המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:לוגאן השנה מגיע לשיאים חדשים של חוסר יציבות. לא רק שהוא מציג רמה שונה ממשחק למשחק, אלא גם במשחקים שהוא טוב בהם, הוא מופיע רק לכמה דקות בודדות, ונעלם. הוא אולי עולה מהספסל, אבל בקבוצה שקיימים בה רק שלושה גארדים, זה לא ממש משנה. כל עוד סמית' לא כשיר, לוגאן חייב להיות איום רציני מבחוץ, וההיסטוריה מלמדת שאי אפשר לבנות עליו.
כשתומאס חתם פה, היה ברור שהוא ממש לא מה שאנחנו צריכים, ומאז הוא הוכיח את זה בכל משחק מחדש. הוא פורוורד מובהק, שחוץ מאתלטיות אין לו מה להציע. אם וכאשר יגיע לפה סוף סוף סנטר, הוא יוכל להיות המחליף של ליאור בעמדה 4.
יוגב יכול להיות רכז שני מצויין. מהטובים באירופה אפילו. חבל רק שאחרי שנתיים שהוא שהוא הרכז היחיד בסגל, אין סיכוי שיחתימו רכז לפניו, ולדעתי אנחנו נסבול מזה בשנים הבאות. הוא לא יציב בשום אספקט של המשחק.
על ליאור אין הרבה מה להגיד. בקרוב נדע בדיוק מה הוא שווה. יש לו הזדמנות בלתי חוזרת להוכיח לכל המבקרים, שהוא מסוגל להראות יכולת טובה גם מול קבוצות שהן לא שאלון\פרוקום\לובליאנה. נראה גם אם הוא מסוגל לשמור על שחקנים קצת יותר רציניים ממה שפגשנו עד עכשיו בבית הזה.
jol9 כתב:לא הבנתי את מה שאמרת לגבי לאזמה. נכון להיום מדובר בשחקן שמוכיח שהוא שייך לצמרת ומשחק מצויין בקבוצה טובה.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לוגאן השנה מגיע לשיאים חדשים של חוסר יציבות. לא רק שהוא מציג רמה שונה ממשחק למשחק, אלא גם במשחקים שהוא טוב בהם, הוא מופיע רק לכמה דקות בודדות, ונעלם. הוא אולי עולה מהספסל, אבל בקבוצה שקיימים בה רק שלושה גארדים, זה לא ממש משנה. כל עוד סמית' לא כשיר, לוגאן חייב להיות איום רציני מבחוץ, וההיסטוריה מלמדת שאי אפשר לבנות עליו.
כשתומאס חתם פה, היה ברור שהוא ממש לא מה שאנחנו צריכים, ומאז הוא הוכיח את זה בכל משחק מחדש. הוא פורוורד מובהק, שחוץ מאתלטיות אין לו מה להציע. אם וכאשר יגיע לפה סוף סוף סנטר, הוא יוכל להיות המחליף של ליאור בעמדה 4.
יוגב יכול להיות רכז שני מצויין. מהטובים באירופה אפילו. חבל רק שאחרי שנתיים שהוא שהוא הרכז היחיד בסגל, אין סיכוי שיחתימו רכז לפניו, ולדעתי אנחנו נסבול מזה בשנים הבאות. הוא לא יציב בשום אספקט של המשחק.
על ליאור אין הרבה מה להגיד. בקרוב נדע בדיוק מה הוא שווה. יש לו הזדמנות בלתי חוזרת להוכיח לכל המבקרים, שהוא מסוגל להראות יכולת טובה גם מול קבוצות שהן לא שאלון\פרוקום\לובליאנה. נראה גם אם הוא מסוגל לשמור על שחקנים קצת יותר רציניים ממה שפגשנו עד עכשיו בבית הזה.
שני המשחקים הכי טובים של ליאור היו בחוץ מול סיינה ומלאגה, שהן לא בדיוק לובליאנה ושאלון...
אני מסכים שהטופ 16 יהיה המבחן הגדול שלו.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:לוגאן השנה מגיע לשיאים חדשים של חוסר יציבות. לא רק שהוא מציג רמה שונה ממשחק למשחק, אלא גם במשחקים שהוא טוב בהם, הוא מופיע רק לכמה דקות בודדות, ונעלם. הוא אולי עולה מהספסל, אבל בקבוצה שקיימים בה רק שלושה גארדים, זה לא ממש משנה. כל עוד סמית' לא כשיר, לוגאן חייב להיות איום רציני מבחוץ, וההיסטוריה מלמדת שאי אפשר לבנות עליו.
שני המשחקים הכי טובים של ליאור היו בחוץ מול סיינה ומלאגה, שהן לא בדיוק לובליאנה ושאלון...
אני מסכים שהטופ 16 יהיה המבחן הגדול שלו.
מי שמר עליו בסיינה ובמלאגה? אבל עזוב, עוד כמה חודשים נראה אם ליאור באמת עשה את הקפיצה, או לא.
החציל האצטקי כתב:jol9 כתב:לא הבנתי את מה שאמרת לגבי לאזמה. נכון להיום מדובר בשחקן שמוכיח שהוא שייך לצמרת ומשחק מצויין בקבוצה טובה.
לאזמה באמת עבר ליטוש גדול עם השנים. צריך לזכור שהוא כבר נכנס לעשור הרביעי בחייו וכשהיה במכבי היה עוד די בחיתולים.
כששיחק במכבי לפני כמה שנים ניסה הרבה יותר מדי לייצר (ג'אמפים, מהלכים אוף-דה-דריבל וגם בהגנה) וזה עלה באחוזי שדה נמוכים מאוד, פאולים ואיבודים.
בפאו הג"ג שלו יותר ברור ולכן הוא באמת ממקסם את היכולת שלו. מן הסתם שזה הרבה יותר פשוט כשיש איתך את סופו ודיאמנטידיס.
לתומאס יש היום הגדרות מאוד ברורות: רוץ, קפוץ, שמור, חסום, הטבע והוא עושה את זה באמינות ויעילות, כשהחסרונות הברורים שלו מצומצמים למינימום.
חנו'ש כתב:אני דווקא לא כזה מרוצה מתומאס.
הוא אומנם יודע לחסום, אבל ההגנה שלו לא מרשימה אותי ובריבאונד הוא מאוד מאכזב אותי בהתחשב ביכולות האתלטיות שלו.
כמובן שבהתקפה נראה שהוא יודע רק להטביע וכל דבר מעבר לזה לא נגמר טוב (והוא גם לא חכם במיוחד...).
ייאמר לזכותו שאני דווקא רואה שיפור בשבועות האחרונים, מנסה פחות דברים שהוא לא יודע (וזה הרבה...) וכמחליף זול לעמדה 4 הוא מספק אותי, אבל מעבר לכך הוא לא מרשים אותי בכלל.
ואגב, חצילון, אהבתי מאוד את הסיכום, לא עם הכל הסכמתי, אבל אהבתי מאוד.
תביא לנו עוד כאלה
LIAV10 כתב:מסכים איתך בהכל..
יוגב לדעתי צריך לנסות יותר בהתקפה, הלייאפים שלו מצויינים (בחיים שלי לא ראיתי ישראלי כזה אקרובט מתחת לסל), הוא זריז, בקיצור יש לו את היכולת..
מקובי כתב:LIAV10 כתב:מסכים איתך בהכל..
יוגב לדעתי צריך לנסות יותר בהתקפה, הלייאפים שלו מצויינים (בחיים שלי לא ראיתי ישראלי כזה אקרובט מתחת לסל), הוא זריז, בקיצור יש לו את היכולת..
תן לעצמך עונש (שזה בעצם פרס) ולך תראה ביוטיוב קטעים של קטש.
הוא אשכרה הגיע לסל מצד אחד שהגוף שלו בכלל היה בצד השני, לא חושב שיש ישראלי שיוכל להשתוות לטכניקה שלו בחדירות.
וחצילוס![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־43 אורחים