המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mta_atic כתב:אני דווקא אוהב את השחקן הזה עוד מהעונה שעברה כולל התקופה שבה הוא היה פושר.
א. בגלל שבמשוואה של ערך לכסף הוא שחקן שעולה על הציפיות.
ב. הוא שומר מעולה.
ג. יש לו יכולת קליעה טובה.
חנו'ש כתב:אין ספק שיכולת הקליעה שלו השתפרה מאז שחזר מהפציעה (למרות שגם את העונה שעברה הוא פתח עם אחוזים מרשימים מהשלוש), אבל בכל שאר הדברים הוא נראה לי כמו סמית' של העונה שעברה, שזה לא דבר רע כמובן...
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אין ספק שיכולת הקליעה שלו השתפרה מאז שחזר מהפציעה (למרות שגם את העונה שעברה הוא פתח עם אחוזים מרשימים מהשלוש), אבל בכל שאר הדברים הוא נראה לי כמו סמית' של העונה שעברה, שזה לא דבר רע כמובן...
בדיוק ההפך, הבחור מחטיא זריקות שלפני הפציעה היה דופק בלי להתאמץ..
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אין ספק שיכולת הקליעה שלו השתפרה מאז שחזר מהפציעה (למרות שגם את העונה שעברה הוא פתח עם אחוזים מרשימים מהשלוש), אבל בכל שאר הדברים הוא נראה לי כמו סמית' של העונה שעברה, שזה לא דבר רע כמובן...
שנה שעברה היה לו 28% מהשלוש, והשנה יש לו עד כה 38%...
אז אומנם אילו רק 3 משחקים ולכן קשה להסיק מזה משהו, אבל בינתיים הוא מראה שיפור.
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אין ספק שיכולת הקליעה שלו השתפרה מאז שחזר מהפציעה (למרות שגם את העונה שעברה הוא פתח עם אחוזים מרשימים מהשלוש), אבל בכל שאר הדברים הוא נראה לי כמו סמית' של העונה שעברה, שזה לא דבר רע כמובן...
בסדר, אני מדבר על החלק השני של עונה שעברה..
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:אין ספק שיכולת הקליעה שלו השתפרה מאז שחזר מהפציעה (למרות שגם את העונה שעברה הוא פתח עם אחוזים מרשימים מהשלוש), אבל בכל שאר הדברים הוא נראה לי כמו סמית' של העונה שעברה, שזה לא דבר רע כמובן...
בסדר, אני מדבר על החלק השני של עונה שעברה..
תלוי איזה חלק שני, כי דווקא בטופ 16 הוא אכן הפציץ עם 41.2% אבל בסדרה מול פאו הוא צנח שוב ל27.8% (מה שגם אותי הפתיע כי כולנו זוכרים לו את הסדרה ההיא לטובה...)
אני לא זוכר, אני רק זוכר שהוא יצא מתקופה אעה ואז הכל הלך לו, גם בליגה ובאדריאטית, עכשיו הרבה פחות..
jol9 כתב:שחקן באמת טוב, שמתאים מאוד לדייויד, ולמכבי, ואני מקווה שימשיך כאן עוד כמה עונות.
jol9 כתב:אני מאוד לא החזקתי ממנו בעונה שעברה, ועד שלב ההצלבה, חשבתי שהוא אחד הזרים הגרועים שהיו לנו בתקופה האחרונה,
אבל הבחור עשה מהפך, שיפר עוד יותר את ההגנה שלו, שגם ככה היתה מצויינת, העלה את האחוזים, וממש הפך לעוגן בקבוצה.
שחקן באמת טוב, שמתאים מאוד לדייויד, ולמכבי, ואני מקווה שימשיך כאן עוד כמה עונות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־71 אורחים