טוב מאוד אבל לא הייתי מציע לו יותר מדי כי יש אלטרנטיבות טובות בשוק
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:
גם לסופו טענו שיש אלטרנטיבות טובות בשוק (ובאמת היו) ובסוף עם מה נשארנו?
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:
גם לסופו טענו שיש אלטרנטיבות טובות בשוק (ובאמת היו) ובסוף עם מה נשארנו?
יש מעט מאוד שחקנים שטובים יותר מסופו ומכבי יכולה להחתים(אם בכלל)לעומת סמית'
אבל את צודקת,אם מכבי לא יחליטו שמביאים במקומו שחקן מהלבל שלו אז שישאירו אותו כבר
LIAV10 כתב:ואם מכבי יכולים להביא את כספי? מה אתם הייתם עושים?
MTA2311 כתב:לא חושב שהבדלי הרמות היחסית קטנים ביניהם שווים את האופי פח של כספי
LIAV10 כתב:ואם מכבי יכולים להביא את כספי? מה אתם הייתם עושים?
jol9 כתב:לא נראה לי שכספי יחזור למכבי, אלא אם זאת שוב תחרוט על דגלה את הצביון הישראלי...
כספי יכול להמשיך ולשחק בNBA. יש לו יכולות, ואני מאמין שהוא יצליח לחתום על חוזה נוסף.
סמית' הוא שחקן שמתאים למכבי גם ביכולות על המגרש,גם בסט הכישורים וגם באופי.
באמת חבל לוותר עליו בשביל עוד 100-200K.
yzafrir כתב:jol9 כתב:לא נראה לי שכספי יחזור למכבי, אלא אם זאת שוב תחרוט על דגלה את הצביון הישראלי...
כספי יכול להמשיך ולשחק בNBA. יש לו יכולות, ואני מאמין שהוא יצליח לחתום על חוזה נוסף.
השאלה אם זה 100-200K ...
סמית מרוויח השנה 500-600K , אני לא מאמין שהוא ישאר בשביל 800-900K אלא ידרוש מעל מליון...
מליון זה מקסימום שהייתי מוכן לשלם לו , אבל אני לא זה שמשלם לו....
rc4991 כתב:סמית' מרוויח השנה חצי מיליון ואני לא בטוח שהייתי מוציא עליו יותר מ-800 בערך
יוני,בהנהלה אמרו פעם-פעמיים שסמית' קיבל הצעה/הצעות של מיליון דולר אבל נשאר במכבי בגלל האופציה שלה(מוזר שבקושי דיברנו על זה)וזה עוד היה אחרי שהוא נתן רק הצלבה טובה ובשאר העונה היה רע
אני ממש לא אתפלא אם הוא יקבל בסוף הקיץ הצעות של מיליון דולר ומעלה כי יש מספיק קבוצות מפגרות שמפזרות ככה כסף
jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:לא נראה לי שכספי יחזור למכבי, אלא אם זאת שוב תחרוט על דגלה את הצביון הישראלי...
השאלה אם זה 100-200K ...
סמית מרוויח השנה 500-600K , אני לא מאמין שהוא ישאר בשביל 800-900K אלא ידרוש מעל מליון...
לא חושב ש800-900K זה סכום שלא ישאיר כאן את סמית'. צריך לזכור שמבחינת היורוליג, עדיין לא מדובר בכוכב גדול, אלא בשחקן משלים שעושה עבודה שחורה, שגם
נתן שתי עונות יורוליג לא טובות (באיטליה ובמכבי).
עכשיו זה זמן טוב לסגור איתו, ואפילו על פחות מזה (לדעתי הוא לא מרוויח 500-600K אלא פחות מזה). אם הוא ייתן טופ 16 טוב, אז אפשר יהיה לשכוח ממנו באמת.
חנו'ש כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:jol9 כתב:לא נראה לי שכספי יחזור למכבי, אלא אם זאת שוב תחרוט על דגלה את הצביון הישראלי...
השאלה אם זה 100-200K ...
לא חושב ש800-900K זה סכום שלא ישאיר כאן את סמית'. צריך לזכור שמבחינת היורוליג, עדיין לא מדובר בכוכב גדול, אלא בשחקן משלים שעושה עבודה שחורה, שגם
נתן שתי עונות יורוליג לא טובות (באיטליה ובמכבי).
עכשיו זה זמן טוב לסגור איתו, ואפילו על פחות מזה (לדעתי הוא לא מרוויח 500-600K אלא פחות מזה). אם הוא ייתן טופ 16 טוב, אז אפשר יהיה לשכוח ממנו באמת.
בעידן של היום שאפילו אוחיון, על 2 וחצי משחקים טובים קיבל הצעת עתק, אתה חושב שסמית' לא יקבל הצעות גבוהות?
הרי כמה שחקנים בינוניים ומטה יש באירופה שמרוויחים סכומים לא שפויים (אפילו שחקן סופר מוגבל כמו באטיסטה קיבל יותר ממיליון).
השוק באירופה כיום חסר כל הגיון, ולכן אני בהחלט לא אתפלא אם סמית' יקבל הצעות של מיליון ואולי אף יותר ואני די בספק אם מכבי תצליח להשאיר אותו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], JarJarBinx ו־29 אורחים