חנו'ש כתב:איפה ג'פרסון משחק בימים אילו??
יש איזה סיכוי לפנטז עליו??
שוחרר לפני חודש מקבוצה סינית ואם אני לא טועה כבר חתם באניסי הרוסית
בכל מקרה הוא לא השחקן שאנחנו צריכים עכשיו אבל הוא יכול להיות אופציה טובה לשנה הבאה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:איפה ג'פרסון משחק בימים אילו??
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:איפה ג'פרסון משחק בימים אילו??
בכל מקרה הוא לא השחקן שאנחנו צריכים עכשיו אבל הוא יכול להיות אופציה טובה לשנה הבאה
yzafrir כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:איפה ג'פרסון משחק בימים אילו??
הייתי אומר השתחרר ולא שוחרר....בשביל לעבור לשחק בליגה הרוסית אתה צריך להיות שחקן טוב ולא כזה שקבוצה סינית שיחררה אותך...עניין של סמנטיקה..
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:איפה ג'פרסון משחק בימים אילו??
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:חנו'ש כתב:איפה ג'פרסון משחק בימים אילו??
למה לא עכשיו?
אני בהחלט הייתי משחררת את מדלן ואת תומאס עבורו.
אבל זו רק אני...
מכביסט28 כתב:אין ספק שלהחליף שחקן בשחקן בהחלט ישפר אותנו.. תומאס והנדריקס מאוד שונים אחד מהשני, האחד מידה 50 והשני רק 49 וחצי..
בקיצור, עם ה״חיזוקים״ שרוצים להביא לקראת הטופ 16 עדיף כבר שיחסכו את הכסף לשנה הבאה ויעלו לשחק עם מה שיש.. הנדריקס לסגל הזה זו בדיחה.
jol9 כתב:מכביסט28 כתב:אין ספק שלהחליף שחקן בשחקן בהחלט ישפר אותנו.. תומאס והנדריקס מאוד שונים אחד מהשני, האחד מידה 50 והשני רק 49 וחצי..
בקיצור, עם ה״חיזוקים״ שרוצים להביא לקראת הטופ 16 עדיף כבר שיחסכו את הכסף לשנה הבאה ויעלו לשחק עם מה שיש.. הנדריקס לסגל הזה זו בדיחה.
הנדריקס לבדו יעזור אבל בעיקר בכל מה שקשור בהגנת גבוהים.
איתו ועם שון ג'יימס לא תהיה טיילת בצבע והם בהחלט יכולים לחלוק 40 דקות ביורוליג ביחד.
בהתקפה, אני מסכים שזה לא ישנה הרבה.
Holiday_Armadillo כתב:הייתי שמחה לראות פה את הנדריקס שוב ואם אני צריכה לבחור אחד מהשלושה שיילך(תומאס, שרמאן, מדלי)אני הולכת על תומאס
מכביסט28 כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי שמחה לראות פה את הנדריקס שוב ואם אני צריכה לבחור אחד מהשלושה שיילך(תומאס, שרמאן, מדלי)אני הולכת על תומאס
ברור שבמידה והנדריקס מגיע תומאס הוא זה שצריך ללכת, אנחנו לא צריכים 3 שחקנים עם פחות או יותר אותם מאפיינים ושזרים לגמרי לקליעה משלוש.. מדלי על אף נגרותו המרשימה הוא עדיין הגבוה היחיד בסגל הזה שמסוגל לייצר שלשות.
אבל, אני בכלל לא הייתי חושב על להביא את הנדריקס לסגל הנחות הזה, מה ״חיזוק״ שכזה יעזור לנו אם יש כבר את תומאס?! מה יעזור לנו להחליף שחקן x בשחקן x?!
או שהייתי הולך על שחקן מטרה דומיננטי בצבע שימשוך אליו הגנות ויסיים טוב מתחת לסל ואז משחרר את מדלי שלא תורם כלום, או שלא הייתי מביא אף אחד ונותן לסגל הזה לחיות במיץ של עצמו עד סוף העונה ולא מבזבז לחינם..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־33 אורחים