שאלתי את עצמי איך אני אעשה את זה, כי אני יודע שאני אשכח לא מעט, השתדלתי לכתוב כדי שאני לא אשכח אבל אני בטוח שאני אצטרך להוסיף פה ושם דברים אח"כ...
לפני הכל:
לפני קצת פחות מחודשיים ישבתי בשורה האחרונה בשער 11, עוצם את העיניים ורוצה להיקבר חי בזמן שירושלים עשו מה שהם רוצים בבית שלנו. לא יכלתי לראות את זה, מדהים שהיום אני הכי גאה בעולם ויכול להגיד שאני אלוף אירופה. אין דברים כאלה.
הפרק הראשון לא קשור למכבי כך שמי שזה פחות מעניין אותו לא חייב לקרוא

פרק ראשון- יום רביעי- קצת רקע+ טיסה+טורינו- גמר ליגה אירופית- בנפיקה- סביליה.
האמונה שלי תמיד היתה חזקה, תמיד השתדלתי להיות אופטימי כך שברגע שהבטחנו שנקבל את מילאנו בהצלבה (לפני צסק"א בהיכל בשלב הבתים) ויובה הוגרלה נגד בנפיקה בחצי גמר הליגה האירופית אני ועוד שני חברים החלטנו שיש פוטנציאל לטיול ספורט מטורף (אמרנו שלראות את יובה לוקחת תואר בבית שלה זאת חוויה אדירה...ובלי קשר אני הבטחתי לעצמי שכל עוד אין לי מגבלות משפחתיות/כספיות אני אטוס לכל הפיינל פורים של מכבי) וסגרנו את הטיסה.
בגלל שהחלטנו מוקדם אז היינו כבר מסודרים עם כרטיסים לפיינל פור, הבעיה היתה הכרטיסים לגמר הליגה האירופית- היתה הגרלה של אופ"א במהלך השנה כך שלא היתה דרך לקנות כרטיסים רשמיים אלא רק מספסרים, ידענו שאם יובה תעלה המחירים יעלו מאוד אז סגרנו במחיר גבוה...
הסוף ידוע- יובה הודחה, מכבי עלתה והטיול שינה פנים לגמרי.
יום רביעי שעבר, לפנות בוקר יצאנו לשדה התעופה לכיוון אוקראינה ואז לאיטליה, הטיסה עברה בעיקר בשינה כך שנחתנו בשלום ב12:30, עוד 2 חברים שבאו איתנו לטורינו והשכרנו איתם רכב היו צריכים להגיע שעה אחרינו כך שחיכינו להם בשדה... תוך כדי הציפייה מכבי נחתה אבל שהם יצאו הם היו די רציניים ולא כ"כ התייחסו אלינו.
אז השכרנו את הרכב, עשינו את הצ'ק אין במלונות, ויצאנו לדרך...
בדרך לטורינו התלבטנו את מי אנחנו הולכים לעודד, אני אמרתי בצחוק לחבר שאני מעודד את מי שילבש פחות אדום (שתי הקבוצות עם צבעי אדום לבן).
באיצטדיון נפרדנו כי הכרטיסים לא היו צמודים- 2 חברים הלכו לשבת באיזור בנפיקה, חבר אחד (שהגיע בלי כרטיס מראש) ישב ממש בתוך הגוש של סביליה ולי ולעוד חבר היו כרטיסים אלכסוני למגרש אבל קרוב לסביליה.... כמובן שבתור ישראלים טובים ברגע שראינו שיש מקומות פנויים במקומות טובים יותר אז זזנו לכיוון המרכז.
אני חייב וידוי קטן- לפני חודשיים בערך ליאב רשם שהוא ראה משחק עם אוהדי ליברפול והוא התאהב בהם ומעכשיו הוא אוהד ליברפול, בתוכי גיחכתי, תמיד הייתי מגובש בקבוצות שאני אוהד... אבל באמת שלשבת ליד אוהדי סביליה עשה לי משהו, הם היו בערך חצי מכמות הקהל שבנפיקה הביאה אבל הם עודדו בצורה מדהימה. במהלך המשחק אמרתי לחבר שלי על שיר שהוא פוטנציאל אדיר להימנון בשבילנו (לדעתי הדבר הכי חסר כיום... "מי כמוך באלים" שקט מדי לדעתי כך שקשה לשיר אותו בטירוף) בסוף המשחק הבנתי שזה באמת ההימנון שלהם... יש לי את זה מוקלט בטאבלט ואני אעלה את זה בהזדמנות אבל בינתיים טעימה של השיר:
http://www.youtube.com/watch?v=ocXj6Nad_Wc
(תדמיינו 15 אלף עם צעיפים שרים את זה בטירוף..)
קיצור- מצאתי לעצמי קבוצה שנייה בספרד...
המשחק עצמו היה נהדר, למרות ה0-0. היה באמת משחק כדורגל טוב עם מהלכים יפים ומסירות מתוחכמות, רק שהיתה הרגשה שכל פעם שהם מגיעים לשער הם בועטים החוצה או לידיים של השוער.
בנפיקה יצאו בצורה מדהימה למתפרצות, יש להם הגנה מאוד חזקה (גאראי ששיחק בספרד ולואיזאו) מצד שני סביליה יותר שלטה במגרש בראשות ראקיטיץ' אבל היה לה מאוד קשה. בסופו של דבר התיקו די שיקף...
לשמחתי הפנדלים היו ממש מתחת לעיניים שלנו (ושל אוהדי סביליה), סביליה בעטו מושלם, בנפיקה החטיאו פעמיים ואיבדו את התואר שנה שנייה ברציפות בגמר (בשנה שעברה בגול בדקה ה93, יש עליהם וואחד קללה... תרשמו בגוגל בלה גוטמן ובנפיקה ותמצאו את הסיפור מי שזה מעניין אותו)
ת'אמת, ברוב הדרך חזרה למילאנו ישנתי אז אין לי יותר מדי מה לספר, אני רק יכול לומר שזאת היתה חוויה אדירה, אמנם שילמנו יותר מדי (אוי יובה יובה...) אבל אני בהחלט לא מתחרט... היה כיף, ואני לא יודע מתי אני אזכה לראות גמר אירופי בכדורגל אם בכלל.
פרק שני מחר ב"ה...(ליתר דיוק היום יותר מאוחר...)