באמת פרנצ'ייז פלייר. יש מעטים כאלה באירופה.. פארמר, רודי, דיאמנטידיס, ספאנוליס, ווימס ומקאלב. והכי מצחיק שפארמר הגיע למכבי, היו רבים(ואני בינהם, מודה מודה)שטענו שהוא יהיה רכז טוב אבל לא כוכב שמסוגל להוביל קבוצה על גבו.
התנין כתב:באמת פרנצ'ייז פלייר. יש מעטים כאלה באירופה.. פארמר, רודי, דיאמנטידיס, ספאנוליס, ווימס ומקאלב. והכי מצחיק שפארמר הגיע למכבי, היו רבים(ואני בינהם, מודה מודה)שטענו שהוא יהיה רכז טוב אבל לא כוכב שמסוגל להוביל קבוצה על גבו.
בפתיחת העונה שלו במכבי הקליעה שלו מבחוץ היתה מאוד לא יציבה, והוא נראה מסוכן רק בחדירות. העונה יש לו בשלושת המשחקים פאקינג 72% לשלוש! ברור שהוא נראה מפלצת
הגזמת. נכון להיום יש לו תקופה מעולה, אבל אני חושב שאם משווים תרומה של שחקן לקבוצה שלו, אז הוא לא יותר טוב מרודי פרננדס. שניהם נכון להיום השחקנים הכי טובים ביורוליג, הכי תורמים, והכי מגוונים.
התנין כתב:הגזמת. נכון להיום יש לו תקופה מעולה, אבל אני חושב שאם משווים תרומה של שחקן לקבוצה שלו, אז הוא לא יותר טוב מרודי פרננדס. שניהם נכון להיום השחקנים הכי טובים ביורוליג, הכי תורמים, והכי מגוונים.
רודי פרננדז וגו'רדן פארמר מבחינת יכולת והשפעה על הקבוצה בערך באותו LEVEL מבחינתי. שניהם שחקני על במונחים אירופאיים, ושניהם היו גם שחקנים טובים ברמות ה NBA ובקלות היו יכולים להיות שחקנים רוטציה כמעט בכל קבוצת NBA.
חביב אורנג'ד כתב:חברים תצוגת שיא של פרוביץ'!!! הפציץ עם 4 נקודות (שכללו גם את סל השדה הראשון ביורוליג העונה!!) ולראשונה העונה גם ריבאונד ואפילו שניים! לצערנו... תצוגת השיא לא הספיקה בשביל להתמודד עם ג'ף פוט ששוב העמיד משחק טוב יותר ממנו... נצטרך להמתין עוד שבוע.
4 נק' ו2 ריב' ב-4 דק'... הייתי אומר שזה לא רע דווקא . לא צריך להיות גאון כדורסל בשביל להבין שבמאלגה אין סיכויי לאף גבוהה להיות דומיננטי בגלל שסגנון המשחק שלהם לא מאפשר זאת . ההתקפה מסתיימת בדרך כלל אצל קאלאווי , ואם וויליאמס מוביל את הכדור אז או שהוא מסיים או שאורטסון.... הגבוהים בדרך כלל עושים נקודות גארבז' מריבאונדים או זריקות 3 כמו של גיסט... פרוביץ' משחק ביורוליג וביורוקאפ לא מעט שנים והיו לו עונות טובות כך שנגר הוא לא . גם ויויוקאס וגם מאריץ' ניראים לא רע בכלל בקבוצות שלהם , מה גם שויויוקאס אף פעם לא היה ולא יהיה שחקן מטרה בצבע ברמה של סופו אבל כתחליף לסופו במכבי הוא היה יכול להתאים בגלל שהוא יותר מאוזן ויציב במשחק שלו .
לדעתי ההטבעה של דארדן מז'אלגיריס שבמקום השני יותר יפה משל גיסט , אבל גם של גיסט יפה בפני עצמה... בכלל ז'אלגיריס נראתה מצויין ופופוביץ' היה בטרוף במשחק הזה...
yzafrir כתב:לדעתי ההטבעה של דארדן מז'אלגיריס שבמקום השני יותר יפה משל גיסט , אבל גם של גיסט יפה בפני עצמה... בכלל ז'אלגיריס נראתה מצויין ופופוביץ' היה בטרוף במשחק הזה...
שמעתי שהם התפוצצו מול אולימפיאקוס חבל שאין לי דרך לראות את המשחק
yzafrir כתב:לדעתי ההטבעה של דארדן מז'אלגיריס שבמקום השני יותר יפה משל גיסט , אבל גם של גיסט יפה בפני עצמה... בכלל ז'אלגיריס נראתה מצויין ופופוביץ' היה בטרוף במשחק הזה...
אפילו פוט נראה פתאום כמו שחקן...יכול להיות ששם יצליחו להוציא ממנו מה שפה לא הצליחו ? בכלל אני חושב שהצרוף של ג'אאבר נתן להם בדיוק מה שהיה חסר להם בעמדת הגארד שזה הגנה טובה ( הוא אחד החוטפים הטובים ביורוליג בשנים האחרונות) וגם בניהול משחק יותר קבוצתי לעומת פופוביץ' שבעיקר מפציץ .
אפילו פוט נראה פתאום כמו שחקן...יכול להיות ששם יצליחו להוציא ממנו מה שפה לא הצליחו ? בכלל אני חושב שהצרוף של ג'אאבר נתן להם בדיוק מה שהיה חסר להם בעמדת הגארד שזה הגנה טובה ( הוא אחד החוטפים הטובים ביורוליג בשנים האחרונות) וגם בניהול משחק יותר קבוצתי לעומת פופוביץ' שבעיקר מפציץ .
יש להם גם את קאוקינס והאחים לברינוביץ' שלדעתי הם עדיין שחקנים טובים