הלם במכבי ת"א: ויטור פבראני שוחרר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הלם במכבי ת"א: ויטור פבראני שוחרר

הודעהעל ידי roy1000 » 22 נובמבר 2015, 08:11

החציל האצטקי כתב:רוי, מכבי תשחק ביורוקאפ.
היא צריכה להתחזק כדי לאיים על התארים בארץ וכדי ללכת עד הסוף במפעל הזה.

אם היא רצתה למכור סופית את העונה היא הייתה כבר נשארת עם אבי אבן.

יקבלו את ההחלטות האלה אחרי סוף הסיבוב הראשון.
את טבק הביאו כשחשבו שעוד יש סיכוי לטופ 16. לדעתי, לא יגיע שום שחקן חדש.
roy1000

הודעהעל ידי ankram » 22 נובמבר 2015, 09:57

הפרצוף הזה שלו , מסמל מכל את תחלואי ההנהלה שלנו , האיש הזה לא היה צריך לפתוח עונה כסנטר המוביל של הקבוצה , 600K שלא מובילים לשום מקום. שערוריה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2015, 10:41

אחדשיודע כתב:
toja27 כתב:אני מניח שמכבי לא משלמים לו את מלוא החוזה נכון?

למה לא? אם אין סעיף יציאה ואין עדיין קבוצה שתיקח אותו, אז נראה שכן.

סקאוטינג כושל, חוזה שערורייתי (שכולל שכר מופרך ולא כולל סעיף יציאה) והתנהלות מביכה/איטית גם לאחר שהגיעו למסקנות בעניינו באזור אוקטובר.
אין ספק, למדו הרבה מהכישלון של העונה שעברה. בדיחה.

אוקטובר? כבר באוגוסט שמענו דיבורים שלא מרוצים ממנו...
כבר בספטמבר היה ברור שמדובר בבאסט שבקושי יכול ללכת. אז הביאו לכאן את בייבי פטריק יואינג מר ארינזה. כנראה שני הסנטרים הכי גרועים ששיחקו ביורוליג
בעשור האחרון, ושניהם באותה הקבוצה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2015, 10:46

er79 כתב:לא הספיקו לך מציאות די ליג מהשנים האחרונות, תגיד לי, שאתה להוט לעוד אחד כזה? מכבי צריכה סנטר שיש לו ניסיון יורוליג או פליט אנ.בי.איי שלא מצא קבוצה. תעזבו אותי מהאלכסנדרים, אונואוקים ושאר ירקות.

לגמרי הספיקו. כבר בא להקיא.

אבל: בדצמבר אתה מקבל אחד משניים: או שחקן שלא שיחק מהסאמר ליג במקרה הטוב, או שחקן שבא בפורמה, מליגה פעילה.
מוסלי היה סנטר לגיטימי ברוטציה של פרטיזן ביורוליג כשהוא בתחילת שנות ה-20 שלו. (כולל עונה של 9.5 ו4.9 ב21 דקות בגיל 21)
היה מפלצת בגילאי נוער (ויטוריה קנתה אותו בגיל 19, אחרי שהיה הMVP של אליפות עד גיל 16 עם מספרים של 16 נקודות, 12 ריבאונדים ו-5 חסימות).

עכשיו הוא כבר מתקרב לגיל 26, בא אחרי עונת קריירה באדריאטית (15+9), עבר לליגה הספרדית ועושה גם שם 15+8.
זה גבוה סרבי שהתפתח קצת יותר מאוחר (לא מקרה חדש), שבא בכושר שיא מהליגה הכי טובה באירופה ועם נסיון ביורוליג.

אפשר להגיד שגרג סמית׳, הג׳מייקני וכל מיני עציצים יתאימו יותר. אני לא חולק. אני פשוט אומר שקומבינציה של נסיון ביורוליג, אפסייד וכושר מצויין נשמעים לי יותר רלוונטים.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 נובמבר 2015, 11:35

jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:

סקאוטינג כושל, חוזה שערורייתי (שכולל שכר מופרך ולא כולל סעיף יציאה) והתנהלות מביכה/איטית גם לאחר שהגיעו למסקנות בעניינו באזור אוקטובר.

כבר בספטמבר היה ברור שמדובר בבאסט שבקושי יכול ללכת.

אכן, אבל זאת לא הנקודה שלי. מה שאני אומר הוא שגם לאחר שהגיעו למסקנות לגביו באוקטובר (באיחור אופנתי כמובן, כמו שהורגלנו), עדיין השתהו בלי שום סיבה הגיונית - לא שיחררו אותו ובטח שלא הביאו תחליף ראוי לעמדת הסנטר הפותח, עד היום בעצם.

החציל האצטקי כתב:אפשר להגיד שגרג סמית׳, הג׳מייקני וכל מיני עציצים יתאימו יותר. אני לא חולק. אני פשוט אומר שקומבינציה של נסיון ביורוליג, אפסייד וכושר מצויין נשמעים לי יותר רלוונטים.

גרג סמית' אגב לא נמצא בקבוצת NBA כרגע בגלל בעיות בברכיים ולאחר שנכשל בבדיקות רפואיות שעבר בניו אורלינס בתקופת מחנות האימונים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2015, 11:41

החציל האצטקי כתב:
er79 כתב:לא הספיקו לך מציאות די ליג מהשנים האחרונות, תגיד לי, שאתה להוט לעוד אחד כזה? מכבי צריכה סנטר שיש לו ניסיון יורוליג או פליט אנ.בי.איי שלא מצא קבוצה. תעזבו אותי מהאלכסנדרים, אונואוקים ושאר ירקות.

לגמרי הספיקו. כבר בא להקיא.

אבל: בדצמבר אתה מקבל אחד משניים: או שחקן שלא שיחק מהסאמר ליג במקרה הטוב, או שחקן שבא בפורמה, מליגה פעילה.
מוסלי היה סנטר לגיטימי ברוטציה של פרטיזן ביורוליג כשהוא בתחילת שנות ה-20 שלו. (כולל עונה של 9.5 ו4.9 ב21 דקות בגיל 21)
היה מפלצת בגילאי נוער (ויטוריה קנתה אותו בגיל 19, אחרי שהיה הMVP של אליפות עד גיל 16 עם מספרים של 16 נקודות, 12 ריבאונדים ו-5 חסימות).

עכשיו הוא כבר מתקרב לגיל 26, בא אחרי עונת קריירה באדריאטית (15+9), עבר לליגה הספרדית ועושה גם שם 15+8.
זה גבוה סרבי שהתפתח קצת יותר מאוחר (לא מקרה חדש), שבא בכושר שיא מהליגה הכי טובה באירופה ועם נסיון ביורוליג.

אפשר להגיד שגרג סמית׳, הג׳מייקני וכל מיני עציצים יתאימו יותר. אני לא חולק. אני פשוט אומר שקומבינציה של נסיון ביורוליג, אפסייד וכושר מצויין נשמעים לי יותר רלוונטים.

הגיע הזמן לצאת מהשטאנץ הזה של החתמת שחקן די ליג באמצע העונה, זה אף פעם לא הצליח. יכול להיות שהחתמה של שחקן בקליבר אחר גם לא תצליח, אבל לא נדע אם לא ננסה. שחקני די ליג נמצאים בדי ליג ועושים ממוצעים טובים בדי ליג כי זו ליגה פח, עם כל הכבוד. ישנם שחקנים שינופו מהשלה הראשון ביורוליג, או ישנם שחקנים שלא קיבלו חוזה מובטח באנ.בי.איי. אמנם הכושר שלהם נתון בספק, יחד עם זאת מכבי צריכה לשם שינוי להתביית על שחקן מאחת המסגרות האלה ולא על שחקן שיש סיבה כנראה למה הוא בדי ליג.
er79

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 22 נובמבר 2015, 11:43

לא עלה פה שם של שחקן די-ליג. יותר מזה- בדי-ליג אני לא רואה כרגע אף אחד רלוונטי.
אתה שם לב שהשחקן שאני מדבר עליו פה הוא MVP חודש אוקטובר של הליגה הספרדית, כן?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 22 נובמבר 2015, 11:44

לא דיברת על מוסלי בדף הקודם? לגבי המילטון שדיברת עליו, הוא שחקן טוב, אין ספק, אבל קשה לי להאמין שהוא ריאלי.
עריכה: אה, טעות שלי, משום מה חשבתי שכתבת שמוסלי הוא בדי ליג. על כל פנים, אני עדיין חושב שעדיף שמכבי תתביית על שחקן יורוליג או שחקן אנ.בי.איי ללא חוזה, זה אני בכל אופן.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 22 נובמבר 2015, 14:28

אחדשיודע כתב:
jol9 כתב:
אחדשיודע כתב:

כבר בספטמבר היה ברור שמדובר בבאסט שבקושי יכול ללכת.

אכן, אבל זאת לא הנקודה שלי. מה שאני אומר הוא שגם לאחר שהגיעו למסקנות לגביו באוקטובר (באיחור אופנתי כמובן, כמו שהורגלנו), עדיין השתהו בלי שום סיבה הגיונית - לא שיחררו אותו ובטח שלא הביאו תחליף ראוי לעמדת הסנטר הפותח, עד היום בעצם.

החציל האצטקי כתב:אפשר להגיד שגרג סמית׳, הג׳מייקני וכל מיני עציצים יתאימו יותר. אני לא חולק. אני פשוט אומר שקומבינציה של נסיון ביורוליג, אפסייד וכושר מצויין נשמעים לי יותר רלוונטים.

גרג סמית' אגב לא נמצא בקבוצת NBA כרגע בגלל בעיות בברכיים ולאחר שנכשל בבדיקות רפואיות שעבר בניו אורלינס בתקופת מחנות האימונים.

ברור. אם היו משחררים אותו, ומחפשים מחליף ראוי, אז אני בטוח שהדברים היו נראים טוב יותר.
יותר מזה, בורוסיס היה פנוי, כשכבר היה ברור שפבראני זה כלום ושום דבר, ומכבי הביאה את אונואקו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 22 נובמבר 2015, 14:38

לגבי בורוסיס , בתכלס , אף אחד לא רצה לגעת בו , יש לו עבר בעייתי מאד והיה נראה שהוא בדרך למטה , הוא הפתעה השנה ביורוליג , ויותר מזה , הוא מרוויח קצת יותר מחצי מהסכום שהחתימו את הנכה הזה מברזיל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי אדגר פו » 22 נובמבר 2015, 20:07

אם נלך אחורה ליום הראשון של האימונים הרשמיים , כבר אז נראה שההתבטאות שלו הייתה קצת חריגה - הוא אמר שקשה לו להיות בעיר גדולה או משהוא כזה. נראה תלוש לגמרי מאז שהגיע בלי קשר למצב הפיזי שלו.
במצעד הפלופים הגדולים בהחלט יש לו מקום בחמישייה הפותחת. בכל מה שקשור לסנטרים הוא בצמד יחד עם ווינפרד קינג . לפחות הפעם מכבי תשכיל אולי לזרוק אותו לפני בוא החורף.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 נובמבר 2015, 22:11

מישהו חושב שיהיה מקרה לאמפה?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 נובמבר 2015, 22:12

ייתכן
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2015, 22:18

Holiday_Armadillo כתב:מישהו חושב שיהיה מקרה לאמפה?

נהיה קצת יותר חכמים אחרי יום חמישי
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 דצמבר 2015, 12:51

יבחן במורסיה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי ankram » 10 דצמבר 2015, 14:09

בית חולים מורסיה?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים