סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי עשויה להביא גבוה בינואר, מדלי עלול לשלם את המחיר

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2012, 21:36

jol9 כתב:אם המשפט המודגש אני לחלוטין לא מסכים.
הם מקצצים בלי קשר. הנדריקס או לא הנדריקס זה לא ממש משנה.

שאר הדברים שאמרת הם נכונים, אבל השאלה של איזה שדרוג הנדריקס מביא על שון ג'יימס, היא פשוט לא נכונה, כי הנדריקס לא מביא שדרוג על שון ג'יימס אלא על
תומאס ושרמדיני. לא יהיה כזה רע לקבל 40 דקות שבהן עמדה 5 מתפקדת ומתפקדת כמו שצריך.

בדיוק. הנדריקס הוא שדרוג גדול על תומאס שמתברר כפלופ די גדול. אני חושב שלא יהיה יקר במיוחד להביא אותו ל- 5 חודשים אם מילאנו רוצים להיפטר ממנו.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 01 דצמבר 2012, 21:37

וזה יביא את הקבוצה הנוכחית לרבע הגמר? אני בספק גדול.
שחף

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2012, 21:39

שחף כתב:וזה יביא את הקבוצה הנוכחית לרבע הגמר? אני בספק גדול.

יקטין את התבוסות בטופ 16. גם זה משהו, לא?
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 01 דצמבר 2012, 21:39

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אם המשפט המודגש אני לחלוטין לא מסכים.
הם מקצצים בלי קשר. הנדריקס או לא הנדריקס זה לא ממש משנה.

שאר הדברים שאמרת הם נכונים, אבל השאלה של איזה שדרוג הנדריקס מביא על שון ג'יימס, היא פשוט לא נכונה, כי הנדריקס לא מביא שדרוג על שון ג'יימס אלא על
תומאס ושרמדיני. לא יהיה כזה רע לקבל 40 דקות שבהן עמדה 5 מתפקדת ומתפקדת כמו שצריך.

בדיוק. הנדריקס הוא שדרוג גדול על תומאס שמתברר כפלופ די גדול. אני חושב שלא יהיה יקר במיוחד להביא אותו ל- 5 חודשים אם מילאנו רוצים להיפטר ממנו.

לא ברור לי למה תומאס הוא פלופ. מה ציפית משחקן שלא נבחר בדראפט, לא שיחק ב-NBA, לא שיחק באירופה וכל הקריירה המקצוענית שלו כוללת כמה חודשים בקוריאה ועוד כמה חודשים בדי ליג? מדובר בשחקן שהיה יכול באותה מידה לנחות בקבוצת מרכז טבלה בליגה העלובה שלנו ולא ממש ברור איך סוכניו הצליחו לגלגל אותו למכבי, אבל לאור הרקורד שלו לא היו אמורות להיות ציפיות כלשהן ממנו. לא ממש משנה אם הוא ייחתך, שרמדיני או קנר-מדלי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שחף » 01 דצמבר 2012, 21:42

roy1000 כתב:
שחף כתב:וזה יביא את הקבוצה הנוכחית לרבע הגמר? אני בספק גדול.

יקטין את התבוסות בטופ 16. גם זה משהו, לא?

ולמה לא להביא מישהו שיכול להביא דברים שאין למכבי כמו ביינס? בשביל הנדריקס חבל להוציא כסף שירד מהתקציב של שנה הבאה, אם נקבל עוד איזה תומאס בתור סנטר מוביל.
שחף

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 01 דצמבר 2012, 21:46

כמו שהנדריקס נראה העונה, אני בספק אם הוא באמת שידרוג לתומאס.
סה"כ, הנדריקס הוא שחקן לא כשרוני (בדומה לתומאס) שיקח לו הרבה זמן להכנס לעניינים והוא גם לא בדיוק סנטר.
אם במכבי מחפשים שידרוג משמעותי, אז צריכים כאן סנטר אמיתי ואיכותי. הנדריקס הוא לא כזה, אבל הוא עדיף מהאלטרנטיבות שיש שוק (אם בכלל קיימות כאלו) וכנראה שגם עדיף על שרמדיני וקיינר-מדלי.

בקיצור, מכבי צריכה לחפש אופציות טובות יותר, אם לא מוצאים כאלו והדבר יהיה אפשרי, אז שיביאו את הנדריקס.
אישית, אני לא רואה בהבאה הזו שידרוג משמעותי (אם בכלל), אבל שווה לנסות במידה והדבר יתאפשר.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2012, 21:49

קודי כתב:לא ברור לי למה תומאס הוא פלופ. מה ציפית משחקן שלא נבחר בדראפט, לא שיחק ב-NBA, לא שיחק באירופה וכל הקריירה המקצוענית שלו כוללת כמה חודשים בקוריאה ועוד כמה חודשים בדי ליג? מדובר בשחקן שהיה יכול באותה מידה לנחות בקבוצת מרכז טבלה בליגה העלובה שלנו ולא ממש ברור איך סוכניו הצליחו לגלגל אותו למכבי, אבל לאור הרקורד שלו לא היו אמורות להיות ציפיות כלשהן ממנו. לא ממש משנה אם הוא ייחתך, שרמדיני או קנר-מדלי.

על פניו אתה צודק, אבל היו ציפיות ממנו בגלל הופעה מצויינת בליגת הקיץ. אני ציפיתי לפחות להגנה נורמלית, אבל אפילו את זה הוא לא יכול לתת.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2012, 21:51

שחף כתב:ולמה לא להביא מישהו שיכול להביא דברים שאין למכבי כמו ביינס? בשביל הנדריקס חבל להוציא כסף שירד מהתקציב של שנה הבאה, אם נקבל עוד איזה תומאס בתור סנטר מוביל.

לא מכיר את ביינס, אבל צריך להביא מישהו שיכול לעזור והנדריקס יכול לעזור. אם הנדריקס יבוא, זה לא יהיה בהרבה כסף לעונה הזו, והוא יחליף את ג'יימס בעונה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי מכביסט24 » 01 דצמבר 2012, 22:09

roy1000 כתב:
שחף כתב:ולמה לא להביא מישהו שיכול להביא דברים שאין למכבי כמו ביינס? בשביל הנדריקס חבל להוציא כסף שירד מהתקציב של שנה הבאה, אם נקבל עוד איזה תומאס בתור סנטר מוביל.

לא מכיר את ביינס, אבל צריך להביא מישהו שיכול לעזור והנדריקס יכול לעזור. אם הנדריקס יבוא, זה לא יהיה בהרבה כסף לעונה הזו, והוא יחליף את ג'יימס בעונה הבאה.

המשפט הזה מעביר בי חלחלה.. יהיה עצוב מאוד אם מכבי תשחרר את ג'יימס בעונה הבאה ויהיה אפילו עוד יותר עצוב אם הנדריקס יהיה המחליף שלו על המשבצת. אני אוהב יותר את התרומה של ג'יימס לקבוצה מאת התרומה של הנדריקס, אז אם זה אחד מהשניים ולא שניהם ביחד אני מעדיף שבמכבי יעשו את כל המאמצים בשביל להשאיר את ג'יימס למרות בעיית המס.. העונה הזאת היא עונת הפריצה של הבחור והתרומה שלו לקבוצה היא בלתי מבוטלת, אז לה להרוס משהו טוב?! בשביל עוד איזה "סנטר" גמד או הימור צעיר נוסף מהדי-ליג?!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי jol9 » 01 דצמבר 2012, 22:10

roy1000 כתב:

אני מסכים אבל לא נראה לי שהוא יסכים בקלות לוותר על חוזה לעונה הבאה.
מה שכן, לעונה הזאת, אפשר אולי להגיע להסכם עם מילאנו, ולקבל אותו ממש בזול.

שחף, אתה ממשיך עם המנטרות של התקציב לשנה הבאה.
גם אם עכשיו פדרמן מחליט שהוא משחרר את כל השחקנים, וכל השחקנים מחליטים לוותר למכבי על החוזים שלהם, והקבוצה עולה לשחק עם נוער,
תקציב השחקנים בעונה הבאה לא ישתנה, וסביר להניח אפילו שיירד.
את הנדריקס כאמור אפשר להביא די בזול.
לגבי, האם זה יצליח או לא, זה באמת לא ברור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2012, 22:11

מכביסט28 כתב:המשפט הזה מעביר בי חלחלה.. יהיה עצוב מאוד אם מכבי תשחרר את ג'יימס בעונה הבאה ויהיה אפילו עוד יותר עצוב אם הנדריקס יהיה המחליף שלו על המשבצת. אני אוהב יותר את התרומה של ג'יימס לקבוצה מאת התרומה של הנדריקס, אז אם זה אחד מהשניים ולא שניהם ביחד אני מעדיף שבמכבי יעשו את כל המאמצים בשביל להשאיר את ג'יימס למרות בעיית המס.. העונה הזאת היא עונת הפריצה של הבחור והתרומה שלו לקבוצה היא בלתי מבוטלת, אז לה להרוס משהו טוב?! בשביל עוד איזה "סנטר" גמד או הימור צעיר נוסף מהדי-ליג?!

קשה לי להאמין שג'יימס יישאר פה עם מיסוי של ישראלי. הוא נותן עונת יורוליג יפה ויהיו קבוצות שירצו לקחת אותו בסכומים שמכבי לא תשלם. בהינתן העובדה הזו, הנדריקס הוא מחליף ראוי לג'יימס.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 דצמבר 2012, 22:19

roy1000 כתב:
מכביסט28 כתב:המשפט הזה מעביר בי חלחלה.. יהיה עצוב מאוד אם מכבי תשחרר את ג'יימס בעונה הבאה ויהיה אפילו עוד יותר עצוב אם הנדריקס יהיה המחליף שלו על המשבצת. אני אוהב יותר את התרומה של ג'יימס לקבוצה מאת התרומה של הנדריקס, אז אם זה אחד מהשניים ולא שניהם ביחד אני מעדיף שבמכבי יעשו את כל המאמצים בשביל להשאיר את ג'יימס למרות בעיית המס.. העונה הזאת היא עונת הפריצה של הבחור והתרומה שלו לקבוצה היא בלתי מבוטלת, אז לה להרוס משהו טוב?! בשביל עוד איזה "סנטר" גמד או הימור צעיר נוסף מהדי-ליג?!

קשה לי להאמין שג'יימס יישאר פה עם מיסוי של ישראלי. הוא נותן עונת יורוליג יפה ויהיו קבוצות שירצו לקחת אותו בסכומים שמכבי לא תשלם. בהינתן העובדה הזו, הנדריקס הוא מחליף ראוי לג'יימס.

והנדריקס יבוא לפה במחיר רצפה? אל תשכח שהבחור מקבל כרגע הון עתק במילאנו, הוא לא יעזוב ויוותר על הסכומים מרצונו החופשי.
ואם מילאנו תשחרר אותו, סביר להניח שזה יהיה למרבה במחיר, מה הסיכויים שזו תהיה מכבי??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שחף » 01 דצמבר 2012, 22:19

ג'יימס כבר בן 30. אם תהיה איזה מילאנו שתיתן לו מיליון יורו יכול להיות שהוא באמת ילך לשם, אבל לא הייתי מהמר שהוא יקבל הצעות כאלה כל כך מהר.
שחף

הודעהעל ידי מכביסט24 » 01 דצמבר 2012, 22:23

roy1000 כתב:

אני מקווה מאוד שהעובדה שג'יימס אוהב מאוד את הארץ ומעביר פה את רוב הקריירה שלו, תהווה שיקול בהחלטה שלו להישאר בהנחה שמכבי אכן תנסה איכשהו להשאיר אותו..
אבל באמת הרבה מאוד תלוי פה במכבי ובכסף שהיא תהיה מוכנה להשקיע, מה שאוטומטית מבשר רעות.. :?
נערך לאחרונה על ידי מכביסט24 בתאריך 01 דצמבר 2012, 22:23, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2012, 22:23

שחף כתב:ג'יימס כבר בן 30. אם תהיה איזה מילאנו שתיתן לו מיליון יורו יכול להיות שהוא באמת ילך לשם, אבל לא הייתי מהמר שהוא יקבל הצעות כאלה כל כך מהר.

לא חושב שמליון יורו הוא יראה אבל 600 - 800 אלף די בטוח שכן.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 01 דצמבר 2012, 22:24

חנו'ש כתב:והנדריקס יבוא לפה במחיר רצפה? אל תשכח שהבחור מקבל כרגע הון עתק במילאנו, הוא לא יעזוב ויוותר על הסכומים מרצונו החופשי.
ואם מילאנו תשחרר אותו, סביר להניח שזה יהיה למרבה במחיר, מה הסיכויים שזו תהיה מכבי??

אני חושב שאפשר להביא את הנדריקס אולי ב- 800 אלף לעונה הבאה (כשמילאנו משלימה את השאר). זה דיל די סביר.
roy1000

הודעהעל ידי חנו'ש » 01 דצמבר 2012, 22:25

אני חושבת שיש לג'יימס חוזה לעונה הבאה.
אבל כמובן שכולנו יודעים מה המשמעות של חוזה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי מכביסט24 » 01 דצמבר 2012, 22:28

חנו'ש כתב:אני חושבת שיש לג'יימס חוזה לעונה הבאה.
אבל כמובן שכולנו יודעים מה המשמעות של חוזה....

דווקא בגלל ש(אולי)יש לג'יימס חוזה לעונה הבאה, אני יותר דואג..
מה יקרה אם ג'יימס יחליט להתחפש לרגע לאוחיון ולבקש שדרוג? יכול להיות עוד מצב של הרפתקה משפטית?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי rc4991 » 01 דצמבר 2012, 22:39

די,מה כולם נהיו לי פה בדיכאון בלי סיבה?(לא קרה שום דבר רע עכשיו)
אתם מכניסים אותי לדיכאון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2012, 06:02

אין שום שחקן שמכבי יכולה להביא בשום עמדה שישנה את הגורל של מכבי בטופ 16 .
בדומה למה שאמרתי על ג'יימס (סנטר שלישי מצויין) אז הנדריקס הוא סנטר שני מצויין . הבעיה שאנחנו צריכים סנטר ראשון !!!
כמו שאמרו פה , אם להחתים שחקן בשלב כזה , זה רק מישהו שיכול לתרום בעתיד כי העונה הזאת זה כבר מאוחר מידי .
אם חושבים שביינס יכול לתרום בעתיד כסנטר ראשון או שני (במידה וישאר רק אחד משלושת הסנטרים שיש לנו העונה ) אז צריך להחתימו לכמה עונות ולא עד סוף השנה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], refael, גל גל ו־42 אורחים