ליגת ווינר: הפועל אילת vs מכבי - א', 19:00, 5LIVE+

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר: הפועל אילת vs מכבי - א', 19:00, 5LIVE+

הודעהעל ידי קודי » 19 נובמבר 2012, 14:20

חביב אורנג'ד כתב:אחרי פתיחת עונה מצויינת של מכבי ולאחר כל הסגידה שיש כאן להמשכיות, פתאום שולחים כאן את כל הקבוצה הביתה?
איפה הייתם בשנה שעברה כאשר הקבוצה של סופו האימתני ופחאלוקאס הפנומן, היתה זקוקה לנס בכדי להעפיל להצלבה?
דוקא כאשר מכבי מביאה שחקנים טובים בהרבה מכל העבמ"ים שהיו כאן בעונה שעברה (ע"ע בורשטיין, פאפאלוקאס, שייר, מאלט) ומוצאת תחליפים להנדריקס הלוחמני ולסופו הפצוע, פתאום שומדבר לא נראה טוב??

בכל אופן, לגבי הסגל עצמו, אין ספק שהוא לא מספיק טוב ויצטרכו להביא לכאן שחקנים טובים יותר בעתיד, אבל זה צריך לקרות אם באמת יהיו שחקנים כאלו בשוק והם יהיו בהישג יד.
שוב, קצת תמוה שדוקא קבוצה מצליחה יותר סופגת יותר ביקורת, ואילו הקבוצה האפורה והאנמית שהיתה כאן בעונה שעברה זכתה לפרגון ולרצון אדיר לראות את שחקניה נשארים כאן לעוד עונות.

אנחנו עוד נתגעגע (וכבר מתגעגעים) לקבוצה האפורה והאנמית שהיתה כאן בעונה שעברה. הקבוצה של השנה פשוט הרבה פחות טובה, הרבה יותר אפורה ועוד יותר אנמית. בסופו של דבר הכל יחסי בחיים.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 19 נובמבר 2012, 14:34

קודי כתב:
חביב אורנג'ד כתב:אחרי פתיחת עונה מצויינת של מכבי ולאחר כל הסגידה שיש כאן להמשכיות, פתאום שולחים כאן את כל הקבוצה הביתה?
איפה הייתם בשנה שעברה כאשר הקבוצה של סופו האימתני ופחאלוקאס הפנומן, היתה זקוקה לנס בכדי להעפיל להצלבה?
דוקא כאשר מכבי מביאה שחקנים טובים בהרבה מכל העבמ"ים שהיו כאן בעונה שעברה (ע"ע בורשטיין, פאפאלוקאס, שייר, מאלט) ומוצאת תחליפים להנדריקס הלוחמני ולסופו הפצוע, פתאום שומדבר לא נראה טוב??

בכל אופן, לגבי הסגל עצמו, אין ספק שהוא לא מספיק טוב ויצטרכו להביא לכאן שחקנים טובים יותר בעתיד, אבל זה צריך לקרות אם באמת יהיו שחקנים כאלו בשוק והם יהיו בהישג יד.
שוב, קצת תמוה שדוקא קבוצה מצליחה יותר סופגת יותר ביקורת, ואילו הקבוצה האפורה והאנמית שהיתה כאן בעונה שעברה זכתה לפרגון ולרצון אדיר לראות את שחקניה נשארים כאן לעוד עונות.

אנחנו עוד נתגעגע (וכבר מתגעגעים) לקבוצה האפורה והאנמית שהיתה כאן בעונה שעברה. הקבוצה של השנה פשוט הרבה פחות טובה, הרבה יותר אפורה ועוד יותר אנמית. בסופו של דבר הכל יחסי בחיים.

במה הקבוצה של השנה טובה יותר?
היקמן ולוגאן שחקנים הרבה הרבה יותר טובים מפחאלוקאס, בורשטיין, שייר ומאלט. אוחיון של העונה נראה טוב יותר מאוחיון של העונה שעברה.
פניני וסמית' גם הם מראים יכולת טובה יותרהעונה, תומאס וג'יימס נותנים למכבי יותר ממה שסופו והנדריקס נתנו בעונה שעברה (או לפחות יותר ממה שהם נתנו החל מאמצע העונה שעברה) וגם אליהו נראה יותר טוב כאשר נותנים לו לשחק.

העבידות היחידות הן בלו ולגנפורד שגם את חסרונם מכבי מצליחה למלא ברוב המשחקים.

אנשים באמת רוצים לראות כאן שוב את סופו המבובל הולך לאיבוד ברחבה או את פחאלוקאס מאבד שישה כדורים ב10 דקות???
אישית, אני ממש לא מתגעגע...
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 נובמבר 2012, 14:43

סופו האימתני הוביל אותך לגמר הפיינל פור לפני שנתיים, ונבחר לסנטר המצטיין של היורוליג. אני יודע שאתה אוהב את תומאס, אבל לשנינו ברור שהוא לא יגיע להישגים האלה.
לא זכור לי שאנשים פה אמרו שפאפאלוקאס הוא פנומן. היו פה בסך הכל 2-3 אנשים שחשבו שמגיע לו יותר קרדיט, על פני מאלט\בורשיין\שאייר, אבל כרגיל, כמו עם שאראס ופרקינס, אתה יוצא בהצהרות בלי ביסוס.
מכבי הביאה שחקנים מובילים שיותר טובים מהמחליפים של שנה שעברה. באמת כל הכבוד. מה עם מחליף ראוי ללנגפורד? מה עם עוד רכז חוץ מאוחיון?

כמובן שכל הדיון על ההשוואה לשנה שעברה הוא רחוק מלהיות רלוונטי, כי אנחנו משחקים מול כמה מהקבוצות הכי גרועות שאי פעם היו ביורוליג.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 19 נובמבר 2012, 15:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 19 נובמבר 2012, 14:43

חביב, הבעיה אצלך שאתה איש של מספרים, שלא מסתכל בכלל על התמונה הכוללת.

הפתיחה של העונה הזאת לא יותר טובה מזו של העונה שעברה, פשוט מכבי משחקת בבית הרבה יותר חלש.
בנוסף, מכבי בעונה שעברה שיחקה בשלוש מסגרות, ולרוב פירקה את רוב הקבוצות גם באדריאטית וגם בליגה.
בנוסף, מכבי חוותה זעזוע עמוק ומשמעותי, כשפארמר, השחקן מספר 1 בקבוצה עזב באמצע העונה.
בנוסף, השחקן הדומיננטי ביותר של מכבי בצבע, היה פצוע חלק גדול מהעונה.

עם כל זה, מכבי של העונה ההיא היתה פשוט יותר טובה מזו של העונה הזאת, ולא במעט.
אני לוקח את לאנגפורד, בורשטיין ופאפאלוקאס לפני היקמן, לוגאן ורוט בכל יום ובכל שעה.
כנ"ל לגבי הקו הקדמי של העונה שעברה.

אני מסכים שליאור נראה טוב יותר העונה, אבל לא בהרבה, כי הוא לא מקבל קרדיט אוטומטי מבלאט.
בעצם היתרון היחידי של העונה הזאת ע"פ העונה שעברה הוא סמית' שמציג יכולת טובה יותר העונה ביחס לאותה התקופה בעונה שעברה, וגם פניני.
זה לא ממש מספיק, כי כל השאר הרבה פחות טוב.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 19 נובמבר 2012, 15:55

חביב אתה הורג אותי לפעמים...
כששחקנים כמו סופו,הנדריקס ואחרים במכבי אתה מרעיף עליהם תשבוחות ומציין את כל היתרונות שלהם ואומר איזו הנהלה נהדרת יש לנו שמביאה שחקנים כאלה
אבל אחרי שהם ואחרים כבר לא בקבוצה אתה פתאום מציין את החולשות שלהם וגם לרוב לא מזכיר בכלל את התרומה שלהם ועוד מוסיף ואומר שההנהלה הביאה שחקנים לא פחות טובים
זה פשוט פאתטי ברמות ולא אפשרי שאתה משנה את הדעה שלך על שחקנים כל הזמן (או יותר נכון את מה שאתה כותב עליהם כי ברור שלכל שחקן יש יתרונות וחסרונות) על סמך אם הם במכבי או לא

מבחינת המחליפים של המחליפים מכבי עשתה עבודה לא רעה אבל לא קיבלנו שום תחליפים הולמים לסופו,לאנגפורד ורכז זר שלהזכירכם כמעט כולם חשבו שצריך רכז זר בקבוצה ושאוחיון יעלה מהספסל
כמו שיוני אמר,אני מעדיף את לאנגפורד,בורשטיין ומאלט על היקמן,לוגן ורוט ואני בטוח שרוב הפורום גם מעדיפים אותם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי יוסי22 » 19 נובמבר 2012, 18:22

בשלב הזה של העונה שעברה סופו היה השחקן החשוב בקבוצה יחד עם פארמר , אין מה להשוות את זה לקבוצה המבולבלת של השנה .

בהמשך זה באמת נראה פחות טוב כשסופו נפצע ופארמר עזב , באותה נקודה כבר נאלצנו להיאבק על העליה להצלבה ובכל זאת היה את לאנגפורד שזה יתרון גדול מאוד על העונה הזו.

בסופו של דבר מה שחסר לנו כרגע זה סופו של תחילת העונה שעברה ופארמר /לאנגפורד בקו האחורי , זה ההבדל בין קבוצה טובה לרעה.
יוסי22

הודעהעל ידי שחף » 19 נובמבר 2012, 19:11

חביב, ואיזה מחליף בדיוק הגיע ללאנגפורד? היקמן שבעיקר מטווח ומחטיא מבחוץ, או לוגאן המוגבל שלא מסוגל לקחת אף שחקן לסל באחד על אחד? ומה קורה עם המחליף של בלו, שנראה כמו שחקן חיוור להחריד? להציג את הקבוצה הנוכחית, המוגבלת להחריד, כטובה מיותר בזכות החלפה של רול פליירס לא מועילים כמו בורשטיין ושאייר ב...שחקנים אחרים שלא ממש מועילים כרגע כמו לאנדסברג ורוט זה קצת משעשע. אפשר, כמובן, לנפנף בקפיצת המדרגה, לכאורה, של היקמן לעומת מאלט ופאפאלוקאס. העניין הוא שהיקמן לצד יכולת הגנתית חביבה קולע אומנם גם 12 נקודות, אבל עושה אותן ב-38% אחוז מהשדה ומחזיק המון בכדור, מה שתוקע את ההתקפה.
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 נובמבר 2012, 19:15

חביב, אתה מודע לכך ש-4 השחקנים הללו (בורשטיין, פאפא, שייר ומאלט) שיחקו במשותף כ-70% מכמות הדקות של היקמן ולוגאן??
פשוט שנה שעברה היו מעט גארדים טובים (לאנג' ואוחיון ופארמר בתחילת העונה) ומועילים ויותר מידי מחליפים, אבל מעט מידי גבוהים בכלל שרובם תרמו.
והשנה יש מעט גארדים שרובם תורמים ופחות מחליפים (רק לאנדסברג ורוט), אבל הרבה גבוהים שכולם כמעט ברמה של מחליפים ואף אחד אינו עוגן (למעט אליהו).

לכן אני לא מבינה איך ניתן לעשות השוואות בין שחקנים? ועוד בין מחליפים לשחקנים מובילים?

ואגב, עצם זה שהשחקנים המובילים שנשארו (סמית', אוחיון, אליהו, פניני ואולי גם שון ג'יימס) מציגים השנה יכולת טובה יותר זה רק נקודה לטובת תומכי ההמשכיות (כמובן בתנאי שאלו שחקנים שהוכיחו שהם ראויים להמשיך, מה שבינתיים לא הוכיח את זה אף אחד מהשחקנים החדשים השנה).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 19 נובמבר 2012, 21:34

כמות הגבוהים השנה לעומת שנה שעברה לא השתנתה. זה לפעמים נראה ככה כי אין היררכיה כל כך ויש שני גבוהים שנודדים מידי פעם לעמדה 4 מעמדה 5, מה שפחות קרה בשנה שעברה, אבל יש 5 גבוהים כמו אשתקד.
שחף

הודעהעל ידי toja27 » 19 נובמבר 2012, 21:55

היי חבר'ה תגובה ראשונה שלי כאן בפורום המעולה הזה :dance4
אני רואה שהאנשים משווים כאן בין הסגל של העונה לעונה שעברה. נראה לי שזה לא הדבר הנכון לעשות ואיכשהו בכדי להגן על הטענה שהקבוצה השנה חלשה מרוממים את ההקבוצה של השנה שעברה.אין צורך לעשות את זה.לפי דעתי הסגל של השנה שעברה היה בסדר + ולא יותר ,בסופו של דבר הצלחנו לסחוט סדרה מרתקת נגד פנא' ולהשכיח במעט את חוסר שביעות הרצון שהיה לרב האנשים מהקבוצה.השנה קיוונו שיבנו קבוצה טובה יותר ועד עכשיו נראה שיכול להיות שמצב העניינים רק הדרדר.בשורה תחתונה, אין את "קליק" הזה בפנים, בשתי העונות האחרונות(להבדיל מלפני שתי עונות).השאיפה צריכה להיות לשפר את הקבוצה הנוכחית והעונה שעברה מבחינתי היסטוריה, והאמת אין על מה להתרפק יותר מדי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי rc4991 » 19 נובמבר 2012, 21:57

toja27 כתב:היי חבר'ה תגובה ראשונה שלי כאן בפורום המעולה הזה :dance4
אני רואה שהאנשים משווים כאן בין הסגל של העונה לעונה שעברה. נראה לי שזה לא הדבר הנכון לעשות ואיכשהו בכדי להגן על הטענה שהקבוצה השנה חלשה מרוממים את ההקבוצה של השנה שעברה.אין צורך לעשות את זה.לפי דעתי הסגל של השנה שעברה היה בסדר + ולא יותר ,בסופו של דבר הצלחנו לסחוט סדרה מרתקת נגד פנא' ולהשכיח במעט את חוסר שביעות הרצון שהיה לרב האנשים מהקבוצה.השנה קיוונו שיבנו קבוצה טובה יותר ועד עכשיו נראה שיכול להיות שמצב העניינים רק הדרדר.בשורה תחתונה, אין את "קליק" הזה בפנים, בשתי העונות האחרונות(להבדיל מלפני שתי עונות).השאיפה צריכה להיות לשפר את הקבוצה הנוכחית והעונה שעברה מבחינתי היסטוריה, והאמת אין על מה להתרפק יותר מדי.

ברוך הבא לפורום :grin
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 19 נובמבר 2012, 22:03

rc4991 כתב:

ברוך הבא לפורום :grin

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 20 נובמבר 2012, 10:08

מה הקשר להשוות את הגארדים המחליפים של העונה שעברה לגארדים הבכירים של העונה הזאת ולומר שהשנה הסגל טוב יותר ?
אם כבר צריך להשוות את הגארדים הבכירים של העונה שעברה לאלו של העונה . לאנגפורד , אוחיון ופארמר (בשלב הראשון) לעומת לוגן , היקמן , ואוחיון . ברור שזה של שנה שעברה עדיף .
גם בעמדה 4 זה של שנה שעברה עדיף , אליהו ובלו לעומת אליהו ומדלי . זה קטע קצת מוזר כי כשמדלי חתם היינו בטוחים שהשתדרגנו אבל בפועל הוא נראה לא מחובר לעצמו בכלל....
לגבי עמדה 5 אין בכלל צורך להשוות כי זה מוכרע בנוקאוט .
אך עדיין אני מסכים עם מה שכתב הבחור החדש , הקבוצה של העונה שעברה הייתה בסדר + אבל סיום העונה שלה גרם לנו לחשוב שהיא הרבה יותר טובה ממה שהיא באמת וזה בדיוק מה שאני חושש שיקרה השנה .
בכלל בשלוש שנים האחרונות ישנה ירידה מתמדת באיכות הסגל ואני די בטוח שגם בתקציב...אולי דיויד מתכנן לשמור את הכסף לעונה שהפיינלפור יהיה בתל אביב ( בצל הפאג'רים והגראדים...) ??

מבין הזרים היחיד שנראה באנקר כרגע מבחינת הרצון של ההנהלה והצוות להשאירו הוא סמית' . לדעתי גם לוגן ישאר . היקמן לדעתי ישוחרר וגם תומאס או ג'יימס ( אם יחליטו להשאיר אחד מהם כסנטר שלישי אז סביר שזה יהיה תומאס בגלל עלות או שישחררו את שניהם ובכל זאת יביאו את טיוס....)
שרמאנדיני זה מלכודת מבחינת מכבי , הוא חתום לעונה אחת ואם יתן עונה טובה בסוף הוא יוכל לעזוב להצעה גבוהה יותר (ושחקנים בעמדה ובגובהה שלו מאוד מבוקשים) ואם לא יהיה טוב אז סביר שלא ירצו שימשיך....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 20 נובמבר 2012, 10:36

ברוך הבא :thumbup

אני מסכים שהקבוצה בשנה שעברה לא היתה מדהימה. היא היתה די טובה, ובסופו של דבר זה גם גובה בהישגים (אדריאטית, ליגה וגביע ורבע גמר היורוליג, על סף הפיינל פור).
מנגד, הקבוצה הזאת בינתיים מצליחה להשיג ניצחונות, אבל כשמסתכלים קצת יותר לעומק, רואים שאין שם הרבה תוכן. יש עומק, זה נכון, וזה בדר"כ מספיק מול קבוצות חלשות יותר,
אבל מול קבוצות שיהיו להם את הכלים לבוא ולהפריע למשחק של מכבי, ולפגוע בה בנקודות החלשות, יהיה די קל לנצח אותה.

אנחנו כאן לא ממש דיסקסנו את זה, בגלל כל מה שקורה בדרום, אבל מכבי קלעה 62 נקודות, בבית, מול קבוצה מאוד מוגבלת. מאוד.
גם מול ראשון היה משהו דומה לזה, וגם מול סיינה קלענו בסה"כ 70 נק'.

יש לקבוצה הזאת בעיות קשות, שלא ייפתרו כ"כ מהר, וצפוי לנו טופ 16 קשה וארוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 נובמבר 2012, 12:56

אני לא מבין למה לפני חודשיים אנשים חשבו שאי אפשר/לא כדאי לשחרר שחקן מסוים אבל פתאום בקיץ נוכל לשחרר את רוה הסגל
ההבדל בין תחילת העונה(פחות מחודש)לאמצע הקיץ לא כזה גדול כדי שיהיה הבדל כזה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2012, 12:58

rc4991 כתב:אני לא מבין למה לפני חודשיים אנשים חשבו שאי אפשר/לא כדאי לשחרר שחקן מסוים אבל פתאום בקיץ נוכל לשחרר את רוה הסגל

אתה חייב להיות יותר ספציפי.
מי אמר, ולגבי איזה שחקנים?
אני דווקא זוכר שהיו פה תלונות על הסגל מהיום הראשון
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 21 נובמבר 2012, 13:01

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:אני לא מבין למה לפני חודשיים אנשים חשבו שאי אפשר/לא כדאי לשחרר שחקן מסוים אבל פתאום בקיץ נוכל לשחרר את רוה הסגל

יש פה אנשים שכבר חושבים שבקיץ ניפטר מהיקמן,לוגאן ומדלי
גם אני זוכר שהיו פה תלונות על הסגל מהתחלה וזה בדיוק מה שמוזר לי,אז אמרו שאי אפשר כבר לשחרר חלק מהשחקנים אבל פתאום אנשים פה מדברים בביטחון על כך שנשחחר את השחקנים האלה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2012, 13:28

rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:

יש פה אנשים שכבר חושבים שבקיץ ניפטר מהיקמן,לוגאן ומדלי
גם אני זוכר שהיו פה תלונות על הסגל מהתחלה וזה בדיוק מה שמוזר לי,אז אמרו שאי אפשר כבר לשחרר חלק מהשחקנים אבל פתאום אנשים פה מדברים בביטחון על כך שנשחחר את השחקנים האלה

כשמישהו מהאוהדים אומר דברים בסגנון הזה, אז צריך להתייחס לזה בהקשר המקצועי, ולא בהקשר החוזי.
כלומר אם אני טוען שמדלי לא צריך להיות בקבוצה בעונה הבאה (או כבר ממחר), אז אני עושה זאת על בסיס יכולתו המקצועית בלבד, בגלל שאני לא יודע מה פרטי החוזה שלו.

זה הדיון הענייני היחיד שאנחנו יכולים לנהל כאן, כי זה מה שאנחנו רואים בעיניים. חוזים, כספים ועניינים אחרים, הם רק ספקולציות של דיווחים שחלקם אמינים וחלקם לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 21 נובמבר 2012, 21:16

jol9 כתב:

ברוך הבא :thumbup

אני מסכים שהקבוצה בשנה שעברה לא היתה מדהימה. היא היתה די טובה, ובסופו של דבר זה גם גובה בהישגים (אדריאטית, ליגה וגביע ורבע גמר היורוליג, על סף הפיינל פור).
מנגד, הקבוצה הזאת בינתיים מצליחה להשיג ניצחונות, אבל כשמסתכלים קצת יותר לעומק, רואים שאין שם הרבה תוכן. יש עומק, זה נכון, וזה בדר"כ מספיק מול קבוצות חלשות יותר,
אבל מול קבוצות שיהיו להם את הכלים לבוא ולהפריע למשחק של מכבי, ולפגוע בה בנקודות החלשות, יהיה די קל לנצח אותה.

אנחנו כאן לא ממש דיסקסנו את זה, בגלל כל מה שקורה בדרום, אבל מכבי קלעה 62 נקודות, בבית, מול קבוצה מאוד מוגבלת. מאוד.
גם מול ראשון היה משהו דומה לזה, וגם מול סיינה קלענו בסה"כ 70 נק'.

יש לקבוצה הזאת בעיות קשות, שלא ייפתרו כ"כ מהר, וצפוי לנו טופ 16 קשה וארוך.

כן מסכים איתך איתך על הבעיות שיש לקבוצה העונה.כבר דובר כאן על הדרישה ברכז נוסף לצד אוחיון, העדרו של סנטר בעל שיעור קומה(בעיה פחות קריטית לטעמי אבל הייתי שמח אם היו מביאים מישהו כמו ביינס מלובליאנה), והחתמות עם טעם של ספק. לי יש ספק לגבי החתמות כמו לוגאן והיקמן,פחות בגלל היכולת אלא שיש לי ספק ברמת האישיות.והחלטות מסוימות של מאמננו המוכשר, במיוחד בכל הקשור למעמדו של אליהו שלפי דעתי לא מקבל את הקרדיט המגיע לו.

עם כל הנאמר,עדיין הדברים יכולים להתחבר עם הזמן והחלטות נכונות יכולות להתקבל.אני סומך על ההנהלה וכל הצוות המקצועי שתמיד חושבים איך להשתפר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, yon1 ו־19 אורחים