כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2012, 11:25

EulGam05 כתב:
קודי כתב:
felix_r כתב:לידו כל שחקן במכבי הוא איינשטיין

אתה לגמרי מגזים. הוא לא גאון הדור אבל אם ראית אותו מדבר או קראת את מה שהוא כותב אז בחור טיפש הוא לא והוא גם לא משחק כדורסל טיפש במיוחד, הוא פשוט מתאים את עצמו לכדורסל הטיפשי וחסר הדמיון שדרוקר מנחיל לקבוצה. אגב, אפשר לחשוב איזה גאוני כדורסל היו סופו והנדריקס...

אינטליגנטי או לא אינטליגנטי, דבר אחד בטוח - הגנה האיש לא משחק בכלל. במשחק הזה מול הילדים הליטאים כמעט כל סוג אפשרי של סל נקלע לו על הראש - שלשות (כשהוא נותן מטר), ליי-אפים (כשהוא לא נותן מטר), חדירות בק-דור, זריקות מחצי-מרחק תוך כדי כדרור, זריקות מחצי-מרחק לאחר תרגילי קלעים ואיזשהו ילד ליטאי צנום אפילו הצליח לקלוע עליו סל בפוסט-אפ. ג'ייימס אולי לא יכול לשים גוף על סנטרים גדולים ומאסיביים אבל כמינימים הוא יוצר איזשהו סוג של הרתעה עם יכולת החסימה שלו, עם סמית' לעומת זאת - כל מה שצריך זה לעבור את הגארדים הלא שומרים של ירושלים ואף אחד לא ממש יפריע לך בדרך לליי-אפ קל.

לטעמי, בשיטה ההגנתית שמכבי משחקת אשר דורשת ניידות מהגבוהים, התרומה של קרייג סמית' הייתה מסתכמת בעיקר בעוד 5 עבירות.

לסמית' יש בהגנה בעיה דומה לזו של סופו ולכן ההגנה הקבוצתית צריכה לעשות התאמות בשבילו. עבור התרומה שהוא נותן בהתקפה שווה לעשות התאמות בהגנה. אבל גם הוא לא רלוונטי למכבי מאחר שמכבי לא תשחרר עכשיו את ג'יימס, שהוא הגבוה היחיד שמתפקד בקבוצה.
לא סתם סמית' חוטף עבירות - הגארדים שלו לא שומרים בגרוש ומפקירים אותו לחדירות של שחקני היריבה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי EulGam05 » 27 נובמבר 2012, 11:36

קודי כתב:
EulGam05 כתב:
קודי כתב:
felix_r כתב:לידו כל שחקן במכבי הוא איינשטיין

אתה לגמרי מגזים. הוא לא גאון הדור אבל אם ראית אותו מדבר או קראת את מה שהוא כותב אז בחור טיפש הוא לא והוא גם לא משחק כדורסל טיפש במיוחד, הוא פשוט מתאים את עצמו לכדורסל הטיפשי וחסר הדמיון שדרוקר מנחיל לקבוצה. אגב, אפשר לחשוב איזה גאוני כדורסל היו סופו והנדריקס...

אינטליגנטי או לא אינטליגנטי, דבר אחד בטוח - הגנה האיש לא משחק בכלל. במשחק הזה מול הילדים הליטאים כמעט כל סוג אפשרי של סל נקלע לו על הראש - שלשות (כשהוא נותן מטר), ליי-אפים (כשהוא לא נותן מטר), חדירות בק-דור, זריקות מחצי-מרחק תוך כדי כדרור, זריקות מחצי-מרחק לאחר תרגילי קלעים ואיזשהו ילד ליטאי צנום אפילו הצליח לקלוע עליו סל בפוסט-אפ. ג'ייימס אולי לא יכול לשים גוף על סנטרים גדולים ומאסיביים אבל כמינימים הוא יוצר איזשהו סוג של הרתעה עם יכולת החסימה שלו, עם סמית' לעומת זאת - כל מה שצריך זה לעבור את הגארדים הלא שומרים של ירושלים ואף אחד לא ממש יפריע לך בדרך לליי-אפ קל.

לטעמי, בשיטה ההגנתית שמכבי משחקת אשר דורשת ניידות מהגבוהים, התרומה של קרייג סמית' הייתה מסתכמת בעיקר בעוד 5 עבירות.

לסמית' יש בהגנה בעיה דומה לזו של סופו ולכן ההגנה הקבוצתית צריכה לעשות התאמות בשבילו. עבור התרומה שהוא נותן בהתקפה שווה לעשות התאמות בהגנה. אבל גם הוא לא רלוונטי למכבי מאחר שמכבי לא תשחרר עכשיו את ג'יימס, שהוא הגבוה היחיד שמתפקד בקבוצה.
לא סתם סמית' חוטף עבירות - הגארדים שלו לא שומרים בגרוש ומפקירים אותו לחדירות של שחקני היריבה.

מילא הגנה קבוצתית, האיש לא שומר גם באחד על אחד, בטח כשכל מיני בנדות ודחלילים ליטאים קולעים לו על הראש. למעשה כל סוג הגנה שבו היריבה עושה תנועה מינימלית הוא כבר מיס-מאץ' עבור ירושלים כי ההגנה היחידה שסמית' מסוגל לשחק זה כשכולם עומדים ומסתכלים על גבוה יריב שמנסה לדחוף אותו בפוסט-אפ.
EulGam05

הודעהעל ידי קודי » 27 נובמבר 2012, 13:53

מדברים על החמור (או הקרנף):
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 33168.html

אגב, גם מהראיון בחמישיות וגם מהבלוג הזה הוא עושה רושם של בחור מקסים ובכלל לא טיפש.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי toja27 » 27 נובמבר 2012, 16:50

לדעיתי אם מכבי לא תעשה את כל המאמצים להחתים את סקוטי הופסון מאילת לשנה הבאה הם פראיריים.כישרון על.לדעתי במיוחד קיטצ'ן ואולי גם דאנסטון הם שחקנים שיכלו לתרום למכבי העונה והם פיספסו אותם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 27 נובמבר 2012, 18:56

ש הרבה זרים מאוד מעניינים השנה כמעט בכל קבוצה והמצב הכלכלי של מכבי הוא כזה שצריך לחזור לשנים שמכבי הייתה צדה זרים ומתאזרחים בליגה שלנו (קולמן , מרסר , סימס , הפנתר הוורוד , פארגו , פרקינס , מוריס....) .
אין מה לעשות אבל מכבי לא תחתים שחקנים במליון וחצי יורו נטו לעונה ואפילו לא במליון...אנחנו יכולים לרצות ולדרוש כמה שאנחנו רוצים אבל זה לא יקרה וצריך להשלים עם זה .
זה נחמד לשחק בפנטזי אבל במציאות זה כלכך רחוק...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי toja27 » 27 נובמבר 2012, 23:52

yzafrir כתב:ש הרבה זרים מאוד מעניינים השנה כמעט בכל קבוצה והמצב הכלכלי של מכבי הוא כזה שצריך לחזור לשנים שמכבי הייתה צדה זרים ומתאזרחים בליגה שלנו (קולמן , מרסר , סימס , הפנתר הוורוד , פארגו , פרקינס , מוריס....) .
אין מה לעשות אבל מכבי לא תחתים שחקנים במליון וחצי יורו נטו לעונה ואפילו לא במליון...אנחנו יכולים לרצות ולדרוש כמה שאנחנו רוצים אבל זה לא יקרה וצריך להשלים עם זה .

בכלל אני מסכים עם המדיניות של מכבי של לא "להשתגע" ולשלם סכומי כסף גבוהים מדי על השחקנים(האמת לא שזה משהו חדש). מכבי רק צריכה לפגוע בהחתמות שלה. לדעתי שחקן כמו הופסון למשל היה עולה הרבה יותר רק אם היה לו ניסיון כלשהו ביורוליג. אז למה להסתנוור מהרזומה ולשלם הרבה יותר כשאתה יכול לקטוף אותו היישר מאיזה ליגה צנועה?
צריך לזכור שיש משבר כלכלי באירופה, ולא בטוח שכל אותן הקבוצות שמשלמות מיליונים לשחקנים(שלפעמים בינוניים מאוד) יעשו זאת בעתיד.אני כן בעד התנהלות הגיונית. מה שכן לפעמים אפשר לחרוג מהכלל אם מדובר בשחקן חשוב וטוב.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 28 נובמבר 2012, 09:24

toja27 כתב:
yzafrir כתב:ש הרבה זרים מאוד מעניינים השנה כמעט בכל קבוצה והמצב הכלכלי של מכבי הוא כזה שצריך לחזור לשנים שמכבי הייתה צדה זרים ומתאזרחים בליגה שלנו (קולמן , מרסר , סימס , הפנתר הוורוד , פארגו , פרקינס , מוריס....) .

בכלל אני מסכים עם המדיניות של מכבי של לא "להשתגע" ולשלם סכומי כסף גבוהים מדי על השחקנים(האמת לא שזה משהו חדש). מכבי רק צריכה לפגוע בהחתמות שלה. לדעתי שחקן כמו הופסון למשל היה עולה הרבה יותר רק אם היה לו ניסיון כלשהו ביורוליג. אז למה להסתנוור מהרזומה ולשלם הרבה יותר כשאתה יכול לקטוף אותו היישר מאיזה ליגה צנועה?
צריך לזכור שיש משבר כלכלי באירופה, ולא בטוח שכל אותן הקבוצות שמשלמות מיליונים לשחקנים(שלפעמים בינוניים מאוד) יעשו זאת בעתיד.אני כן בעד התנהלות הגיונית. מה שכן לפעמים אפשר לחרוג מהכלל אם מדובר בשחקן חשוב וטוב.

הרעיון זה שאחרי שפגעת עם אחד הזרים אז להחתים אותו תמורת בכום גבוהה בהרבה . כמו השידרוג שקיבל ניקולה בזמנו או החוזה שהיה אמור לשדרג את פארגו מ-250K לקרוב למליון...רק ככה אפשר לבנות לטווח הארוך . להתחיל צנוע וכל פעם לדעת לשמור על ההצלחות . זה לא קרה מאז ימי ניקולה . לא עם מוריס , לא עם פארגו ....
לאנגפורד מההתחלה הגיע ככוב ובמחיר שהוא גבוהה יחיסת למכבי . לכן להקפיץ לו את השכר למעל 2 מליון דולר שזה מה שהוא מקבל היום זה מוגזם ביותר . אסור לשכוח שהוא הוחתם כהחתמת לחץ אחרי ההפסד למילאנו ואחרי שמכבי לא הצליחה למצוא רכז מחליף לפארמר שהיה די ברור שיעזוב ולכן השקיעה סכום גדול...
אם רמות התקציב של מכבי נשארות כמו שעכשיו ואפילו יורודות , אני בעד למצוא את הפארגו\פרקינס\מוריס הבא אצלינו בליגה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2012, 14:54

yzafrir כתב:
toja27 כתב:

הרעיון זה שאחרי שפגעת עם אחד הזרים אז להחתים אותו תמורת בכום גבוהה בהרבה . כמו השידרוג שקיבל ניקולה בזמנו או החוזה שהיה אמור לשדרג את פארגו מ-250K לקרוב למליון...רק ככה אפשר לבנות לטווח הארוך . להתחיל צנוע וכל פעם לדעת לשמור על ההצלחות . זה לא קרה מאז ימי ניקולה . לא עם מוריס , לא עם פארגו ....
לאנגפורד מההתחלה הגיע ככוב ובמחיר שהוא גבוהה יחיסת למכבי . לכן להקפיץ לו את השכר למעל 2 מליון דולר שזה מה שהוא מקבל היום זה מוגזם ביותר . אסור לשכוח שהוא הוחתם כהחתמת לחץ אחרי ההפסד למילאנו ואחרי שמכבי לא הצליחה למצוא רכז מחליף לפארמר שהיה די ברור שיעזוב ולכן השקיעה סכום גדול...
אם רמות התקציב של מכבי נשארות כמו שעכשיו ואפילו יורודות , אני בעד למצוא את הפארגו\פרקינס\מוריס הבא אצלינו בליגה...

קל ונחמד מאוד להגיד משפט הזה הבעיה היא שעל כל פארגו ומוריס את מקבל גם סימונס וויליאמס ביחס כפול ואפילו משולש מה שהופך את זה להימור מטורף
כולם ישמחו אם נקבל שחקנים בלבל הזה ועוד במחיר מצחיק אבל זה בכלל לא פשוט וכמו שכבר אמרתי הימור ענק
אין לי בעיה להמר על שחקן מסוים כשמראש מיועד לעלות מהספסל אבל אני לא מוכן להמר בעמדות מפתח ובשחקני חמישיה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2012, 14:57

האם גומא אגייאר מצא מקלט בהולנד?
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2590977
איתו כבר אי אפשר לדעת...
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2012, 16:45

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4312611,00.html
מסכים איתו בנוגע למקל ובמובן מסוים גם לשאר הדברים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2012, 17:53

קודי, אני מקווה שאתה רואה את סמית' עכשיו בערוץ 56
הבן אדם פשוט דגנראט!!!!!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2012, 18:17

felix_r כתב:קודי, אני מקווה שאתה רואה את סמית' עכשיו בערוץ 56
הבן אדם פשוט דגנראט!!!!!

ועוד עושה עכשיו עבירה בזריקה לשלוש במשחק צמוד 50 שניות לסיום :duh
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2012, 18:22

איזה כיף,ירושלים מפסידה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2012, 18:24

ירושלים הובילה על בודיבלניק בנקודה דקה לסוף, והצליחה להפסיד ב 7! :hi
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2012, 18:24

פולן שחקן דפוק ואגואיסט שבחיים לא הייתי רוצה במכבי,אני לא מכיר הרבה שחקנים שאגואיסטים כמוהו
אפילו במהלך סופר חשוב של הפועל הוא לא מסר מסירה פשוטה לסמית' שהיה פנוי ובמקום זה נכנס בקיר וחרץ את המשחק
פשוט שחקן מגעיל ומטומטם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2012, 18:26

ממש כיף לראות את ירושלים העונה,אני נהנה לראות אותה מפסידה לא פחות משאני נהנה לראות את מכבי מנצחת ואני לא צוחק
היו רגעים שצרחתי כמו אידיוט בגלל טעויות של היריבה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 28 נובמבר 2012, 18:27

rc4991 כתב:איזה כיף,ירושלים מפסידה

זה אפילו לא מצחיק. לא צוחקים על אנשים שאלוהים התאכזר אליהם בצורה קיצונית כזאת, ושכח לחלק להם שכל ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 28 נובמבר 2012, 18:28

felix_r כתב:
rc4991 כתב:איזה כיף,ירושלים מפסידה

זה אפילו לא מצחיק. לא צוחקים על אנשים שאלוהים התאכזר אליהם בצורה קיצונית כזאת, ושכח לחלק להם שכל ;)

בהחלט,אם פולן היה במכבי הייתי משתגע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 נובמבר 2012, 18:29

felix_r כתב:
felix_r כתב:קודי, אני מקווה שאתה רואה את סמית' עכשיו בערוץ 56
הבן אדם פשוט דגנראט!!!!!

ועוד עושה עכשיו עבירה בזריקה לשלוש במשחק צמוד 50 שניות לסיום :duh

האוקראינים השתדלו מאד לתת את המשחק לירושלים עם 2 איבודי כדור רצופים ועוד כמה ריבאונד התקפה לירושלים בדקות האחרונות אבל סמית' דאג להשאיר אותם בתמונה עם עבירות מטופשות ואיבודי כדור שלא קשורים לכלום. הבעיה של דרוקר היא שהמחליף שלו - אלישי כדיר עשה כל כך הרבה נזק ברבע השלישי שהיה קשה לקבוע מי יזיק פחות - הוא או סמית'.
EulGam05

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 נובמבר 2012, 18:35

אחרי עוד כשלון של מגדל באירופה (כמדומני, זאת הפעם הרביעית ברציפות שהקבוצה הזו אינה עוברת ולו שלב אחד ביורוקאפ), אני חושב שהגיע הזמן לתת את הכרטיס ליורוקאפ לקבוצה אחרת. עם ההתחזקות של חיפה והאולם החדש שלה, ועם ההצלחה של חולון ביורוצ'אלנג', יש מספיק מועמדות ראויות לתפקיד. גם ככה לעוף אחרי שלב אחד זה הישג שכל קבוצה ישראלי יכולה לספק.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עידן ו־11 אורחים