פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

ת'רד מחאת האוהדים - מכבי העלתה את המחירים, המחאה הסתיימה

17 פברואר 2016, 19:46

נראה לי שזה כבר מצדיק ת'רד חדש

המחאה תחריף בגמר: אוהדי מכבי ת"א לא יעודדו מחצית
בעקבות הצפי להעלאת מחירי המנויים, האוהדים הצהובים לא יעודדו במהלך כל המחצית הראשונה מול אשדוד בחמישי. יופיעו עם שלטי מחאה וינסחו דף דרישות שישלח להנהלה
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 06983.html
נערך לאחרונה על ידי שמואל1 בתאריך 25 מאי 2016, 00:44, נערך 7 פעמים בסך הכל.

Re: ת'רד מחאת האוהדים

17 פברואר 2016, 19:56

העסק מתחמם:

מזרחי: מצידי שהאוהדים לא יגיעו לגמר הגביע
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

17 פברואר 2016, 19:59

מה זה השטויות האלה ? לא מעודדים רבע מחצית שלושת רבעיי משחק ? המחאה הכי טובה היא לא לקנות מנוי או להחרים את הגמר או הפגנה רועשת מול בית מכבי כל הש/טויות האלה לא משפיעות על ההנהלה הדפוקה הזו , הם בונים ובצדק על איזה שם שיוחתם בתחילת הקייץ וכול הפראיירים ירוצו לחדש מנוי ימלאו את ההיכל ואז עד סוף הקייץ יחתימו שחקנים בשקל ויגידו שהשוק קשה ואין שחקנים ברמה .

17 פברואר 2016, 20:10

לאחר עבודה עיתונאית איכותית, הגיעו לידי כמה מהדרישות הללו:
1. אף עובד במועדון, או אחד מבני משפחתו לא ילבש לעולם בגד בצבע אדום, או בגד שחלק ממנו אדום, או בגד בצבע ורוד, כתום או סגול בהיר, על מנת שלא יוכלו להתבלבל.
2. על כל עובד במועדון, או אחד מבני משפחתו לדאוג לשמור על מרחק של 100 מטרים לפחות מחפץ בצבע אדום. הדבר אמור גם לגבי חפצים מצילי חיים כגוון דפיברילטור בצבע אדום, או נסיעה באמבולנס בצבע אדום.
3. על כל שחקן במועדון להותיר את הצבע האדום מחוץ לרשימת הצבעים שילדיהם לומדים .
4. אף ספונסר של הקבוצה לא יעניק שירות לאוהדי הפועל, או לאנשים עם חולצות אדומות.
5. מחירי המנויים לא יעלו ב3 השנים הקרובות.
*הבהרה לסעיף זה- ארגוני האוהדים ימשיכו לקנות מנויים גם אם המחירים יכפילו את עצמם. אין פה באמת דרישה, זאת יותר בקשה חברית.

**במקביל, ארגוני האוהדים רוצים לנצל הזדמנות זאת על מנת למסור את הערכתם להנהלת הקבוצה ולצוות המקצועי על דרכם בניהול הקבוצה, וחפצים לציין כי לא משנה כמה חזק יזיינו אותם בתחת, הם ימשיכו לקנות מנויים, ולחכות לחתימה מניקולה בשער 9 אחרי כל משחק.

Re: ת'רד מחאת האוהדים- האוהדים לא יעודדו מחצית בגמר

17 פברואר 2016, 20:16

שלא יעודדו שכן יעודדו הרי הכיסאות מלאים והכרטיסים נמכרים- אז מה זה משנה? כמו ששמעון אמר- שלא יבואו...
המנויים ימשיכו להימכר וזה מה שחשוב...כמו שאמר צפריר(שחושב שמעשיו מזיזים לפדרמן ולא מבין שמה שחשוב להם זה הארנק בכיס שלו) שהכסאות יעודדו...

17 פברואר 2016, 20:24

אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...

גילוי נאות- מחאת האוהדים הזו מעניינת לי...כל עוד המחאה לא נגד הניהול המקצועי אז אני לא אקח חלק בה. הרי אם מכבי היתה מתנהלת נכון ובאמת בונה קבוצה שתתמודד על הגביע ביורוליג העלאת מחירים היתה מתקבלת על ארגוני האוהדים- לא?

17 פברואר 2016, 20:26

פשוט חולה על האוהדים. לוקחים כמה מאות שקלים יותר והם שוברים את הכלים, אבל מבזבזים על שנה יותר מ20 מיליון דולר, ודממה-שמעון על הבמה.

מצאו באמת על מה לעשות מחאה. שנתיים עושים מאיתנו צחוק והם סותמים את הפה.

17 פברואר 2016, 20:27

my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...

גילוי נאות- מחאת האוהדים הזו מעניינת לי...כל עוד המחאה לא נגד הניהול המקצועי אז אני לא אקח חלק בה. הרי אם מכבי היתה מתנהלת נכון ובאמת בונה קבוצה שתתמודד על הגביע ביורוליג העלאת מחירים היתה מתקבלת על ארגוני האוהדים- לא?

אני לא חושב שיש קשר לביצועי הקבוצה על המגרש.
מחירי המנויים גבוהים בכל סטנדרט אפשרי. גם אם מכבי הייתה אלופת אירופה על בסיס קבוע, זה לא היה מוצדק.
אוהדי ברצלונה וריאל מדריד מקבלים את ההצגה הכי טובה בעיר והם עדיין משלמים מנויים/כרטיסים זולים ביותר בעשרות אחוזים!!

17 פברואר 2016, 20:31

my man כתב:אגב- המשחק הזה הוא של האיגוד והמחירים מאד מאד זולים...אי לכך ובהתאם לזאת שאני לא מנוי- אני כן אעודד...

אתה אמיתי? המצב הזה הוא בגלל המנהלת? או בגלל המחירים של המנויים?
אתה מתרץ פה כמו צפריר בימיו בגדולים.

מכבי זאת מכבי, ההנהלה היא אותה הנהלה והצוות המקצועי הוא אותו צוות מקצועי. גם במפעלים של האיגוד.

17 פברואר 2016, 20:35

שמואל1 כתב:

מחירי המנויים גבוהים בכל סטנדרט אפשרי. גם אם מכבי הייתה אלופת אירופה על בסיס קבוע, זה לא היה מוצדק.
אוהדי ברצלונה וריאל מדריד מקבלים את ההצגה הכי טובה בעיר והם עדיין משלמים מנויים/כרטיסים זולים ביותר בעשרות אחוזים!!

אבל לא שמענו אותם עד היום עם הטענה המוצדקת הזו וברור לי ולך שבעקבות איך שהקבוצה נראית הם החליטו שלא הגיוני להעלות מחירים ועל זה הם מוחים...
שימחו על ההתנהלות על הבזיונות על אי לקיחת האחריות(ולא, להגיד "טעינו" ולא לשנות כלום זה לא לקיחת אחריות) שימחו על הבאת שחקנים שלא ראויים ללבוש את החולצה, שימחו על הבדיקות הרפואיות, שימחו על הפיטורים ההזויים של אנשים שהחזיקו את הקבוצה הזו במשך שנים(קובלסקי), שימחו על אבי אבן שבוחר שחקנים לפי סרטוני וידאו, שימחו על דני פדרמן שאומר שהתפטר ועדיין עוסק באותם העיסוקים לפני שהתפטר...

יש עוד כל כך הרבה אבל די זה מעלה לי את הסעיף רק לכתוב את זה...

17 פברואר 2016, 20:36

אתה עדיין עומד על דברייך שז'אן טבק יאמן בקבוצה בעונה הבאה?
"אני לא חוזר בי לרגע".

הגיע הזמן אומרת אימי , שמעון צריך לפרוש ושעה אחת קודם.

17 פברואר 2016, 20:37

MTA2311 כתב:

מכבי זאת מכבי, ההנהלה היא אותה הנהלה והצוות המקצועי הוא אותו צוות מקצועי. גם במפעלים של האיגוד.

לא הבנתי מה אתה רוצה? שום תירוץ- המחאה הזו לא מענית אותי מאותם סיבות שכתבתי לפני דקה לשמואל.
הגביע הזה הוא מעניין אותי כי יש לי חיבה אישית(שריטה לפי כרמל) אליו. בסה"כ רציתי לומר שאני לא אקח חלק במחאה הזו...אולי לא כתבתי את זה מספיק מובן...

17 פברואר 2016, 20:42

my man כתב:
שמואל1 כתב:

אבל לא שמענו אותם עד היום עם הטענה המוצדקת הזו וברור לי ולך שבעקבות איך שהקבוצה נראית הם החליטו שלא הגיוני להעלות מחירים ועל זה הם מוחים...
שימחו על ההתנהלות על הבזיונות על אי לקיחת האחריות(ולא, להגיד "טעינו" ולא לשנות כלום זה לא לקיחת אחריות) שימחו על הבאת שחקנים שלא ראויים ללבוש את החולצה, שימחו על הבדיקות הרפואיות, שימחו על הפיטורים ההזויים של אנשים שהחזיקו את הקבוצה הזו במשך שנים(קובלסקי), שימחו על אבי אבן שבוחר שחקנים לפי סרטוני וידאו, שימחו על דני פדרמן שאומר שהתפטר ועדיין עוסק באותם העיסוקים לפני שהתפטר...

יש עוד כל כך הרבה אבל די זה מעלה לי את הסעיף רק לכתוב את זה...

מסכים!

בגדול, אני לא בעד העלאת המנויים, ואני אשמח מאוד אם האוהדים לא יעודדו, במיוחד בגין ההתנהגות הסופר שחצנית והזויה של שמעון. יחד עם זאת, הדבר היחיד, היחיד שמשנה זו המחאה(שלא תתקיים לעולם, כי "אוהד אמיתי לא נוטש") עקב ההתנהלות של הקבוצה.

כל דבר שלא קשור לזה, לא משנה. כי סבבה, לא יהיה אדום בתלבושת, וסבבה, יהיו לנו מנויים סופר זולים. אבל מה זה משנה אם הקבוצה לא תהיה שווה אפילו את המחיר הזול הזה? והאמת, בדיעבד, עדיף שהיו לובשים אדום, כי ללבוש כחול צהוב הם אל ראויים.

תמשיכו ללכת סחור-סחור ולהתעלם מהדבר היחיד שרלוונטי-הקבוצה הזו מתאבדת, ואתם מתעסקים בזוטות.

17 פברואר 2016, 20:45

my man כתב:
MTA2311 כתב:

לא הבנתי מה אתה רוצה? שום תירוץ- המחאה הזו לא מענית אותי מאותם סיבות שכתבתי לפני דקה לשמואל.
הגביע הזה הוא מעניין אותי כי יש לי חיבה אישית(שריטה לפי כרמל) אליו. בסה"כ רציתי לומר שאני לא אקח חלק במחאה הזו...אולי לא כתבתי את זה מספיק מובן...

לא נתווכח על זה עכשיו, אבל ״חיבה לגביע״ זה תירוץ לכל דבר. כמו ש״ אני רוצה לשמור על המקום בהיכל״ זה תירוץ. בן אדם שחושב כמוך, לא צריך להיות מחר בהיכל ולעודד. בחרת לעשות את זה בכל מקרה, וזאת כמובן זכותך, אבל לפחות קח איזה שבוע מביקורת על מחאות למינהן, כי זה לא רציני.

17 פברואר 2016, 20:49

MTA2311 כתב:
my man כתב:
MTA2311 כתב:

לא נתווכח על זה עכשיו, אבל ״חיבה לגביע״ זה תירוץ לכל דבר. כמו ש״ אני רוצה לשמור על המקום בהיכל״ זה תירוץ. בן אדם שחושב כמוך, לא צריך להיות מחר בהיכל ולעודד. בחרת לעשות את זה בכל מקרה, וזאת כמובן זכותך, אבל לפחות קח איזה שבוע מביקורת על מחאות למינהן, כי זה לא רציני.

אויש נו! משחק אחד בשנה שבו אני מגיע לעודד את הקבוצה שלי מגיל 8...וכן זה דווקא הגביע כי הוא לא חלק מהליגה הבזיונית וכן הוא לא חלק מאירופה שמכבי בו היא בזיונית(ת'אמת שזה נכון גם בליגה). בנוסף האיגוד הוא זה שמקבל את הרווחים ממכירת הכרטיסים כך שאפילו את המעט מעט כסף(זה באמת זול) שאני שם- לא הפדרמנים יקבלו.
כל אלה מבחינתי מתחברים לי ל"תירוץ" שמצדיק מבחינתי ללכת ולעודד את מה שנשאר ממכבי ..

17 פברואר 2016, 21:44

מזרחי כל כך לא רלוונטי שזה מדהים.
שימכור, ושפדרמן ימכור ויגאלו אותנו.

17 פברואר 2016, 21:45

לא מנומס

17 פברואר 2016, 22:51

ארגון גייט 11 שמוביל את המאבק פרסם הודעה רשמית בנושא באתרו
להלן לשון ההודעה

ביומיים האחרונים שמענו מספר טענות בתקשורת שאנחנו רוצים להעמיד על דיוקן:
* נפגשנו עם בעלי הקבוצה ושוחחנו על מחירי המנוי, עוד בטרם מסיבת העיתונאים.
* הובהר כי מחירי המנוי צפויים לעלות.
* המחאה איננה מחאת ארגונים בלבד. זוהי מחאתם של כלל מנויי ההיכל.
* שלחנו להנהלת הקבוצה מכתב המכיל את עיקר דרישתנו – להקפיא את מחירי המנוי בעונות הקרובות.
* ביקשנו מהנהלת הקבוצה להיפגש על מנת לסכם את הנושא. טרם נענתה הבקשה.
האמינו לנו, הדבר האחרון שאנחנו רוצים הוא לפגוע בקבוצה במשחקים מכריעים אך לא נותרת לנו ברירה. אנחנו מאמינים כי שלילית לגיטימיות המחאה והשתלחות במוביליה בתקשורת איננה משרתת את האינטרסים של הצדדים.
המחאה תמשך כל עוד אפשרות העלאת המחירים קיימת ולא ירדה מהפרק בצורה חד משמעית.
כולנו יחד באותה סירה, כולנו אוהדיה המסורים של הקבוצה. ביחד נצליח.

https://www.gate11.co.il/

17 פברואר 2016, 22:55

שיעשו איזה חישובים שהם רוצים על הלוח, המנוי של מכבי הכי יקר באירופה כבר עכשיו

17 פברואר 2016, 23:01

מישהו פה משקר
פרסם תגובה