16 נובמבר 2012, 05:01
michael כתב:שמעתי שיש הרבה מאוד כתבים שמחכים בכניסה לבית החולים בעזה בהמתנה "לעשרות ילדים חפים מפשע" שהצבא הישראלי ירה עליהם.
שימשיכו להתאכזב ולאכול את הכובע.
ככל שהמבצע יותר "נקי" מבחינתינו ככה הלגיטימציה הבינלאומית לפעול נגד החמאס גדולה יותר והלחץ להפסקה קטן יותר.
יהיה נפלא אם המבצע יסתיים כשאסמעיל הנייה או מחמוד אזהר יהיו עם כרטיס לכיוון אחד - השמיימה.
16 נובמבר 2012, 05:22
16 נובמבר 2012, 09:22
rc4991 כתב:שלא תחשוב שאני איזה ימני קיצוני אני פשוט ריאלי ומגבה במאה אחוז את כל ההתנהלות של הממשלה במבצע הזה
16 נובמבר 2012, 10:11
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:שלא תחשוב שאני איזה ימני קיצוני אני פשוט ריאלי ומגבה במאה אחוז את כל ההתנהלות של הממשלה במבצע הזה
אתה לא היחידי, כמעט כל ה"אופוזיציה" מגבה את המבצע הזה ב-100%, כך שזה ממש לא עניין של ימניות קיצונית.
16 נובמבר 2012, 12:08
16 נובמבר 2012, 12:32
16 נובמבר 2012, 12:59
16 נובמבר 2012, 13:01
LIAV10 כתב:אני רואה ביוטיוב סירטון של החמאס והפאג'רים והאנשים שמגיבים כ"כ מטומטמים, גם בסרטון שמראים את המחבלים האלה..
"Fuck zionist babykillers israhell. "
"god bless hitler for what he have done .. "
(לא מוסלמים)
16 נובמבר 2012, 13:09
Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה הייתה אצלי לקוחה(ממש לקראת הסוף, סביבות 14:00)שסיפרה שאח שלה עמד בתחנת אוטובוס בצומת ביל''ו וניסו לחטוף אותו
בן אדם עם מדים מזוייפים, בלי דרגות ובלי כומתה הגיע ותפס אותו וניסה למשוך אותו..לא יודעת איך הסיפור נגמר כי עברתי ללקוח אחר(אל תדאגו, אני לא גסת רוח, היא לא דיברה איתי)
16 נובמבר 2012, 13:12
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה הייתה אצלי לקוחה(ממש לקראת הסוף, סביבות 14:00)שסיפרה שאח שלה עמד בתחנת אוטובוס בצומת ביל''ו וניסו לחטוף אותו
בן אדם עם מדים מזוייפים, בלי דרגות ובלי כומתה הגיע ותפס אותו וניסה למשוך אותו..לא יודעת איך הסיפור נגמר כי עברתי ללקוח אחר(אל תדאגו, אני לא גסת רוח, היא לא דיברה איתי)
WTF!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?
איפה זה צומת ביל"ו אגב?
16 נובמבר 2012, 13:15
LIAV10 כתב:אני רואה ביוטיוב סירטון של החמאס והפאג'רים והאנשים שמגיבים כ"כ מטומטמים, גם בסרטון שמראים את המחבלים האלה..
"Fuck zionist babykillers israhell. "
"god bless hitler for what he have done .. "
(לא מוסלמים)
16 נובמבר 2012, 13:17
Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה הייתה אצלי לקוחה(ממש לקראת הסוף, סביבות 14:00)שסיפרה שאח שלה עמד בתחנת אוטובוס בצומת ביל''ו וניסו לחטוף אותו
איפה זה צומת ביל"ו אגב?
16 נובמבר 2012, 13:22
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:היום בעבודה הייתה אצלי לקוחה(ממש לקראת הסוף, סביבות 14:00)שסיפרה שאח שלה עמד בתחנת אוטובוס בצומת ביל''ו וניסו לחטוף אותו
זה כבר ממש מפחיד,מקווה שהכל הסתיים בשלום ובתקווה שעצרו את הבן אדםאיפה זה צומת ביל"ו אגב?
פתח תקווה
16 נובמבר 2012, 13:31
16 נובמבר 2012, 13:33
michael כתב:יש כל כך הרבה אנשים טובים שעוזרים ומארחים.
למה לא שומעים על עזרה מצד המגזר החרדי ? למה אין אפילו כמינימום תפילה המונית בכותל לשלום המדינה ?
16 נובמבר 2012, 13:44
למה לא שומעים על עזרה מצד המגזר החרדי ? למה אין אפילו כמינימום תפילה המונית בכותל לשלום המדינה ?
16 נובמבר 2012, 13:45
16 נובמבר 2012, 13:52
התנין כתב:michael כתב:יש כל כך הרבה אנשים טובים שעוזרים ומארחים.
מה לעזאזל הקשר? מאז שאני זוכר את עצמי, הם אומרים שהם מתפללים ולומדים תורה כל היום כדי שה' יעזור לכל עם ישראל. למה סתם לחפש איפה שלא צריך?
16 נובמבר 2012, 14:20
16 נובמבר 2012, 14:21
MaccabiTA כתב:התנין כתב:michael כתב:יש כל כך הרבה אנשים טובים שעוזרים ומארחים.
מה לעזאזל הקשר? מאז שאני זוכר את עצמי, הם אומרים שהם מתפללים ולומדים תורה כל היום כדי שה' יעזור לכל עם ישראל. למה סתם לחפש איפה שלא צריך?
נראלי שאם הם היו עולים על מדים זה יכל להיות קצת יותר אפקטיבי..