29 אוקטובר 2012, 13:49
ankram כתב:קודי כתב:אגב, מחר בערב דייויד בלאט יתארח ב"חמישיות" בערוץ הספורט. מעניין אם גם עכשיו הוא יטען שהוא לא בנה את הקבוצה, טיעון שבעיניי הוא לא לגיטימי מאחר שהוא הסכים להישאר מאמן הקבוצה עם הסגל הזה.
מעולם בלאט לא טען שמשהו אחר הרכיב את הקבוצה שלו , לא תשמע את זה מפיו.
29 אוקטובר 2012, 14:16
29 אוקטובר 2012, 14:16
קודי כתב:ankram כתב:קודי כתב:אגב, מחר בערב דייויד בלאט יתארח ב"חמישיות" בערוץ הספורט. מעניין אם גם עכשיו הוא יטען שהוא לא בנה את הקבוצה, טיעון שבעיניי הוא לא לגיטימי מאחר שהוא הסכים להישאר מאמן הקבוצה עם הסגל הזה.
מעולם בלאט לא טען שמשהו אחר הרכיב את הקבוצה שלו , לא תשמע את זה מפיו.
אמר גם אמר:
"אם פעם היתה לי השפעה גדולה יותר באיתור שחקנים ובמעקב אחריהם, השנה הנוכחות שלי פחות דומיננטית. אני חלק מהתהליך, אבל לא מוביל את הכל. להגיד שזה קל לי? לא, אבל זה בסדר".
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/395/ ... =620&loc=7
29 אוקטובר 2012, 14:19
29 אוקטובר 2012, 14:31
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בשביל שיהיה את מי להעלות מהספסל אחר כך. בינתיים לא רק שהתוצאות של הקבוצה הן טובות, גם שני השחקנים שציינת מתפקדים מצויין. לא מבין מה אתם רוצים...
מעניין אם אוהדי צסקא התלוננו כשמסינה העלה את פאפאלוקאס מהספסל.
בצסקא עלו בחמישייה הולדן, סמודיש ולנגדון, שזה לא בדיוק מי שעולים אצלינו.
אין בעיה לחזק את הספסל, אבל דייויד רואה שבכל משחק ומשחק מכבי מתקשה בפתיחה, אז למה לא לשנות איזה משהו?
אני מסכים כאן עם RC וזה למרות התוצאות הטובות של מכבי עד עכשיו.
אתה רוצה לדבר גם על מי עלה אצלם מהספסל?
ליאור כרגע נותן את פתיחת העונה הכי טובה בקריירה שלו. עם הצלחה כזאת לא מתווכחים.
עדיף להתקשות בפתיחה, ולשמור גם יתרון על הספסל, מאשר לגמור את השחקנים כבר ברבע הראשון.
למכבי יש ארסנל מאוד מוגבל השנה, ודייויד צריך לתמרן אותו בזהירות.
אתה חייב להסביר לי את המשפט המודגש, כי לא הבנתי אותו.
לדייויד יש יתרון מוחלט על כל קבוצה בליגה מהספסל, גם אם יפתח עם החמישייה החזקה לו.
29 אוקטובר 2012, 19:18
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:בשביל שיהיה את מי להעלות מהספסל אחר כך. בינתיים לא רק שהתוצאות של הקבוצה הן טובות, גם שני השחקנים שציינת מתפקדים מצויין. לא מבין מה אתם רוצים...
מעניין אם אוהדי צסקא התלוננו כשמסינה העלה את פאפאלוקאס מהספסל.
בצסקא עלו בחמישייה הולדן, סמודיש ולנגדון, שזה לא בדיוק מי שעולים אצלינו.
אין בעיה לחזק את הספסל, אבל דייויד רואה שבכל משחק ומשחק מכבי מתקשה בפתיחה, אז למה לא לשנות איזה משהו?
אני מסכים כאן עם RC וזה למרות התוצאות הטובות של מכבי עד עכשיו.
אתה רוצה לדבר גם על מי עלה אצלם מהספסל?
ליאור כרגע נותן את פתיחת העונה הכי טובה בקריירה שלו. עם הצלחה כזאת לא מתווכחים.
עדיף להתקשות בפתיחה, ולשמור גם יתרון על הספסל, מאשר לגמור את השחקנים כבר ברבע הראשון.
למכבי יש ארסנל מאוד מוגבל השנה, ודייויד צריך לתמרן אותו בזהירות.
אתה חייב להסביר לי את המשפט המודגש, כי לא הבנתי אותו.
לדייויד יש יתרון מוחלט על כל קבוצה בליגה מהספסל, גם אם יפתח עם החמישייה החזקה לו.
מי מדבר בכלל על הליגה? מישהו פה חושב שהפסדנו אתמול בגלל החמישיה?
המשפט המודגש- דיוויד חושב שעדיף להשאיר את הכלים ההתקפיים שלו על הספסל, ולשמור אותם להמשך המשחק.
29 אוקטובר 2012, 20:22
30 אוקטובר 2012, 14:14
30 אוקטובר 2012, 14:30
30 אוקטובר 2012, 16:24
30 אוקטובר 2012, 16:46
30 אוקטובר 2012, 18:09
30 אוקטובר 2012, 18:11
felix_r כתב:ברוסיה כולם מקללים את ההתאחדות הרוסית שלא הצליחה להשאיר את בלאט
30 אוקטובר 2012, 18:14
rc4991 כתב:felix_r כתב:ברוסיה כולם מקללים את ההתאחדות הרוסית שלא הצליחה להשאיר את בלאט
לפחות הם מעריכים אותו,אולי ההנהלה שלנו תלמד מהם
30 אוקטובר 2012, 18:17
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:ברוסיה כולם מקללים את ההתאחדות הרוסית שלא הצליחה להשאיר את בלאט
זה בעיקר האוהדים מדברים.
כל מיני אנשי מקצוע מסבירים את עזיבתו בכך שהכוכבים של נבחרת רוסיה נמצאים לראת סוף קריירה, ועוד מעט לבלאט לא יהיה סגל מספיק טוב להישגים.
30 אוקטובר 2012, 19:27
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:ברוסיה כולם מקללים את ההתאחדות הרוסית שלא הצליחה להשאיר את בלאט
זה בעיקר האוהדים מדברים.
כל מיני אנשי מקצוע מסבירים את עזיבתו בכך שהכוכבים של נבחרת רוסיה נמצאים לראת סוף קריירה, ועוד מעט לבלאט לא יהיה סגל מספיק טוב להישגים.
אני לא חושב שזה משנה
אם בלאט היה נשאר אז אני מניח שזה היה לעונה אחרונה בגלל היורובאסקט שאליו יגיעו כל הכוכבים ואני עדין חושב שהוא יכול להגיע איתם רחוק בקיץ אם סיכוי גבוה לאליפות
בסך הכל אין להם הרבה זקנים בסגל וגם קירילנקו וחריאפה לא נראה לי כל כך מבוגרים
30 אוקטובר 2012, 19:43
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:ברוסיה כולם מקללים את ההתאחדות הרוסית שלא הצליחה להשאיר את בלאט
זה בעיקר האוהדים מדברים.
אני לא חושב שזה משנה
אם בלאט היה נשאר אז אני מניח שזה היה לעונה אחרונה בגלל היורובאסקט שאליו יגיעו כל הכוכבים ואני עדין חושב שהוא יכול להגיע איתם רחוק בקיץ אם סיכוי גבוה לאליפות
בסך הכל אין להם הרבה זקנים בסגל וגם קירילנקו וחריאפה לא נראה לי כל כך מבוגרים
הם לא כל כך מבוגרים, אבל עכשיו כקירי חזר ל NBA, וגם שבד הלך לשם, זה ממש לא בטוח שהם יבואו ליורובאסקט, זה לא כמו אולימפיאדה. חריאפה כבר כולו מוכה פציעות, וממש לא בטוח שהוא ירצה להמשיך בנבחרת
30 אוקטובר 2012, 20:23
02 נובמבר 2012, 13:01
02 נובמבר 2012, 15:08