סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי עשויה להביא גבוה בינואר, מדלי עלול לשלם את המחיר

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2012, 05:35

עגל הזהב כתב:איך שלא תהפוך את זה 1.1 זה לא 2 מליון

בכל אופן הייתי מעדיף לראות פה את פארמר על לנגפורד
לנגפורד הוא מבצעים אישיים נטו הוא לוגאן משופר
וכשהגענו מול הקבוצות הגדולות, כל שומר אישי ששמו עליו שיש לו טיפה רגליים, עצר אותו...

פארמר הצליח להפוך את הקבוצה הבינונית שהייתה סביבו להרבה יותר ממה שהייתה שווה באמת
וזה היה עוד בתחילת עונה
אם הוא רצה, יכל לדפוק מול כל קבוצה באירופה 30 נקודות בערב

אם פארמר היה פה העונה, עם כמה שהקבוצה בזיונית, יש מצב טוב שהיינו מגרדים את ההצלבה

1. זה גם נכון,עם כל מה שאמרתי וזה עדיין נכון, בסופו של דבר הפער בין שתי ההצעות הוא לא קטן.
2. מסכים איתך 100% אחוז. פארמר זה שחקן שמשפר את כל הקבוצה בניגוד ללאנגפורד. שחקן שאני מאוד אוהב. אבל לך תמצא 3+ מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2012, 05:47

מבחינת סכומים זה בכלל לא רלוונטי לדבר על השחקנים האלו אבל נניח והם היו עולים אותו דבר ובסכום שמכבי יכולה לעמוד בו , הייתי הולך על פארמר בלי לחשוב פעמיים מהסיבה שכבר הזכרתם .
אלן אנדרסון למשל היה שחקן עם יכולות אישיות מהגבוהות שדרכו פה ( אפילו ברמות של פארקר ) אבל סגנון המשחק (והאישיות) שלו הוא כזה שיכול להזיק לקבוצה וזה מה שמבדיל בין שחקן טוב לשחקן גדול באמת .
לאנגפורד גם שחקן די סולסיטי (אם כי הרבה פחות מאנדרסון ) ורק כשהיה מקבל בראש מדיויד היה משחק יותר קבוצתי אבל זה לא באופי שלו . אישית אני מעדיף רכז יוצר ומגוון ולצידו קלעי נטו מאשר רכז אנמי וגארד יוצר בסגנון של לאנגפורד .
כמובן שהאידיאלי מבחינתי זה ששני העמדות ישחקו שחקנים מגוונים ויוצרים (לעצמם ולאחרים)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2012, 07:35

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:אני לא מבין איך אפשר לצפות לנאמנות מלנגפורד, שהיה פה פחות מעונה, כשיוגב( שחקן ישראלי, שקיבל קרדיט מטורף מבלאט), עשה את מה שעשה בקיץ. חשבתי שמיצינו את עניין הציפיות לנאמנות משחקנים כבר מזמן.
מכבי של היום זה לא מכבי של פעם, והשחקנים מרגישים את זה. כבר אין את מוני שיקום ב2 בלילה כי ילד של אחד השחקנים חולה. הפדרמנים הפכו את מכבי לעסק נטו, ובעסקים, הכסף מדבר, ואין מקום לסנטימנטים.
שחקן כמו לנגפורד לא יגיע לפה בזמן הקרוב, ורק בפוקס מטורף הוא הגיע לפה שנה שעברה. שחקנים בסדר גודל הזה כבר מזמן לא מעניינים את מכבי.

שמע, אני לא יודע מה היה בליבו של אוחיון באותו זמן. הניחוש שלי הוא שהוא הרגיש מקופח ושההתנהלות של מכבי לא הייתה הוגנת כלפיו.לפעמים התחושה הזאת יכולה לגרום לך לעשות מעשים נחרצים.אני באמת מאמין שהוא לא עשה את כל זה בגלל חמדנות אלא בגלל הרגשת חוסר הצדק שהוא הרגיש.אני באופן אישי לא מסכים איתו אבל אני יכול להבין מאיפה הוא בא.
אצל לנגפורד המצב היה שונה, מכבי הציעו לו סכום גבוה יחסית לסכומים שהיא מציעה. היא הראתה נכונות שהשחקן חשוב לה. בסופו של דבר הם נתנו לו הצעה של 1.1 מיליון. מה בן אדם צריך יותר מ1.1 מיליון לעונה, אני באמת לא מבין את זה.מה הוא לא יכול לקנות בית יפה במחיר כזה? ורכב ועוד וכל זה לעונה אחת.הוא שיחק לפני והוא ישחק גם אחרי הבן אדם מיליונר. כמה מיליונים של דולרים זה מספיק? עוד הפעם זה עניין אישי אבל בשבילי זה חמדנות.דיברתי על לאנגפורד כי כולנו מסכימים שהוא שחקן מוכשר, אבל מנקודת מבטי הכשרון שלו גדול מרוח הווינריות שלו.ולצערי יש עוד הרבה כמוהו.
אני מסכים איתך לגבי מה שאמרת לגבי מכבי. לצערי אין את הרוח של המועדון כמו שהיה פעם. אבל מספיק שחקן אחד כדי לשבור את המעגל הזה.אם הוא היה מסכים להצעה שלהם(ומבחינת מכבי זה באמת סכום גדול) אז בהחלטה שלו הוא היה שובר את רוח "אני משחק איפה שמציעים לי יותר" ואז הוא היה יוצא ענק. לא רק שחקן גדול אלא גם בן אדם גדול. אם הוא והנדריקס היו נשארים ברוח של "we have unfinished business here " והיו בונים המשכיות, איזה גדולים הם היו יוצאים.
דרך אגב אם אני לא טועה וויצ'יץ' ופארקר היו סוג של שחקנים שויתרו על כסף בשביל להישאר במכבי. אלה היו שחקנים גדולים גם ברוח.

אולי נגיד את זה גם ללברון ג'יימס, שיוותר על השכר שלו, ויישחק בשביל שכר מינימום, הרי יש לו מספיק כסף לא?
ואולי פעם הבאה שיבוא איזה אומן מחו"ל נבקש ממנו שיופיע בהתנדבות, כי גם הוא מן הסתם מליונר...

באמת שאני מתקשה להבין את הגישה הסוציאליסטית הארכאית הזאת.

ד"א אותם ווייצ'יץ', פארקר, שאראס ובאסטון גם שיחקו לא בחינם. ואפילו רחוק מזה.
כל אחד מהם השתכר במכבי יותר ממה שמשתכר בה השחקן הכי יקר היום (בנטו).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2012, 08:23

אריאל מקדונאלד אמר משפט שאני בחיים לא אשכח לו . מה אפשר לעשות במליון דולר שאי אפשר לעשות ב700K .... שחקן שבאמת חשוב לו ההצלחה המקצועית וההנאה מהמשחק והמקום שהוא חיי בו היה מוכן לוותר לפחות לעונה אחת , מה גם שהם צעירים יחסית ולא כמו איידסון לדוגמא ובמקרה של לאנגפורד שהגיע מחוזים גבוהים בהרבה כך שהוא לא חייב ישר לרדוף אחרי החוזה הבא בשביל סכום גדול...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 05 דצמבר 2012, 09:28

yzafrir כתב:אריאל מקדונאלד אמר משפט שאני בחיים לא אשכח לו . מה אפשר לעשות במליון דולר שאי אפשר לעשות ב700K .... שחקן שבאמת חשוב לו ההצלחה המקצועית וההנאה מהמשחק והמקום שהוא חיי בו היה מוכן לוותר לפחות לעונה אחת , מה גם שהם צעירים יחסית ולא כמו איידסון לדוגמא ובמקרה של לאנגפורד שהגיע מחוזים גבוהים בהרבה כך שהוא לא חייב ישר לרדוף אחרי החוזה הבא בשביל סכום גדול...

אבל אתם צריכים להבין שהעולם השתנה, וחוץ מזה, לפני שבאים בדרישות מהסוג הזה לשחקנים זרים, בוא קודם נראה שהישראלים עושים את אותו הדבר.
אוחיון עשה את מה שעשה בקיץ, ליאור עזב לקאחה לבוראל, הלפרין לאול', כספי עזב לNBA...
אין מה לעשות - קידום כלכלי, קידום מקצועי, שיפור תנאים,... אלה דברים שמדברים היום, לפני הנאמנות לסמל.

בנוסף, מה שאור אמר זה מאוד נכון. אתה מצפה משחקן שיוותר על תנאים בשביל לשחק במכבי, אבל אתה שוכח שזאת כבר לא בדיוק אותה מכבי של לפני כמה שנים.
זאת כבר לא כזאת משפחה אוהבת ותומכת. אין מישהו שדואג לך להכל, אין מישהו שאתה יכול להתקשר אליו באמצע הלילה, אין מישהו שדואג לילדים שלך כמו שאתה דואג להם...
מקסימום יבואו לאסוף אותך משדה התעופה, ויסדרו לך רכב השכרה.
זה ביזנס, ומכבי ויתרה על הנשמה לטובת העסיקיות, ואין לה מה לצפות שמישהו מהשחקנים ינהג אחרת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 09:56

toja27 כתב:סתם בשביל העניין בדקתי כמה שחקני פנים מובילים ביורוליג העונה והנה הנתונים בממוצעים:
בורוסיס : 23:05 דק' 2.29 איב'
ביינס: 26:38 דק' 2.6 איב'
קריסטיץ': 24:57 דק' 1.9 איב'
שלדן וויליאמס: 23:28 דק' 1.8 איב' סופו(לפני שתי עונות): 19:11 דק' 2.1 איב'
שון ג'יימס: 16:31 דק' 0.8 איב'
טומיץ': 20:05 דק' 0.8 איב'
לונצ'אר: 21:48 דק' 1.6 איב'

סה"כ: 22:16 דק 1.68 איב'

כפי שתראו סופו כאן הוא השחקן שמאבד הכי הרבה כדורים ביחס לדקות משחק שלו, ובטח ובטח שאני לא מדבר על הפער שלו מהממוצע הכללי.
ככה שאם אתם אומרים לי בפעם הבאה " הוכחנו לך שסופו לא מאבד הרבה כדורים" תעשו בדיקה לפני.

1. בוא תציין גם את שאר הנתונים שלו ביחס לדקות המשחק.
2. על מי מהשחקנים האלה שומרים שני שחקנים בכל פוזשן?
3. כמה מהשחקנים האלה נבחרו פעם לסנטר המצטיין של היורוליג?
4. טומיץ' עד עכשיו זוכר את מה שסופו עשה לו בחצי הגמר.
5. לונצ'אר לא סנטר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2012, 10:11

toja27 כתב:סתם בשביל העניין בדקתי כמה שחקני פנים מובילים ביורוליג העונה והנה הנתונים בממוצעים:

כפי שתראו סופו כאן הוא השחקן שמאבד הכי הרבה כדורים ביחס לדקות משחק שלו, ובטח ובטח שאני לא מדבר על הפער שלו מהממוצע הכללי.
ככה שאם אתם אומרים לי בפעם הבאה " הוכחנו לך שסופו לא מאבד הרבה כדורים" תעשו בדיקה לפני.

זה ממש לא הרבה,בטח שביחס לשחקן שההגנה כל כך התמקדה בו ולרוב נשמר על ידי שנים ואפילו שלושה שחקנים
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 05 דצמבר 2012, 10:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2012, 10:19

סליחה לא הבנתי אותך בהתחלה,הייתי בטוח שכתבת איבודים ולא חסרונות. שמע זה באמת עניין של פרספקטיבה. אני לא יכול לשכנע אותך ששחקן אחד היה חשוב יותר על חשבון השני, אני גם לא בטוח שזה דבר נכון לעשות כי לכולם היה חלק בעונה הטובה ההיא. מהזווית שלי הם היו השלישייה החשובה.שוב אני לא רוצה להוריד מערכו של סופו באותה עונה, אבל אני מאמין שהם היו הבסיס המרכזי להצלחה.הבעיה הגדולה שלי עם סופו זה שהוא נתן את ההרגשה שזה לא מישהו שאתה יכול לבנות עליו. מה גם בוא נזכור שסופו לא משחק במכבי לא בגלל העונה ההיא, אלא בגלל העונה שאחרי שהבעיות שדיברתי עליהן באו לידי ביטוי ביתר שאת.
אם כבר דיברת על פרקינס ואיידסון. אז אתה צודק שפרקינס לא היה קלעי גדול(למרות שלא רע מאוד כמו שתיארת אותו), וגם לא מנהל משחק גדול אבל הוא הביא למכבי אלמנט של קשיחות ברמות מטורפות.הוא היה ריבאונדר מצויין,חודר טוב, שחקן הגנה ענק והוא נתן מעצמו הכל על המגרש.בשבילי הוא היה שחקן ענק. לגבי איידסון בוא לא נשנן מנטרות במיוחד כשהן לא נכונות.להגיד על שחקן שקלע בחצי גמר על ריאל מדריד 19 נק'( הכי הרבה בקבוצה) מעל 50% מכל הטווחים,לקח 8 ריבאונדים(הכי הרבה בקבוצה),חטף 6 חטיפות!(הכי הרבה בקבוצה) ו2 אסיסטים במדד ענק של 33 ואז בגמר נגד פאו' קלע 17 נק' (הכי הרבה בקבוצה) ולקח 7 ריבואנדים(הכי הרבה בקבוצה) כשחקן אנמי שמפחד לזרוק זה אבסורד וחטא לאמת. שחקן הגנה מצוין ומנהל משחק טוב.זה שחקן נהדר.

1.נו באמת,סופו לא שחקן שאפשר לבנות עליו?
כמעט כל ההתקפה העומדת של מכבי התבססה עליו ויכולת לראות את השינוי המהותי בהתקפה של מכבי כשסופו משחק או לא
2.כמו שאתה אומר שלפרקינס יש יתרונות(ואני מסכים לגמרי)אז גם לסופו יש יתרונות שמכסים את החסרונות ואצלו גם היתרונות יותר משמעותיים משל פרקינס
3.אפשר לחשוב,אידסון נתן שני משחקים טובים בסוף העונה.אתה לא יכול לבסס כלום על סמך שני המשחקים האלה בטח לאור הנתונים הבאים:
בשלב הבתים הוא קלע 10.7 נקודות למשחק,בטופ 16 7.7 ובהצלבה 6.3,יש יותר אנמי מזה???
אני מדבר איתך על שחקן שהייתי מתלהב כשהיה זורק זריקה פנויה לגמרי גם אם הוא החטיא רק בגלל שהוא העז לזרוק,יש יותר פחדן מזה???
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2012, 10:23

עגל הזהב כתב:איך שלא תהפוך את זה 1.1 זה לא 2 מליון

בכל אופן הייתי מעדיף לראות פה את פארמר על לנגפורד
לנגפורד הוא מבצעים אישיים נטו הוא לוגאן משופר
וכשהגענו מול הקבוצות הגדולות, כל שומר אישי ששמו עליו שיש לו טיפה רגליים, עצר אותו...

פארמר הצליח להפוך את הקבוצה הבינונית שהייתה סביבו להרבה יותר ממה שהייתה שווה באמת
וזה היה עוד בתחילת עונה
אם הוא רצה, יכל לדפוק מול כל קבוצה באירופה 30 נקודות בערב

אם פארמר היה פה העונה, עם כמה שהקבוצה בזיונית, יש מצב טוב שהיינו מגרדים את ההצלבה

קודם כל לאנגפורד הרבה יותר טוב מלוגן ואי אפשר להשוות לטעון שהוא לוגן משופר כי אחד מתמחה בחדירות והשני בקליעה
לאנגפורד שחקן כמעט בלתי עציר והוא הוכיח את זה גם במכבי וגם בשאר הקבוצות ששיחק בהם(חימקי ומילאנו)
לא הבנתי איך הגעת למסקנה ששחקנים "עם טיפה רגליים" עצרו אותו כי כמו שכבר אמרתי הוא שחקן כמעט בלתי עציר

yzafrir כתב:מבחינת סכומים זה בכלל לא רלוונטי לדבר על השחקנים האלו אבל נניח והם היו עולים אותו דבר ובסכום שמכבי יכולה לעמוד בו , הייתי הולך על פארמר בלי לחשוב פעמיים מהסיבה שכבר הזכרתם .
אלן אנדרסון למשל היה שחקן עם יכולות אישיות מהגבוהות שדרכו פה ( אפילו ברמות של פארקר ) אבל סגנון המשחק (והאישיות) שלו הוא כזה שיכול להזיק לקבוצה וזה מה שמבדיל בין שחקן טוב לשחקן גדול באמת .
לאנגפורד גם שחקן די סולסיטי (אם כי הרבה פחות מאנדרסון ) ורק כשהיה מקבל בראש מדיויד היה משחק יותר קבוצתי אבל זה לא באופי שלו . אישית אני מעדיף רכז יוצר ומגוון ולצידו קלעי נטו מאשר רכז אנמי וגארד יוצר בסגנון של לאנגפורד .
כמובן שהאידיאלי מבחינתי זה ששני העמדות ישחקו שחקנים מגוונים ויוצרים (לעצמם ולאחרים)

לאנגפורד בכלל לא סוליסט,הוא שחקן אחד על אחד נהדר וככזה נראה שבכל פעם שהוא קולע סל הוא עושה את זה על חשבון הקבוצה אבל זה לא ככה
אם ככה אז גם סופו סוליסט ואפילו יותר מלאנגפורד כי במעט בכל פעם שהכדור אצלו הוא מסיים את המהלך
אני מסכים שעדיף רכז טוב ולידו 2 רגיל ממצב הפוך,אבל אל תמציאו שלאנגפורד סוליסט כי זה בסך הכל סגנון משחק
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 דצמבר 2012, 11:49

toja27 כתב:אני לא מחליט בשבילו שום דבר.הוא עושה את ההחלטות שלו גם ככה והביקורת שלי כלפי התנהגות כמו זאת מעניינת אותו כקליפת שום.אני כן אומר לך ששחקן גדול באמת היה מחליט אחרת.שחקן גדול היה מצעיד את המועדון שאותו מסתבר אהב,מועדון עם שאיפות, לפיינל-פור.אני אומר לך גם ששחקן גדול הוא שחקן שהמניע הכלכלי הוא לא הדבר העיקרי, אלא הנצחון. הוא לקח את ההחלטה שלו וגם ריצ'ארד הנדריקס,לי זה אומר הרבה.

ולמה החלטת שמילאנו לא שואפת לפיינל פור?
אתה חושב שהם משקיעים הון תועפות שם ומנסים להחתים שחקנים טובים בשביל הכיף? לפי ההשקעה והמעשים שלהם (שיותר חשובים מדיבורים) זה נראה שהם יותר שואפים לשם ממכבי (גם אם לרוב זה לא ממש הולך להם....)
בכלל,מכבי לא עשתה ללאנג' שום טובה כשהיא החתימה אותו לפני שנה.
להזכירך שמכבי חיפשה בנירות גארד נוסף אחרי שמשום מה היא לא הצליחה כל הקיץ למצוא משהו כזה, ולאנג' נפל לה משמים, כך שהחוזה היה אינטרס לטובת 2 הצדדים ואף אחד לא עשה לאף אחד טובות.
לאנג' היה בקיץ שחקן חופשי שקיבל הצעה אדירה מקבוצת יורוליג בכירה והחליט לנסות לעבור אליהם ואולי להוביל אותם לפיינל פור, מה רע במה שהוא עשה?
(לי יותר מפריע ששחקן מוכן להקריב את טובת בקריירה שלו בשביל יותר כסף (כמו שאוחיון חשב ללכת לקבוצה עלובה בחור שאף אחד לא שמע עליו על פני קבוצת יורוליג בכירה).
ואגב, את טוען שאתה מעריך את איידסון, פארגו ופרקינס, תזכיר לי מה הם עשו בשביל מכבי??
הראשון גם כן העדיף חוזה עתק בקבוצה אחרת אחרי שמכבי הלכו המון לקראתו והציעו לו הרבה מעל למה שהם לרוב מציעים.
השני בכלל הפר חוזה ונכנס למאבק משפטי ארוך עם מכבי ופגע בה בצורה די קשה.
והשלישי, למרות הטיפול המסור של מכבי בו אחרי הפציעה, בא בדרישות די גבוהות ולא ראויות ממכבי בקיץ האחרון כשכבר חשבו להחזיר אותו.

עכשיו שתבין, אין לי בעיה איתם ועם מה שעשו (אולי חוץ מפארגו שבאמת עשה מעשה לא ראוי).
אין לי ציפיות גבוהות מזרים שבאים לפה, הציפיות שלי הם יותר מההנהלה ולא מהשחקנים, שהם רק שכירים ולא נועדו ולא מחפשים גם להפוך לסמלים או משהו בסגנון (ושחקנים כמו פארקר וויציץ' זה משהו של פעם בדור שלא קיים יותר בימינו).
אפילו מהישראלים כבר אין לי ציפיות....
להמשיך לצפות לאיזה פארקר או וויציץ' זה לקבור את הראש בקיר.
לחלום על שחקנים שגם יהיו מוכשרים, גם לוחמניים ווינרים, גם נאמנים למועדון ולסמל, גם בעלי אופי נוח, גם יציבות, גם שלמות בכל תחומי המשחק וגם שיסכימו לשקל וחצי שפדרמן מוכן לשלם?
צר לי, אבל זה לחיות בסרט....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2012, 12:22

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:אני לא מחליט בשבילו שום דבר.הוא עושה את ההחלטות שלו גם ככה והביקורת שלי כלפי התנהגות כמו זאת מעניינת אותו כקליפת שום.אני כן אומר לך ששחקן גדול באמת היה מחליט אחרת.שחקן גדול היה מצעיד את המועדון שאותו מסתבר אהב,מועדון עם שאיפות, לפיינל-פור.אני אומר לך גם ששחקן גדול הוא שחקן שהמניע הכלכלי הוא לא הדבר העיקרי, אלא הנצחון. הוא לקח את ההחלטה שלו וגם ריצ'ארד הנדריקס,לי זה אומר הרבה.

ולמה החלטת שמילאנו לא שואפת לפיינל פור?
אתה חושב שהם משקיעים הון תועפות שם ומנסים להחתים שחקנים טובים בשביל הכיף? לפי ההשקעה והמעשים שלהם (שיותר חשובים מדיבורים) זה נראה שהם יותר שואפים לשם ממכבי (גם אם לרוב זה לא ממש הולך להם....)
בכלל,מכבי לא עשתה ללאנג' שום טובה כשהיא החתימה אותו לפני שנה.
להזכירך שמכבי חיפשה בנירות גארד נוסף אחרי שמשום מה היא לא הצליחה כל הקיץ למצוא משהו כזה, ולאנג' נפל לה משמים, כך שהחוזה היה אינטרס לטובת 2 הצדדים ואף אחד לא עשה לאף אחד טובות.
לאנג' היה בקיץ שחקן חופשי שקיבל הצעה אדירה מקבוצת יורוליג בכירה והחליט לנסות לעבור אליהם ואולי להוביל אותם לפיינל פור, מה רע במה שהוא עשה?
(לי יותר מפריע ששחקן מוכן להקריב את טובת בקריירה שלו בשביל יותר כסף (כמו שאוחיון חשב ללכת לקבוצה עלובה בחור שאף אחד לא שמע עליו על פני קבוצת יורוליג בכירה).
ואגב, את טוען שאתה מעריך את איידסון, פארגו ופרקינס, תזכיר לי מה הם עשו בשביל מכבי??
הראשון גם כן העדיף חוזה עתק בקבוצה אחרת אחרי שמכבי הלכו המון לקראתו והציעו לו הרבה מעל למה שהם לרוב מציעים.
השני בכלל הפר חוזה ונכנס למאבק משפטי ארוך עם מכבי ופגע בה בצורה די קשה.
והשלישי, למרות הטיפול המסור של מכבי בו אחרי הפציעה, בא בדרישות די גבוהות ולא ראויות ממכבי בקיץ האחרון כשכבר חשבו להחזיר אותו.

עכשיו שתבין, אין לי בעיה איתם ועם מה שעשו (אולי חוץ מפארגו שבאמת עשה מעשה לא ראוי).
אין לי ציפיות גבוהות מזרים שבאים לפה, הציפיות שלי הם יותר מההנהלה ולא מהשחקנים, שהם רק שכירים ולא נועדו ולא מחפשים גם להפוך לסמלים או משהו בסגנון (ושחקנים כמו פארקר וויציץ' זה משהו של פעם בדור שלא קיים יותר בימינו).
אפילו מהישראלים כבר אין לי ציפיות....
להמשיך לצפות לאיזה פארקר או וויציץ' זה לקבור את הראש בקיר.
לחלום על שחקנים שגם יהיו מוכשרים, גם לוחמניים ווינרים, גם נאמנים למועדון ולסמל, גם בעלי אופי נוח, גם יציבות, גם שלמות בכל תחומי המשחק וגם שיסכימו לשקל וחצי שפדרמן מוכן לשלם?
צר לי, אבל זה לחיות בסרט....

אני לא חושב שאיידסון פארגו ופרקינס עשו יותר (לא מקצועית כמובן ) אב איידסון בגילו קיבל הזדמנו אחרונה בחיים לעשות את הכסף הגדול אחרי שדישדש הרבה שנים מבחינה כספית ואני יבין את סמית' ששנה הבאה בגילו ילך לכסף הגדול .
פארגו לא הפר חוזה , הסיפור איתו קשור בשביתה בNBA שבגללה לא יכל להציג חוזה מהקבוצה שרצת אותו אבל היה לו סעיף שיחרור במידה והוא מציג חוזה בקבוצה מה NBA . אם לא השביתה היינו שומעים את שמעון מאחל לו הצלחה כי הוא היה יכול להציג את החוזה כמו שסוכם .
ואגב הוא הלך לחוזה קטן בהרבה ממכבי .
לגבי פרקינס , זה שמכבי רצו להחזיר אותו זה הכל סיפורים , עקבו אחרי ההחלמה שלו והבינו שהוא לא יהיה זמין בזמן וירדו ממנו מהר מאוד . כל הסיפור על הדרישות הגבוהות שלו זה הפרחות חסרות בסיס כי הוא חתם בסוף בגרושים בקאנטו...
לאנגפורד משך את מכבי כל הקיץ עד שמצא את החוזה הגבוהה שכלכך חיפש ואז לא ראה אותנו ממטר . אם לא הפציעה שלו בחימקי הוא בכלל לא היה מעביר פה את עונת ההחלמה שלו והיה נשאר בחוזי העתק ואפס הישיגם שלו...

לגבי סגנון המשחק שלו , הוא סוליסט . הוא שחקן שאוהב שהכדור אצלו אוהב להתחיל ולסיים התקפה .
אם הכדור יעבור בידיים של שחקנים אחרים אין עם זה בעייה רק רצוי שהכדור האחרון ילך אליו . תראו קצת משחקים משנה שעברה ותיזכרו...אני אוהב שחקנים עם יכולת אישית גבוהה אבל יש כאלו שגורמים גם לאחרים להראות טוב והוא לא כזה .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 12:36

איך אתה יודע שהוא חתם בקאנטו בשביל גרושים?
פארגו הפר חוזה. זה לא מעניין אף אחד שהוא היה יכול להשיג חוזה, בפועל הוא לא השיג חוזה עד התאריך הנקוב( הסיבה לא רלוונטית) ולכן הוא היה תחת חוזה במכבי. ואת זה לא אני אומר, אלא הבורר של פיב"א.

לנגפורד הודיע שהוא לא ממשיך עוד לפני יולי, זה "למשוך את מכבי כל הקיץ"? זה גם קרה בסך הכל מספר שבועות קטן אחרי שמכבי הודיעה שהיא מממשת את האופציה עליו.
אם לא הפציעה שלו בחימקי, מכבי הייתה מסיימת את העונה בטופ 16. תצאו מהסרט כבר שמכבי עשתה לו טובה שהיא נתנה לו חוזה. אנחנו היינו צריכים אותו הרבה יותר ממה שהוא היה צריך אותנו. הוא כבר הגיע למעמד בקריירה שהוא לא צריך להוכיח כלום לאף אחד.

הוא לא סוליסט. לא כל שחקן אחד על אחד הוא סוליסט. הוא לא שונה מלוגאן לצורך העניין, גם הוא שחקן שצריך לסיים את ההתקפה ולא להתחיל אותה. אם היה רכז נורמאלי לידו שנה שעברה, הוא היה מקבל את הכדור כפינישר של ההתקפות, ולא כמנהל שלהן.
מה אתה אומר.. גם אני אוהב שחקנים עם יכולת אישית גבוהה שגם מייצרים לאחרים. רוב הסיכויים שלא תמצא אחד כזה בחצי מיליון( לוגאן הוא לא זה ולא זה). אפשר לא לאהוב את לנגפורד, אבל על הרמה שלו אי אפשר להתווכח. הוא ללא ספק אחד מהsg הכי טובים באירופה.
נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 05 דצמבר 2012, 13:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 05 דצמבר 2012, 12:52

MTA2311 כתב:איך אתה יודע שהוא חתם בקאנטו בשביל גרושים?
פארגו הפר חוזה. זה לא מעניין אף אחד שהוא היה יכול להשיג חוזה, בפועל הוא לא השיג חוזה עד התאריך הנקוב( הסיבה לא רלוונטית) ולכן הוא היה תחת חוזה במכבי. ואת זה לא אני אומר, אלא הבורר אל פיב"א.

לנגפורד הודיע שהוא לא ממשיך עוד לפני יולי, זה "למשוך את מכבי כל הקיץ"? זה גם קרה בסך הכל מספר שבועות קטן אחרי שמכבי הודיעה שהיא מממשת את האופציה עליו.
אם לא הפציעה שלו בחימקי, מכבי הייתה מסיימת את העונה בטופ 16. תצאו מהסרט כבר שמכבי עשתה לו טובה שהיא נתנה לו חוזה. אנחנו היינו צריכים אותו הרבה יותר ממה שהוא היה צריך אותנו. הוא כבר הגיע למעמד בקריירה שהוא לא צריך להוכיח כלום לאף אחד.

הוא לא סוליסט. לא כל שחקן אחד על אחד הוא סוליסט. הוא לא שונה מלוגאן לצורך העניין, גם הוא שחקן שצריך לסיים את ההתקפה ולא להתחיל אותה. אם היה רכז נורמאלי לידו שנה שעברה, הוא היה מקבל את הכדור כפינישר של ההתקפות, ולא כמנהל שלהן.
מה אתה אומר.. גם אני אוהב שחקנים עם יכולת אישית גבוהה שגם מייצרים לאחרים. רוב הסיכויים שלא תמצא אחד כזה בחצי מיליון( לוגאן הוא לא זה ולא זה). אפשר לא לאהוב את לנגפורד, אבל על הרמה שלו אי אפשר להתווכח. הוא ללא ספק אחד מהsg הכי טובים באירופה.

תודה שעשית בשבילי את העבודה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 19:22

rc4991 כתב:
פארגו הפר חוזה. זה לא מעניין אף אחד שהוא היה יכול להשיג חוזה, בפועל הוא לא השיג חוזה עד התאריך הנקוב( הסיבה לא רלוונטית) ולכן הוא היה תחת חוזה במכבי. ואת זה לא אני אומר, אלא הבורר אל פיב"א.

תודה שעשית בשבילי את העבודה

מה זה תודה? תביא כסף.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 05 דצמבר 2012, 19:48

פארגו הפר חוזה. זה לא מעניין אף אחד שהוא היה יכול להשיג חוזה, בפועל הוא לא השיג חוזה עד התאריך הנקוב( הסיבה לא רלוונטית) ולכן הוא היה תחת חוזה במכבי. ואת זה לא אני אומר, אלא הבורר של פיב"א.

לגבי פרקינס , זה פורסם שהוא חתם שם באמצע העונה תמורת משהו כמו 200K...
לגבי פארגו , היה לו הסכם עם הקבוצה ב NBA רק שלקבוצה ולו היה אסור להחזיק חוזה חתום בגלל השביתה ולכן לא הציג אותו בזמן למכבי . מבחינה חוקית זו הפרת חוזה אבל ברור שאם לא השביצה הוא היה מציג חוזה חתום .
לאנגפורד סוליסט כי הוא השחקן שאוהב לקחת את רוב הזריקות בקבוצה גם אם הם קשות מידי ואפשר למצוא זריקה טובה יותר . למזלו היכולת האישית שלו מאוד גבוהה (ובזה הוא כן בין SG הטובים באירופה ) אבל התרומה שלו ליכולת הקבוצתית ולשחקנים סביבו לא באותה רמה ולכן הוא לעולם לא יגיע לרמות של דיא , ספאנוליס , נאברו וכו' גם אם ישחק בקבוצות גדולות . זה מזכיר לי את הנזק שאנדרסון גרם לברצלונה בעונת פארגו , זה די דומה למה שקורה במילאנו עכשיו ....
לגבי שחקנים שהם גם וגם , לא זכור לי שאת פארגו הבנו במשכר של מליונים...גם פארקר הגיע לפה בגרושים יחסית...
אין מה לעשות אבל בתקציב של מכבי צריך להמר ועמדה 2 זו עמדה שאפשר להמר עליה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 19:57

חיפשתי קישור לעניין פרקינס ולא ראיתי שפורסם סכום בשום מקום. זה ממש מוזר, כי אפילו בלאט אמר שעניין החזרה שלו תלוי בכמה הוא יסכים להתפשר כלכלית.
אין ספק שפארגו יכל להשיג חוזה, ושהשביתה מנעה את זה ממנו, אבל זה ממש לא הופך את מה שהוא עשה לבסדר. זה הפרת חוזה לכל דבר ועניין.
לנגפורד שחקן דומיננטי, בדיוק כמו שספאנוליס שחקן דומיננטי. לפעמים הוא מגזים, אבל ב9 מתוך 10 משחקים, הוא ישיג תפוקה סטטיסטית טובה. ברור שהוא לא ברמה של דיא ונבארו, והם גם מרוויחים הרבה יותר ממנו.
יש לך עוד דוגמאות מהעשור האחרון חוץ מפארגו ופארקר? וחוץ מזה, מה יעזור לנו למצוא שחקן כמו פארגו פעם ב5 שנים, לתת לו את הבמה, ולבכות כשהוא יעזוב? נשמע יותר כמו פרטיזן מאשר מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 05 דצמבר 2012, 20:32

צפריר, כשפארגו חתם על חוזה מחודש במכבי, אי שם בתחילת אותו קיץ, הוא לא ידע שהולכת להיות שביתה? שהיא צפויה להיות ארוכה וקשה?
מישהו הכריח אותו לחתום על אותו חוזה כשהוא ידע טוב מאוד שהסיכוי שהשביתה תיגמר עד סוף הדד ליין בחוזה הוא נמוך מאוד ולכן לא יוכל להציג למכבי חוזה מהנ.ב.א?
הכל היה ידוע וברור כשהוא חידש את החוזה שלו עם מכבי. השביתה לא באה משום מקום ובאופן לא צפוי, לכן התירוץ הזה לא עובד עליי.
הוא ידע שתהיה שביתה ולכן החליט להישאר במכבי, ואז פתאום התחרט לו הבחור וחיפש יציאה מהחוזה תוך כדי שהוא דופק את מכבי.
בעיניי זה אחד שפשוט לא יודע לקחת אחריות על המעשים שלו, או במילים אחרות.... ילד....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2012, 21:13

MTA2311 כתב:

1. בוא תציין גם את שאר הנתונים שלו ביחס לדקות המשחק.
2. על מי מהשחקנים האלה שומרים שני שחקנים בכל פוזשן?
3. כמה מהשחקנים האלה נבחרו פעם לסנטר המצטיין של היורוליג?
4. טומיץ' עד עכשיו זוכר את מה שסופו עשה לו בחצי הגמר.
5. לונצ'אר לא סנטר.

1. לא רלוונטי
2.לא רלוונטי
3.לא רלוונטי
4.לא רלוונטי
5.לא רלוונטי

אני טענתי שסופו מאבד הרבה כדורים. אתה וRC טענתם שלא. האמת זה לא היה דבר שקשה לראות, בלי להיעזר בסטטיסטיקה, אפשר לראות בקלות שסופו עושה המון צעדים, עבירות תוקף, ומפעם לפעם היה מוסר את הכדור לחוץ כשהיו לוחצים עליו עם דאבל-אפ.גם לא ייחסתי לזה חשיבות כזו רבה. אבל אתם החלטתם להיות חוכמולוגים והבאתם לי סטטיסטיקה של 2.1 איב' ב19+ דק' , ואז עוד לטעון שאני טועה, כאילו שאני או אתם יכולים להסיק משהו רציני מהמספרים האלו בלי פרספקטיבה נכונה. אז הנה הלכתי ובדקתי את האיבודי כדור ביחס לכמות דק' אצל סנטרים מובילים באירופה ומצאתי שהיחס איב' לכמות דק' הכי גבוה אצל סופו ובטח גבוה מהמומצע הכללי. אז מסתבר שלא טעיתי ואתם כן. אז מה קשר ההערות האלו לכמות האיבודים של סופו? אתה יודע זה בסדר לטעות.אתה ואני וגם אחרים אומרים פה דברים בלהט הויכוח שמסתבר שהם לא תמיד נכונים בדיעבד. זה קורה לכולנו.

בקשר לנקודות שציינת:
1.מסכים. כמות הנק' באחוזים גבוהים וסחיטת עבירות במספרים מאוד גבוהים.
2.מסכים. אין וכמעט סנטרים שזוכים לכזו תשומת לב כמו סופו. וההשקעה בהגנה של הקבוצה היריבה עליו היא עצומה.
3.אף אחד או כולם,זה פשוט לא רלוונטי.
4.כנראה שכן.
5.בתור אחד שראה את כל משחקי חימקי, יכול להגיד לך שהוא מתפקד כסנטר ורב המשחק שלו מסתמך על פוסט-אפ. מצבת הגבוהים של חימקי כוללת עוד את אגוסטין,פול דיוויס וז'וקאננקו, ולמרות שגם פול דיוויס וגם אגוסטין גדולים ממנו פיסית הם משחקים פחות בפוסט אפ(אגוסטין משחק קצת יותר) ופחות בפנים מאשר לונצ'אר. ז'וקאננקו הוא בכלל 4 קולע מבחוץ.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 05 דצמבר 2012, 21:27

yzafrir כתב:אריאל מקדונאלד אמר משפט שאני בחיים לא אשכח לו . מה אפשר לעשות במליון דולר שאי אפשר לעשות ב700K .... שחקן שבאמת חשוב לו ההצלחה המקצועית וההנאה מהמשחק והמקום שהוא חיי בו היה מוכן לוותר לפחות לעונה אחת , מה גם שהם צעירים יחסית ולא כמו איידסון לדוגמא ובמקרה של לאנגפורד שהגיע מחוזים גבוהים בהרבה כך שהוא לא חייב ישר לרדוף אחרי החוזה הבא בשביל סכום גדול...

מה שהסברתי בפוסטים ארוכים, סיכמת בקצרה בצורה יפה.ואריאל מקדונלד עוד יותר בקצרה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 דצמבר 2012, 21:31

מזל טוב. לדעתי שברת את שיא ההתנשאות הכי מהירה ביחס למספר ההודעות. כמו האיבודים של סופו, התנשאות ראשונה אחרי 80 הודעות זה מכובד מאוד.
כל הנקודות שציינתי רלוונטיות בצורה כזאת או אחרת לדיון. כל מה שהיית צריך לעשות, זה להגיד שאתה לא מבין איך.
1. סופו הוא שחקן לא קונבנציונאלי. מה שהוא נותן ב10 דקות, שחקנים אחרים נותנים ב30. בדיוק כמו שלא הייתי מצפה ממך לציין את העובדה, שכל פעם שלסופו היה משחק לא טוב, הוא גם במקרה שיחק פחות מ15 דקות, או שכל משחק טוב שלו הוא עשה ב20 דקות אל תצפה ממני שאני אחשב את מספר האיבודים ביחס לדקות. זה סופו.
2. איך זה בדיוק לא רלוונטי? אתה באמת לא מצליח להבין למה שכששומרים עליך שני שחקנים ומעלה, יותר קל לאבד כדור? לא מתכוון להסביר את זה אפילו.
3. גם אם הוא באמת מאבד כל כך הרבה, והוא לא, בסופו של דבר הוא נתן עונה גדולה, שבעקבותיה הוא זכה בתואר הזה. כמו שאנחנו כבר אומרים לך 20 עמודים בערך, אתה צודק, יש לו גם חסרונות. ממש גילוי מכונן.
4. אז הוכחת שסופו מאבד יותר מטומיץ' פר דקת משחק, זה עזר לטומיץ' איכשהו? לא. הוא עד עכשיו קם בלילות בבעתה בגלל מה שסופו עשה לו.
5. אמרת סנטרים, אז תביא סנטרים. זה לא גן ילדים פה.

מה זה המון? גם הוא היה משחק רק 5 דקות המשחק, 2 איבודים זה לא היה המון. כנס לפרופורציות.
מבחינתי אתה יכול להיות הפאקינג בעלים של חימקי. בעונת פיני האחרונה פניני שיחק 4 ולאזמה כ5, זה הופך אותם לשחקנים בעמדות האלה? לונצ'אר הוא 4. אתה יודע, זה בסדר לטעות.

אתה רוצה להמשיך להתווכח על האם 2 איבודים זה הרבה או לא? בכיף. אני במקרה בחופש עכשיו, אבל בתכלס אם אתה לא מבין עד כמה ההשפעה של סופו הייתה גדולה באותה עונה, כנראה שזה מיותר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, omerk ו־39 אורחים