יורוליג, מח'2: מכבי נגד הכוכב האדום - חמישי, 21:00, ערוץ 10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מח'2: מכבי נגד הכוכב האדום - חמישי, 21:00, ערוץ

הודעהעל ידי התנין » 25 אוקטובר 2013, 01:20

לצערי לא יכולתי לראות את המשחק, אבל חייב לציין משהו לגביי מאריאנוביץ' - לא כל יום רואים שחקן בגובה כזה, צעיר, שמספק כאלה מספרים. הבחור מוכשר ללא ספק.
התנין

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אוקטובר 2013, 01:23

LIAV10 כתב:
שמואל1 כתב:מריאנוביץ' עם 23 נקודות ו 13 ריבאונדים. סך הכל 29 מדד. פשוט שחקן אדיר.

שנה הבאה בירושלים אם יתמזל מזלך.

השחקן הזה כזה נגר , הוא קלע 9\12 הטבעות . הוא אפילו הצליח להחטיא שתי הטבעות...
הוא לא מתרומם מהריצפה כמעט ולא מסוגל לקלוע מטר מהסל....
יש לו רק גובהה ומאסה , נגד קבוצות עם קוו קידמי קצת יותר איכותי משל מכבי הוא לא יעשה כלום...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 25 אוקטובר 2013, 01:24

התנין כתב:לצערי לא יכולתי לראות את המשחק, אבל חייב לציין משהו לגביי מאריאנוביץ' - לא כל יום רואים שחקן בגובה כזה, צעיר, שמספק כאלה מספרים. הבחור מוכשר ללא ספק.

איזה מוכשר ואיזה בטיח...לא ראית את המשחק אז את אומר את זה...
אחרי שתראה איך הוא עושה את הנקודות תבין שרק נגד קבוצות כמו מכבי הוא יכול לתת כאלו מספרים...
שחקן סופר מוגבל
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2013, 08:26

חנו'ש כתב:שנה שעברה הריבאונד של ג'יימס היה בסדר גמור, עבירות לעומת זאת תמיד היו הבעיה שלו (כמו גם של סופו)
כמובן שכשהוא צריך לצאת החוצה לעזור לשמור על גארדים בגלל חילופים, קצת קשה לקחת משם ריבאונד....

בעניין אחר, היום נראה שהרוטציה התחילה להתהדק.
כהן לא שיחק בכלל (וכמובן שגם נעימי) וטיוס ורייס שיחקו רק בשל העבירות של סופו וג'יימס והפציעה של אוחיון, אחרת גם הם לא היו משחקים כמעט.
רק חבל לי שלאנדסברג לא מקבל יותר דקות, למה בלאט לא נותן לו לנסות להוכיח את עצמו גם ביורוליג ולא רק בליגה.

עכשיו אני לא מבינה למה אחרי שעניין השאלת נעימי ירדה מהפרק, לא משאילים במקום את כהן?
הרי הבחור לא משחק ביורוליג ויש לנו עכשיו 13 שחקנים.
אם אי אפשר להשאיל את נעימי לפחות שליורוליג, ששם אין חוקים הזויים ומעצבנים, לא יהיה צורך להשאיר שחקן על אזרחי.
בלי קשר, עדיף למשחק הליגה הקרוב לתת לאוחיון לנוח מהפציעה ולרשום במקומו את נעימי.
זה לא הגיוני ששקחן יישב עכשיו עונה שלמה ביציע בגלל חוקי הליגה המטופשים (העיקר שמנסים "להגן" על השחקנים הישראלים... :nono )

בהקשר לנעימי - אם לא רוצים אותו, אז אפשר להשאיל אותו לקבוצה באירופה. נעימי שיחק בעונה שעברה ברוסיה, לא המקום הכי אטרקטיבי בעולם (מחוץ למוסקבה וסנט פטרבורג). אולי באיטליה,
צרפת או גרמניה, הוא ירגיש טוב יותר. אולי זו גם הסיבה שדייויד לא הלביש אותו - שיהיה אפשר עוד להשאיל אותו לקבוצת יורוליג שתוכל להיעזר בו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2013, 12:43

jol9 כתב:בהקשר לנעימי - אם לא רוצים אותו, אז אפשר להשאיל אותו לקבוצה באירופה. נעימי שיחק בעונה שעברה ברוסיה, לא המקום הכי אטרקטיבי בעולם (מחוץ למוסקבה וסנט פטרבורג). אולי באיטליה,
צרפת או גרמניה, הוא ירגיש טוב יותר. אולי זו גם הסיבה שדייויד לא הלביש אותו - שיהיה אפשר עוד להשאיל אותו לקבוצת יורוליג שתוכל להיעזר בו.

אני אשאל שוב - למה להשאיל אותו במקום לשחרר אותו ללא תנאי ואם ירצו אותו שוב בשנה הבאה, אפשר תמיד להחתים אותו על חוזה חדש. למה ההתקעשות המצחיקה הזו על ההשאלה שתוקעת את מכבי עם שנה נוספת של נעימי?
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 25 אוקטובר 2013, 13:16

roy1000 כתב:
jol9 כתב:בהקשר לנעימי - אם לא רוצים אותו, אז אפשר להשאיל אותו לקבוצה באירופה. נעימי שיחק בעונה שעברה ברוסיה, לא המקום הכי אטרקטיבי בעולם (מחוץ למוסקבה וסנט פטרבורג). אולי באיטליה,

אני אשאל שוב - למה להשאיל אותו במקום לשחרר אותו ללא תנאי ואם ירצו אותו שוב בשנה הבאה, אפשר תמיד להחתים אותו על חוזה חדש. למה ההתקעשות המצחיקה הזו על ההשאלה שתוקעת את מכבי עם שנה נוספת של נעימי?

אני לא יודע מה המצב החוזי שלו. אני מניח שמכבי לא רוצה לשחרר אותו ולשלם לו פיצוי, ושהוא פתאום יחתום במגדל או באוסישקין ויתמודד מולה (כשבעצם מכבי משלמת לו את השכר).
סה"כ זה סביר בעיניי.
אם יש לנעימי חוזה לשלוש שנים, אז דווקא השאלה של שנה היא סבירה בעיניי. אם תשאיל אותו לקבוצה ביורוליג, אז מכבי תרוויח פעמיים, גם כי לא תשלם לו פיצוי ותישא רק בחלק משכרו,
וגם כי הוא ישתפשף ביורוליג ויגיע יותר מוכן לעונה הבאה אם וכאשר.

הנה, אתמול באמברג חטפה תבוסה של 40 מריאל. האם לנעימי אין מקום בקבוצה כזאת?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2013, 13:42

jol9 כתב:אני לא יודע מה המצב החוזי שלו. אני מניח שמכבי לא רוצה לשחרר אותו ולשלם לו פיצוי, ושהוא פתאום יחתום במגדל או באוסישקין ויתמודד מולה (כשבעצם מכבי משלמת לו את השכר).
סה"כ זה סביר בעיניי.
אם יש לנעימי חוזה לשלוש שנים, אז דווקא השאלה של שנה היא סבירה בעיניי. אם תשאיל אותו לקבוצה ביורוליג, אז מכבי תרוויח פעמיים, גם כי לא תשלם לו פיצוי ותישא רק בחלק משכרו,

מכבי כבר שילמה לו כבר 30% מהשכר. אפשר לשחרר אותו ולשלם לו עוד פיצוי קטן ובזה לגמור את הסיפור. זה באמת משנה אם הוא יחתום באוסישקין (מגדל לא רוצים אותו)? צריך להשתתחרר מעניין ההשאלות והשליטה המצחיקה הזו בגורל של שחקנים. התקנון במילא לא מאפשר את זה וכל הסיפור חסר תוחלת. נעימי לא ישנה את מאזן הכוחות בליגה.

תשחרר אותו ושילך לאן שהוא רוצה וככה גם יהיה אפשר להתשחרר מהמחוייבות לשנה הבאה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 25 אוקטובר 2013, 13:49

roy1000 כתב:
jol9 כתב:אני לא יודע מה המצב החוזי שלו. אני מניח שמכבי לא רוצה לשחרר אותו ולשלם לו פיצוי, ושהוא פתאום יחתום במגדל או באוסישקין ויתמודד מולה (כשבעצם מכבי משלמת לו את השכר).
סה"כ זה סביר בעיניי.

מכבי כבר שילמה לו כבר 30% מהשכר. אפשר לשחרר אותו ולשלם לו עוד פיצוי קטן ובזה לגמור את הסיפור. זה באמת משנה אם הוא יחתום באוסישקין (מגדל לא רוצים אותו)? צריך להשתתחרר מעניין ההשאלות והשליטה המצחיקה הזו בגורל של שחקנים. התקנון במילא לא מאפשר את זה וכל הסיפור חסר תוחלת. נעימי לא ישנה את מאזן הכוחות בליגה.

תשחרר אותו ושילך לאן שהוא רוצה וככה גם יהיה אפשר להתשחרר מהמחוייבות לשנה הבאה.

מעניין שמגדל לא רוצה אותו, כי הוא בערך השחקן היחיד בכל הליגה, שגדל בנוער של ירושלים (אני מדבר על שחקנים מוכחים)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 אוקטובר 2013, 14:47

טוב, עברה עליי חצי יממה מתישה ורק עכשיו אני יכול לסכם:
1. אין מה להתרגש מהמשחק החד צדדי. הכוכב האדום לא יריבה מפחידה. היא תפסיד בכל משחקי החוץ. יהיה קשה יותר נגדה במשחקי הבית, עם 19 אלף פסיכים על הראש.
2. גם ממריאנוביץ' אין מה להתרשם. הוא רק צריך להניף את היד למעלה ולהטביע, אין פה מאמץ. אין לו טכניקה ויד טובה, סה"כ עמוד חשמל שיודע לחסום ולהטביע. לסופו וג'יימס יהיה קל יותר נגד סנטרים אחרים, ברדיוס הגובה שלהם. גם פלייס הקשה עלינו. אין מה לעשות.
3. אני עדיין משתגע מהיעדר רכז ומנהל משחק איכותי. כל פעם שרייס עולה על המגרש בא לי לשבור את הטלוויזיה. אני סולד מהמשחק שלו ברמות. למה לא לתת לנעימי משחק אחד או שניים לגזול לרייס את הדקות ואז לראות מי תורם יותר? מכבי הובילו קרוב ל-30 הפרש. ברגע שרייס החליף את אוחיון שנפצע, ההפרש ירד עד ל-11 והמומנטום היה של הסרבים החלשים. זה כבר כמה משחקים שכשרייס על הפרקט המדד של הקבוצה הוא שלילי. הבחור מחרב את השטף הקבוצתי. די. פשוט נמאס.
4. סוף סוף, משחק ראשון העונה שצמד הגבוהים שלנו היה דומיננטי ונפלא. ג'יימס מתחיל את הקאמבק עוד מהרבע האחרון נגד חיפה, חוזר להיות מרתיע ומשנה זריקות בצבע. לסופו קורה משהו טוב שהוא לובש את הגופייה הצהובה. יכול להיות שהמנטליות שמרחיקה אותו מיוון ומביאה אותו לעבוד תחת בלאט עושה לו טוב. היה מדהים אתמול, התקפית והגנתית. השתטח על כל זריקה. פנטסטי. נשמה גדולה. רק שימשיך כך.
5. סמית ואינגלס ימשיכו לספק את הסחורה. המבחן האמיתי יהיה במשחקים הגדולים.
6. למה פניני עוד בקבוצה? השחקן גמור, זהו. לנדסברג צריך לחזור ולקבל יותר דקות. דקות=בטחון במקרה שלו. חבל יהיה להפסיד אותו.
7. מר עידו אשד היקר, בלו כבר משחק שני רצוף לא פותח בחמישייה. למה הוא עוד פה? האמת, אני כל כך שמח שבלו פה. ווינר שוטר נפלא.
er79

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אוקטובר 2013, 14:52

חייב לציין שהייתה בהיכל אווירה טובה מאוד, מקווה שישאר ככה, היו הרבה פרצופים חדשים, לא מנדנדים לי לשבת יותר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 30 אוקטובר 2013, 16:57

אחד האוהדים המפורסמים של הכוכב האדום העלה את התמונה הזאת לפייסבוק:
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=3 ... 0022430456
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], JarJarBinx, Shay_uzan, עידן ו־21 אורחים