מלפפונים.. V7 והאחרון

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים.. V7 והאחרון

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 ספטמבר 2015, 20:32

חנו'ש כתב:
my man כתב:צודקת...SHAME ON US...

תמונה

אני מרגישה תיסכול רציני מהכיוון הזה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדם » 15 ספטמבר 2015, 22:22

דיברו פה על גף אדריאן ועל לוק באביט ועל דורסי ועל ארל קלארק ועל ארצג ועל עוד כמ וכמה שמות מענינים,וכרגיל בסוף מצליחים איכשהו לשכנע אותכם ולהאכיל אותכם ואותי שזו החתמה טובה וזה שם טוב ,הרי הבטיחו לנו שמות גדולים ,הרי איזה שם גדול בסוף חוץ מפארמר הביאו אחרי הביזיון שנה שעברה?,איזה מהפך ,איזה הבנה עמוקה הגיעו?.
הביאו את פבראני שהוא הימור במקום שמות אפילו לא נוצצים אבל קלאסים יותר ובלי סיכון,הביאו את רוצסטי שהוא גם הימור ברמות האלה ,אמבקאוה שהוא שחקן סבבה ויכול לצאת בינגו אבל לא עליו תקום או תיפול העונה ,וחבורה של שחקנים משלימים שלא מביאים אותך לכלום בעת צרה ,הרי לפחות ביווניות יש שחקנים משלימים שמתאבדים מרביצים מבינים את המקום שלהם והתפקיד אצלנו השחקנים המשלימים הם פרימדונות .
כבר הוכח ששחקן אחד טוב אפילו פארמר לא עליו תקום או תיפול העונה הרי היה את פארגו שנה שעברה וגם ראינו איך זה נראה,יש בסגל הזה בעית הגנה רצינית בקו הגארדים ,ויש בעיה של יצירת נקודות על ידי שחקנים בגבוהים ,הכוונה שלא יחיו מאחרים אלא מעצמם.
אדם

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 ספטמבר 2015, 22:24

עצם זה שהביאו את פארמר זה גדול מספיק.
השאר זה רק בונוס (ולא בנו מסביבו קבוצה רעה כמו בעונת ארויו).
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 ספטמבר 2015, 22:31

LIAV10 כתב:עצם זה שהביאו את פארמר זה גדול מספיק.

בדיוק.
אנשים פה יצאו מפרופורציות. זה סגל שלא היינו מעזים לחלום עליו אפילו לפני 3 חודשים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 15 ספטמבר 2015, 22:38

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:עצם זה שהביאו את פארמר זה גדול מספיק.

בדיוק.
אנשים פה יצאו מפרופורציות. זה סגל שלא היינו מעזים לחלום עליו אפילו לפני 3 חודשים.

בוא נחכה קודם שאופייבו יחתום ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אדם » 16 ספטמבר 2015, 02:05

למה יצאו מפורפורציות? נכון יש פה ושם שיפורים.
אבל למה קבוצה אם הכנסות ענקיות צריכה לגרום לאוהדים שלה לחשוב שיצאו מפורפורציה או עשו לנו טובה שהביאו את פארמר?אז מה? זהו פה נגמרה הבניה?.
הרי סופו בכושר הוא סנטר מעולה , מי אמר שפבראני יתן יותר , הוא הימור,כן אני חושב שבתור אוהד וגם מבחינה תקציבית מגיע לי את רדוליצה,מה לאוהדים שמשלמים אלפים על מנוי ולוקחים חלק גדול בתקציב לא מגיע קבוצה תחרותית ושחקנים מוכחים?.
שוב זה לא שאני מתלונן או חושב שיש פה סגל גרוע או בינוני , יש לה סגל סבבה אבל להגיד שזה סגל שהינו מפנטזים עליו , זה רק מראה איזה עבודה טובה עושה ההנהלה שלנו בשיווק ובלגרום לאוהדים לבלוע כל צפרדע .
הרי בסוף נשארנו אם רנדל וצירפו את פבראני ואת אמבאקווה ואת רוצסטי ופארמר.
איפה גבוה נוסף? איפה שחקן משודרג לעומת רנדל , אם הינו מקבלים שני שחקנים טובים מכל השמות שדיברו ולא את רנדל ואופיבו היתי מסכים איתכם ואומר שעשו פה מאמץ , כרגע מהבים לאלתר ולחסוך ולהדביק חלקים.
שנצטרך נקודות לא נלך לא לרנדל ולא לאופיבו , רציתי 4 שיודע ליצר לעצמו גם ולא תלוי באחרים ,אני אוהב קבוצה ורסטילית שיש בה הרבה כח אש ולא אוהב שמגיעים שתקועים אז הכדור הולך לשחקן וחצי שיכולים ליצר.
הרי תוך כדי הסדרה אם פנר וגם אחרי אמרו לנו שהבינו שחיבים 3 שלקנים מעל 2.10, בסוף מה הביאו ?את פבראני שאני ממש מחכה לראות ולמרות הכל רוצה שהוא יהיה הצלחה , אבל זהו , שוב גבוהים גמדים .
אדם

הודעהעל ידי MTA2311 » 16 ספטמבר 2015, 11:34

אדם, יש לך פה חמישייה מהחזקות באירופה. קיבלת שני גארדים מעולים. גם אני הייתי שמח לארל קלארק, אבל רבאק, אנחנו עוד לא צסקא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קובי » 25 ספטמבר 2015, 11:48

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים