המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:צריך לעבוד עם פסיכולוג ספורט. דחוף.
הבן אדם לא שכח איך משחקים כדורסל, הוא לא טיפש, פשוט ראש לא מכוייל.
פסיכולוג ספורט טוב יעזור לו.
נראה לי שעד שהטיפול הפסיכולוגי יתחיל לעבוד, הרבה מאוד מים יעברו בירדן. יותר פשוט לוותר.
roy1000 כתב:עמיר, פארמר הוא לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. תעקוב אחרי מה שעשה מאז ותבין. הוא הירידה חדה מאז אותה עונה. הוא כבר לא מסוגל לעשות את הדברים שעשה אז.
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:עמיר, פארמר הוא לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. תעקוב אחרי מה שעשה מאז ותבין. הוא הירידה חדה מאז אותה עונה. הוא כבר לא מסוגל לעשות את הדברים שעשה אז.
אני לא מקבל את זה.
שחקן בשיא הקריירה, בטח אחד שלא עבר פציעות משמעותיות, לא אמור לרדת ביכולת בצורה כזאת.
זה נטו עניין מנטלי. לשחק כדורסל הוא לא שכח.
עמיר לונ כתב:שמתי לב שבעונת 2011-12 כששיחק במכבי ביורוליג הוא קלע 99 נקודות ב- 7 משחקים, העונה הוא שיחק ב- 6 משחקים ביורוליג בהם קלע רק 45 נקודות.
עוד נתון מעניין וקיצוני זה שבעונת 2011-12 הוא זרק מהעונשיון 23 זריקות ביורוליג והעונה הוא זרק רק פעמיים מהקו.
ונתון נוסף ואחרון הוא שבקדצניה הקודמת שלו עם מכבי ביורוליג הוא זרק ל-2 57 פעמים, בעוד בעונה הנוכחית רק 18 פעמים.
יש לי שתי שאלות אליכם:
1. מי לא היה מביא את פארמר אחרי היכולת המספקת שלו בקדצניה הקודמת?
2. איך אתם מסבירים את הקושי שלו להגיע לקו ולחדור כפי שעשה זאת בקדנציה הקודמת שלו?
למי שמעוניין, אני מצרף את הקישור לסטטיסטיקה שלו ביורוליג משתי העונות:
http://www.euroleague.net/competition/p ... areerstats
jol9 כתב:מצד אחד זה נכון, אבל אני לא קונה את הטענה הזאת, שאם אוברדוביץ' לא לקח את פארמר, אז זאת טעות לקחת אותו.
אוברדוביץ' (וכל מאמן אחר באירופה) בזמנו גם לא לקח את שאראס (ובעצם ברצלונה ויתרה עליו), אז להביא את שאראס זאת גם היתה טעות?
מה שאני כן מסכים, זה שלא נעשתה בדיקה אמיתית. למה דרושאפקה לא רצתה להמשיך איתו, מה הוא נתן בעונה שעברה, איך הוא שיחק
ותיפקד במאני טיים וכו'.
אבל זה ידוע ששחקן שכושל במקום אחד, יכול פתאום לפרוח במקום אחר. זה קרה אינספור פעמים בעבר ויקרה בעתיד.
MTA2311 כתב:יש שחקנים שהצד היורד של הקריירה שלהם הוא הרבה יותר טוב מהצד העולה של כל מני היינסים למינהם, שאנחנו הולכים לקבל כאן שוב עונה הבאה.
פארמר זאת החתמה טובה. זה לא עבד, בסדר. נראה מה יהיה כאן עונה הבאה.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:עמיר, פארמר הוא לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. תעקוב אחרי מה שעשה מאז ותבין. הוא הירידה חדה מאז אותה עונה. הוא כבר לא מסוגל לעשות את הדברים שעשה אז.
אני לא מקבל את זה.
שחקן בשיא הקריירה, בטח אחד שלא עבר פציעות משמעותיות, לא אמור לרדת ביכולת בצורה כזאת.
זה נטו עניין מנטלי. לשחק כדורסל הוא לא שכח.
אולי גם משהו מנטלי, אבל אין לו את היכולת הפיזית להגיע לסל ולסיים כמו שהייתה לו לפני 4 שנים.
שמואל1 כתב:שוב, גם את זה אני לא מקבל.
פארמר בן 28, לא 32, והוא לא סבל משום פציעה רצינית בעבר.
זה 100% עניין מנטלי.
roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יש שחקנים שהצד היורד של הקריירה שלהם הוא הרבה יותר טוב מהצד העולה של כל מני היינסים למינהם, שאנחנו הולכים לקבל כאן שוב עונה הבאה.
אם בדקו והבינו את הסיכון זו הייתה החתמה סבירה, אבל אם לא בדקו והחתימו אותו על בסיס מה שהוא עשה לפני 4 שנים, זו החתמה גרועה מאין כמוה. איפה בדיוק מחלקת הסקאוטינג?
felix_r כתב:jol9 כתב:מצד אחד זה נכון, אבל אני לא קונה את הטענה הזאת, שאם אוברדוביץ' לא לקח את פארמר, אז זאת טעות לקחת אותו.
אוברדוביץ' (וכל מאמן אחר באירופה) בזמנו גם לא לקח את שאראס (ובעצם ברצלונה ויתרה עליו), אז להביא את שאראס זאת גם היתה טעות?
מה שאני כן מסכים, זה שלא נעשתה בדיקה אמיתית. למה דרושאפקה לא רצתה להמשיך איתו, מה הוא נתן בעונה שעברה, איך הוא שיחק
ותיפקד במאני טיים וכו'.
אבל זה ידוע ששחקן שכושל במקום אחד, יכול פתאום לפרוח במקום אחר. זה קרה אינספור פעמים בעבר ויקרה בעתיד.
זה לא רק אוברדוביץ', זה כל מי שראה אותו. אף אחד לא רצה לנגוע בו. הוא גם שיחק בעבר עונה באנאדולו , למה לא ניסו להחזיר אותו? איך זה שדורשפאקה איתו ועם שחקני יורוליג נוספים בסגל סיימה רק במקום ה-8 בטורקיה?
התירוץ היחיד להבאתו של פארמר, זה החוק הרוסי. אם זה נעשה בגלל מחסור בישראלים טובים, רק אז אפשר איכשהו להבין את המהלך.
שאראס הוא לא דוגמא טובה. הוא נחתך בגלל שהוא רב עם המאמן, לא בגלל היכולת שלו. גם מצב התקציבים היה אז שונה. מכבי הייתה במקום 3-5 בתקציבים ביורוליג, ולא כמו עכשיו במקום 10-13. ושאראס גם לא רצה לשחק ברוסיה בגלל הפטריוטיזם שלו
MTA2311 כתב:roy1000 כתב:MTA2311 כתב:יש שחקנים שהצד היורד של הקריירה שלהם הוא הרבה יותר טוב מהצד העולה של כל מני היינסים למינהם, שאנחנו הולכים לקבל כאן שוב עונה הבאה.
אם בדקו והבינו את הסיכון זו הייתה החתמה סבירה, אבל אם לא בדקו והחתימו אותו על בסיס מה שהוא עשה לפני 4 שנים, זו החתמה גרועה מאין כמוה. איפה בדיוק מחלקת הסקאוטינג?
רק בהכנה לעונה הנוכחית הוא נראה כמו סופרסטאר.
אני לא חושב שזה עניין של יכולת. הבן אדם כידרר על הברך פעמיים ביום חמישי, והעיף מסירות ליציע. הוא גמור מנטאלית.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־50 אורחים