toja27 כתב:אני מבין אותך. אני אומר שכנראה הם טעו בהחתמות של חלק מהשחקנים העונה,זאת הטעות האמיתית שלהם,ולא זה שהם שיחררו את סופו(לדעתי כמובן).
ולגבי לאנגפורד, אני רוצה להגיד לכם שהכבוד שלי לשחקנים יורד משמעותית ברגע שהם מוותרים על קבוצה(שבה הם גם נהנים) תמורת כסף. לאנגפורד זה שחקן שהיה באמצע העונה בלי קבוצה ומכבי נתנו לו את הצ'אנס,והוא התקשה בהתחלה ועדיין הלכו איתו.בסוף העונה הוא חזר לכושר שלו,לא הצליח לעלות עם מכבי לפיינל פור ועזב תמורת הצעה כספית טובה יותר. הוא וריצ'ארד הנדריקס, צמד חמד, אם היה להם רוח של ווינרים, הם היו נשארים עוד עונה במכבי כדי להביא אותה למקום שהם לא הצליחו להביא אותה שנה שעברה-לפיינל פור.אבל הם עזבו בשביל להרוויח עוד כסף, כאילו שחסר להם כסף בחיים. לאנגפורד הוא פרחה. משחק כדורסל קודם כל בשביל המשכורת ורק אחרי זה בשביל כל השאר, כמו הרבה אמרקאים(וגם אירופאיים) שבאים לאירופה. אתם רוצים לדעת למה לאנגפורד לא יהיה שחקן גדול באמת באירופה אלא עוד כישרון חולף שלא יירשם בדפי ההיסטוריה? זאת הסיבה.אין לו אין את הרוח של שחקן כדורסל גדול. הגעגוע שלכם לשחקן שעזב את הקבוצה בשביל עוד כסף הוא לא ראוי. שילכו לקבוצתם מילאנו, שכבר מזמן לא בטופ של אירופה(למרות התקציב) ונראה מה הם ישיגו שם.
ברמה הכללית אני חושב שזו חוצפה מצידנו לדבר ככה על שחקנים שמעדיפים יותר כסף כי זו זכותם המלאה,נכון שאם שחקן מוותר על כסף זה ראוי להערכה אבל זה לא אומר שצריך לשנוא אותו אם הוא לא
בנוגע ללאנגפורד...אל תוציא את מכבי צדיקה בזה שהחתימה אותו,היא החתימה אותו כי היא ידעה שהיא תקבל שחקן איכותי ואני זוכר בהתחלה שדיברו עליו כשהיה מועמד אז גודס אמר שהוא שחקן מהרמות הגבוהות ביותר ושהוא לא בטוח שהוא יגיע למכבי,לאנגפורד יכל לחתום בקבוצות אחרות שרצו אותו וגם היו מציעות לו כנראה יותר כסף אבל הוא בחר במכבי ואין ספק שזה אומר עליו משהו(לא שהוא צריך להוכיח לי)
חוץ מזה אני בטוח(ונראה לי שאפילו כתבו את זה כמה פעמים)שלאנגפורד היה מוכן לוותר קצת בשביל להישאר במכבי אבל אין סיבה שהוא ישאר במכבי ב-1.1(וגם זה אחרי ששיגעו אותו)כשבמליאנו הוא מקבל כמעט כפול,גם הנדריקס היה מוכן לוותר על כסף כדי להישאר במכבי אבל יש גבול להפרשי השכר ששחקנים מוכנים לבלוע ובלי שום קשר הם לא חייבים לנו כלום