MTA2311 כתב:בסוך ישלמו לו מיליון והוא יסגור
שווה בקושי חצי מזה
לא שאני מחזיק מבלאט שחקן גדול, בכלל לא.
אבל השווי נקבע על פי הביקוש.
אם יש מי שמוכן לשלם לו מיליון וחצי, אז הוא שווה מיליון וחצי...
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שווה בקושי חצי מזה
שווה בקושי חצי מזה
felix_r כתב:MTA2311 כתב:בסוך ישלמו לו מיליון והוא יסגור
שווה בקושי חצי מזה
omerk כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:בסוך ישלמו לו מיליון והוא יסגור
שווה בקושי חצי מזה
לרוב אני מסכים עם הטענה הזאת, אבל פה יש כשל שוק שנובע מהרצון של ינאי לפגוע במכבי סתם מנקמה אישית. הוא יודע שהוא לא צריך אותו מקצועית ושהוא גם לא שובר שוויון ומכבי יסתדרו בלעדיו, אבל הוא רוצה להרגיש גבר גדול ש"גנב" למכבי ישראלי בכיר, ולכן מוכן להוציא סכומים מופרכים. אתה לא רואה ולא תראה שום קבוצה אחרת חוץ מהפועל שמציעה לו משהו שמתקרב לסכומים של ינאי. אם הייתה עליו תחרות אמיתית בין קבוצות שמסתכלות עליו בצורה רצינית ומה הוא יכול לתת מקצועית אז אני מעריך שהחוזה שהיה מקבל זה 800-900 גג גג 1.1 אם יש פה איזה מו"מ מדהים של הסוכן שלו. מגוחך שרכז מחליף בקבוצת יורוליג בינונית מינוס שווה 1.5. אפילו בסטנדרט של הכסף הגדול שנכנס ליורוליג זה לא ריאלי.

Shay_uzan כתב:אם לא משלמים לכפוי טובה הזה פי 2 וחצי ממה שהוא שווה (לפני מיסים) אז הישראלים ישבתו? כי אני בעד שיסגרו את הליגה הזאת ואז אף ישראלי לא יקבל כסף בגלל סחיטה
עידן כתב:Shay_uzan כתב:אם לא משלמים לכפוי טובה הזה פי 2 וחצי ממה שהוא שווה (לפני מיסים) אז הישראלים ישבתו? כי אני בעד שיסגרו את הליגה הזאת ואז אף ישראלי לא יקבל כסף בגלל סחיטה
לא הבנתי למה הוא כפוי טובה. הוא לא חייב למכבי כלום.
זכותו לדרוש כמה שהוא רוצה, זכותה של מכבי להחליט אם לשלם או לא.
מרסר כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:אם לא משלמים לכפוי טובה הזה פי 2 וחצי ממה שהוא שווה (לפני מיסים) אז הישראלים ישבתו? כי אני בעד שיסגרו את הליגה הזאת ואז אף ישראלי לא יקבל כסף בגלל סחיטה
תמיר בלאט זה רק עודד הוא דורש שיחתימו אותו בגלל הקשר של קטש עם משפחת בלאט עוד מימי המיזם שחקן אמיתי שמשפחת בלאט ועודד שהקימו את המיזם הזה והם שותפים שם ושם תמיר גדל ונהפך לשחקן כדורסל מקצועני, יותר מזה עודד יבש את בר טימור שהיה אז בשיא שלו בהפועל ירושלים ואף אמר לו לחפש קבוצה אחרת כי הוא לא בונה עליו כי תמיר הולך להיות הגארד הישראלי הבכיר בסגל, על סורקין למשל אני מבין את החוזה שנותנים לו וזה בגלל שאין כמעט ישראלים גבוהים נורמלים לעומת גארדים ישראלים שיש יותר בנמצא, ואם רומן לא יהיה במכבי סביר להניח שהוא יהיה אצל ינאי ואז כול אוהדי מכבי וגם אנשים בפורם הזה יתלוננו איך מכבי נתנה לו ללכת ועוד להפועל ת"א
מרסר כתב:עידן כתב:Shay_uzan כתב:אם לא משלמים לכפוי טובה הזה פי 2 וחצי ממה שהוא שווה (לפני מיסים) אז הישראלים ישבתו? כי אני בעד שיסגרו את הליגה הזאת ואז אף ישראלי לא יקבל כסף בגלל סחיטה
תמיר בלאט זה רק עודד הוא דורש שיחתימו אותו בגלל הקשר של קטש עם משפחת בלאט עוד מימי המיזם שחקן אמיתי שמשפחת בלאט ועודד שהקימו את המיזם הזה והם שותפים שם ושם תמיר גדל ונהפך לשחקן כדורסל מקצועני, יותר מזה עודד יבש את בר טימור שהיה אז בשיא שלו בהפועל ירושלים ואף אמר לו לחפש קבוצה אחרת כי הוא לא בונה עליו כי תמיר הולך להיות הגארד הישראלי הבכיר בסגל, על סורקין למשל אני מבין את החוזה שנותנים לו וזה בגלל שאין כמעט ישראלים גבוהים נורמלים לעומת גארדים ישראלים שיש יותר בנמצא, ואם רומן לא יהיה במכבי סביר להניח שהוא יהיה אצל ינאי ואז כול אוהדי מכבי וגם אנשים בפורם הזה יתלוננו איך מכבי נתנה לו ללכת ועוד להפועל ת"א
כן אני מסכים שעל סורקין כן צריך להלחם הוא סנטר יורוליג לגיטימי שובר שוויון בליגה. בלאט לא שובר שוויון, אם כבר להפך, נגד היריבה העיקרית שלנו על האליפות הוא באופן קבוע משלשל במכנסיים