המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:אבל הולידיי, תסכימי איתי שאנחנו לא באמת יודעים עד כמה ה1.4 מיליון הזה באמת מדויק... אנחנו גם לא יודעים אם זה יורו או דולר..
חוצמזה, שגם אם הוא כן מדויק, צ'מעי.. זה שמכבי מוכנה למתוח את החבל בשביל לשמור על הקבוצה של שנה שעברה ולהשאיר שחקן כמו אידסון.. כבר היו מקרים כאלה בעבר (נגיד עם האפמן וניקולה)...
את מסכימה איתי שזה לאו דווקא אומר שזה סכומים שמכבי בכל מקרה מתכוונת להוציא מהכיס? אולי אפילו לא להתקרב לשם..
אנחנו לא יודעים מה השיקולים..
אולי בעצם, אם בלאט היה משאיר את אידסון- לא היה צורך גם בסמית' וגם בקומבו גארד בנוסף?...
omega20 כתב:Holiday_Armadillo כתב:
אני חושבת שכל קומבו-גארד שיגיע הנה יידע גם לנהל משחק
גם הלפרין שאייר ובורשטיין יודעים לנהל משחק, למה אנחנו צריכים עוד אחד כזה רק יותר טוב (אולי)?
Chen כתב:לדעתי צריך למצוא קומבו גראד שיהיה טוב בעיקר כSG,ככה יהיה ניצול מיטבי שלו ושל פארגו ביחד...
מילוס כתב:או שאתה מחזיק ביד את הדוחות הפיננסיים של מכבי, כולל כל החוזים, תשלומים נדחים, הוצאות פחת וערך שייר, חובות מסופקים והכנסות מול הוצאות פוטנציאליות, או שתהרוג אותי, אני לא יודע איך הגעת לסכומים האלה..
חביב אורנג'ד כתב:מילוס כתב:או שאתה מחזיק ביד את הדוחות הפיננסיים של מכבי, כולל כל החוזים, תשלומים נדחים, הוצאות פחת וערך שייר, חובות מסופקים והכנסות מול הוצאות פוטנציאליות, או שתהרוג אותי, אני לא יודע איך הגעת לסכומים האלה..
אז זהו, שטיקי במקרה ראה את החוזים של כל שחקני מכבי והוא יודע יותר מכל אחד מאיתנו כמה כל אחד מהם מרוויח.
לא הייתי מזלזל בדבריו או בחישובים שהוא הביא.
חנו'ש כתב:חשבתי דווקא על שחקן מעניין,
מה אתם אומרים על למחזר את וויל ביינום (כמובן שאם יש לו חוזה בנ.ב.א אז זה לא רלוונטי), אבל אם הוא שחקן חופשי ועם השביתה הקרבה, זו יכולה להיות אופציה מעניינת.....
Holiday_Armadillo כתב:כמה שחקנים שיש מצב שבלאט ישים לב אליהם היום בדראפט וצפויים להיבחר בסיבוב השני:
רג'י ג'קסון-בוסטון קולג':
גובה-1.92
18.2 נקודות
4.5 אסיסטים
50.3% ל-2
42.0% מחוץ לקשת
1.1 חטיפות
צפוי להיבחר בבחירה הראשונה של הסיבוב השני
צ'ארלס ג'נקינס-הופסטרה
גובה-1.91
22.6 נקודות
4.8 אסיסטים
1.7 חטיפות
51.7% ל-2
42.0% ל-3
צפוי להיבחר בבחירה מספר 2 בסיבוב השני
נולן סמית'-דיוק
גובה:1.91
20.6 נקודות למשחק
5.1 אסיסטים
45.8% ל-2
35.0% ל-3
4.5 ריבאונדים
1.2 חטיפות
צפוי להיבחר בבחירה מספר 6 בסיבוב השני
נוריס קול-קליבלנד סטייט
21.7 נקודות
5.3 אסיסטים
5.8 ריבאונדים
2.2 חטיפות
43.9% ל-2
34.2% ל-3
צפוי להיבחר בבחירה מספר 10 בסיבוב השני
בן הנסברו-נוטרדאם
18.4 נקודות
4.3 אסיסטים
3.9 ריבאונדים
1.2 חטיפות
47.9% ל-2
43.5% ל-3
צפוי להיבחר בבחירה מספר 22 בסיבוב השני(הוא נראה לי הכי פחות ריאלי מכל מי שרשמתי)
ואני עדיין מקווה שבלאט יילך על בלייק הופארבר שלא צפוי להיבחר או אית'ואן מור שצפוי להיבחר בסוף הסיבוב השני(יכול להיות כמו פארגו)
חביב אורנג'ד כתב:אני לא אוהב להציע שחקנים או לשלוף שמות מן השרוול, אבל בעונה שעברה מכבי התעיינה בכריס קווין ואף הציע לו חוזה.
הקיץ הוא נהיה פרי אייג'נט ויכול להיות אופציה מאוד מעניינת.
מילוס כתב:הנושא הזה צריך להיגמר בלי קשר, כי זאת קדנציה בערך עשירית שלי פה, ותמיד יש מישהו שמעיף איזה משהו שלילי על מרום..
יאללה שחררו כבר..
טיקי חוזר כתב:אני נזכרתי בו כלו לפחות יש כיוון , אני כל כך רחוק מלדעת משהו על שחקן כזה או אחר כאני עקבתי אחריו , כמוך לדוגמא. אני כולו אוהד כדורסל שנהינה לראות את המשחק בלי לרדת לפרטים . אין לי לדוגמה שמץ של מושג בניתוח יכולות , אני יכול לומר שהוא שומר טוב אבל אין לי מושג ממה זה מתבסס מהבנת המשחק או מיכולות פיזיות . אני חובבן בקיצור . אבל באמת מה נעשה 10 ימים שלמים בדיוק ... בלי כיוון ?
לגבי מרום אין לי שום דבר או חצי דבר נגדו , הוא בנגוד אלי יודע לפני או אחרי , נזכרתי בו כהוא אומר שיש לו שם לפחות ....
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Shay_uzan ו־37 אורחים