המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:מתי היה הניצחון האחרון שלנו על בארסה? ועוד בחוץ?
MTA2311 כתב:מתי היה הניצחון האחרון שלנו על בארסה? ועוד בחוץ?
er79 כתב:רק אני לחוץ משבוע הבא? מכבי באה עם המון לחץ, בגלל המחשבה שהיא יכולה לזכות ביתרון ביתיות. בארסה, לעומתה, משוחררת, והיא הוכיחה את העומק הנפלא שלה, כשגם בלי נבארו (שלדעתי יחזור לשחק נגד מכבי) ובלי מיקאל הם ניצחו את סיינה בהילוך נמוך. אני מניח שנותר להחזיק אצבעות ליוונים שיעשו את העבודה, כי על סיינה אני לא סומך, ואני גם לא מאמין שחימקי ינצחו את היוונים במעל 12 נק׳. צריך להיות עם אצבע על הדופק ולקוות שאולימפיאקוס לא יפסידו פעם שנייה ברציפות בבית.
felix_r כתב:er79 כתב:רק אני לחוץ משבוע הבא? מכבי באה עם המון לחץ, בגלל המחשבה שהיא יכולה לזכות ביתרון ביתיות. בארסה, לעומתה, משוחררת, והיא הוכיחה את העומק הנפלא שלה, כשגם בלי נבארו (שלדעתי יחזור לשחק נגד מכבי) ובלי מיקאל הם ניצחו את סיינה בהילוך נמוך. אני מניח שנותר להחזיק אצבעות ליוונים שיעשו את העבודה, כי על סיינה אני לא סומך, ואני גם לא מאמין שחימקי ינצחו את היוונים במעל 12 נק׳. צריך להיות עם אצבע על הדופק ולקוות שאולימפיאקוס לא יפסידו פעם שנייה ברציפות בבית.
מכבי תבוא עם לחץ לא בגלל הביתיות, אלא בגלל שיש מצב שלא תעלה בכלל.
מקובי כתב:על הנייר אולימפיאקוס תנצח את חימקי בשבוע הבא.
המשחק ביוון עם 12 אלף משוגעים, חימקי לא קבוצת חוץ גדולה ואולימפיאקוס נאבקת על החיים.
אבל על הנייר גם קאחה היתה צריכה להפסיד במוסקבה...
הזוי ומשוגע מה שקורה בבית הזה.
יום חמישי זה לשבת גם מול המחשב וגם מול הטלוויזיה.
אני במקום ערוץ הספורט עושה "ערוץ הקיבוץ".
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים