המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:מריאנוביץ' עם 23 נקודות ו 13 ריבאונדים. סך הכל 29 מדד. פשוט שחקן אדיר.
שנה הבאה בירושלים אם יתמזל מזלך.
התנין כתב:לצערי לא יכולתי לראות את המשחק, אבל חייב לציין משהו לגביי מאריאנוביץ' - לא כל יום רואים שחקן בגובה כזה, צעיר, שמספק כאלה מספרים. הבחור מוכשר ללא ספק.
חנו'ש כתב:שנה שעברה הריבאונד של ג'יימס היה בסדר גמור, עבירות לעומת זאת תמיד היו הבעיה שלו (כמו גם של סופו)
כמובן שכשהוא צריך לצאת החוצה לעזור לשמור על גארדים בגלל חילופים, קצת קשה לקחת משם ריבאונד....
בעניין אחר, היום נראה שהרוטציה התחילה להתהדק.
כהן לא שיחק בכלל (וכמובן שגם נעימי) וטיוס ורייס שיחקו רק בשל העבירות של סופו וג'יימס והפציעה של אוחיון, אחרת גם הם לא היו משחקים כמעט.
רק חבל לי שלאנדסברג לא מקבל יותר דקות, למה בלאט לא נותן לו לנסות להוכיח את עצמו גם ביורוליג ולא רק בליגה.
עכשיו אני לא מבינה למה אחרי שעניין השאלת נעימי ירדה מהפרק, לא משאילים במקום את כהן?
הרי הבחור לא משחק ביורוליג ויש לנו עכשיו 13 שחקנים.
אם אי אפשר להשאיל את נעימי לפחות שליורוליג, ששם אין חוקים הזויים ומעצבנים, לא יהיה צורך להשאיר שחקן על אזרחי.
בלי קשר, עדיף למשחק הליגה הקרוב לתת לאוחיון לנוח מהפציעה ולרשום במקומו את נעימי.
זה לא הגיוני ששקחן יישב עכשיו עונה שלמה ביציע בגלל חוקי הליגה המטופשים (העיקר שמנסים "להגן" על השחקנים הישראלים...)
jol9 כתב:בהקשר לנעימי - אם לא רוצים אותו, אז אפשר להשאיל אותו לקבוצה באירופה. נעימי שיחק בעונה שעברה ברוסיה, לא המקום הכי אטרקטיבי בעולם (מחוץ למוסקבה וסנט פטרבורג). אולי באיטליה,
צרפת או גרמניה, הוא ירגיש טוב יותר. אולי זו גם הסיבה שדייויד לא הלביש אותו - שיהיה אפשר עוד להשאיל אותו לקבוצת יורוליג שתוכל להיעזר בו.
roy1000 כתב:jol9 כתב:בהקשר לנעימי - אם לא רוצים אותו, אז אפשר להשאיל אותו לקבוצה באירופה. נעימי שיחק בעונה שעברה ברוסיה, לא המקום הכי אטרקטיבי בעולם (מחוץ למוסקבה וסנט פטרבורג). אולי באיטליה,
צרפת או גרמניה, הוא ירגיש טוב יותר. אולי זו גם הסיבה שדייויד לא הלביש אותו - שיהיה אפשר עוד להשאיל אותו לקבוצת יורוליג שתוכל להיעזר בו.
אני אשאל שוב - למה להשאיל אותו במקום לשחרר אותו ללא תנאי ואם ירצו אותו שוב בשנה הבאה, אפשר תמיד להחתים אותו על חוזה חדש. למה ההתקעשות המצחיקה הזו על ההשאלה שתוקעת את מכבי עם שנה נוספת של נעימי?
jol9 כתב:אני לא יודע מה המצב החוזי שלו. אני מניח שמכבי לא רוצה לשחרר אותו ולשלם לו פיצוי, ושהוא פתאום יחתום במגדל או באוסישקין ויתמודד מולה (כשבעצם מכבי משלמת לו את השכר).
סה"כ זה סביר בעיניי.
אם יש לנעימי חוזה לשלוש שנים, אז דווקא השאלה של שנה היא סבירה בעיניי. אם תשאיל אותו לקבוצה ביורוליג, אז מכבי תרוויח פעמיים, גם כי לא תשלם לו פיצוי ותישא רק בחלק משכרו,
וגם כי הוא ישתפשף ביורוליג ויגיע יותר מוכן לעונה הבאה אם וכאשר.
הנה, אתמול באמברג חטפה תבוסה של 40 מריאל. האם לנעימי אין מקום בקבוצה כזאת?
roy1000 כתב:jol9 כתב:אני לא יודע מה המצב החוזי שלו. אני מניח שמכבי לא רוצה לשחרר אותו ולשלם לו פיצוי, ושהוא פתאום יחתום במגדל או באוסישקין ויתמודד מולה (כשבעצם מכבי משלמת לו את השכר).
סה"כ זה סביר בעיניי.
אם יש לנעימי חוזה לשלוש שנים, אז דווקא השאלה של שנה היא סבירה בעיניי. אם תשאיל אותו לקבוצה ביורוליג, אז מכבי תרוויח פעמיים, גם כי לא תשלם לו פיצוי ותישא רק בחלק משכרו,
וגם כי הוא ישתפשף ביורוליג ויגיע יותר מוכן לעונה הבאה אם וכאשר.
הנה, אתמול באמברג חטפה תבוסה של 40 מריאל. האם לנעימי אין מקום בקבוצה כזאת?
מכבי כבר שילמה לו כבר 30% מהשכר. אפשר לשחרר אותו ולשלם לו עוד פיצוי קטן ובזה לגמור את הסיפור. זה באמת משנה אם הוא יחתום באוסישקין (מגדל לא רוצים אותו)? צריך להשתתחרר מעניין ההשאלות והשליטה המצחיקה הזו בגורל של שחקנים. התקנון במילא לא מאפשר את זה וכל הסיפור חסר תוחלת. נעימי לא ישנה את מאזן הכוחות בליגה.
תשחרר אותו ושילך לאן שהוא רוצה וככה גם יהיה אפשר להתשחרר מהמחוייבות לשנה הבאה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־35 אורחים