המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...
גילוי נאות- מחאת האוהדים הזו מעניינת לי...כל עוד המחאה לא נגד הניהול המקצועי אז אני לא אקח חלק בה. הרי אם מכבי היתה מתנהלת נכון ובאמת בונה קבוצה שתתמודד על הגביע ביורוליג העלאת מחירים היתה מתקבלת על ארגוני האוהדים- לא?
my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...
גילוי נאות- מחאת האוהדים הזו מעניינת לי...כל עוד המחאה לא נגד הניהול המקצועי אז אני לא אקח חלק בה. הרי אם מכבי היתה מתנהלת נכון ובאמת בונה קבוצה שתתמודד על הגביע ביורוליג העלאת מחירים היתה מתקבלת על ארגוני האוהדים- לא?
שמואל1 כתב:my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...
אני לא חושב שיש קשר לביצועי הקבוצה על המגרש.
מחירי המנויים גבוהים בכל סטנדרט אפשרי. גם אם מכבי הייתה אלופת אירופה על בסיס קבוע, זה לא היה מוצדק.
אוהדי ברצלונה וריאל מדריד מקבלים את ההצגה הכי טובה בעיר והם עדיין משלמים מנויים/כרטיסים זולים ביותר בעשרות אחוזים!!
MTA2311 כתב:my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...
אתה אמיתי? המצב הזה הוא בגלל המנהלת? או בגלל המחירים של המנויים?
אתה מתרץ פה כמו צפריר בימיו בגדולים.
מכבי זאת מכבי, ההנהלה היא אותה הנהלה והצוות המקצועי הוא אותו צוות מקצועי. גם במפעלים של האיגוד.
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...
אני לא חושב שיש קשר לביצועי הקבוצה על המגרש.
מחירי המנויים גבוהים בכל סטנדרט אפשרי. גם אם מכבי הייתה אלופת אירופה על בסיס קבוע, זה לא היה מוצדק.
אוהדי ברצלונה וריאל מדריד מקבלים את ההצגה הכי טובה בעיר והם עדיין משלמים מנויים/כרטיסים זולים ביותר בעשרות אחוזים!!
אבל לא שמענו אותם עד היום עם הטענה המוצדקת הזו וברור לי ולך שבעקבות איך שהקבוצה נראית הם החליטו שלא הגיוני להעלות מחירים ועל זה הם מוחים...
שימחו על ההתנהלות על הבזיונות על אי לקיחת האחריות(ולא, להגיד "טעינו" ולא לשנות כלום זה לא לקיחת אחריות) שימחו על הבאת שחקנים שלא ראויים ללבוש את החולצה, שימחו על הבדיקות הרפואיות, שימחו על הפיטורים ההזויים של אנשים שהחזיקו את הקבוצה הזו במשך שנים(קובלסקי), שימחו על אבי אבן שבוחר שחקנים לפי סרטוני וידאו, שימחו על דני פדרמן שאומר שהתפטר ועדיין עוסק באותם העיסוקים לפני שהתפטר...
יש עוד כל כך הרבה אבל די זה מעלה לי את הסעיף רק לכתוב את זה...
my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...
מכבי זאת מכבי, ההנהלה היא אותה הנהלה והצוות המקצועי הוא אותו צוות מקצועי. גם במפעלים של האיגוד.
לא הבנתי מה אתה רוצה? שום תירוץ- המחאה הזו לא מענית אותי מאותם סיבות שכתבתי לפני דקה לשמואל.
הגביע הזה הוא מעניין אותי כי יש לי חיבה אישית(שריטה לפי כרמל) אליו. בסה"כ רציתי לומר שאני לא אקח חלק במחאה הזו...אולי לא כתבתי את זה מספיק מובן...
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...
לא הבנתי מה אתה רוצה? שום תירוץ- המחאה הזו לא מענית אותי מאותם סיבות שכתבתי לפני דקה לשמואל.
הגביע הזה הוא מעניין אותי כי יש לי חיבה אישית(שריטה לפי כרמל) אליו. בסה"כ רציתי לומר שאני לא אקח חלק במחאה הזו...אולי לא כתבתי את זה מספיק מובן...
לא נתווכח על זה עכשיו, אבל ״חיבה לגביע״ זה תירוץ לכל דבר. כמו ש״ אני רוצה לשמור על המקום בהיכל״ זה תירוץ. בן אדם שחושב כמוך, לא צריך להיות מחר בהיכל ולעודד. בחרת לעשות את זה בכל מקרה, וזאת כמובן זכותך, אבל לפחות קח איזה שבוע מביקורת על מחאות למינהן, כי זה לא רציני.
ביומיים האחרונים שמענו מספר טענות בתקשורת שאנחנו רוצים להעמיד על דיוקן:
* נפגשנו עם בעלי הקבוצה ושוחחנו על מחירי המנוי, עוד בטרם מסיבת העיתונאים.
* הובהר כי מחירי המנוי צפויים לעלות.
* המחאה איננה מחאת ארגונים בלבד. זוהי מחאתם של כלל מנויי ההיכל.
* שלחנו להנהלת הקבוצה מכתב המכיל את עיקר דרישתנו – להקפיא את מחירי המנוי בעונות הקרובות.
* ביקשנו מהנהלת הקבוצה להיפגש על מנת לסכם את הנושא. טרם נענתה הבקשה.
האמינו לנו, הדבר האחרון שאנחנו רוצים הוא לפגוע בקבוצה במשחקים מכריעים אך לא נותרת לנו ברירה. אנחנו מאמינים כי שלילית לגיטימיות המחאה והשתלחות במוביליה בתקשורת איננה משרתת את האינטרסים של הצדדים.
המחאה תמשך כל עוד אפשרות העלאת המחירים קיימת ולא ירדה מהפרק בצורה חד משמעית.
כולנו יחד באותה סירה, כולנו אוהדיה המסורים של הקבוצה. ביחד נצליח.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מרסר ו־36 אורחים