על ידי אדם » 16 ספטמבר 2015, 02:05
למה יצאו מפורפורציות? נכון יש פה ושם שיפורים.
אבל למה קבוצה אם הכנסות ענקיות צריכה לגרום לאוהדים שלה לחשוב שיצאו מפורפורציה או עשו לנו טובה שהביאו את פארמר?אז מה? זהו פה נגמרה הבניה?.
הרי סופו בכושר הוא סנטר מעולה , מי אמר שפבראני יתן יותר , הוא הימור,כן אני חושב שבתור אוהד וגם מבחינה תקציבית מגיע לי את רדוליצה,מה לאוהדים שמשלמים אלפים על מנוי ולוקחים חלק גדול בתקציב לא מגיע קבוצה תחרותית ושחקנים מוכחים?.
שוב זה לא שאני מתלונן או חושב שיש פה סגל גרוע או בינוני , יש לה סגל סבבה אבל להגיד שזה סגל שהינו מפנטזים עליו , זה רק מראה איזה עבודה טובה עושה ההנהלה שלנו בשיווק ובלגרום לאוהדים לבלוע כל צפרדע .
הרי בסוף נשארנו אם רנדל וצירפו את פבראני ואת אמבאקווה ואת רוצסטי ופארמר.
איפה גבוה נוסף? איפה שחקן משודרג לעומת רנדל , אם הינו מקבלים שני שחקנים טובים מכל השמות שדיברו ולא את רנדל ואופיבו היתי מסכים איתכם ואומר שעשו פה מאמץ , כרגע מהבים לאלתר ולחסוך ולהדביק חלקים.
שנצטרך נקודות לא נלך לא לרנדל ולא לאופיבו , רציתי 4 שיודע ליצר לעצמו גם ולא תלוי באחרים ,אני אוהב קבוצה ורסטילית שיש בה הרבה כח אש ולא אוהב שמגיעים שתקועים אז הכדור הולך לשחקן וחצי שיכולים ליצר.
הרי תוך כדי הסדרה אם פנר וגם אחרי אמרו לנו שהבינו שחיבים 3 שלקנים מעל 2.10, בסוף מה הביאו ?את פבראני שאני ממש מחכה לראות ולמרות הכל רוצה שהוא יהיה הצלחה , אבל זהו , שוב גבוהים גמדים .