המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מילוס כתב:זה השינוי נושא הכי מהיר שעלה לי לראש....
יכלתי להגיד מהטמה גאנדי לשלטון, אבל זה לא קשור למכבי..P:
Allan Turing כתב:לפי החשבון שלי, יש 12 שחקנים חתומים לשנה הבאה, בלי דורון פרקינס - מה שנראה סגל רחב. (בשנה שעברה היינו עם 10 שחקנים).
אם מחתימים את דורון, הדגל בעצם מלא, מש שמוזר לי, כי לא ברור לי לאן הלך הכסף.
שייר + הלפרין + סמית מרוויחים יחד פחות מהחוזה שמכבי הייתה מוכנה להציע לאידסון.
מה קורה פה???
Holiday_Armadillo כתב:Allan Turing כתב:לפי החשבון שלי, יש 12 שחקנים חתומים לשנה הבאה, בלי דורון פרקינס - מה שנראה סגל רחב. (בשנה שעברה היינו עם 10 שחקנים).
מה קורה פה???
שכחת את ג'יימס..
שייר+הלפרין+סמית'+ג'יימס זה בול החוזה שהוצע לאידסון
Allan Turing כתב:לפי החשבון שלי, יש 12 שחקנים חתומים לשנה הבאה, בלי דורון פרקינס - מה שנראה כמו דגל מלא. (בשנה שעברה היינו עם 10 שחקנים אחרי הפציעה של דורון).
מה קורה פה???
Holiday_Armadillo כתב:מילוס כתב:זה השינוי נושא הכי מהיר שעלה לי לראש....
יכלתי להגיד מהטמה גאנדי לשלטון, אבל זה לא קשור למכבי..P:
היית יכול להגיד הדלאי לאמה לשלטון![]()
מכבי היו איתו על אותה טיסה בתחילת השנה![]()
rc4991 כתב:טיקי חוזר כתב:אני הכי לא סבלתי את ג'יסון וילאמס הזה איכסססססססססססס.
לפני שתזלזל בהלפרין שם לב לסטיסטיקה שלו :
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=26731
שם לב לאחוזים משדה ומ3 , אסיסטים צול איבודים וכו . זה שהוא לא קיבל מספיק דקות השנה ובשנה שעברה זה ממש לא באשמתו .
הוא גרד עם 63 אחוז ל2 ו45 אחוז ל3 . מה עוד שאולי הוא לא יקח משחק על עצמו אבל גם לא ילך עם הראש בקיר כמו איזה מפגר כדי לשפר סטיסטיקה אישית.
לא אהבתי את העזיבה שלו אבל עובדה שזה היה בהסכמה ויחסים בינו ובין הנהלה בסדר גמור .
אני לא אומר שהלפרין לא טוב אני פשוט חושב שהוא לא מספיק טוב לחמישייה
מכביסט כתב:rc4991 כתב:טיקי חוזר כתב:אני הכי לא סבלתי את ג'יסון וילאמס הזה איכסססססססססססס.
לפני שתזלזל בהלפרין שם לב לסטיסטיקה שלו :
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=26731
שם לב לאחוזים משדה ומ3 , אסיסטים צול איבודים וכו . זה שהוא לא קיבל מספיק דקות השנה ובשנה שעברה זה ממש לא באשמתו .
הוא גרד עם 63 אחוז ל2 ו45 אחוז ל3 . מה עוד שאולי הוא לא יקח משחק על עצמו אבל גם לא ילך עם הראש בקיר כמו איזה מפגר כדי לשפר סטיסטיקה אישית.
לא אהבתי את העזיבה שלו אבל עובדה שזה היה בהסכמה ויחסים בינו ובין הנהלה בסדר גמור .
אני לא אומר שהלפרין לא טוב אני פשוט חושב שהוא לא מספיק טוב לחמישייה
אני מסכים איתך הלפרין לא צריך להיות בחמישיה
ואם חלילה כן אז זה רע מאוד,
כי עם שחקן כמוהו בחמישיה אפשר לשכוח מלזכות בגביע אירופה.
אחרי שפאו גררה אותנו בגמר האחרון למשחק של גארדים ולא הייתה לנו תשובה לזה,
אם אנחנו רוצים תשובה לגארדים כמו שיש להם או איכשהו לאזן איתם את הכוחות הלפרין זה ממש אבל ממש לא תשובה הולמת.
[/quote]חביב אורנג'ד כתב:מכביסט כתב:מעניין, דוקא בפעם האחרונה שהלפרין היה בחמישיה של מכבי, היינו רחוקים רק משחק אחד מלזכות בגביע אירופה.
מכביסט כתב:ומה קרה באותו גמר מול צסק"א? הפסדנו ולא סתם הפסדנו קיבלנו בראשחביב אורנג'ד כתב:מכביסט כתב:מעניין, דוקא בפעם האחרונה שהלפרין היה בחמישיה של מכבי, היינו רחוקים רק משחק אחד מלזכות בגביע אירופה.
ומה הלפרין עשה באותו גמר? הוא היה גרוע והגארדים שלהם עשו לו בית ספר.
לכן יש הבדל גדול מאוד בין להיות רחוקים משחק אחד מהגביע לבין לזכות בו
והלפרין הוא לא זה שיעשה את ההבדל בין סגנות לבין זכיה בגביע.
ומה קרה באותו גמר מול צסק"א? הפסדנו ולא סתם הפסדנו קיבלנו בראשחביב אורנג'ד כתב:מכביסט כתב:מעניין, דוקא בפעם האחרונה שהלפרין היה בחמישיה של מכבי, היינו רחוקים רק משחק אחד מלזכות בגביע אירופה.
מכביסט כתב:ומה קרה באותו גמר מול צסק"א? הפסדנו ולא סתם הפסדנו קיבלנו בראשחביב אורנג'ד כתב:מכביסט כתב:מעניין, דוקא בפעם האחרונה שהלפרין היה בחמישיה של מכבי, היינו רחוקים רק משחק אחד מלזכות בגביע אירופה.
ומה הלפרין עשה באותו גמר? הוא היה גרוע והגארדים שלהם עשו לו בית ספר.
לכן יש הבדל גדול מאוד בין להיות רחוקים משחק אחד מהגביע לבין לזכות בו
והלפרין הוא לא זה שיעשה את ההבדל בין סגנות לבין זכיה בגביע.
[/quote]BasketBoy כתב:מכביסט כתב:בורשטיין של תקופת השושלת הגדולה הוא ממש לא דוגמא ולא בר השוואה בכלל
הוא שיחק ליד 3 סופרסטארים בדמותם של שאראס,וויצ'יץ' ופארקר ולא בנו עליו שיוביל הוא היה בסך הכל שחקן משלים.
אצל הלפרין המצב הוא שונה אין לידו שחקנים כאלה ואם חלילה הוא יהיה בחמישיה אז יבנו עליו שיוביל לא שישלים ואם כל הכבוד לו הוא לא מספיק טוב בשביל להוביל,
אם על יד הלפרין היום הייתה שלישיית סופרסטארים בקנה מידה כזה אז לא הייתה שום בעיה שהוא יהיה בחמישיה וגם לא הייתי אומר שום דבר
גם היום יש לך ליד הלפרין את פארגו , סופו ואליהו\בלו ששלושתם מסוגלים לעשות נקודות(וזה מבלי להתייחס לקומבו גארד הנוסף ,אם יגיע , או לסמית' שאני באמת לא יודע מה לצפות ממנו... ) . אין שום ציפייה שהלפרין ייקח את הכדור ויעשה ממוצעים של 20 נק' ביורוליג , אלא שיעזור בהובלת הכדור , בקליעה משלוש , ובניהול המשחק , ואת זה הוא יכול לעשות מצוין .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk ו־38 אורחים