המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אוחיון יאלץ לממן מכיסו חלק ניכר מהפיצוי למכבי תל אביב
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 15&lang=HE
נהדר
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:רוחות הנקם באשכול הזה ממש מצחיקות.
תפסיקו להיות ילדותיים ותתחילו להיות קצת קונסטרוקטיביים.
בא לנו שיוגב יידפק..מי יגיד לנו לא להרגיש ככה?
יאיר_ב כתב:בפינת הספורט הבוקר בגל"צ ראיינו את שמעון מזרחי לדקה.
הוא לא ממש הסכים לענות על השאלה האם מכבי תרצה/תסכים להשאיר את אוחיון.
בין השורות היה נשמע שכן. מכבי תרצה את אוחיון אם הוא ירצה.
לי לפחות, השתמע מדברים שאם אוחיון ירצה לשחק במכבי הדרך פתוחה בפניו.
felix_r כתב:על פי דבריו של נשיא לוקומוטיב בתקשורת הרוסית, שאלת אוחיון תפתר בתוך יומים הקרובים
קודי כתב:felix_r כתב:על פי דבריו של נשיא לוקומוטיב בתקשורת הרוסית, שאלת אוחיון תפתר בתוך יומים הקרובים
הגיוני וסביר מאוד. אני לא מניח שאוחיון ירצה ללכת עכשיו להליך של ערעור שיקח עוד כמה חודשים. כרגע הקלפים בעיקר בידיים של יוגב - הוא יצטרך לבחור בין חוזה ארוך טווח במכבי תוך שיפור התדמית שלו (וזריקת האשמה על הסוכן) לבין שריפת הגשרים עם מכבי ופגיעה בתדמית שלו אבל הגדלה משמעותית של ההכנסה שלו (סביר להניח שמכבי לא יחזיקו אותו בכוח ויתפשרו על קנס יציאה סביר, מה שעדיין יתן לו שכר גבוה יותר גם בשנה הראשונה). אני לא רואה מצב שמכבי תסכים להשאיר אותו בחוזה הקיים ולאבד אותו בסוף העונה וסביר להניח שבמקרה כזה הם ישלחו אליו איומים בנוגע לייבוש על הספסל ותביעה על הפרת חוזה.
אני עדיין מקווה שיוגב יתפקח וישאר במכבי אבל נראה לי הרבה יותר סביר שהוא יעדיף להמשיך ולרדוף אחרי הכסף.
jol9 כתב:קודי כתב:felix_r כתב:על פי דבריו של נשיא לוקומוטיב בתקשורת הרוסית, שאלת אוחיון תפתר בתוך יומים הקרובים
הגיוני וסביר מאוד. אני לא מניח שאוחיון ירצה ללכת עכשיו להליך של ערעור שיקח עוד כמה חודשים. כרגע הקלפים בעיקר בידיים של יוגב - הוא יצטרך לבחור בין חוזה ארוך טווח במכבי תוך שיפור התדמית שלו (וזריקת האשמה על הסוכן) לבין שריפת הגשרים עם מכבי ופגיעה בתדמית שלו אבל הגדלה משמעותית של ההכנסה שלו (סביר להניח שמכבי לא יחזיקו אותו בכוח ויתפשרו על קנס יציאה סביר, מה שעדיין יתן לו שכר גבוה יותר גם בשנה הראשונה). אני לא רואה מצב שמכבי תסכים להשאיר אותו בחוזה הקיים ולאבד אותו בסוף העונה וסביר להניח שבמקרה כזה הם ישלחו אליו איומים בנוגע לייבוש על הספסל ותביעה על הפרת חוזה.
אני עדיין מקווה שיוגב יתפקח וישאר במכבי אבל נראה לי הרבה יותר סביר שהוא יעדיף להמשיך ולרדוף אחרי הכסף.
אני דווקא חושב שהקלפים הם אצל מכבי. קודם כל היא צריכה להחליט מה היא רוצה. זאת לא חייבת להיות החלטה חד צדדית, ואף רצוי שקודם להחלטה מכבי תבדוק
אצל אוחיון מה הוא היה רוצה, ושתבדוק גם כמה תוכל להוציא עליו במקרה של בייאאוט, ושתחליט בעצמה מה יותר טוב.
לצורך העניין, אם בלאט יהיה חד משמעי ברצון שלו לראות את אוחיון, אבל אוחיון לא יהיה חד משמעי בנוגע לרצונו להישאר במכבי, עדיין מכבי יכולה לנצל את החוזה
הנמוך שלו, ולהשתמש בו בעונה הקרובה גם אם לא ירצה חוזה ארוך טווח.
קודי כתב:jol9 כתב:קודי כתב:felix_r כתב:על פי דבריו של נשיא לוקומוטיב בתקשורת הרוסית, שאלת אוחיון תפתר בתוך יומים הקרובים
אני דווקא חושב שהקלפים הם אצל מכבי. קודם כל היא צריכה להחליט מה היא רוצה. זאת לא חייבת להיות החלטה חד צדדית, ואף רצוי שקודם להחלטה מכבי תבדוק
אצל אוחיון מה הוא היה רוצה, ושתבדוק גם כמה תוכל להוציא עליו במקרה של בייאאוט, ושתחליט בעצמה מה יותר טוב.
לצורך העניין, אם בלאט יהיה חד משמעי ברצון שלו לראות את אוחיון, אבל אוחיון לא יהיה חד משמעי בנוגע לרצונו להישאר במכבי, עדיין מכבי יכולה לנצל את החוזה
הנמוך שלו, ולהשתמש בו בעונה הקרובה גם אם לא ירצה חוזה ארוך טווח.
אתה צודק שהקלפים בעניין של "הכוח" הם בידיים של מכבי אבל בסופו של דבר יוגב יקבל את ההחלטה ושתי האפשרויות העומדות לנגד עיניו ברורות. מכבי לא תחזיק אותו בכוח ואם הוא לא ירצה בשום אופן להאריך את חוזהו ולהישאר הוא יעזוב. אני לא מאמין שמכבי תסכים לתת לו תפקיד מפתח בעונה הקרובה בידיעה שהוא עוזב בקיץ הקרוב, בטח לא אחרי מה שעשה לה בקיץ האחרון.
MTA2311 כתב:אני דווקא חושב שלא מן הנמנע שנראה את יוגב ממשיך העונה בחוזה הנוכחי שלו. כרגע זאת נראית כמו הפשרה היחידה שאיכשהו תרצה את כל הצדדים. יוגב לא יצטרך להוציא כסף מהכיס שלו, בלאט ירוויח את יוגב לעונה הקרובה( ויכול להיות שגם ליותר מכך, אף אחד לא יודע איך העונה תתפתח) וההנהלה תקבל את ההתנצלות שבהחלט מגיעה לה מיוגב.
קודי כתב:MTA2311 כתב:אני דווקא חושב שלא מן הנמנע שנראה את יוגב ממשיך העונה בחוזה הנוכחי שלו. כרגע זאת נראית כמו הפשרה היחידה שאיכשהו תרצה את כל הצדדים. יוגב לא יצטרך להוציא כסף מהכיס שלו, בלאט ירוויח את יוגב לעונה הקרובה( ויכול להיות שגם ליותר מכך, אף אחד לא יודע איך העונה תתפתח) וההנהלה תקבל את ההתנצלות שבהחלט מגיעה לה מיוגב.
לטעמי זו תהיה טעות מבחינת מכבי, שיכולה לנצל את הסיטואציה הנוכחית כדי להשאירו כאן לכמה שנים, אבל זה עדיף על פני עזיבה שלו.
אגב, אין ספק שאם אוחיון ישאר זה מעשה שיאיר באור מאוד חיובי את משפחת פדרמן, אשר תמחל על כבודה ועל הפגיעה בה ותעשה את מה שטוב למועדון. אני אהיה הראשון להצדיע להם על כך.
MTA2311 כתב:אני דווקא חושב שלא מן הנמנע שנראה את יוגב ממשיך העונה בחוזה הנוכחי שלו. כרגע זאת נראית כמו הפשרה היחידה שאיכשהו תרצה את כל הצדדים. יוגב לא יצטרך להוציא כסף מהכיס שלו, בלאט ירוויח את יוגב לעונה הקרובה( ויכול להיות שגם ליותר מכך, אף אחד לא יודע איך העונה תתפתח) וההנהלה תקבל את ההתנצלות שבהחלט מגיעה לה מיוגב.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים