31 אוקטובר 2012, 19:14
Mta_atic כתב:לגבי שלח - אני לא יכול להכחיש שאני לא מעט פעמים מוצא את עצמי נהנה לראות משחקים שהוא מפרשן.
לטעמי הוא אחד מהפרשנים הבודדים שנותרו במדינה הזו שיודע להבין ולהסביר לצופה מה קורה במגרש מבחינה מקצועית ולא רק לשלוף הערות אידיוטיות.
31 אוקטובר 2012, 19:20
31 אוקטובר 2012, 19:46
Holiday_Armadillo כתב:הלוואי שהיה לי עם מי להתווכח אפילו על ספורט
חוץ מאמא שלי כל מי שאני מכירה לא חצי מתעניין אפילו
31 אוקטובר 2012, 19:56
31 אוקטובר 2012, 20:02
31 אוקטובר 2012, 20:21
31 אוקטובר 2012, 21:30
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלוואי שהיה לי עם מי להתווכח אפילו על ספורט
וואו, אמא שמתעניינת בכדורסל... מגניב...
עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלוואי שהיה לי עם מי להתווכח אפילו על ספורט
יש לך את הפורום הזה!
31 אוקטובר 2012, 21:45
31 אוקטובר 2012, 23:53
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלוואי שהיה לי עם מי להתווכח אפילו על ספורט
בגלל התחלתי לאהוד את מכבי..מגיל 0 אני רואה משחקים איתהעידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלוואי שהיה לי עם מי להתווכח אפילו על ספורט
יש לך את הפורום הזה!
זה העניין אבל
מכבי זאת האהבה הכי גדולה בחיים שלי ואני כל כך אוהבת לדבר עליה ואני צריכה לברוח לפורום באיטנרנט בשביל זה
01 נובמבר 2012, 00:11
עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלוואי שהיה לי עם מי להתווכח אפילו על ספורט
בגלל התחלתי לאהוד את מכבי..מגיל 0 אני רואה משחקים איתהעידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלוואי שהיה לי עם מי להתווכח אפילו על ספורט
יש לך את הפורום הזה!
זה העניין אבל
מכבי זאת האהבה הכי גדולה בחיים שלי ואני כל כך אוהבת לדבר עליה ואני צריכה לברוח לפורום באיטנרנט בשביל זה
וואו, זה נשמע עצוב כשזה מתואר ככה
כשאני חושב על זה, גם לי אין יותר מידי אנשים שאני יכול לדבר איתם על מכבי(או כדורסל...או ספורט באופן כללי...)-לא כאלו קרובים על כל פנים. אם לך יש אמא שלך שמתעניינת, אצלי אבא שלי מתעניין, ועוד חבר רחוק שאני מדבר איתו בפייסבוק לפעמים, וזהו בערך. אשמח לדבר איתך על מכבי אם תרצי, גם לי לא יזיק עוד מישהו לדבר איתו
01 נובמבר 2012, 10:25
01 נובמבר 2012, 10:55
עידן כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:הלוואי שהיה לי עם מי להתווכח אפילו על ספורט
יש לך את הפורום הזה!
זה העניין אבל
וואו, זה נשמע עצוב כשזה מתואר ככה
כשאני חושב על זה, גם לי אין יותר מידי אנשים שאני יכול לדבר איתם על מכבי(או כדורסל...או ספורט באופן כללי...)-לא כאלו קרובים על כל פנים. אם לך יש אמא שלך שמתעניינת, אצלי אבא שלי מתעניין, ועוד חבר רחוק שאני מדבר איתו בפייסבוק לפעמים, וזהו בערך. אשמח לדבר איתך על מכבי אם תרצי, גם לי לא יזיק עוד מישהו לדבר איתו
01 נובמבר 2012, 16:06
01 נובמבר 2012, 16:09
01 נובמבר 2012, 16:28
קובי כתב:לפרט הפיקנטי במשחק הערב קוראים אלכס אקר, שבו מכבי התעניינה אי שם בקיץ 2006 ושנחטף בסופו של דבר ע"י פיני ואולימפיאקוס, בצעד שהוגדר ע"י רבים כגניבה של פיני ממכבי.
מאז הקריירה של אלכס דיי בנסיגה.
פרט פיקנטי נוסף, אך מחוץ לפרקט, הוא שלח שיעזוב את עמדת הפרשן לטובת צביקה שרף.
אני מהבודדים כאן שיכול לצדד בשלח. בעיניי, פרשן טוב, בטח בהתחשב באלטרנטיבות, דוגמת סהר המתלהם (ואהוב הפורום משכבר הימים).
מה שכן, לגבי המחליף - צביקה שרף הוא בחירה מצויינת של הערוץ. מלבד עיוותי שמות נוראיים שהוא נוהג לעשות, הוא מפרשן נהדר לטעמי.
01 נובמבר 2012, 16:32
01 נובמבר 2012, 17:51
01 נובמבר 2012, 18:27
01 נובמבר 2012, 18:30
01 נובמבר 2012, 18:45