02 נובמבר 2012, 11:47
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אמרנו שקיבלנו סוף סוף שחקנים שיודעים לקלוע מהקו אבל אנחנו עדיין רק מקום 19 ביורוליג עם 69.5%
1.זה ממש לא מצחיק![]()
2.באיזה אתר אפשר לראות סטט' קבוצתיות של כל העונה?
3.הרבה יותר מפתיע אותי ששרמאדיני קולע בינתיים בשישים ושתים!!!!!!!!!!!!! אחוז מהעונשין![]()
4.היקמן היחיד שמתחמק מקללת העונשין של מכבי(טפו טפו טפו)
02 נובמבר 2012, 12:26
חנו'ש כתב:הבעיה היא לא שיש בשלב הראשון כמה קבוצות כמו שאלון ופרוקום, זה באמת יש בכל ליגה ובכל ענף ספורט.
הבעיה היא שכולם איכשהו נפלו באותו בית ואפילו קבוצה אחת ברמה לא הצליחה להשתחל לבית שלנו.
משהו נדפק לגמרי בהגרלה הזו ויש חוסר שיוויון נוראי בין רמת הבתים....
אולי משהו צריך להשתנות בדרך בה מחלקים את הקבוצות לדרגים, הרי בואו נודה, כמה פעמים תהיתם כשפורסמו הדרגים, איך הקבוצה ההיא וההיא שובצה בדרג ההוא והזה??
02 נובמבר 2012, 12:28
02 נובמבר 2012, 12:29
עידן כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אמרנו שקיבלנו סוף סוף שחקנים שיודעים לקלוע מהקו אבל אנחנו עדיין רק מקום 19 ביורוליג עם 69.5%
1.זה ממש לא מצחיק![]()
3.הרבה יותר מפתיע אותי ששרמאדיני קולע בינתיים בשישים ושתים!!!!!!!!!!!!! אחוז מהעונשין![]()
לגבי השאלה שלך:
http://www.euroleague.net/main/statistics
02 נובמבר 2012, 12:40
rc4991 כתב:עידן כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אמרנו שקיבלנו סוף סוף שחקנים שיודעים לקלוע מהקו אבל אנחנו עדיין רק מקום 19 ביורוליג עם 69.5%
1.זה ממש לא מצחיק![]()
לגבי השאלה שלך:
אני לא רואה שום דבר שקשור לכך,אני רואה ידיעות אחרונות על הקבוצות
אולי זה בגלל שאני גולש דרך הסמארטפון
02 נובמבר 2012, 13:15
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:עידן כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אמרנו שקיבלנו סוף סוף שחקנים שיודעים לקלוע מהקו אבל אנחנו עדיין רק מקום 19 ביורוליג עם 69.5%
1.זה ממש לא מצחיק![]()
לגבי השאלה שלך:
אני לא רואה שום דבר שקשור לכך,אני רואה ידיעות אחרונות על הקבוצות
אולי זה בגלל שאני גולש דרך הסמארטפון
כן, ככה זה גם לי מהסמארטפון..
02 נובמבר 2012, 13:16
עידן כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:ד''א, אמרנו שקיבלנו סוף סוף שחקנים שיודעים לקלוע מהקו אבל אנחנו עדיין רק מקום 19 ביורוליג עם 69.5%
1.זה ממש לא מצחיק![]()
לגבי השאלה שלך:
02 נובמבר 2012, 14:57
rc4991 כתב:כולנו מעדפים שיהיו קבוצות יותר חזקות או פחות קבוצות אבל יש פה אינטרס כלכלי-שיווקי הגיוני של היורוליג לתת לקבוצות כאלה לשחק
אני חושב שלא יהיה צודק לקבוע תקציב מינימום כי יש קבוצות טובות כמו פרטיזן וריטאס שמסמכות על הכשרונות שלהם ומחזיקות בתקציב נמוך
כמו שחנוש אמרה הבעיה היא בחלוקה לדרגים,לא הגיוני שקבוצות כמו אלבה ידורגו לפני אפס ןאולקר גם אם היתה להם שנה בינונית ביורוליג
02 נובמבר 2012, 15:10
felix_r כתב:חנו'ש כתב:מצד שני לא צריך להתלהב יותר מדי גם מהבתים האחרים. גם שם לא הכל מלהיב. היווניות חלשות בהרבה מהשנים האחרונות. קאחה לבוראל כבר מזמן לא מה שהיה פעם. אפילו צסקא נראת ממש לא מה שחשבו שתהיה, לפחות כרגע.
02 נובמבר 2012, 15:20
02 נובמבר 2012, 21:08
MTA2311 כתב:אני עדיין לא מבין למה אתם מתעסקים בפרוקום ושאלון. מה שמדאיג , זה שמלאגה וסיינה שפעם היו קבוצות טובות מאוד, נראות מזעזע העונה.
המשבר הכלכלי באירופה חיסל את הכדורסל היווני, חיסל 90 אחוז מהקבוצות הספרדיות והליגה האיטלקית לא קיימת כבר שנים. היורוליג הפכה להיות ליגה של 5 קבוצות טובות בלבד. אפילו מכבי, עם סגל רע יכולה למצוא את עצמה בקונסטלציה מסויימת נאבקת שוב על מקום בפיינל פור.
02 נובמבר 2012, 23:12
03 נובמבר 2012, 00:41
MTA2311 כתב:יש כרגע 2 טורקיות חזקות, 2 ספרדיות חזקות, 2 רוסיות חזקות ומכבי, שכל עוד בלאט מאמן אותה, כנראה תמיד תאיים על מקום בפיינל פור.
הסגל של פאו מורכב מדיא, אוקיץ, סופו ו8 נגרים. כשז'ליקו לא שם, אני לא רואה אותם עוברים את הטופ 8. את מילאנו מאמן סקריולו, לא צריך להרחיב מעבר לזה.
03 נובמבר 2012, 02:08
03 נובמבר 2012, 04:54
03 נובמבר 2012, 06:43
felix_r כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:מסכים עם שניכם. משחק שלא מתרומם וגורם לראשי ערוץ 10 לתלוש שערות, כי לא נראה לי שמישהו פרט מהשרופים, באמת יושב ורואה את המשחק הזה.
המשחקים האלה לא טובים לאף אחד בשורה התחתונה. ביורוליג צריכים לעשות משהו בקשר לרמה. יש קבוצות טובות יותר שמשחקות ביורוקאפ.
אנחנו מדברים על זה כבר כמה שנים כאן.
הקטע הוא שיש מספיק קבוצות טובות גם בשביל ליגה של 24, אבל בגלל כל ההסכמים המטופשים, קבוצות נוראיות כמו שאלון ופרוקום משחקות ביורוליג...
עלה התאנה של מוקדמות מהן עולה רק קבוצה אחת, לא באמת משנה שום דבר.
חבל כי זה לגמרי הורס את הליגה הזאת ואת העניין שבה.
אני לגמרי לא מסכים עם מה שאתם אומרים ואני אסביר.
כל העניין הוא בכך, שאנחנו מסתכלים מלמעלה ולא מלמטה.
לדוגמא, בליגת האלופות המהוללת של כדורגל כולנו חושבים שהרמה היא עילאית, למה? כי שם אנחנו מסתכלים מלמטה.
אבל תחשבו לרגע איך רואים את הקבוצות שלנו האוהדים של בארסה או של צ'לסי, כאשר מכבי חיפה או הפועל ת"א מצליחות לעפיל לשלב הבתים? הם מסתכלים עלינו ואומרים: "מה זה? ממש תת-רמה! מי הכניס את הקבוצות האלה לליגת האלופות? איזו רמה ירודה! ממש ליגת פח! במדינה שלנו יש קבוצות בליגה השניה שיותר טובות מהזבל הזה!". ואז בא מאנצ'סטר יונייטד ובמשחק שלא קובע דבר מופיע מול מכבי חיפה בהרכב שלישי עם 5 שחקני ספסל, 4 שחקנים מקבוצת המילואים ועוד שני שחקני נוער. ואז חיפה בטעות מצליחה לנצח וכול מדינת ישראל מאושרת וזוכרים את התוצאה בעוד 50 שנה. ואו! ניצחנו את מאנצ'סטר יונייטד...
ביורוליג זה בדיוק אותו הדבר. רק שאנחנו מסתכלים מלמעלה. כמו בארסה או ריאל בכדורגל מתסכלות עלינו.
03 נובמבר 2012, 07:03
MTA2311 כתב:יש כרגע 2 טורקיות חזקות, 2 ספרדיות חזקות, 2 רוסיות חזקות ומכבי, שכל עוד בלאט מאמן אותה, כנראה תמיד תאיים על מקום בפיינל פור.
הסגל של פאו מורכב מדיא, אוקיץ, סופו ו8 נגרים. כשז'ליקו לא שם, אני לא רואה אותם עוברים את הטופ 8. את מילאנו מאמן סקריולו, לא צריך להרחיב מעבר לזה.
03 נובמבר 2012, 09:42
חציברטאס כתב:לנגפורד שחקן מדהים, אין ספק, אבל אם המאמן לא מגביל אותו כמו שדיוויד בלאט עשה במכבי הוא מחרב קבוצות - נהיה סוליסט ולא קבוצתי בעליל כמו שהיה בחימקי לפני שנתיים עד שנזרק משם. כל משחק במילאנו שהוא דופק מעל 20 נק' הם מפסידים
03 נובמבר 2012, 11:14
er79 כתב:MTA2311 כתב:יש כרגע 2 טורקיות חזקות, 2 ספרדיות חזקות, 2 רוסיות חזקות ומכבי, שכל עוד בלאט מאמן אותה, כנראה תמיד תאיים על מקום בפיינל פור.
אני לא כל כך מסכים. מי הרוסיה השניה החזקה? חימקי? לא תגיע להצלבה. צסק״א תגיע אבל כרגע היא מקרטעת. גם בארסה תהיה שם אבל גם היא לא במיטבה. כרגע הטורקיות הכי חזקות, ביחד עם ריאל. את מילאנו עוד לא הייתי מספיד. וסינדרום הסינדרלה של ז׳לגיריס מתישהו יתנפץ. כרגע זה נראה ששתי הטורקיות וריאל חזק בתמונת הפיינל פור. הרביעית תצא מבין צסק״א, בארסה, מילאנו ומכבי, לדעתי.
03 נובמבר 2012, 11:16
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:יש כרגע 2 טורקיות חזקות, 2 ספרדיות חזקות, 2 רוסיות חזקות ומכבי, שכל עוד בלאט מאמן אותה, כנראה תמיד תאיים על מקום בפיינל פור.
חבל שלנו אין שמונה נגרים כמו של פאו...ואולימפיאקוס עם חבורה של נגרים הלכה עד הסוף...
את מילאנו ומאלגה לא הייתי מספיד עדיין וגם את הסינדרלה המסתמנת ז'אלגיריס...