אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 10 נובמבר 2012, 23:17

rc4991 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
rc4991 כתב:1.אמרתי כבר שפרוביץ' לא מצטיין בהתקפה אבל עם הגובה שלו הוא יכול לקלוע 10-12 נקודות במשחק וכשזה מצטרף להגנה הנהדרת שלו אז לדעתי הוא סנטר יורוליג נחמד
היו לו עונות טובות בפרטיזן ובולנסיה,לא גדולות שמוציאות את העיניים אבל כן טובות.הדבר שהכי טוב אצל פרוביץ' זה ההגנה
חשוב לי להבהיר שאני לא חושב שהוא איזה אליל ואין לי טענות להנהלה שלא החתימה אותו

בוא נדייק קצת בדברים.
לפרוביץ' היו עונות די רעות בפרטיזן פרט לאחת, שגם היא היתה טובה ותו לא, וכל זה בקבוצת יורוליג קטנה שלא הגיע לשום הישג.
בולנסיה, ואת זאת אני אומר בתור אחד שעקב אחריו באותה תקופה, היה לא יותר מסביר. את רוב נקודתיו (שגם ככה לא היו הרבה), הוא עשה או עם הפנים לסל או מקו העונשין. בשורה התחתונה, הוא היה שחקן יורוקאפ נחמד ולא יותר, מרחק שנות אור ממה ששחקנים כמו סמית' ואידסון עשו במפעל הזה.
בנוגע להגנה שלו, שוב, הוא ממש לא כזה להיט. שחקן עם רגליים כ"כ כבדות לעולם לא יהיה עילו הגנתי וראינו זאת גם במשחק במלאגה.

rc4991 כתב:2.בלאט אלוף בלהוציא את המיטב ויותר משחקניו לחוד וכקבוצה שעולה על סך חלקיה ואם זה אין וויכוח(הוא כבר הוכיח את זה מספיק)
אז אולי אין לו 100% הצלחה עם כל השחקנים ביג דיל,מה גם ששייר נראה רע כנראה בגלל הפציעה,ג'יימס נראה רע כי זו עונה ראשונה שלו במכבי ואולי שהוא לא מתאים לרמה ויכול להיות שהיכולת שלו עכשיו היא תוצאה של הבית האפסי הזה,פאפא' זו שריטה של בלאט שלא נתן לו דקות לשחק והוא עושה את זה גם ללאנדסברג בלי סיבה

אלוף בלהוציא את המיטב משחקניו? אני ממש לא בטוח.
בלאט לא הוציא את המיטב משייר שמראה יכולת טובה בליגה הספרדית עכשיו, גם דיויד בלו פרץ תחת פיני ולא תחתיו, גם בנו אודריך לא היה להיט אצל בלאט ואני בכלל לא מזכיר את קוונסי לואיס. לבלאט היו גם נפילות.

מה שכן, בלאט יודע לזהות שחקן מוכשרים בעלי אפסייד גבוה ולתת להם את הבמה. שחקנים כמו וויצ'יץ', פארגו, פארקר (שפרץ אצל פיני אבל הובא ע"י בלאט) וסופו, פרצו כי הם היו שחקנים כשרוניים, צעירים ורעבים. פרוביץ' רחוק מרחק שנות מכל השחקנים האילו וגם משחקנים פחות כשרוניים שפרצו אצל בלאט.
צריך גם לזכור שפרוביץ' עבר כמה וכמ מאמנים ואף אחד לא הפך אותו לכוכב. לראות אותו הופך לשחקן של 10-12 נקודות למשחק בקבוצת יורוליג, נראה דבר בלתי אפשרי. אולי בקבוצה קטנה כמו פרטיזן, אבל לא בקבוצה רצינית שמעוניינת לאיים על התואר.

rc4991 כתב:3.אני מסכים שהשחקנים שלנו בסופו של דבר די טובים אבל למה לרדת על שחקנים כמו מאריץ' וויוקאס(ועזוב בצד את פרוביץ' כי כמו שכבר אמרתי גם אני לא כל כך מחזיק ממנו)?

על מאריץ' ועל וויוקאס אני לא יורד וכמעט לא התיחסתי אליהם בכלל.
מה שכן, הם לא נראים כאלו גדולים כמו שעשו אותם. סנטרים טובים ותו לא.
הנקודה שאולי מבינים כאן, היא שאין סנטרים אימתנים באירופה. אין אף שחקן שבכלל מתקרב לרשימה שכוללת סנטרים אדירים כמו האפמן, רברצ'ה, ראדג'ה, דיואץ, טארלץ', וויצ'יץ' ורבים וטובים אחרים.
גם סופו הגדול וגם קרסטיץ' שהוא כביכול הסנטר הטוב באירופה, לא מגיעים לקרסוליים של השחקנים שהזכרתי קודם.
אי-לכך, לא צריך ליחס לשחקנים כמו מאריץ' ווויוקאס יותר מדי חשיבות ולהפוך אותם לאיזה חלום רטוב. סה"כ, הבחירה של מכבי ללכת על קו קדמי נטול סנטרים, היא די כורח המציאות.

פליקס, פרקינס שוב לא התלבש למשחק של דונייצק. יכולת ששוב יש בעיה עם הברך?

1.אז כאן כנראה המחלקות ביננו,אתה חושב שהוא לא שחקן הגנה טוב ואני חושב שהוא נהדר בהגנה ועם העובדה שהוא יכול לתת 10 נקודות למשחק הוא הופך למועמד לגיטימי
2.אתה בעצם מחזק את מה שאנשים כאן אומרים כשרוצים זרים כמו ויוקאס ואחרים.בגלל שאין כבר באירופה זרים כאלה אז השחקנים האלה הופכים להיות השחקנים שאנחנו מעדיפים
ברור שאותם השחקנים לא מגיעים לרמות של השחקנים שציינת אבל אנחנו עושים את ההשוואה להווה ולא לעבר וכרגע שחקנים כמו מאריץ' וויוקאס הם סנטרים נהדרים ביחס לסנטרים שיש כרגע

1. בנוגע לפרוביץ', לדעתי שחקן חלש שלא מתאים לרמות היורוליג. לא ארחיב יותר בדיון.
2. בנוגע לוויאקס ומאריץ', הנקודה שאנשים מנסים כאן להעביר באמצעות הביקרות עליהם (ביקורת אליה אני לא שותף או לא לגמרי שותף), היא שכנראה הם לא היו עושים הבדל כ"כ משמעותי כמו שמנסים לצייר כאן. יש כאן איזה הלך רוח שלפיו אם למכבי היה "שחקן מטרה בצבע" הכל היה טוב ויפה. מה שחשוב להבין הוא שבגלל שלוויוקאס ומאריץ' יש לא מעט מגבלות, אז מכבי היתה גם סובלת מהן ואולי אפילו יותר מה"סבל" שנגרם עכשיו מן הקו הקדמי הנוכחי.

חוץ מזה, יש כאן כל הזמן ביקורת על כך שמכבי לא הביאה "שחקן מטרה בצבע" ושכאילו היא לא ניסתה אפילו לעשות זאת.
וכאן, יש שתי נקודות שחשוב לציין:
א. לא הרבה שחקני מטרה גבוהים וטובים בשוק ואת אילו שכן היו (כמו וויוקאס ומאריץ') מכבי כן ניסתה להביא.
ב. אם אותם וויוקאס ומאריץ' מתגלים כלא יותר משחקנים טובים, אז את מי רוצים שינחיתו כאן?

בקיצור, מאריץ' או וויוקאס כנראה שלא היו פותרים את בעיותיה של מכבי ולא היו משדרגים אותה בצורה כ"כ משמעותית.
בכל זאת חושבים שהם היו מחוללים כאן ניסים? סבבה, אבל צריך לציין שמכבי בכל זאת ניסתה להביא אותם וזה לא שבגלל התנהלות לקויה הם לא כאן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 10 נובמבר 2012, 23:39

חביב אורנג'ד כתב:
rc4991 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:
rc4991 כתב:1.אמרתי כבר שפרוביץ' לא מצטיין בהתקפה אבל עם הגובה שלו הוא יכול לקלוע 10-12 נקודות במשחק וכשזה מצטרף להגנה הנהדרת שלו אז לדעתי הוא סנטר יורוליג נחמד
היו לו עונות טובות בפרטיזן ובולנסיה,לא גדולות שמוציאות את העיניים אבל כן טובות.הדבר שהכי טוב אצל פרוביץ' זה ההגנה
חשוב לי להבהיר שאני לא חושב שהוא איזה אליל ואין לי טענות להנהלה שלא החתימה אותו

בוא נדייק קצת בדברים.
לפרוביץ' היו עונות די רעות בפרטיזן פרט לאחת, שגם היא היתה טובה ותו לא, וכל זה בקבוצת יורוליג קטנה שלא הגיע לשום הישג.
בולנסיה, ואת זאת אני אומר בתור אחד שעקב אחריו באותה תקופה, היה לא יותר מסביר. את רוב נקודתיו (שגם ככה לא היו הרבה), הוא עשה או עם הפנים לסל או מקו העונשין. בשורה התחתונה, הוא היה שחקן יורוקאפ נחמד ולא יותר, מרחק שנות אור ממה ששחקנים כמו סמית' ואידסון עשו במפעל הזה.
בנוגע להגנה שלו, שוב, הוא ממש לא כזה להיט. שחקן עם רגליים כ"כ כבדות לעולם לא יהיה עילו הגנתי וראינו זאת גם במשחק במלאגה.

rc4991 כתב:2.בלאט אלוף בלהוציא את המיטב ויותר משחקניו לחוד וכקבוצה שעולה על סך חלקיה ואם זה אין וויכוח(הוא כבר הוכיח את זה מספיק)
אז אולי אין לו 100% הצלחה עם כל השחקנים ביג דיל,מה גם ששייר נראה רע כנראה בגלל הפציעה,ג'יימס נראה רע כי זו עונה ראשונה שלו במכבי ואולי שהוא לא מתאים לרמה ויכול להיות שהיכולת שלו עכשיו היא תוצאה של הבית האפסי הזה,פאפא' זו שריטה של בלאט שלא נתן לו דקות לשחק והוא עושה את זה גם ללאנדסברג בלי סיבה

אלוף בלהוציא את המיטב משחקניו? אני ממש לא בטוח.
בלאט לא הוציא את המיטב משייר שמראה יכולת טובה בליגה הספרדית עכשיו, גם דיויד בלו פרץ תחת פיני ולא תחתיו, גם בנו אודריך לא היה להיט אצל בלאט ואני בכלל לא מזכיר את קוונסי לואיס. לבלאט היו גם נפילות.

מה שכן, בלאט יודע לזהות שחקן מוכשרים בעלי אפסייד גבוה ולתת להם את הבמה. שחקנים כמו וויצ'יץ', פארגו, פארקר (שפרץ אצל פיני אבל הובא ע"י בלאט) וסופו, פרצו כי הם היו שחקנים כשרוניים, צעירים ורעבים. פרוביץ' רחוק מרחק שנות מכל השחקנים האילו וגם משחקנים פחות כשרוניים שפרצו אצל בלאט.
צריך גם לזכור שפרוביץ' עבר כמה וכמ מאמנים ואף אחד לא הפך אותו לכוכב. לראות אותו הופך לשחקן של 10-12 נקודות למשחק בקבוצת יורוליג, נראה דבר בלתי אפשרי. אולי בקבוצה קטנה כמו פרטיזן, אבל לא בקבוצה רצינית שמעוניינת לאיים על התואר.

rc4991 כתב:3.אני מסכים שהשחקנים שלנו בסופו של דבר די טובים אבל למה לרדת על שחקנים כמו מאריץ' וויוקאס(ועזוב בצד את פרוביץ' כי כמו שכבר אמרתי גם אני לא כל כך מחזיק ממנו)?

על מאריץ' ועל וויוקאס אני לא יורד וכמעט לא התיחסתי אליהם בכלל.
מה שכן, הם לא נראים כאלו גדולים כמו שעשו אותם. סנטרים טובים ותו לא.
הנקודה שאולי מבינים כאן, היא שאין סנטרים אימתנים באירופה. אין אף שחקן שבכלל מתקרב לרשימה שכוללת סנטרים אדירים כמו האפמן, רברצ'ה, ראדג'ה, דיואץ, טארלץ', וויצ'יץ' ורבים וטובים אחרים.
גם סופו הגדול וגם קרסטיץ' שהוא כביכול הסנטר הטוב באירופה, לא מגיעים לקרסוליים של השחקנים שהזכרתי קודם.
אי-לכך, לא צריך ליחס לשחקנים כמו מאריץ' ווויוקאס יותר מדי חשיבות ולהפוך אותם לאיזה חלום רטוב. סה"כ, הבחירה של מכבי ללכת על קו קדמי נטול סנטרים, היא די כורח המציאות.

פליקס, פרקינס שוב לא התלבש למשחק של דונייצק. יכולת ששוב יש בעיה עם הברך?

1.אז כאן כנראה המחלקות ביננו,אתה חושב שהוא לא שחקן הגנה טוב ואני חושב שהוא נהדר בהגנה ועם העובדה שהוא יכול לתת 10 נקודות למשחק הוא הופך למועמד לגיטימי
2.אתה בעצם מחזק את מה שאנשים כאן אומרים כשרוצים זרים כמו ויוקאס ואחרים.בגלל שאין כבר באירופה זרים כאלה אז השחקנים האלה הופכים להיות השחקנים שאנחנו מעדיפים
ברור שאותם השחקנים לא מגיעים לרמות של השחקנים שציינת אבל אנחנו עושים את ההשוואה להווה ולא לעבר וכרגע שחקנים כמו מאריץ' וויוקאס הם סנטרים נהדרים ביחס לסנטרים שיש כרגע

1. בנוגע לפרוביץ', לדעתי שחקן חלש שלא מתאים לרמות היורוליג. לא ארחיב יותר בדיון.
2. בנוגע לוויאקס ומאריץ', הנקודה שאנשים מנסים כאן להעביר באמצעות הביקרות עליהם (ביקורת אליה אני לא שותף או לא לגמרי שותף), היא שכנראה הם לא היו עושים הבדל כ"כ משמעותי כמו שמנסים לצייר כאן. יש כאן איזה הלך רוח שלפיו אם למכבי היה "שחקן מטרה בצבע" הכל היה טוב ויפה. מה שחשוב להבין הוא שבגלל שלוויוקאס ומאריץ' יש לא מעט מגבלות, אז מכבי היתה גם סובלת מהן ואולי אפילו יותר מה"סבל" שנגרם עכשיו מן הקו הקדמי הנוכחי.

חוץ מזה, יש כאן כל הזמן ביקורת על כך שמכבי לא הביאה "שחקן מטרה בצבע" ושכאילו היא לא ניסתה אפילו לעשות זאת.
וכאן, יש שתי נקודות שחשוב לציין:
א. לא הרבה שחקני מטרה גבוהים וטובים בשוק ואת אילו שכן היו (כמו וויוקאס ומאריץ') מכבי כן ניסתה להביא.
ב. אם אותם וויוקאס ומאריץ' מתגלים כלא יותר משחקנים טובים, אז את מי רוצים שינחיתו כאן?

בקיצור, מאריץ' או וויוקאס כנראה שלא היו פותרים את בעיותיה של מכבי ולא היו משדרגים אותה בצורה כ"כ משמעותית.
בכל זאת חושבים שהם היו מחוללים כאן ניסים? סבבה, אבל צריך לציין שמכבי בכל זאת ניסתה להביא אותם וזה לא שבגלל התנהלות לקויה הם לא כאן.

1.באמת לא צריך להמשיך את הדיון על פרוביץ'(מה גם שבגללו לא התחלתי את כל הדיון הזה)
2.שחקן מטרה בצבע היה עוזר לנו המון וממש לא יהיה נכון לקחת איזשהו חיסרון מסוים שהוא יביא לקבוצה ובעקבותיו להגיד שלא צריך שחקן מטרה בצבע כי ברור לכולם שצריך וזה דבר בסיסי ומאוד חשוב
א.אני מסכים שמכבי ניסתה להביא אותם ולא ראית אותי מעביר על כך ביקורת(למרות שהם יכלו אולי לעשות יותר אבל קשה לדעת).הם עשו טעות כשהימרו בכל הכח על מאריץ'
ב.ויוקאס ומאריץ' הם אחלה שחקנים ובהחלט הייתי והיינו מרוצים אם היו חותמים כאן,כנראה אתה לא מפנים את העובדה שאלה השחקנים שאנחנו רוצים במכבי(וזה גם מראה שהדרישות שלנו לא גבוהות במיוחד)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2012, 09:58

ננו גינזבורג וקבוצתו נימבורק מובילים בחוץ על צסקא 57:54 אחרי 3 רבעים בליגת VTB.
גם אם יפסיד בסוף, גינזבורג עושה עבודה מעולה בקבוצה הצ'כית
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2012, 10:23

כנראה יתקבלו שינוים בטורנירים של פיב"א

http://www.fiba.com/pages/eng/fc/news/l ... /arti.html
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 נובמבר 2012, 10:55

פליקס, למה פרקינס שוב לא התלבש למשחקה של דונייצק?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 11 נובמבר 2012, 12:09

חביב אורנג'ד כתב:פליקס, למה פרקינס שוב לא התלבש למשחקה של דונייצק?

הוא פצוע כבר מזמן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 נובמבר 2012, 12:42

felix_r כתב:
חביב אורנג'ד כתב:פליקס, למה פרקינס שוב לא התלבש למשחקה של דונייצק?

הוא פצוע כבר מזמן

צפוי...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 11 נובמבר 2012, 20:38

למישהו יש את הסטט' של נעימי בכל המסגרות(או בחלקן)?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 11 נובמבר 2012, 20:54

מילאנו מפסידה בבית לונציה (!!!) 105-100. לנגפורד עם 23 נק' והנדריקס עם נקודה בודדת. עושה רושם שצפוי זעזוע רציני בקבוצה הזו ואני מניח שזה יכלול את ראשו של סקריולו או את ראשם של כמה שחקנים (ביניהם הנדריקס).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 11 נובמבר 2012, 21:03

מאליק היירסטון אמר שהסיבה שבגללה הוא נשאר במילאנו הייתה ההגעה של לאנגפורד
מסתמן כרגע שכששניהם טובים(או מספיק אחד)הקבוצה פשוט לא מנצחת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 12 נובמבר 2012, 00:01

Holiday_Armadillo כתב:מאליק היירסטון אמר שהסיבה שבגללה הוא נשאר במילאנו הייתה ההגעה של לאנגפורד

יש למילאנו כמה בעיות:

1) אין להם ספסל ראוי. יש חמישיה ראשונה של שמות די נחשבים באירופה (חלקם מעבר לשיא: פוציס וקוק), אבל על הספסל כולם איטלקים בנוניים מאוד + הנדריקס וסטיפצ'ביץ' המאכזבים. מי שזוכר, את נבחרת איטליה ניצחנו גם באליפות אירופה האחרונה וגם במוקדמות לאליפות ההיא, וזה למרות שהאיטלקים היו עם שחקני ה NBA שלהם. כבר אז ראו, שחוץ מהשחקנים שמשחקים ב NBA אין לנבחרת הזאת כלום. אז אפשר לתאר מה שווה הספסל האיטלקי של מילאנו... קוק, לאנגפורד והיירסטון משחקים כ 30 דקות בממוצע למשחק. אין להם בספסל אף שחקן שנותן בממוצע יותר מ 4.2 מדד למשחק. (לדוגמא, למכבי יש 9 שחקנים שתורמים בממוצע מדד 7 ומעלה, למילאנו רק החמישיה).

2) בית המוות ביורוליג. קשה. סגל קצר, משחקים המון דקות בכל משחק יורוליג, ואז באים לליגה המקומית ללא אנרגיה ומפסידים לקבוצות זבל.

3) סקאריולו הוא מאמן לא מספיק טוב.
וזה לא משנה שהוא מאמן את נבחרת ספרד. את נבחרת ספרד גם אני יכול לאמן באותה הצלחה. שם העיקר לא להפריע לשחקנים.

נ.ב. לחובבי הליגה האיטלקית: אני יודע שיש למילאנו את מלי וג'נטילה המוכשרים, אבל הם צעירים מדי ולא תורמים מספיק בנתיים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 12 נובמבר 2012, 06:10

Holiday_Armadillo כתב:מאליק היירסטון אמר שהסיבה שבגללה הוא נשאר במילאנו הייתה ההגעה של לאנגפורד

אני כבר אומר את זה המון זמן , אין מקום לשני שחקנים כאלו באותה קבוצה . זה פשוט הפך את לאנגפורד לשחקן שהיה בחימקי , מציג יכולת טובה מאוד אבל הקבוצה נפגעת בסופו של דבר....וכשיש שניים כאלו אז בכלל...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 12 נובמבר 2012, 08:30

היירסטון ולנגפורד דורכים אחד על השני על היבלות, זה היה די ברור. זה כמו לשים את אנדרסון ואידסון באותה קבוצה-פשוט לא יכול לעבוד.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 12 נובמבר 2012, 09:49

er79 כתב:היירסטון ולנגפורד דורכים אחד על השני על היבלות, זה היה די ברור. זה כמו לשים את אנדרסון ואידסון באותה קבוצה-פשוט לא יכול לעבוד.

דווקא זה לא דוגמא טובה כי איידסון הוא נטול אגו וידע לזוז הצידה ולפנות את הבמה . בגלל זה הקבוצה גם הצליחה קצת יותר ממה שמילאנו .
כשיש לך שני שחקנים שאוהבים את הכדור ורוצים לשלוט בקבוצה אז יוצא ששניהם עושים סטט' יפה אבל הקבוצה נפגעת מיזה בסופו של דבר...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי cannon » 12 נובמבר 2012, 15:59

מרכוס בנקס (אקס בוסטון סלטיקס) חתם בפנתינאייקוס. הילטון ארמסטרונג בדרך החוצה משם. יש מו"מ שלהם עם רסואל באטלר.
cannon

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 12 נובמבר 2012, 16:19

yzafrir כתב:

אני כבר אומר את זה המון זמן , אין מקום לשני שחקנים כאלו באותה קבוצה . זה פשוט הפך את לאנגפורד לשחקן שהיה בחימקי , מציג יכולת טובה מאוד אבל הקבוצה נפגעת בסופו של דבר....וכשיש שניים כאלו אז בכלל...

לא ממש רציתי שלאנגפורד יגיע(וגם לא ממש רציתי שיישאר)אבל אמרתי לעצמי שאם בלאט החליט לא להתעסק עם אנדרסון אבל כן רוצה להביא את לאנגפורד אז הוא יכול ''לאלף'' אותו לתוך מסגרת קבוצתית
הבעיה עם לאנגפורד זה שהוא צריך את האילוף הזה וסקאריולו פשוט נותן לו ולהיירסטון לעשות מה שבא להם על המגרש..פוטנציאל גדול עם שני סקוררים גדולים אבל הם לא קבוצה..זה סטטיסטיקה אישית נטו
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 13 נובמבר 2012, 10:07

ספורטאנדו מדווחים שנתור לסקאריולו חודש בשביל להרשים ולהישאר בקבוצה
אובראדוביץ' המועמד העיקרי במקרה וסקאריולו יעזוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 13 נובמבר 2012, 10:18

החודש הזה יכול להיות יותר מידי עבור מילאנו. תצוגת אימון כ''כ מביכה לא ראיתי הרבה זמן, פשוט לקח כמויות אדירות של כסף, הביא שחקנים באמת טובים, אבל הקבוצה נראית רע. מאמן כושל קלאסי.
התנין

הודעהעל ידי קודי » 13 נובמבר 2012, 10:25

התנין כתב:החודש הזה יכול להיות יותר מידי עבור מילאנו. תצוגת אימון כ''כ מביכה לא ראיתי הרבה זמן, פשוט לקח כמויות אדירות של כסף, הביא שחקנים באמת טובים, אבל הקבוצה נראית רע. מאמן כושל קלאסי.

עם היכולת הנוכחית של מילאנו אין שום סיכוי שסקריולו ישאר שם יותר משבוע-שבועיים, גם אם יצהירו שם שהוא ישאר עד סוף ימיו. אני מניח שאם יתנו לו עוד קרדיט אז יאפשרו לו לעשות שינוי או שניים בסגל. הוא דיבר כבר על רכז ומנהיג שהוא מחפש ואין לי באמת מושג איפה הוא יוכל למצוא אחד כזה בשלב הזה של העונה. אני מניח שהוא יבדוק את נושרי ה-NBA ואולי גם יפזול לכיוונו של יאקה לאקוביץ (למרות שהוא ממש לא מנהיג).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי התנין » 13 נובמבר 2012, 10:26

יאקה לקוביץ' זקן ועייף זה מה שהם צריכים?? איזה מאמן אידיוט.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים