דייויד בלאט

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דייויד בלאט

הודעהעל ידי rc4991 » 17 אוקטובר 2013, 18:27

נעלם, מסתגר, פגוע. דוחה הצעות יקרות, רומז מה המחיר לעזיבה. השיחות, הפגישות, הקשר המתוח והבריא עם וויציץ'. אירועי הקיץ הקודם גרמו לאנשים בהנהלת מכבי לומר "שבלאט החוליה החלשה". מה השתנה הקיץ מאחורי הקלעים ואיך זה קשור להפשרת היחסים עם הפרשן האכזרי

http://sports.walla.co.il/?w=//2686736

מסכן הבן אדם,היה עדיף לו כבר לעזוב לפני שהאריך את החוזה.
אני חושב שכולם יכולים להבין מהכתבה שהשנתיים האחרונות שעברו עלינו היו בעיקר בגלל הטמטום והאגו של פדרמן ורקאנטי.
מה שמעצבן אותי השנה זה שאנשים פה כבר מאבדים סבלנות גם כלפי בלאט בזמן שמעמידים לו 500 אלף דולר לרכז ושיש לו חרא בוסים שחושבים שמבינים יותר ממנו.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: דייויד בלאט

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אוקטובר 2013, 18:33

נפתחו ביומיים האחרונים איזה שלושה ת'רדים שיכולים להכנס באחד, כולם כמעט באותו נושא.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי itay92 » 17 אוקטובר 2013, 19:18

כן תאמת וואלה הפציצו ביומיים האלה
itay92

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אוקטובר 2013, 19:35

לא נראה לי שיש מישהו שמוכן להמר על כך שבלאט ישאר פה מעבר לעונה הנוכחית
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אוקטובר 2013, 19:38

MTA2311 כתב:לא נראה לי שיש מישהו שמוכן להמר על כך שבלאט ישאר פה מעבר לעונה הנוכחית

לא הייתי מהמרת גם שהמחליף שלו יהיה פיני כמו שמנסים למכור לנו בסוף הכתבה...
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 17 אוקטובר 2013, 19:41

חנו'ש כתב:
MTA2311 כתב:לא נראה לי שיש מישהו שמוכן להמר על כך שבלאט ישאר פה מעבר לעונה הנוכחית

כן, זה באמת היה די הזוי.
המאמן הבא יהיה גודס\שמיר, או זר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אוקטובר 2013, 19:49

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

כן, זה באמת היה די הזוי.

כנראה אובראדוביץ'.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אוקטובר 2013, 19:50

MTA2311 כתב:
חנו'ש כתב:

כן, זה באמת היה די הזוי.

או גרינברג...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חנו'ש » 17 אוקטובר 2013, 19:51

LIAV10 כתב:כנראה אובראדוביץ'.
[
ברור...
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אוקטובר 2013, 20:21

סיכום של הדברים שכולנו יודעים כבר לא מעט זמן:

1. בלאט לא יהיה פה אלא אם כן מכבי מגיעה ללפחות פיינל פור.
2. המחליף יהיה ככל הנראה גודס (בסבירות גבוהה).
3. בסבירות נמוכה ייתכנו גם האופציות הבאות:

א. בראד גרינברג (אם ירושלים זוכים באליפות).
ב. דן שמיר (סבירות נמוכה מאוד לדעתי מכיוון שהוא יקר יותר מגודס).
ג. מאמן זר (סיכוי קלוש).
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 17 אוקטובר 2013, 20:23

גרינברג לא יזכה באליפות, תרדו מזה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אוקטובר 2013, 20:30

LIAV10 כתב:גרינברג לא יזכה באליפות, תרדו מזה.

אני גם לא חושב שזה יקרה, אבל אם זה כן יקרה אז יש לו סיכוי טוב לאמן שנה הבאה במכבי.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 אוקטובר 2013, 21:23

אין בכלל ספק שהמאמן הבא של מכבי יהיה גודס. זאת הסיבה שהוא עוזר מאמן כל כך הרבה זמן, אחרת הוא כבר היה מזמן עוזב. ההנהלה הבטיחה לו את התפקיד.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי גל גל » 17 אוקטובר 2013, 21:24

שמואל1 כתב:אין בכלל ספק שהמאמן הבא של מכבי יהיה גודס. זאת הסיבה שהוא עוזר מאמן כל כך הרבה זמן, אחרת הוא כבר היה מזמן עוזב. ההנהלה הבטיחה לו את התפקיד.

לפי גרינוולד זה אולי יהיה אפילו פיני גרשון
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי שמואל1 » 17 אוקטובר 2013, 21:25

גל גל כתב:
שמואל1 כתב:אין בכלל ספק שהמאמן הבא של מכבי יהיה גודס. זאת הסיבה שהוא עוזר מאמן כל כך הרבה זמן, אחרת הוא כבר היה מזמן עוזב. ההנהלה הבטיחה לו את התפקיד.

לפי גרינוולד זה אולי יהיה אפילו פיני גרשון

שום סיכוי שזה יהיה פיני גרשון. הקדנציה הקודמת של גרשון הסתיימה בצורה לא נעימה מבחינת שני הצדדים, וגרשון כבר גמר את הסוס לדעתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 17 אוקטובר 2013, 21:28

וההנהלה שלנו ידועה כל כך כמקיימת הבטחות? הסיבה היחידה שזה יהיה גודס זה כי הוא הכי זול.
roy1000

הודעהעל ידי קודי » 19 אוקטובר 2013, 07:08

עם כל האהבה לבלאט, ואני מאוד אוהב ומעריך אותו, ניהול המשחק שלו ביום חמישי היה זוועתי. הוא שוב השתמש ברוטציה ארוכה מדי, כאילו ששחקנים לא יכולים לשחק יותר מחמש דקות רצוף, וקטע את הרצף של שחקנים שהיו חמים. הוא שיתף ברבע הראשון 10 שחקנים וטיוס עלה בתחילת הרבע השני כשחקן ה-11. אין משהו שאפילו דומה להיררכיה ולכן פתאום פניני החלש עולה מהספסל לפני לנדסברג שהיה השחקן הכי טוב במשחקי ההכנה. גם החילופים היו מתוזמנים רע: רייס הוחלף דווקא אחרי שנתן סוף סוף כמה דקות טובות ומיד אחרי שנתן פנימה מסירה טובה לסופו (כנראה חילוף מהבית) וסופו הושאר פעמיים יותר מדי דקות ברצף על המגרש והיה עייף מדי, מה שפגע בהגנה שלו וגרם לו לבצע עבירות.
לא ברור לי למה בלאט לא מסמן את שמונת השחקנים המובילים: אוחיון, היקמן, לנדסברג, אינגלס, סמית׳, בלו, סופו וג׳יימס - ואת היתר משתף רק כשיש בעיה נקודתית או בעיית עבירות/פציעה של אחד מהשחקנים המובילים. אחת הסיבות ששחקן כמו ג׳יימס הצטיין בעונה שעברה היתה הבטחון שהיה לו והשנה, בתחנת הרכבת של החילופים, ברור שיהיה לו הרבה יותר קשה לבוא לידי ביטוי. אני חושב שבלאט פשוט לא יודע לנהל בצורה טובה סגל כל כך ארוך ומוטב היה שהיו מצמצמים לו את הסגל הזה, מה שהיה גם מעלה את איכות השחקנים. אין שום סיבה שיהיו למכבי 12-13 שחקנים מובילים - מספיק 10 כאלה (5 זרים ו-5 ישראלים).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 19 אוקטובר 2013, 14:29

קודי כתב:עם כל האהבה לבלאט, ואני מאוד אוהב ומעריך אותו, ניהול המשחק שלו ביום חמישי היה זוועתי. הוא שוב השתמש ברוטציה ארוכה מדי, כאילו ששחקנים לא יכולים לשחק יותר מחמש דקות רצוף, וקטע את הרצף של שחקנים שהיו חמים. הוא שיתף ברבע הראשון 10 שחקנים וטיוס עלה בתחילת הרבע השני כשחקן ה-11. אין משהו שאפילו דומה להיררכיה ולכן פתאום פניני החלש עולה מהספסל לפני לנדסברג שהיה השחקן הכי טוב במשחקי ההכנה. גם החילופים היו מתוזמנים רע: רייס הוחלף דווקא אחרי שנתן סוף סוף כמה דקות טובות ומיד אחרי שנתן פנימה מסירה טובה לסופו (כנראה חילוף מהבית) וסופו הושאר פעמיים יותר מדי דקות ברצף על המגרש והיה עייף מדי, מה שפגע בהגנה שלו וגרם לו לבצע עבירות.
לא ברור לי למה בלאט לא מסמן את שמונת השחקנים המובילים: אוחיון, היקמן, לנדסברג, אינגלס, סמית׳, בלו, סופו וג׳יימס - ואת היתר משתף רק כשיש בעיה נקודתית או בעיית עבירות/פציעה של אחד מהשחקנים המובילים. אחת הסיבות ששחקן כמו ג׳יימס הצטיין בעונה שעברה היתה הבטחון שהיה לו והשנה, בתחנת הרכבת של החילופים, ברור שיהיה לו הרבה יותר קשה לבוא לידי ביטוי. אני חושב שבלאט פשוט לא יודע לנהל בצורה טובה סגל כל כך ארוך ומוטב היה שהיו מצמצמים לו את הסגל הזה, מה שהיה גם מעלה את איכות השחקנים. אין שום סיבה שיהיו למכבי 12-13 שחקנים מובילים - מספיק 10 כאלה (5 זרים ו-5 ישראלים).

תראה, לצערי לא רק אתה, גם אני וגם אחרים כאן, מתחילים לאט לאט לראות את הפגמים של דייויד עולים ומשתלטים על הדברים הטובים.
אם אתה לא מסתדר עם סגלים ארוכים, אז למה לעזאזל אתה דורש מההנהלה להחתים עוד ועוד שחקנים? ולמה הקבוצה כל שנה ושנה מתחילה את העונה ומתקנת מיד או קצת אחרי תחילת העונה?

כמובן שגם הגנת החילופים שלו והחילופים הבעייתיים הן גם שתי נקודות לרעתו.

מצד שני, אני לא רואה כרגע מאמן, ברמות השכר של דייויד ומטה שיכול לקחת ספינה כזאת כמו מכבי, עם ההנהלה שלה, ולנווט אותה באופן שקט יחסית לאורך העונה, עם די מעט משברים,
עד כמה שאפשר.
סה"כ התקופה של בלאט מאופיינת בכדורסל לא מבריק, אבל ביעילות גבוהה יחסית גם בזירה המקומית וגם ביורוליג. אני לא בטוח שתחת גודס, הקבוצה לא תתפרק פתאום, כמו שקרה עם קטש
ועם אפי. גם העונה של ספאחיה אופיינה בתקופה לחוצה, שבה מכבי כמעט ונתנה למגדל לקחת דאבל היסטורי.

זה החשש שלי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 19 אוקטובר 2013, 14:49

jol9 כתב:
קודי כתב:עם כל האהבה לבלאט, ואני מאוד אוהב ומעריך אותו, ניהול המשחק שלו ביום חמישי היה זוועתי. הוא שוב השתמש ברוטציה ארוכה מדי, כאילו ששחקנים לא יכולים לשחק יותר מחמש דקות רצוף, וקטע את הרצף של שחקנים שהיו חמים. הוא שיתף ברבע הראשון 10 שחקנים וטיוס עלה בתחילת הרבע השני כשחקן ה-11. אין משהו שאפילו דומה להיררכיה ולכן פתאום פניני החלש עולה מהספסל לפני לנדסברג שהיה השחקן הכי טוב במשחקי ההכנה. גם החילופים היו מתוזמנים רע: רייס הוחלף דווקא אחרי שנתן סוף סוף כמה דקות טובות ומיד אחרי שנתן פנימה מסירה טובה לסופו (כנראה חילוף מהבית) וסופו הושאר פעמיים יותר מדי דקות ברצף על המגרש והיה עייף מדי, מה שפגע בהגנה שלו וגרם לו לבצע עבירות.

תראה, לצערי לא רק אתה, גם אני וגם אחרים כאן, מתחילים לאט לאט לראות את הפגמים של דייויד עולים ומשתלטים על הדברים הטובים.
אם אתה לא מסתדר עם סגלים ארוכים, אז למה לעזאזל אתה דורש מההנהלה להחתים עוד ועוד שחקנים? ולמה הקבוצה כל שנה ושנה מתחילה את העונה ומתקנת מיד או קצת אחרי תחילת העונה?

כמובן שגם הגנת החילופים שלו והחילופים הבעייתיים הן גם שתי נקודות לרעתו.

מצד שני, אני לא רואה כרגע מאמן, ברמות השכר של דייויד ומטה שיכול לקחת ספינה כזאת כמו מכבי, עם ההנהלה שלה, ולנווט אותה באופן שקט יחסית לאורך העונה, עם די מעט משברים,
עד כמה שאפשר.
סה"כ התקופה של בלאט מאופיינת בכדורסל לא מבריק, אבל ביעילות גבוהה יחסית גם בזירה המקומית וגם ביורוליג. אני לא בטוח שתחת גודס, הקבוצה לא תתפרק פתאום, כמו שקרה עם קטש
ועם אפי. גם העונה של ספאחיה אופיינה בתקופה לחוצה, שבה מכבי כמעט ונתנה למגדל לקחת דאבל היסטורי.

זה החשש שלי.

מתי תבינו כבר? לא בלאט בונה את הקבוצה! אם זה היה תלוי בבלאט, הוא היה בונה סגל קצר עם שחקנים איכותיים.
מי שעומד מאחורי בניית הקבוצה והפילוסופיה של סגל ארוך עם שחקנים בינוניים, הוא דני פדרמן.
פדרמן למעשה מכתיב לבלאט את התנאים, ובלאט צריך להתמודד עם התנאים הבלתי אפשריים האלו ולבנות סגל ארוך כשהוא מקבל גג 500 אלף דולר לשחקן.
זאת המציאות, והיא לא תשתנה כשיבוא לכאן מאמן אחר, בן אם זה יהיה גיא גודס או בראד גרינברג או אפילו פיני גרשון.

הרי לא סתם לב, שמאז השושלת, מכבי בונה כל שנה ושנה סגלים עם אותן הבעיות? וכמדומני בלאט לא היה המאמן בכל השנים האלו. זו פשוט פילוספיית בניית הקבוצה של ההנהלה, והיא לא הולכת להשתנות כל עוד אנחנו האוהדים נמשיך
כמו עיוורים לקנות מנויים ולמלא את ההיכל. הכסף נכנס, ופדרמן צוחק כל הדרך אל הבנק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 אוקטובר 2013, 15:01

שטויות.
סגל ארוך זאת התעקשות של בלאט. דני פדרמן דיבר על כך כבר כמה פעמים, ובלאט לא טורח להכחיש.

בלאט מיצה את עצמו במכבי. הקבוצה תחתיו מציגה כדורסל טיפש ומכוער כבר יותר מדי זמן. נכון, תנאי העבודה שלו רחוקים מלהיות אופטימאליים, אבל זה לא תירוץ.
עניין האלטרנטיבה מטריד גם אותי. לא בטוח שעונה אחת של התפרקות תחת גודס, לא עדיפה למערכת על פני עוד X עונות בינוניות ומשעממות שנגמרות בהצלבה תחת בלאט. זה לפחות ישים קצת לחץ גם על ההנהלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־24 אורחים