקטובר 2012, 19:33

בגלל זה לא שמרנו במחצית הראשונה, כדי שזה יהיה מעניין בהמשך :) אגב, רונדו שיחק בחצי כוח במקרה הטוב וכל הקאמבק היה בלעדיו ברבע הרביעי.

לא שאני גומר לו את הקריירה אבל ידעתם את הסיכונים כשנתתם לו חוזה של 100 מיליון דולר. ברכיים, גב.. זה לא הולך להשתפר עכשיו שהוא כבר בן 30 ומתחיל עונה מס' 11 בליגה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 21 אוקטובר 2012, 22:39

misha כתב:בגלל זה לא שמרנו במחצית הראשונה, כדי שזה יהיה מעניין בהמשך :) אגב, רונדו שיחק בחצי כוח במקרה הטוב וכל הקאמבק היה בלעדיו ברבע הרביעי.

לא שאני גומר לו את הקריירה אבל ידעתם את הסיכונים כשנתתם לו חוזה של 100 מיליון דולר. ברכיים, גב.. זה לא הולך להשתפר עכשיו שהוא כבר בן 30 ומתחיל עונה מס' 11 בליגה.

גב זה בעיה חדשה שלא הייתה לו. הניקס בנו על 3-4 עונות טובות ממנו, אבל יכול להיות שזה ייגמר בעונה אחת טובה. האו אמנם כביכול 11 עונות בליגה, אבל מתוכן הוא היה מושבת עונה מלאה אחת ועוד חצי עונה 3 פעמים שונות. בת'כלס אין עליו הרבה קילומטרז', אבל זה לא נראה טוב. חבל, הוא עבד מאוד קשה בקיץ בנסיון לחזור לעצמו ונראה שזה לא הלך.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 23 אוקטובר 2012, 20:15

הווארד בתור סולם :)

לייקרס במשחק הראשון בהרכב מלא הפסידו לקינגס.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2012, 00:35

בראיין רוברטס, אקס גליל נראה מצויין במדי ההורנטס. חתום על חוזה לא מובטח, אבל הוא כרגע הרכז הכי טוב של ניו-אורלינס.

מצד שני, ג'רמי לין ממשיך במופע האימים שלו במדי יוסטון. כנראה שהלחץ מהחוזה הגדול משפיע עליו.

מצד שלישי, פלטון נראה מצויין במדי הניקס עד עכשיו. לא נראה לי שאף אחד בניקס מצטער על ההחלפה של לין בפלטון.
roy1000

הודעהעל ידי doubleM » 25 אוקטובר 2012, 06:39

שנה שלישית שהערוץ הרשמי של ה-nba עוקב אחריי קבוצה במהלך העונה, במסגרת התכנית the association . השנה הפוקוס הוא על הפרוייקט החדש של ברוקלין נטס.
לא מצאתי קישור לפרק המלא באתר הרמי של ה-nba, אבל יש מלא קישורים ברשת כמו זה:
http://www.mrworldpremiere.net/2012/10/ ... ode-1.html

הפרק הראשון מתמקד יותר בהיסטוריה והזהות של הקבוצה, והחל מהפרק הבא אמורים לחזור להתעסק בכדורסל :D
doubleM

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אוקטובר 2012, 08:08

roy1000 כתב:בראיין רוברטס, אקס גליל נראה מצויין במדי ההורנטס. חתום על חוזה לא מובטח, אבל הוא כרגע הרכז הכי טוב של ניו-אורלינס.

מצד שני, ג'רמי לין ממשיך במופע האימים שלו במדי יוסטון. כנראה שהלחץ מהחוזה הגדול משפיע עליו.

מצד שלישי, פלטון נראה מצויין במדי הניקס עד עכשיו. לא נראה לי שאף אחד בניקס מצטער על ההחלפה של לין בפלטון.

אולי חוץ ממחלקת השיווק , בכל זאת הסינים זה שוק די גדול.... :D
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2012, 10:04

roy1000 כתב:בראיין רוברטס, אקס גליל נראה מצויין במדי ההורנטס. חתום על חוזה לא מובטח, אבל הוא כרגע הרכז הכי טוב של ניו-אורלינס.

לי תמיד היתה תחושה שלין הוא בלון שנופח מעבר לכל פרופורציה.
תפס כמה משחקים טובים ברצף, וכבר הפך לסלב מטורף.
אני מאוד אופתע אם הוא ישחזר את התקופה הזאת למשך עונה שלמה, או אפילו לפרקים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 25 אוקטובר 2012, 18:24

סוף עידן: דייויד סטרן יעזוב את תפקידו בפברואר 2014
קומישינר ה-NBA הוותיק צפוי לפרוש לאחר 30 שנים בתפקיד, ויוחלף בידי סגנו. דירקטוריון הליגה אישר פה אחד את עזיבתו של האיש תחתיו הליגה נסקה לגבהים חדשים

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 31343.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2012, 18:36

jol9 כתב:לי תמיד היתה תחושה שלין הוא בלון שנופח מעבר לכל פרופורציה.

לין שחקן מוכשר, אבל יותר סקורר מרכז, והוא קיבל יד חופשית בניקס. החוזה הגדול שהוא קיבל מפעיל על לחץ גדול מדי והוא מנסה לעשות דברים שהוא לא יכול ביוסטון.
מצד שני, פלטון נמצא בכושר מצויין.
roy1000

הודעהעל ידי misha » 25 אוקטובר 2012, 19:20

doubleM כתב:שנה שלישית שהערוץ הרשמי של ה-nba עוקב אחריי קבוצה במהלך העונה, במסגרת התכנית the association . השנה הפוקוס הוא על הפרוייקט החדש של ברוקלין נטס.
לא מצאתי קישור לפרק המלא באתר הרמי של ה-nba, אבל יש מלא קישורים ברשת כמו זה:
http://www.mrworldpremiere.net/2012/10/ ... ode-1.html

הפרק הראשון מתמקד יותר בהיסטוריה והזהות של הקבוצה, והחל מהפרק הבא אמורים לחזור להתעסק בכדורסל :D

שנה רביעית. לפני זה עשו על הלייקרס, סלטיקס ונאגטס. סדרה מצוינת.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2012, 20:55

roy1000 כתב:
jol9 כתב:לי תמיד היתה תחושה שלין הוא בלון שנופח מעבר לכל פרופורציה.

לין שחקן מוכשר, אבל יותר סקורר מרכז, והוא קיבל יד חופשית בניקס. החוזה הגדול שהוא קיבל מפעיל על לחץ גדול מדי והוא מנסה לעשות דברים שהוא לא יכול ביוסטון.
מצד שני, פלטון נמצא בכושר מצויין.

יש הרבה שחקנים מוכשרים בNBA. לא כל אחד זוכה להד וסיקור מטורף כמו שהיה לו בשנה שעברה, אחרי כמה משחקים של 20 נק'.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוקטובר 2012, 13:31

דאלאס תשחרר את דלונטה ווסט
עוד שחקן טוב שחופשי רק שהוא גם הד קייס לא קטן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים