המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:נו אז אחרי כל הסיפורים על העונה הטובה של אליהו, הוא מעמיד מספרים דומים לעונה שעברה. למה אתה חושב שמול ברצלונה הוא ישפר את המספרים שלו? הסטטיסטיקה שלו בשנתיים האחרונות די מוכיחה ההפך.
שחף כתב:נו אז אחרי כל הסיפורים על העונה הטובה של אליהו, הוא מעמיד מספרים דומים לעונה שעברה. למה אתה חושב שמול ברצלונה הוא ישפר את המספרים שלו? הסטטיסטיקה שלו בשנתיים האחרונות די מוכיחה ההפך.
MTA2311 כתב:כשלוגאן ייעלם סופית בטופ 16, לנדסברג יהיה קריטי. הוא פחות או יותר השחקן היחיד שיכול לייצר לעצמו מצבי קליעה בצורה עקבית, וגם שאר הקבוצות לא ממש מכירות אותו. אני מקווה שבלאט ייצא מהקיבעון וייתן לו הרבה יותר דקות גם כשפניני וסמית' יחזרו.
roy1000 כתב:כל מה שהיה רלוונטי לבית המוקדם, לא בטוח רלוונטי לטופ 16. חוץ מאליהו, אין למכבי שחקנים שיכולים לייצר לעצמם מצבי קליעה מול הטופ של אירופה. אני לא יודע מה היקמן וג'יימס יהיו שווים בשלב הבא.
חנו'ש כתב:מה שאני אוהבת בהיקמן, זה שסוף סוף יש שחקן שאפשר לסמוך עליו מקו העונשין.
לפחות אנחנו יודעים שאם נגיע למשחק צמוד שיוכרע מהקו, זה ברור למי ילך הכדור במצב כזה.
גל גל כתב:חנו'ש כתב:מה שאני אוהבת בהיקמן, זה שסוף סוף יש שחקן שאפשר לסמוך עליו מקו העונשין.
לפחות אנחנו יודעים שאם נגיע למשחק צמוד שיוכרע מהקו, זה ברור למי ילך הכדור במצב כזה.
סמית?
גל גל כתב:חנו'ש כתב:מה שאני אוהבת בהיקמן, זה שסוף סוף יש שחקן שאפשר לסמוך עליו מקו העונשין.
סמית?
מכביסט28 כתב:גל גל כתב:חנו'ש כתב:מה שאני אוהבת בהיקמן, זה שסוף סוף יש שחקן שאפשר לסמוך עליו מקו העונשין.
סמית?
שארפ
jol9 כתב:היקמן הוא אכן קלעי עונשין אמין ביותר. אולי הכי טוב מאז דרק
rc4991 כתב:jol9 כתב:היקמן הוא אכן קלעי עונשין אמין ביותר. אולי הכי טוב מאז דרק
לדעתי הוא מחליף את המדים/חליפה עם היקמן בכל פעם ששולחים את היקמן לעונשין
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:היקמן הוא אכן קלעי עונשין אמין ביותר. אולי הכי טוב מאז דרק
לדעתי הוא מחליף את המדים/חליפה עם היקמן בכל פעם ששולחים את היקמן לעונשין
אחלה קונספירציה..
משתמשים הגולשים בפורום זה: גל גל ו־16 אורחים