יורוליג: סדרות ההצלבה - המחזור הרביעי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג: סדרות ההצלבה - המחזור הרביעי

הודעהעל ידי jol9 » 24 אפריל 2015, 00:05

יוסי22 כתב:
jol9 כתב:
יוסי22 כתב:ממש גאונים ...

כל פעם הטענה הדבילית הזו שהקהל של מכבי מטומטם אחרי כל רבע כישלון של הקבוצה .

הקבוצה היחידה שבאמת נכשלה פה ב-5 השנים האחרונות היתה הקבוצה שהפסידה בסוייפ לריאל שהיתה קבוצה עלובה , חוץ מזה כולל השנה למכבי היתה קבוצה טובה או טובה מאוד .

אם הקבוצה הזאת חלילה תפסיד אליפות, זה יהיה כשלון מהדהד וגדול בהרבה מלעוף מול ריאל ההיא בהצלבה ולהפסיד אליפות במשחק אחד.

כל עוד אין סדרות האליפות לא מעניינת את ראשי מכבי וטוב שכך .

יש סדרונת של שני משחקים. זה כבר שונה ממשחק אחד בפיינל פור, ולכן זה כן צריך לעניין את ההנהלה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אפריל 2015, 00:06

rc4991 כתב:
הגביע בעונה שעברה היה אחד המרגשים , קח בחשבון שקבוצות כמו ריאל לא זכו שנים בגביע ויכול להיות שהזכיה הבאה תהיה עוד עשור אז חבל שלא ניצלת את ההזדמנות להינות ;) .

זה לא שלא רציתי להינות. רציתי ואפילו ניסיתי להתרגש וגם הלכתי לחגיגות בכיכר רבין אבל זה לא הרגיש זה

בגלל שהלכו שם עד הסוף והביאו את הגביע אז זאת הייתה עונה מדהימה
אבל בוא נגיד שאם אתה מציע לי הדחה בהצלבה כשמכבי משחקת כמו בעונת פרקינס-פארגו או עונה אפורה עם פיינל פור (בלי זכיה) אז אני בוחר באופציה הראשונה

יש משהו בדבריך.
גם אני הייתי מעדיף שמכבי תשמור על יציבות עם קבוצות שמשחקות כדורסל טוב ואיכותי, גם אם לא מגיעות לפיינל פור.
זה עדיף מבחינתי על הבלחות כל כמה שנים.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אפריל 2015, 00:08

yzafrir כתב:די כבר עם הדמגוגיה בשקל הזו .
.גם אני מנוי והסיבה שאני ימשיך לחדש את המנוי היא כי אני לא רוצה לאבד את המקום שלי גם אם אני יודע שהולכת להיות עונה של סבל.
אני מעדיף לשמור על המקום בשביל עונות כמו השושלת או אפילו מה שקיבלנו בסופו של דבר בעונה שעברה.

איפה אתה יושב?
ֿ
אם הקבוצה הזאת חלילה תפסיד אליפות, זה יהיה כשלון מהדהד וגדול בהרבה מלעוף מול ריאל ההיא בהצלבה ולהפסיד אליפות במשחק אחד.

קצת מקווה שנפסיד אליפות. הנסיון מוכיח שיוצאים מזה דברים טובים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אפריל 2015, 00:13

החציל האצטקי כתב:
.גם אני מנוי והסיבה שאני ימשיך לחדש את המנוי היא כי אני לא רוצה לאבד את המקום שלי גם אם אני יודע שהולכת להיות עונה של סבל.
אני מעדיף לשמור על המקום בשביל עונות כמו השושלת או אפילו מה שקיבלנו בסופו של דבר בעונה שעברה.

איפה אתה יושב?
ֿ

שער 6 שורה שלישית , ממש על המדרגות שמפרידות בין 6 ל7...אני מתוייג מלא בפייסבוק בגלל שרואים אותי בהרבה תמונות בדף של מכבי...

אני ממש לא מקווה שנפסיד אליפות כי אני לא חושב שהקבוצה הזאת זקוקה למהפך אלא לתיקונים שכבר ידענו עליהם מזמן
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 24 אפריל 2015, 00:28

yzafrir כתב:
החציל האצטקי כתב:

איפה אתה יושב?
ֿ

שער 6 שורה שלישית , ממש על המדרגות שמפרידות בין 6 ל7...אני מתוייג מלא בפייסבוק בגלל שרואים אותי בהרבה תמונות בדף של מכבי...

אני ממש לא מקווה שנפסיד אליפות כי אני לא חושב שהקבוצה הזאת זקוקה למהפך אלא לתיקונים שכבר ידענו עליהם מזמן

גם לדעתי, השאלה אם ההנהלה תעשה את זה בלי לחטוף כאפה (וגם אם כן לא בטוח שזה יקרה)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אפריל 2015, 01:06

יש לי הרגשה שפנר' נגד צסק"א בגמר . ריאל חלשה מאוד מתחת לסל ולוזרית ידוע
וצסקא לא תתקשה הפעם לעבור את היוונים...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 אפריל 2015, 01:15

זה של צסקא השנה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקובי » 24 אפריל 2015, 11:55

yzafrir כתב:
שמואל1 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
החציל האצטקי כתב:התקציב של אולימפיאקוס גבוה משל מכבי בכמה מיליונים האלה שמפרידים בין בק-טו-בק, הצלבה, ופיינל פור להצלבה, סוויפ בהצלבה, גביע, ועוד סוויפ בהצלבה
בדיוק בזה

ועדיין ג'וניור ינסה למכור לנו שלא צריך להוציא הרבה כסף כי ''תסתכלו על אולי''

ינסה? הוא מצליח למכור לנו.
הפורום הזה מייצג מיעוט של אנשים שבאמת מבינים את התרמית. כל השאר קונים מנויים ומכניסים לו כסף.
הצלחות לא כל כך מעניינות אותו. מבחינתו הסטטוס קוו הקיים (הצלבה) בסדר גמור.

די כבר עם הדמגוגיה בשקל הזו .

אני אחדש את המנוי שלי כי זה מכבי- הייתי מחדש אותו גם אם היינו פתאום משחקים ביורוקאפ.
לא חושב שאני צריך לתת הסברים למה אני מחדש את המנוי.

ת'אמת יהיה מעניין בחצי גמר של פנר נגד ריאל- מצד אחד שיפוט ביתי- מצד שני אוברדוביץ'...

צסק"א- פנר בגמר זה התלמיד (איטודיס) נגד רבו (ז'ליקו) על תואר אלוף אירופה...
מקובי

הודעהעל ידי אדם » 24 אפריל 2015, 12:39

מי שראה את הסדרות רק מבין עוד ועוד מזה לחימה ואיך משחקים בלחימה ואיך עושים את כל השטיקים הקטנים והצביטות ,מה שאין במכבי השנה .
ולא אוחיון ורנדל זה לא מספיק .
דבר נוסף אינטילגנציה ,אולי ב1 על1 אבל רק אולי אולימפיאקוס ופאו פחות מוכשרים אבל הקבוצות האלה איטילגנטיות ומבינות את המשחק וזה ההבדל ,שיש יד מכוונת בתוך הקבוצה והשחקנים גם יודעים בעצמם להניע את הקבוצה ולבנות מהלכים ולא תמיד צריכים את המאמן .
אדם

הודעהעל ידי יוסי22 » 24 אפריל 2015, 12:42

ריאל קבוצה טובה יותר והייתי מהמר עליה בלי קשר לביתיות , מקווה שנקבל בגמר צסקא- ריאל , זה יהיה קרב אדיר עם הקבוצות הכי טובות ביבשת .

וריאל לא נחנקה שנה שעברה בגמר , היא נתנה משחק נהדר אבל קיבלה בצד השני קבוצה מעולה שהתגבשה ליחידת עילית בדיוק ברגעי ההכרעה .

גם בגניבת הדעת הזו אנחנו לא חייבים לקחת חלק .
יוסי22

הודעהעל ידי אדם » 24 אפריל 2015, 15:55

יוסי22 כתב:ריאל קבוצה טובה יותר והייתי מהמר עליה בלי קשר לביתיות , מקווה שנקבל בגמר צסקא- ריאל , זה יהיה קרב אדיר עם הקבוצות הכי טובות ביבשת .

וריאל לא נחנקה שנה שעברה בגמר , היא נתנה משחק נהדר אבל קיבלה בצד השני קבוצה מעולה שהתגבשה ליחידת עילית בדיוק ברגעי ההכרעה .

חבל שתמיד יש חלק שכן לוקחים חלק ומנסים להפוך את הגנבת דעת למציאות שקרית
אדם

הודעהעל ידי yzafrir » 24 אפריל 2015, 18:34

אדם כתב:
יוסי22 כתב:ריאל קבוצה טובה יותר והייתי מהמר עליה בלי קשר לביתיות , מקווה שנקבל בגמר צסקא- ריאל , זה יהיה קרב אדיר עם הקבוצות הכי טובות ביבשת .

חבל שתמיד יש חלק שכן לוקחים חלק ומנסים להפוך את הגנבת דעת למציאות שקרית

לא יודע על איזה גניבת דעת אתם מדברים ? עונה שעברה היו שני ניסים , נס מילאנו במשחק הראשון ולא בגלל שמילאנו יותר טובים אלא באיך שהמשחק התפתח . הנס השני היה נגד צסק"א , שוב בגלל איך שהמשחק התפתח.
אבל נגד ריאל אומנם ניצחנו קבוצה טובה מאיתנו על הנייר אבל מכבי שיחקה טוב לאורך כל המשחק.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־28 אורחים