סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חיזוק בדרך? סנטר עלול להגיע על חשבון מדלי ושרמאדיני

הודעהעל ידי MTA2311 » 13 דצמבר 2012, 22:29

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פיק טוען בטוויטר שלו שלביינס יש אפשרות להשתחרר מהחוזה אחרי המשחק נגד ריאל ומכבי מחכים

לא יודע עד כמה שחקן כזה ישדרג אותנו. הוא לא בדיוק חיית פוסט אפ.

ביינס הוא הסנטר הטוב ביותר שמכבי תוכל להשיג. לא ברור איזו יכולת הוא יציג במכבי, בשלב מאוחר של העונה, אבל הוא יכול לעזור.

הוא באמת יותר טוב מכלום( כלומר מתומאס), אבל אין טעם לצפות למספרים מלובליאנה. בשיטה של מכבי יהיה לו מאוד קשה לבלוט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 דצמבר 2012, 22:30

MTA2311 כתב:
שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:פיק טוען בטוויטר שלו שלביינס יש אפשרות להשתחרר מהחוזה אחרי המשחק נגד ריאל ומכבי מחכים

ביינס הוא הסנטר הטוב ביותר שמכבי תוכל להשיג. לא ברור איזו יכולת הוא יציג במכבי, בשלב מאוחר של העונה, אבל הוא יכול לעזור.

הוא באמת יותר טוב מכלום( כלומר מתומאס), אבל אין טעם לצפות למספרים מלובליאנה. בשיטה של מכבי יהיה לו מאוד קשה לבלוט.

ברור שהוא לא יציג את המספרים מלובליאנה, לא חושב שמישהו מצפה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 דצמבר 2012, 22:31

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:

אבל מי כן חיית פוסט אפ?
לא נראה לי שיש יותר מידי אופציות..

אבל איך עוד שחקן שתלוי בגארדים יוצרים ובעיקר בפיק אנד רול יעזור?
לפחות בהגנה הוא יוכל לשים גוף על סנטרים מאסיביים.

זה העניין, מספיק שהוא נותן משהו אחר טוב יותר ממדלי/שרמדיני כמו הגנה וריבאונד..
גם אני לא חושב שהוא חיי 100% על פיק אנד רול..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 דצמבר 2012, 22:34

אולי אחרי שמילאנו יעופו מחר מכבי ילכו על בורוסיס :grin
(ואם כבר אז כבר, גם לאנגפורד)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 דצמבר 2012, 22:36

LIAV10 כתב:אולי אחרי שמילאנו יעופו מחר מכבי ילכו על בורוסיס :grin

למה שמילאנו תשחרר את שני השחקנים הכי טובים שלה? יש להם עדיין את הליגה האיטלקית, וזה לא שהם קבוצה ענייה שתעשה מכירת חיסול בעקבות ההדחה מהיורוליג.
אם יש שחקן שיש סיכוי שיגיע משם למכבי, זה הנדריקס שלא מוצא את מקומו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 13 דצמבר 2012, 22:37

שמואל1 כתב:
LIAV10 כתב:אולי אחרי שמילאנו יעופו מחר מכבי ילכו על בורוסיס :grin

למה שמילאנו תשחרר את שני השחקנים הכי טובים שלה? יש להם עדיין את הליגה האיטלקית, וזה לא שהם קבוצה ענייה שתעשה מכירת חיסול בעקבות ההדחה מהיורוליג.
אם יש שחקן שיש סיכוי שיגיע משם למכבי, זה הנדריקס שלא מוצא את מקומו.

בגלל זה הסמיילי - :grin
זה היה בציניות..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שמשון הגיבור » 13 דצמבר 2012, 22:38

הנקודה שבלאט צריך הכי הרבה להשקיע בה היא ליאור אליהו ומשחק הקישור שלו עם הגבוהים. לאחרונה הוא מוסר מעולה גם פנימה וגם החוצה ומפעיל יפה את הקבוצה. אני חושב שצריך לבנות סביבו את הסגל ואת סגנון המשחק. מסירה לליאור, חפירה ונסיון גויאבה/מסירה לגבוה שחותך פנימה או החוצה לשלשה.
שמשון הגיבור

הודעהעל ידי קודי » 14 דצמבר 2012, 07:59

ופדרמן בשלו...
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2596743

אני מתחיל לחשוב שלפעמים אולי באמת עדיף שמכבי תפסיד כדי שהמנהלים שלה יתעוררו. האמת היא שלי קצת נמאס מהזלזול באינטיליגנציה של האוהדים, שפדרמן בטוח שגם הם מסנוורים מהמקום הראשון בבית היורוצ'אלנג' הזה ולכן יקבלו בהבנה את העובדה שהוא לא מעוניין להשקיע שקל בקבוצה שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי or163 » 14 דצמבר 2012, 08:03

קודי כתב:ופדרמן בשלו...
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2596743

אני מתחיל לחשוב שלפעמים אולי באמת עדיף שמכבי תפסיד כדי שהמנהלים שלה יתעוררו.

הבן אדם חי בפלנטה אחרת, הנקראת פלנטת הקמצנים.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי er79 » 14 דצמבר 2012, 08:06

כן, אבל למרות זאת, בין השורות דווקא ניתן היה ללמוד מדבריו של פדרמן שככל הנראה שחקן אחד בטוח יוחלף, וזה שרמדיני. אני לא אתפלא אם ביינס יהיה פה בסופו של דבר.
er79

הודעהעל ידי קודי » 14 דצמבר 2012, 08:07

er79 כתב:כן, אבל למרות זאת, בין השורות דווקא ניתן היה ללמוד מדבריו של פדרמן שככל הנראה שחקן אחד בטוח יוחלף, וזה שרמדיני. אני לא אתפלא אם ביינס יהיה פה בסופו של דבר.

הלוואי. אבל יותר אני קורא בין השורות תירוצים למה אי אפשר או לא צריך להביא עכשיו שחקן ("לשחקנים יש חוזים", "עובדה שסיימנו ראשונים", "הקבוצה תשתפר עם הזמן" וכו'). הרי ברור לכולם שהוא לא חושב כך ושמדובר ברצון לחסוך כסף אבל הוא הרי משוכנע שאפשר לספר סיפורים לאוהדי מכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 דצמבר 2012, 08:11

גם דיוויד בלאט אמר אתמול שהוא מרוצה מאוד מהשלב הראשון . פדרמן הוא לא היחיד שבטוח שהאוהדים מפגרים
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 14 דצמבר 2012, 08:11

MTA2311 כתב:גם דיוויד בלאט אמר אתמול שהוא מרוצה מאוד מהשלב הראשון . פדרמן הוא לא היחיד שבטוח שהאוהדים מפגרים

מצד שני בלאט גם אמר שהוא צריך חיזוק.
קודי

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 דצמבר 2012, 08:19

אצל פדרמן כנראה המדד לשביעות רצון האוהדים היא אם ההיכל מלא או לא ... פייר ? הוא כנראה צודק כי עד היום חוץ מלבכות בפורומים לא נעשה שום צעד שיוכיח להנהלה שההיתנהלות בנושא השחקנים בעונות האחרונות מעצבנת ולא נכונה ( לדעת הרוב לא כולם ) , אז אם כל המנויים נמכרים וההיכל מלא למה שפדרמן ירגיש אחרת ?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 דצמבר 2012, 08:24

מקאדו 3 כתב:אצל פדרמן כנראה המדד לשביעות רצון האוהדים היא אם ההיכל מלא או לא ... פייר ? הוא כנראה צודק כי עד היום חוץ מלבכות בפורומים לא נעשה שום צעד שיוכיח להנהלה שההיתנהלות בנושא השחקנים בעונות האחרונות מעצבנת ולא נכונה ( לדעת הרוב לא כולם ) , אז אם כל המנויים נמכרים וההיכל מלא למה שפדרמן ירגיש אחרת ?

יכול להיות שאני מדמיינת את זה, אבל כבר כמה שבועות שאני רואה קרחות בהיכל.
נשמע קצת מוזר שאנשים שילמו ממיטב כספם על מנוי ואז סתם לא באו כי מכבי כבר לא משחקת לטעמם, אבל הכסאות הריקים שם, ויותר מהרגיל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 דצמבר 2012, 08:35

קודי כתב:
MTA2311 כתב:גם דיוויד בלאט אמר אתמול שהוא מרוצה מאוד מהשלב הראשון . פדרמן הוא לא היחיד שבטוח שהאוהדים מפגרים

מצד שני בלאט גם אמר שהוא צריך חיזוק.

הנימוס לא השיג לו הרבה בשלוש שנים האחרונות. הגיע הזמן שהוא גם ידפוק קצת על שולחנות, במקום לנסות לשכנע את האוהדים והתקשורת שהקבוצה מצויינת ושהם לא מבינים כלום. אין מאמן שלא רוצה חיזוק, זה שהוא אומר "נחשוב על שינויים", לא מרגש אף אחד. בטח לא את פדרמן.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 דצמבר 2012, 08:36

חנו'ש כתב:
מקאדו 3 כתב:אצל פדרמן כנראה המדד לשביעות רצון האוהדים היא אם ההיכל מלא או לא ... פייר ? הוא כנראה צודק כי עד היום חוץ מלבכות בפורומים לא נעשה שום צעד שיוכיח להנהלה שההיתנהלות בנושא השחקנים בעונות האחרונות מעצבנת ולא נכונה ( לדעת הרוב לא כולם ) , אז אם כל המנויים נמכרים וההיכל מלא למה שפדרמן ירגיש אחרת ?

נשמע קצת מוזר שאנשים שילמו ממיטב כספם על מנוי ואז סתם לא באו כי מכבי כבר לא משחקת לטעמם, אבל הכסאות הריקים שם, ויותר מהרגיל.

זה כי הבית הזה היה מעניין בערך כמו המשחקים בליגה. בטופ 16 נוקיה יהיה שוב מלא בפרוות ורולקסים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 14 דצמבר 2012, 08:37

לא מחדש כלום , הכל פורסם כבר בוואלה

http://www.one.co.il/Article/209897.html
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי שחף » 14 דצמבר 2012, 09:22

גלדסטון טוען שמכבי תחתים כנראה סנטר השבוע. הוא טוען שהדיבורים על הנדריקס ובלו היו מסך עשן לשחקנים שמכבי רוצה באמת:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34092.html
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 14 דצמבר 2012, 09:28

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

זה כי הבית הזה היה מעניין בערך כמו המשחקים בליגה. בטופ 16 נוקיה יהיה שוב מלא בפרוות ורולקסים.

באמת שקשה לי לשים על זה את האצבע, אבל גם אתמול במחצית הראשונה כשמכבי שיחקה טוב , הקהל היה רדום מאוד ובכלל לא מולהב.
אני לא יודעת אם זה היריבות העלובות או הרמה הלא משכנעת והכדוסל הלא מלהיב של מכבי, אבל הקהל נראה שדי איבד עניין במכבי.
אולי דברים ישתנו בשלב הבא ואולי לא .
נחיה ונראה....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־21 אורחים