ג'ו אינגלס חתם לשנתיים במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ג'ו אינגלס חתם לשנתיים במכבי

הודעהעל ידי שמואל1 » 26 יולי 2013, 16:26

ג'ו אינגלס בראיון לתקשורת האוסטרלית חושף את הסיבה מדוע דווקא העדיף את מכבי ת"א.
מסתבר שאינגלס מאוד רוצה להגיע ל NBA, ולכן חיפש קבוצה באירופה שמשחקת ברמות הגבוהות ותאפשר לו חלק גדול בקבוצה. יש לו סעיף יציאה ל NBA בתום השנה והשאיפה שלו לממש אותה.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2664401
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 26 יולי 2013, 17:27

המקרה הרגיל אצל מכבי, אם יצליח - יעזוב ואם יכשל - נתקע איתו.
אותו דבר גם לגבי רייס.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי התנין » 26 יולי 2013, 18:32

or163 כתב:המקרה הרגיל אצל מכבי, אם יצליח - יעזוב ואם יכשל - נתקע איתו.
אותו דבר גם לגבי רייס.

זה נכון לגביי כל הכדורסל האירופי בערך.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 יולי 2013, 18:54

התנין כתב:
אותו דבר גם לגבי רייס.

חוץ ממספר מצומצם של קבוצות, שמכבי הייתה שייכת אליו עד לא מזמן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 26 יולי 2013, 19:03

MTA2311 כתב:
התנין כתב:
אותו דבר גם לגבי רייס.

כשמדובר ב-NBA? ברגע ששחקן נותן עונה מרשימה במיוחד הסיכוי שהוא ימשיך באירופה קלוש.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 26 יולי 2013, 21:40

התנין כתב:
MTA2311 כתב:
התנין כתב:
אותו דבר גם לגבי רייס.

כשמדובר ב-NBA? ברגע ששחקן נותן עונה מרשימה במיוחד הסיכוי שהוא ימשיך באירופה קלוש.

לא ראיתי שספאנוליס ממהר לעזוב...
זה אולי נכון לגבי חלק מסויים מהשחקנים, אבל יש גם לא מעט חבר'ה שמעדיפים לעשות כסף גדול באירופה, ולהיות כוכבי על, מאשר לעבור לNBA, ולסחוב שקיות עם תמונות
של דמבו הפיל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 יולי 2013, 11:31

jol9 כתב:
התנין כתב:
MTA2311 כתב:
התנין כתב:
אותו דבר גם לגבי רייס.

לא ראיתי שספאנוליס ממהר לעזוב...
זה אולי נכון לגבי חלק מסויים מהשחקנים, אבל יש גם לא מעט חבר'ה שמעדיפים לעשות כסף גדול באירופה, ולהיות כוכבי על, מאשר לעבור לNBA, ולסחוב שקיות עם תמונות
של דמבו הפיל.

לספאנוליס, בן ה-31, לא היה ביקוש ב-NBA בקיץ הזה. בעבר כשהיה לו, הוא לא חיכה יותר מידי זמן ועזב את פאו בהזדמנות הראשונה. אח''כ חזר כי העדיף להיות כוכב באירופה ולא זנב לאריות. אבל רוב השחקנים שיש באירופה, יעדיפו קריירה שנעה בין עונה טובה באירופה שמובילה לחוזה מעפן ל-NBA שם יתנו עונה, לרוב סתמית למדי, ואז ישוב לאירופה, ועדיין זה לא ימנע ממנו להמשיך ולנסות כל קיץ לחזור ל-NBA במקום לנסות ליצור לעצמו מעמד של כוכב אמיתי באירופה.
היום כשב-NBA יש 6-5 קבוצות יותר מידי, אז חייבים למלא את החוסר, גם אם זה אומר להביא שחקנים בינוניים מאירופה(ראדוליצה, פרו אנטיץ', גל מקל, פריג'יוני ועוד המון), ושחקנים מבינים את זה וקוםצים על ההזדמנות. בכל אופן זו מחשבה שאני לא מבין. למה לנסות בכל הכוח ללכת לשם, ולהיות שחקן משלים במקרה הכי טוב ולהרוויח פחות במקום להיות שחקן אמיתי באירופה ולהרוויח יותר? האם שחקן כמו מוזגוב באמת מרגיש שהקריירה שלו פורחת ושיהיה לו בעתיד על מה להתרפק, כשהוא שחקן של 2 נקודות ב-NBA? זה עליבות בעיניי.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 27 יולי 2013, 11:46

התנין כתב:לספאנוליס, בן ה-31, לא היה ביקוש ב-NBA בקיץ הזה. בעבר כשהיה לו, הוא לא חיכה יותר מידי זמן ועזב את פאו בהזדמנות הראשונה. אח''כ חזר כי העדיף להיות כוכב באירופה ולא זנב לאריות. אבל רוב השחקנים שיש באירופה, יעדיפו קריירה שנעה בין עונה טובה באירופה שמובילה לחוזה מעפן ל-NBA שם יתנו עונה, לרוב סתמית למדי, ואז ישוב לאירופה, ועדיין זה לא ימנע ממנו להמשיך ולנסות כל קיץ לחזור ל-NBA במקום לנסות ליצור לעצמו מעמד של כוכב אמיתי באירופה.
היום כשב-NBA יש 6-5 קבוצות יותר מידי, אז חייבים למלא את החוסר, גם אם זה אומר להביא שחקנים בינוניים מאירופה(ראדוליצה, פרו אנטיץ', גל מקל, פריג'יוני ועוד המון), ושחקנים מבינים את זה וקוםצים על ההזדמנות. בכל אופן זו מחשבה שאני לא מבין. למה לנסות בכל הכוח ללכת לשם, ולהיות שחקן משלים במקרה הכי טוב ולהרוויח פחות במקום להיות שחקן אמיתי באירופה ולהרוויח יותר? האם שחקן כמו מוזגוב באמת מרגיש שהקריירה שלו פורחת ושיהיה לו בעתיד על מה להתרפק, כשהוא שחקן של 2 נקודות ב-NBA? זה עליבות בעיניי.

אני מסכים.
בכל אופן תיזכר כשגדלת... הNBA היה פסגת השאיפות. עולם אחר. היום לדעתי זה לא ממש נכון כבר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 יולי 2013, 11:54

זה העניין, ה-NBA כיום מבייש את עברו וכל גבוה שמסוגל ללעוס מסטיק וללכת יכול להגיע לשם. יש שם 6 קבוצות יותר מידי(יותר מ-70 שחקנים שיכלו להגיע לאירופה), שגם מורידות מערכה של הליגה וגם פוגעות באפשרות לראות כדורסל יותר מעניין באירופה, וזאת בחסותו של היהודון דייויד סטרן שכל מה שעומד לנגד עיניו זה כסף. לא סתם איכות האמריקאים שרואים באירופה ירדה לרמת אשפתות ביחס לשנות ה-90.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 27 יולי 2013, 12:22

התנין כתב:זה העניין, ה-NBA כיום מבייש את עברו וכל גבוה שמסוגל ללעוס מסטיק וללכת יכול להגיע לשם. יש שם 6 קבוצות יותר מידי(יותר מ-70 שחקנים שיכלו להגיע לאירופה), שגם מורידות מערכה של הליגה וגם פוגעות באפשרות לראות כדורסל יותר מעניין באירופה, וזאת בחסותו של היהודון דייויד סטרן שכל מה שעומד לנגד עיניו זה כסף. לא סתם איכות האמריקאים שרואים באירופה ירדה לרמת אשפתות ביחס לשנות ה-90.

נכון, אבל זה לא קשור רק לסטרן. באשכול הNBA הזכרנו את העניין שכל הסנטרים שמשחקים היום בNBA (כולל האוורד בכושרו הנוכחי), היו מוצאים את מקומם על הספסל או בחמישייה
של כל מיני קבוצות עלובות בשנות ה-90.

האם יש סנטר כמו יואניג היום שסחב קבוצה על גבו במשך למעלה מעשור?

אני הרבה פחות מתחבר לשחקנים היום וגם הרמה הכללית כאמור ירדה
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 27 יולי 2013, 12:39

jol9 כתב:
קובי כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:עוד שחקן בינוני שמצטרף לקבוצה בינונית. ממש לא החתמה גדולה של מכבי, אבל לא היו לי ציפיות למשהו טוב יותר.
נקווה שהוא ישחק כמה שפחות 4.

אני חושב שמדובר בהחתמה מעניינת ומבורכת. בהתחלה לא התלהבתי, אבל אחרי קצת מחשבה הבנתי שיש כאן משהו מעניין שיש לו סיכוי להצליח

אני אגיד לך דוגרי יוני - אני יכול להבין פה תסכול של אנשים בקלות.
מכבי הופכת יותר ויותר להיות קבוצה שמנסה להינות משאריות של אחרים ולקחת שחקנים בירידה שלא הצליחו בקבוצות שלהם. וחשוב לציין, שהקבוצות הללו, הן מדרג שמכבי מתיימרת להתמודד מולן.
נכון שמכבי גם לא החתימה בעבר שחקנים בעלי שיעור קומה מהדרג הכי גבוה ודוגמת שאראס היא דיי בודדה בסוגייה הזו. יחד עם זאת, מכבי, בעבר, לא 'התפשרה' על שאריות, אלא לקחה בעיקר שחקנים מ-2 סוגים: שחקנים צעירים יחסית, עם אפסייד, מקבוצות קטנות יותר ממנה, או שחקנים אמריקאיים שלא הצליחו להתברג ב-NBA.

זה לא אומר ששחקנים כמו אינגלס, או סופו לא יוכלו לככב במכבי וסופו כבר עשה את זה בעונת יורוליג אחת, ביג טיים. אבל, בהחלט אפשר להבין את המרמור של אוהדים על החתמה של שחקן שניתן לו צ'אנס, שלא הצליח ברמות הגבוהות ושנדחה ע"י ברצלונה חותם פה.

המשפט שהדגשתי הוא משפט שהנהלת מכבי ותומכיה נוהגים לזרוק לאוויר והוא נתפס על הדרך גם אצלינו כמשהו שגרתי.
אני לא ממש מסכים עם המשפט הזה.

בוא נניח שכל עונה היא עונה בפני עצמה. אז איך מכבי של אמצע העשור הקודם הצליחה להשאיר אצלה את הסנטר הטוב באירופה, ל-6 עונות, את השחקן הכי טוב באירופה ל-5 עונות, את שאראס לעונה נוספת,
אחרי שעשה את מה שעשה בשנתיים לפני (2 זכיות רצופות ביורוליג ותואר אירופאי עם נבחרת ליטא), את אחד הPFים הטובים באירופה ל-3 שנים?
ואיך מכבי של תחילת העשור הקודם הצליחה להשאיר אצלה את הסנטר והרכז הכי טובים באירופה לתקופה ההיא למשך שלוש עונות רצופות?

בין לבין היו כאן ארויו, פארמר, לאנגפורד, אנדרסון, אידסון, פייזר (כל אלה הגיעו כשמות גדולים מי יותר מי פחות) ואני כמובן לא מדבר על הישראלים הטובים בהרבה ממה שיש לנו עכשיו.

מה שקורה הוא שהנהלת מכבי רוצה ללכת בכיוון מסויים, ובמקום להגיד את זה באופן ישיר וברור, היא מפזרת כל מיני סיסמאות, על הכשלון של ארויו, על זה שהיא אף פעם לא הביאה שחקנים גדולים,
אלא עשתה אותם וכו'.
אין לי בעיה אם ההנהלה תבוא ותצהיר באופן ברור - אנחנו הולכים על כיוון אחר - שחקנים צעירים וזולים, עד חצי מליון דולר לכל היותר, מטרות ביורוליג בהתאם, ומטרות בליגה בהתאם.
עם זה לפחות אפשר להתווכח.
אבל כשההנהלה/המאמן מצהירים אחרי הסוויפ מול ריאל שחייבים שמות בכירים יותר בקו האחורי, ובסוף משאירים אותנו עם שני היקמנים, אוחיון ולאנדסברג, אז זה פשוט זלזול ושקרים, ומעורר
די הרבה סלידה מכל מה שהולך במועדון.

יוני, אני חושב שפיספסת את הנקודה אות ניסיתי להעביר, כולל במשפט המודגש.

קודם כל בנוגע למה שניסיתי להדגיש: מכבי לא חיה מעולם מפירורים של יריבותיה. אינגלס וסופו הם דוגמאות הפוכות לכך, שאנו חווים בשנים האחרונות.
בנוdע לשחקנים שמכבי הביאה בעבר, שאותם ציינת:
אלן אנדרסון הגיע מציבונה למכבי. שוב, מקבוצה שנחשבת קטנה ממכבי למכבי, אחרי עונה מצויינת.
אידסון מריטאס של היורוקאפ למכבי. מה גם שהוא בהחלט היה מחטף וחתם בקבוצה בחודש מאי, הרבה לפני שקבוצות היורוליג התעוררו ובלחץ מסיבי של פיני גרשון.
מרכוס פייזר, הגיע ממורסיה הספרדית והקאפיטאנס הפורטוריקנית. היה ידוע כהד קייס רציני. מכבי לקחה והרוויחה לתקופה קצרה.
קית' לנגפורד - הקבוצה הכי גדולה בה שיחק לפני מכבי היא חימקי וגם אז, הגיע בשלהי אוקטובר, אחרי שכל סגלי היורוליג היו סגורים ואחרי התמהמהות רבה על החוזה, שבו סוכנו ניסה להשיג אלטרנטיבות יקרות יותר עבור השחקן, ללא הצלחה.

ארויו הוא בהחלט EXCEPTIONAL והוא שחקן שהגיע מה-NBA, דבר שכבר כמעט ולא קורה במכבי, באופן לא ממש ברור.
הוא בא אחרי שקבוצות היורוליג היו דיי סגורות מבחינת רכזים ואחרי שסולומון דפק ברז ברגע האחרון, אחרי שאפי התעקש עליו כל הקיץ. מכבי פעלה כאן במצב של 'עם הגב לקיר' וההחתמה של ארויו הייתה מהירה ועם הרבה בלטות בחוזה, דבר שהוא דיי מפתיע במועדון, שמתנהל מאוד קשה על ההדק.
לצורך העניין, בהחתמת שאראס, החוזה לא היה מפוצץ.

מה שכן מפריע לי הכי הרבה בהתנהלות של מכבי ובזה אני מסכים איתך ב-100%, הוא חוסר היכולת של מכבי לשמור על שחקנים שלה. הדוגמאות של ניקולה, פארקר, באסטון ולפני כן גם מקדונלד והאפמן הן מעולות ומנגד אפשר לדבר על לאנגפורד.
החוסן של מכבי מול קבוצות יורוליג אחרות נחלש בהרבה וזה דבר שגורם לקבוצה לבנות שוב ושוב מחדש ולהתקשות להתמודד מול יריבותיה הגדולות.

יחד עם זאת, גם השחקנים בעידן השושלת לא הגיעו עם מוניטין אדיר, מלבד שאראס וזה בעיניי, עוד מתקבל על הדעת ומאפיין התנהלות של הקבוצה לאורך שנים.
נערך לאחרונה על ידי קובי בתאריך 27 יולי 2013, 16:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי התנין » 27 יולי 2013, 14:05

jol9 כתב:
התנין כתב:זה העניין, ה-NBA כיום מבייש את עברו וכל גבוה שמסוגל ללעוס מסטיק וללכת יכול להגיע לשם. יש שם 6 קבוצות יותר מידי(יותר מ-70 שחקנים שיכלו להגיע לאירופה), שגם מורידות מערכה של הליגה וגם פוגעות באפשרות לראות כדורסל יותר מעניין באירופה, וזאת בחסותו של היהודון דייויד סטרן שכל מה שעומד לנגד עיניו זה כסף. לא סתם איכות האמריקאים שרואים באירופה ירדה לרמת אשפתות ביחס לשנות ה-90.

נכון, אבל זה לא קשור רק לסטרן. באשכול הNBA הזכרנו את העניין שכל הסנטרים שמשחקים היום בNBA (כולל האוורד בכושרו הנוכחי), היו מוצאים את מקומם על הספסל או בחמישייה

לא יודע לגביי הסנטרים של פעם ב NBA, כי מעולם לא הייתי חובב NBA אדוק, אבל העובדה שיש כ''כ הרבה קבוצות גם מונעת לראות קבוצות על ב-NBA. בד''כ רואים קבוצה של 2-1 שחקנים ממש טובים כשהשאר נגרים משלימים. אם יהיו פחות קבוצות, הכישרון הגדול יחולק בצורה טובה יותר, ונראה קבוצות עם חמישיות מצויינות, ולא קבוצות של כוכב אחד.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 27 יולי 2013, 15:05

קובי,
מסכים עם כל מה שכבתבת. תזכור ששחקנים טובים משחקים גם בקבוצות קטנות, ואין שום בעיה עם זה שמכבי מחתימה שחקנים משם ולא מבארסה. על זה אני מניח שלאף אחד אין תלונות.

בסופו של דבר, אצל הציבור הרחב, ההנהלה במתכונתה הנוכחית תימדד על טווח עבודה של 5-6 עונות, כלומר עוד שנתיים-שלוש. בזמן הזה אפשר יהיה למדוד את ההצלחות, הכשלונות, ההתנהלות,
ההחתמות וכו'.
אצלנו כאן זה די ברור שהכיוון שאליו ההנהלה הזאת מוליכה את מכבי, זה לא כיוון טוב, אבל אצל כלל הציבור ההבנה הזאת עדיין לא קיימת.
אני מקווה שדווקא הם יהיו אלה שצודקים, אבל די קשה לי לראות את זה כרגע.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 27 יולי 2013, 15:08

התנין כתב:
jol9 כתב:

לא יודע לגביי הסנטרים של פעם ב NBA, כי מעולם לא הייתי חובב NBA אדוק, אבל העובדה שיש כ''כ הרבה קבוצות גם מונעת לראות קבוצות על ב-NBA. בד''כ רואים קבוצה של 2-1 שחקנים ממש טובים כשהשאר נגרים משלימים. אם יהיו פחות קבוצות, הכישרון הגדול יחולק בצורה טובה יותר, ונראה קבוצות עם חמישיות מצויינות, ולא קבוצות של כוכב אחד.

בוא נגיד שמה שאתה אומר זאת סוג של אקסיומה. ברגע שיש פחות קבוצות, הכשרון מתחלק בין פחות קבוצות, והרמות של הקבוצות עולה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 27 יולי 2013, 15:56

זה דיי קשור לדיון כאן מתוך ספורט 5 : ' רעידות אדמה או צונאמי זורעות הרס רב ומחייבות שיקום ארוך. גם מכבי תל אביב בכדורסל חוותה זעזועים רבים לאחרונה. פעם זו חולון, פעם גלבוע/גליל ופעם הירוקים מחיפה. בכל פעם התעוררו הצהובים וגילו כי חוו רעידה רצינית, שזרעה הלם בקרבם ובייחוד הסבה נזק תדמיתי עצום. לאחר כל טלטלה, ניסו בתל אביב לשקם את ההריסות ובנו סגל כמעט חדש לגמרי.

סוד ההתאוששות ממפלה טמון בבנייה יסודית, שקטה ובעיקר מושכלת עם חשיבה לטווח ארוך, כזו שתחזיר את ההרתעה. אבל במכבי טעו פעם אחר פעם בתהליך הבנייה ונראה כי את הצפון איבדו שם מזמן. הצהובים מוציאים כבר שנים סכומי כסף לא הגיוניים ומחליפים כמעט את כל הסגל (נטול צביון ישראלי) בכל שנה מחדש. בכל פעם זה מתפוצץ להם בפרצוף, אך האשמה נתלית מיד בשיטה ובשלל תירוצים שלא מכבדים את המועדון.

צריך לשים לב לרכבת הזרים שחלפה בהיכל נוקיה בשנים האחרונות: ב-2010 היו אלה וויזנייבסקי, פרקינס, אנדרסון, לאזמה, איידסון ופישר, ב-2011 רק פרקינס שרד ואליו נלוו פארגו, הנדריקס, אידסון, מצ'באן וסופו. שנה לאחר מכן, רק סופו והנדריקס שרדו ואליהם הצטרפו פאפאלוקס, סמית', ג'יימס ולנגפורד וב-2013 שוב מהפכה, כשרק ג'יימס וסמית' נשארו וקיבלו את פניהם של לוגאן, היקמן, קיינר-מדלי, פלאניניץ' ולנדסברג. גם בעונה הקרובה נראה כי ניקוי אורוות מתבצע כשטיוס, אינגלס, רייס וסופו הצטרפו לסגל הצהוב.

היסודות לא יציבים במיוחד, הפאניקה זועקת לשמיים ובנייה מושכלת לאחר רעידת האדמה שעבר המועדון (אובדן אליפות שלישית בשש השנים האחרונות), לא נראית באופק. המערכת הצהובה מתנהלת בחוסר שקט ועתידה לקרוס שוב. מה יקרה אם שוב ייכשלו הצהובים במשימותיהם? לבטח נקרא על שמות חדשים שיחליפו את הקיימים.'

למרות שבכל זאת הסגל השנה נראה על פניו טוב יותר מבשנה שעברה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 27 יולי 2013, 15:59

מקאדו 3 כתב:זה דיי קשור לדיון כאן מתוך ספורט 5 : ' רעידות אדמה או צונאמי זורעות הרס רב ומחייבות שיקום ארוך. גם מכבי תל אביב בכדורסל חוותה זעזועים רבים לאחרונה. פעם זו חולון, פעם גלבוע/גליל ופעם הירוקים מחיפה. בכל פעם התעוררו הצהובים וגילו כי חוו רעידה רצינית, שזרעה הלם בקרבם ובייחוד הסבה נזק תדמיתי עצום. לאחר כל טלטלה, ניסו בתל אביב לשקם את ההריסות ובנו סגל כמעט חדש לגמרי.

סוד ההתאוששות ממפלה טמון בבנייה יסודית, שקטה ובעיקר מושכלת עם חשיבה לטווח ארוך, כזו שתחזיר את ההרתעה. אבל במכבי טעו פעם אחר פעם בתהליך הבנייה ונראה כי את הצפון איבדו שם מזמן. הצהובים מוציאים כבר שנים סכומי כסף לא הגיוניים ומחליפים כמעט את כל הסגל (נטול צביון ישראלי) בכל שנה מחדש. בכל פעם זה מתפוצץ להם בפרצוף, אך האשמה נתלית מיד בשיטה ובשלל תירוצים שלא מכבדים את המועדון.

צריך לשים לב לרכבת הזרים שחלפה בהיכל נוקיה בשנים האחרונות: ב-2010 היו אלה וויזנייבסקי, פרקינס, אנדרסון, לאזמה, איידסון ופישר, ב-2011 רק פרקינס שרד ואליו נלוו פארגו, הנדריקס, אידסון, מצ'באן וסופו. שנה לאחר מכן, רק סופו והנדריקס שרדו ואליהם הצטרפו פאפאלוקס, סמית', ג'יימס ולנגפורד וב-2013 שוב מהפכה, כשרק ג'יימס וסמית' נשארו וקיבלו את פניהם של לוגאן, היקמן, קיינר-מדלי, פלאניניץ' ולנדסברג. גם בעונה הקרובה נראה כי ניקוי אורוות מתבצע כשטיוס, אינגלס, רייס וסופו הצטרפו לסגל הצהוב.

היסודות לא יציבים במיוחד, הפאניקה זועקת לשמיים ובנייה מושכלת לאחר רעידת האדמה שעבר המועדון (אובדן אליפות שלישית בשש השנים האחרונות), לא נראית באופק. המערכת הצהובה מתנהלת בחוסר שקט ועתידה לקרוס שוב. מה יקרה אם שוב ייכשלו הצהובים במשימותיהם? לבטח נקרא על שמות חדשים שיחליפו את הקיימים.'

למרות שבכל זאת הסגל השנה נראה על פניו טוב יותר מבשנה שעברה .

דווקא בקיץ האחרון ניקוי האורוות לא היה ממש רציני...
בכל אופן, כשיש כשלון גדול, טבעי שיהיו שינויים ורבים. הבעיה היא שזה קורה גם כשאין כשלון, ואפילו כשיש הצלחה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 יולי 2013, 16:07

כשהגעתי ל: "מוציאים סכומי כסף לא הגיוניים" ול: "נטול צביון ישראלי". הספיק לי.

מי הכותב המוכשר?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 27 יולי 2013, 16:20

MTA2311 כתב:כשהגעתי ל: "מוציאים סכומי כסף לא הגיוניים" ול: "נטול צביון ישראלי". הספיק לי.

מי הכותב המוכשר?

"מערכת אתר ערוץ הספורט" :grin
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי יוסי22 » 27 יולי 2013, 23:07

ומה לעשות שלמרות החולשה של סגל הסיבה העיקרית שמכבי היא לא אלופת ישראל היא השיטה העלובה , אותה שיטה שגרמה לאובדן ענין של הרבה מאוד אוהדים בתואר הזה .
יוסי22

הודעהעל ידי jay » 02 אוגוסט 2013, 09:46

סמל אישי של המשתמש
jay

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r ו־34 אורחים