כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי עידן » 18 נובמבר 2012, 20:53

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:חיפה ניצחה את נתניה בהארכה. כבר אין בלתי מנוצחות בליגה :)

אם היו אומרים לי שמביאים את אחד מארבעת הזרים של חיפה(קלאת'ס, דונטה סמית', ג'יימס תומאס או סטול)לא הייתי מתנגדת לאף אחד מהם..בחירת זרים טובה מאוד של חיפה השנה
סמית' ותומאס מרשימים אותי במיוחד..חבל ששניהם לא צעירים כבר

לא חושב שצריך להגזים. הם אכן נראים כמו שחקני ליגה טובים מאוד, אבל לא יודע כמה מהרמה שלהם היה אפשר לראות ביורוליג.
עידן

הודעהעל ידי מכביסט24 » 18 נובמבר 2012, 22:09

Holiday_Armadillo כתב:

אם היו אומרים לי שמביאים את אחד מארבעת הזרים של חיפה(קלאת'ס, דונטה סמית', ג'יימס תומאס או סטול)לא הייתי מתנגדת לאף אחד מהם..בחירת זרים טובה מאוד של חיפה השנה

אבל כבר יש לך סמית' ג'יימס ותומאס ::
:unsure
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי עידן » 19 נובמבר 2012, 14:02

מכביסט28 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

חח תכל'ס :laugh1
עידן

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 נובמבר 2012, 16:25

מכביסט28 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

רק כדי להראות לעולם כמה שלח מבין בכדורסל, במשחק של מכבי נגד חיפה הוא כנראה לא ידע שיש שחקן בשם ג'יימס תומאס בחיפה אז כשהוא עשה איזשהי פעולה והכרוז שלהם אמר ''ג'יימס תומאס'' שלח ברוב הבנתו אמר ''הכרוז אומר ג'יימס תומאס כי זה או ג'יימס או תומאס, ככה אין לו סיכוי לטעות''
תמונה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 20 נובמבר 2012, 19:56

פועל תל אביב ניצחה אמש (שני) את גלבוע/גליל, בהתאוששות מהירה מהתבוסה למכבי חיפה. אולם כוכב האדומים מתן נאור לקח חוויה נעימה פחות מהמשחק הזה, חוויה שבאה בעקבות קריאות שטנה נגד רגב פנאן, מאמן הכושר של גלבוע/גליל ובנו של מוני פנאן המנוח.

נאור לא אהב את הקריאות נגד פנאן וכתב בדף הפייסבוק שלו: "אני שוב לא מצליח לישון אחרי משחק. הבעיה היא שהפעם זה לא מהסיבות הנכונות. המצפון שלי לא שקט ואני לא אחד שמחזיק דברים בבטן. נתחיל מהסוף: קשה לי מאוד עם מה שהיה היום במשחק בנוגע לרגב. ועכשיו נחזור להתחלה: זה לא בא מיפות נפש ואני לא מנסה לסתום פיות כי אני לא מאמין בזה. אני אחד שמאמין בחופש הביטוי ואני לא בעד עונשים על מילים (כל עוד לא מדובר בעבירה על חוקי המדינה). מה שנישאר לי לעשות זה רק לבקש בכל לשון של בקשה להפסיק עם הסיפור הזה סביב רגב.

"במשחק אימון שהיה לנו נגד הגליל בתחילת העונה ניגשתי לרגב אחרי המשחק והתנצלתי, אמרתי לו שדיברתי עם אוהדים מסוימים על העניין בעבר ואני מבטיח לדבר שוב. ואכן בעבר פניתי למספר אוהדים בעניין ללא הצלחה. מיותר לציין מה היו התוצאות הפעם. בסוף המשחק הערב לא הייתי מסוגל אפילו ללחוץ לו את היד ולהסתכל לו בעיניים. אני יודע (מתוך ניסיון עבר) שמה שאני אומר והתגובות והכתבות בנושא עלולות להוביל לתוצאה הפוכה ממה שאני מייחל לו, אך בכל זאת הייתי חייב להוציא את מה שאני מרגיש.

"אסיים בכיוון אחר שקצת ממחיש את ההשלכות של הסיפור. לפני המשחק ניגש אלי שחקן של הקבוצה ואמר לי: 'יש לי רק בקשה אחת מהמשחק הזה, שהקהל יעזוב את רגב'. זה באמת נושא שמעסיק אותנו בתוך הקבוצה ואני גם מוכרח לציין שהשירים ששרים לרגב פוגעים באופן אישי גם בי. רמת האנרגיה יורדת בבת אחת כאשר אני שומע את השירים הללו. שוב, אני יודע שזה מאוד לא פופולרי בקרב חלק (לדעתי קטן, אך משמעותי) מהקהל של הפועל, אך בכל זאת הרגשתי שאני חייב לפרוק את מה שאני מרגיש ולבקש להפסיק את השירים המדוברים (לכל היותר לפחות להפסיק את השירים בנוכחותו של רגב).

"אני מאוד מבקש שהפוסט לא יהפוך לדיון כי זו ממש לא הכוונה, בסך הכל רציתי לפרוק את מה שאני מרגיש ולקוות שאוכל להשפיע במשהו. אולי עכשיו יהיה לי קצת יותר קל לישון בלילה (אני בספק גדול לגבי העניין הזה). אני בטוח שזה לא יעזור אבל בכל זאת, אני רוצה לבקש סליחה מרגב על כך שאני לא מצליח להשפיע ולגרום לתופעה הזו להפסיק. אני מקווה שאולי בעתיד זה ייפסק. לילה טוב".

אגב, הקריאות של אוהדי הפועל ת"א נגד פנאן צויינו בדו"ח המשקיף ולא מן הנמנע כי הקבוצה תעמוד לדין בשל כך. פנאן עצמו נראה נסער מאוד במהלך ואחרי המשחק, ומנהל הפועל ת"א אורי שלף ניסה להרגיעו.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 42&Lang=he
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 20 נובמבר 2012, 22:33

נראה שלשחקנים של הקבוצה הזו יש יותר שכל מאשר לאהודים שלה.
נקווה שהקריאות האילו יפסקו. אחרת, המנהלת/האיגות יצטרכו לפעול בנושא.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי rc4991 » 21 נובמבר 2012, 12:04

misha כתב:
פועל תל אביב ניצחה אמש (שני) את גלבוע/גליל, בהתאוששות מהירה מהתבוסה למכבי חיפה. אולם כוכב האדומים מתן נאור לקח חוויה נעימה פחות מהמשחק הזה, חוויה שבאה בעקבות קריאות שטנה נגד רגב פנאן, מאמן הכושר של גלבוע/גליל ובנו של מוני פנאן המנוח.

נאור לא אהב את הקריאות נגד פנאן וכתב בדף הפייסבוק שלו: "אני שוב לא מצליח לישון אחרי משחק. הבעיה היא שהפעם זה לא מהסיבות הנכונות. המצפון שלי לא שקט ואני לא אחד שמחזיק דברים בבטן. נתחיל מהסוף: קשה לי מאוד עם מה שהיה היום במשחק בנוגע לרגב. ועכשיו נחזור להתחלה: זה לא בא מיפות נפש ואני לא מנסה לסתום פיות כי אני לא מאמין בזה. אני אחד שמאמין בחופש הביטוי ואני לא בעד עונשים על מילים (כל עוד לא מדובר בעבירה על חוקי המדינה). מה שנישאר לי לעשות זה רק לבקש בכל לשון של בקשה להפסיק עם הסיפור הזה סביב רגב.

"במשחק אימון שהיה לנו נגד הגליל בתחילת העונה ניגשתי לרגב אחרי המשחק והתנצלתי, אמרתי לו שדיברתי עם אוהדים מסוימים על העניין בעבר ואני מבטיח לדבר שוב. ואכן בעבר פניתי למספר אוהדים בעניין ללא הצלחה. מיותר לציין מה היו התוצאות הפעם. בסוף המשחק הערב לא הייתי מסוגל אפילו ללחוץ לו את היד ולהסתכל לו בעיניים. אני יודע (מתוך ניסיון עבר) שמה שאני אומר והתגובות והכתבות בנושא עלולות להוביל לתוצאה הפוכה ממה שאני מייחל לו, אך בכל זאת הייתי חייב להוציא את מה שאני מרגיש.

"אסיים בכיוון אחר שקצת ממחיש את ההשלכות של הסיפור. לפני המשחק ניגש אלי שחקן של הקבוצה ואמר לי: 'יש לי רק בקשה אחת מהמשחק הזה, שהקהל יעזוב את רגב'. זה באמת נושא שמעסיק אותנו בתוך הקבוצה ואני גם מוכרח לציין שהשירים ששרים לרגב פוגעים באופן אישי גם בי. רמת האנרגיה יורדת בבת אחת כאשר אני שומע את השירים הללו. שוב, אני יודע שזה מאוד לא פופולרי בקרב חלק (לדעתי קטן, אך משמעותי) מהקהל של הפועל, אך בכל זאת הרגשתי שאני חייב לפרוק את מה שאני מרגיש ולבקש להפסיק את השירים המדוברים (לכל היותר לפחות להפסיק את השירים בנוכחותו של רגב).

"אני מאוד מבקש שהפוסט לא יהפוך לדיון כי זו ממש לא הכוונה, בסך הכל רציתי לפרוק את מה שאני מרגיש ולקוות שאוכל להשפיע במשהו. אולי עכשיו יהיה לי קצת יותר קל לישון בלילה (אני בספק גדול לגבי העניין הזה). אני בטוח שזה לא יעזור אבל בכל זאת, אני רוצה לבקש סליחה מרגב על כך שאני לא מצליח להשפיע ולגרום לתופעה הזו להפסיק. אני מקווה שאולי בעתיד זה ייפסק. לילה טוב".

אגב, הקריאות של אוהדי הפועל ת"א נגד פנאן צויינו בדו"ח המשקיף ולא מן הנמנע כי הקבוצה תעמוד לדין בשל כך. פנאן עצמו נראה נסער מאוד במהלך ואחרי המשחק, ומנהל הפועל ת"א אורי שלף ניסה להרגיעו.

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 42&Lang=he

צדיק אחד בסדום...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 נובמבר 2012, 15:13

מתן נאור הוכיח לי בפוסט הזה שאפשר לאהוד את הקבוצה שלך יותר ממה שאתה שונא את מכבי..הבעיה היא שיש עוד בערך 95% שהם בדיוק ההפך
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2012, 17:10

משיחות עם חברים אוהדי הפועל( שגם פעילים בארגונים ופורומים), רוב האוהדים דווקא תומכים במתן נאור וחושבים כמוהו...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 21 נובמבר 2012, 18:29

המשחק של הפועל-קייב פשוט דוחה,אף אחת מהם לא מסוגלת לשמור ועדין הם זוועה גם בהתקפה
בחיים שלי לא ראיתי הגנה כזאת רעה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 22 נובמבר 2012, 17:32

מכבי חיפה החתימה את גל מקל:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 32890.html
עידן

הודעהעל ידי מכביסט24 » 22 נובמבר 2012, 19:35

עידן כתב:מכבי חיפה החתימה את גל מקל:

החתמה פשוט נהדרת לקבוצה כמו חיפה שעד עכשיו סחטה את המיץ מפול סטול בכל משחק. סוף סוף יהיה לו מחליף ראוי.
תכלס אני ממש שמח בשביל הקבוצה הסימפטית הזאת. הכי קרובה לרמה הבינונית של אירופה בליגה שלנו עד כה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי rc4991 » 22 נובמבר 2012, 20:59

עידן כתב:מכבי חיפה החתימה את גל מקל:

באיזה ערוץ ומתי הוא הכריז על ההחלטה? :laugh1
מהלך טוב של חיפה,הגרוש ללירה שיעשה אותם עוד יותר טובים וכנראה לקבוצה מספר 2 בליגה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 נובמבר 2012, 17:32

אחרי שאוהדי הפועל קיללו אותו, רגב, בנו של מוני פנאן ז"ל, שובר שתיקה בראיון בלעדי ל-ONE: "הרגשתי מושפל, שאני רוצה להיעלם. חיללו את הזכרון"
http://one.co.il/Article/208904.html
אתם יותר ממוזמנים להצטרף לתגובות הזועמות על הפועל,כולם נכנסים בהם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 נובמבר 2012, 19:22

ירושלים מפסידה 91-85 לאשקלון שמנצחת לראשונה העונה
איזה כיף לראות אותם העונה :D
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 נובמבר 2012, 19:47

גם עכברושי אוסישקין הפסידו לאילת :clap2
עוד שבוע דרבי!!! :frightened
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 25 נובמבר 2012, 22:39

ככה לא בונים מגדל :) אגב, שוב מלחה היה חצי ריק. מחזה שחוזר על עצמו כמעט בכל משחק.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי מכביסט24 » 25 נובמבר 2012, 22:56

איזה יום מושלם. מכבי מביסה ושתי האדומות הלוזריות מפסידות :yahoo
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי rc4991 » 25 נובמבר 2012, 23:10

איזה יופי של ערב...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 26 נובמבר 2012, 06:42

rc4991 כתב:ירושלים מפסידה 91-85 לאשקלון שמנצחת לראשונה העונה
איזה כיף לראות אותם העונה :D

דרוקר עשה כמה טעויות עצומות בבניית הסגל:
1. אוסף של זרים טובים שלא מתאימים לשחק יחד.
2. אין כמעט אף שחקן שיודע לשמור.
3. אין אף רכז סביר (ויסלח לי טפירו בן ה-40).
4. הישראלים מאוד בעיתיים.
5. קבוצה עם לימונד בתפקיד מפתח לא יכולה להצליח. מדובר בשחקן מוכשר אבל מאוד טיפש, אגואיסט, עם קליעה מאוד לא יציבה וניהול משחק שערורייתי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים