פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: NBA 2012/13 - מתכוננים לפתיחת העונה

01 נובמבר 2012, 16:01

ללייקרס יש בעיות חמורות בהגנה. נאש בדיל 39 הוא אחד משחקני ההגנה הגרועים בליגה. קובי לא מצליח בגילו לשמור על שחקנים זריזים, ארטסט חצי בפרישה, גאסול איבד מהזריזות שלו ומתקשה מול מספרי 4 שמשחקים רחוק מהסל ואפילו הווארד עדיין לא בכושר מלא והוא לא מצליח לחפות של שאר הקבוצה שלו כמו באורלנו. הלייקרס נראים כרגע כאחת מקבוצות ההגנה הגרועות בליגה ובצורה הזו הם יתקשו להיות פקטור במערב עם כל הכישרון ההתקפי שיש להם.

01 נובמבר 2012, 16:03

roy1000 כתב:ללייקרס יש בעיות חמורות בהגנה. נאש בדיל 39 הוא אחד משחקני ההגנה הגרועים בליגה. קובי לא מצליח בגילו לשמור על שחקנים זריזים, ארטסט חצי בפרישה, גאסול איבד מהזריזות שלו ומתקשה מול מספרי 4 שמשחקים רחוק מהסל ואפילו הווארד עדיין לא בכושר מלא והוא לא מצליח לחפות של שאר הקבוצה שלו כמו באורלנו. הלייקרס נראים כרגע כאחת מקבוצות ההגנה הגרועות בליגה ובצורה הזו הם יתקשו להיות פקטור במערב עם כל הכישרון ההתקפי שיש להם.

ואפילו לא התייחסת לזה שהמאמן שלהם הגנתי..

01 נובמבר 2012, 16:12

LIAV10 כתב:
roy1000 כתב:ללייקרס יש בעיות חמורות בהגנה. נאש בדיל 39 הוא אחד משחקני ההגנה הגרועים בליגה. קובי לא מצליח בגילו לשמור על שחקנים זריזים, ארטסט חצי בפרישה, גאסול איבד מהזריזות שלו ומתקשה מול מספרי 4 שמשחקים רחוק מהסל ואפילו הווארד עדיין לא בכושר מלא והוא לא מצליח לחפות של שאר הקבוצה שלו כמו באורלנו. הלייקרס נראים כרגע כאחת מקבוצות ההגנה הגרועות בליגה ובצורה הזו הם יתקשו להיות פקטור במערב עם כל הכישרון ההתקפי שיש להם.

מה עוזר המאמן כשאין להם אף שחקן (פרט להווארד) שמצליח לשמור את האיש שלו באחד על אחד.

01 נובמבר 2012, 16:16

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:

מה עוזר המאמן כשאין להם אף שחקן (פרט להווארד) שמצליח לשמור את האיש שלו באחד על אחד.

התכוונתי שסגנון המאמן שונה לגמרי מיכולות השחקנים שלו, הוספתי את זה למה שכבר כתבת..

01 נובמבר 2012, 16:24

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:

אתה רציני??? אתה חושב שארטסט(או מטה) וקובי לא יכולים לשמור באחד על אחד......
אני חושב שאם נאש יהיה בריא (נפצע במשחק) וישאר בריא למשך כל העונה הלייקרס יתחברו ולקראת השלבים המכריעים הם היו קבוצה שקשה מאוד לנצח.

01 נובמבר 2012, 16:30

נאש צריך לנהל את המשחק. כרגע בלייקרס כל מי שתופס ריבאונדר בהגנה מנהל את ההתקפה בין אם זה קובי או ארטסט...
מייק בראון שוחק יותר מדיי את החמישייה, אין טעם שהם ישחקו כמעט 40 דקות למשחק.
אפשר לתת יותר דקות מהספסל למיקס,איבנקס,ג'יימסון,היל...

01 נובמבר 2012, 16:52

p&p כתב:אתה רציני??? אתה חושב שארטסט(או מטה) וקובי לא יכולים לשמור באחד על אחד......
אני חושב שאם נאש יהיה בריא (נפצע במשחק) וישאר בריא למשך כל העונה הלייקרס יתחברו ולקראת השלבים המכריעים הם היו קבוצה שקשה מאוד לנצח.

כנראה שלא ראיתי את קובי וארטסט בזמן האחרון. לילארד עשה צחוק מקובי ובאטםו דפק לארטסט דאנקים על הראש. אנחנו לא בשנת 1999.

ללייקרס יש פוטנציאל ענק, אבל גם יש הרבה בעיות, בינהן גם המצב הפיזי של הווארד. לא כדאי להתבלבל מהמשחק שלו אתמול מול ג'יג'י היקסון. הווארד נראה הרבה יותר כבר ואיטי מאז שחזר מהפציעה. אולי זה שמני ואולי לא, אבל הלייקרס חייבים את דווייט הווארד שמשחק מעל הטבעת.

01 נובמבר 2012, 16:53

BIG sofo כתב:נאש צריך לנהל את המשחק. כרגע בלייקרס כל מי שתופס ריבאונדר בהגנה מנהל את ההתקפה בין אם זה קובי או ארטסט...
מייק בראון שוחק יותר מדיי את החמישייה, אין טעם שהם ישחקו כמעט 40 דקות למשחק.
אפשר לתת יותר דקות מהספסל למיקס,איבנקס,ג'יימסון,היל...

הספסל של הלייקרס קטסטרופלי. אני חושב שדווייט משחק יותר מדי והוא עלול להיפצע שוב.

01 נובמבר 2012, 17:10

roy1000 כתב:
p&p כתב:אתה רציני??? אתה חושב שארטסט(או מטה) וקובי לא יכולים לשמור באחד על אחד......

כנראה שלא ראיתי את קובי וארטסט בזמן האחרון. לילארד עשה צחוק מקובי ובאטםו דפק לארטסט דאנקים על הראש. אנחנו לא בשנת 1999.

ללייקרס יש פוטנציאל ענק, אבל גם יש הרבה בעיות, בינהן גם המצב הפיזי של הווארד. לא כדאי להתבלבל מהמשחק שלו אתמול מול ג'יג'י היקסון. הווארד נראה הרבה יותר כבר ואיטי מאז שחזר מהפציעה. אולי זה שמני ואולי לא, אבל הלייקרס חייבים את דווייט הווארד שמשחק מעל הטבעת.

אני אוהד של הלייקרס וראיתי את רוב המשחקים של הלייקרס העונה(כולל ה preseason) אני חושב שקובי וארטסט עדיין שחקני הגנה אדירים,לגבי הווארד אני מסכים איתך לחלוטין
הוא נראה הרבה פחות אתלטי מאז שחזר מהפציעה ,יש מין כבדות במשחק שלו(מקווה שיחזור להיות הווארד המוכר והטוב)

01 נובמבר 2012, 17:13

p&p כתב:אני אוהד של הלייקרס וראיתי את רוב המשחקים של הלייקרס העונה(כולל ה preseason) אני חושב שקובי וארטסט עדיין שחקני הגנה אדירים,לגבי הווארד אני מסכים איתך לחלוטין
הוא נראה הרבה פחות אתלטי מאז שחזר מהפציעה ,יש מין כבדות במשחק שלו(מקווה שיחזור להיות הווארד המוכר והטוב)

תראה את משחק מול פורטלנד. לילארד ובאטום עשו צחוק מקובי/ארטסט. לקובי אין את הניידות לעצור גארדים מהירים. זה לא ישתנה.

01 נובמבר 2012, 17:43

לא הייתי אומר על ארטסט שחקן הגנה אדיר בשלב זה של הקריירה. הוא ירד ולא במעט לעומת מה שהיה פעם, איבד מהמהירות וכבד יותר. גם קובי כבר לא שומר אדיר ובגילו מחלק כוחות. גאסול כבר לא ילד וכרגע יותר מתאים לשחק סנטר מאשר לשמור על פורוורדים.

בכל מקרה, עוד שבוע - שבועיים של קרטועים ומייק בראון ילך הביתה. לא נראה לי שאוהדי לייקרס יבכו יותר מדי אם הוא יעזוב.

01 נובמבר 2012, 17:49

misha כתב:בכל מקרה, עוד שבוע - שבועיים של קרטועים ומייק בראון ילך הביתה. לא נראה לי שאוהדי לייקרס יבכו יותר מדי אם הוא יעזוב.

אני מסכים שבראון לא ישרוד עוד שבועיים כאלה, אבל אני לא חושב שבראון זה הבעיה של הלייקרס. בשביל שהלייקרס יתמודדו על המערב השנה, דווייט הווארד צריך לחזור להיות דווייט הווארד של אורלנדו. אותו שחקן שיכול להחזיק לבדו הגנה של קבוצה שלמה. אם ההווארד הזה לא חוזר, שום מאמן בעולם לא יציל את הלייקרס.

01 נובמבר 2012, 17:55

בראון הוא לא הבעיה היחידה אבל הוא חלק מהבעיה. גם אם הכל ילך טוב, הם עדיין יהיו בנחיתות על הקווים. הווארד יחזור לעצמו, רק שאילה של זמן. הוא כולה בן 26, אחרי פציעה יחסית רצינית ראשונה בקריירה וגם חזר ממנה מהר מהמצופה.

02 נובמבר 2012, 03:53

איזה סיום דרמטי בספרס-ת'אנדר!
פארקר עם עוד שלשה גדולה בדקה האחרונה כמו אתמול והפעם הוא הוסיף סל ניצחון ענק עם הבאזר.
מה יהיה עם ווסטברוק? לתינוק בן שנה יש יכולת קבלת החלטות יותר טובה ממנו. כל כך מוכשר אבל כל כך מפגר לפעמים

02 נובמבר 2012, 10:45

בעקבות ה- 0 - 2 של הלייקרס צצים דיבורים על זה שהווארד וכריס פול תיכננו לשחק ביחד בדאלאס ואולי זה עדיין יקרב בעונה הבאה מכיוון ששניהם סירבו להאריך את החוזים שלהם. אני חושב שיש מצב שזה קורה. לדאלאס יש אפשרות להחתים את שניהם, בייחוד במידה והם מעבירים את מריון בטרייד.

הרכב של פול/מאיו/בחירת דראפט/נוביצקי/הווארד. זה בהחלט משהו שיכול להתחרות במיאמי.

02 נובמבר 2012, 10:49

לעזוב את ל.א לטקסס?

02 נובמבר 2012, 14:26

LIAV10 כתב:לעזוב את ל.א לטקסס?

לאף אחד לא אכפת מכריס פול ב- LA. לוס אנג'לס זה עיר של סלבריטיס, לא של ספורט. אם דברים לא יסתדרו להווארד בלייקרס, זו בהחלט אפשרות לקראת העונה הבאה.

02 נובמבר 2012, 21:00

סוף סוף אחלה יום ב-ESPN
קודם ניקס-מיאמי(שלפי דעתי לא תהיה תחרות בכלל)ואז הדרבי של לוס אנג'לס

02 נובמבר 2012, 21:15

Holiday_Armadillo כתב:סוף סוף אחלה יום ב-ESPN

אין ביעה. תצטרפי למזלזלים בניקס. את לא לבד. גם כל הפרשנים והשלישיה של מיאמי במזלזלים. אמארה פצוע, אז המצב עוד יותר גרוע, אבל הניקס הולכים להיות קבוצת הגנה השנה והם הולכים להרביץ היום. בוא נראה איך הפרימדונות של מיאמי יתמודדו עם זה.

02 נובמבר 2012, 21:21

roy1000 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:סוף סוף אחלה יום ב-ESPN

אין ביעה. תצטרפי למזלזלים בניקס. את לא לבד. גם כל הפרשנים והשלישיה של מיאמי במזלזלים. אמארה פצוע, אז המצב עוד יותר גרוע, אבל הניקס הולכים להיות קבוצת הגנה השנה והם הולכים להרביץ היום. בוא נראה איך הפרימדונות של מיאמי יתמודדו עם זה.

אני לא מזלזלת בניקס משנאה
אני שונאת את ההיט, מבחינתי שכל שחקן שם ישבור רגל..אני פשוט לא חושבת שהם הולכים להתקשות מול הניקס
נושא נעול