פארמר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פארמר

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 נובמבר 2015, 13:58

צריך לעבוד עם פסיכולוג ספורט. דחוף.
הבן אדם לא שכח איך משחקים כדורסל, הוא לא טיפש, פשוט ראש לא מכוייל.
פסיכולוג ספורט טוב יעזור לו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2015, 14:23

החציל האצטקי כתב:צריך לעבוד עם פסיכולוג ספורט. דחוף.

נראה לי שעד שהטיפול הפסיכולוגי יתחיל לעבוד, הרבה מאוד מים יעברו בירדן. יותר פשוט לוותר.
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 נובמבר 2015, 18:33

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:צריך לעבוד עם פסיכולוג ספורט. דחוף.

נראה לי שעד שהטיפול הפסיכולוגי יתחיל לעבוד, הרבה מאוד מים יעברו בירדן. יותר פשוט לוותר.

לך תדע. הרבה תלוי בנכונות של מכבי להשקיע כסף במחליף.
אם לא יובא לו מחליף לא עשינו בשחרור שלו כלום.

חשוב להגיד גם: מחליף מתאים. ולא: גל מקל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 20 נובמבר 2015, 20:27

החציל האצטקי כתב:לך תדע. הרבה תלוי בנכונות של מכבי להשקיע כסף במחליף.
אם לא יובא לו מחליף לא עשינו בשחרור שלו כלום.

חשוב להגיד גם: מחליף מתאים. ולא: גל מקל.

מחליף?

דני פדרמן כתב: :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3 :laugh3

בטח יבוא מחליף. יבזורי נחשב?
roy1000

הודעהעל ידי עמיר לונ » 21 נובמבר 2015, 13:13

שמתי לב שבעונת 2011-12 כששיחק במכבי ביורוליג הוא קלע 99 נקודות ב- 7 משחקים, העונה הוא שיחק ב- 6 משחקים ביורוליג בהם קלע רק 45 נקודות.
עוד נתון מעניין וקיצוני זה שבעונת 2011-12 הוא זרק מהעונשיון 23 זריקות ביורוליג והעונה הוא זרק רק פעמיים מהקו.
ונתון נוסף ואחרון הוא שבקדצניה הקודמת שלו עם מכבי ביורוליג הוא זרק ל-2 57 פעמים, בעוד בעונה הנוכחית רק 18 פעמים.

יש לי שתי שאלות אליכם:

1. מי לא היה מביא את פארמר אחרי היכולת המספקת שלו בקדצניה הקודמת?

2. איך אתם מסבירים את הקושי שלו להגיע לקו ולחדור כפי שעשה זאת בקדנציה הקודמת שלו?

למי שמעוניין, אני מצרף את הקישור לסטטיסטיקה שלו ביורוליג משתי העונות:
http://www.euroleague.net/competition/p ... areerstats
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2015, 13:33

עמיר, פארמר הוא לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. תעקוב אחרי מה שעשה מאז ותבין. הוא הירידה חדה מאז אותה עונה. הוא כבר לא מסוגל לעשות את הדברים שעשה אז.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 נובמבר 2015, 13:37

roy1000 כתב:עמיר, פארמר הוא לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. תעקוב אחרי מה שעשה מאז ותבין. הוא הירידה חדה מאז אותה עונה. הוא כבר לא מסוגל לעשות את הדברים שעשה אז.

אני לא מקבל את זה.
שחקן בשיא הקריירה, בטח אחד שלא עבר פציעות משמעותיות, לא אמור לרדת ביכולת בצורה כזאת.
זה נטו עניין מנטלי. לשחק כדורסל הוא לא שכח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2015, 13:40

שמואל1 כתב:
roy1000 כתב:עמיר, פארמר הוא לא אותו שחקן מהקדנציה הקודמת. תעקוב אחרי מה שעשה מאז ותבין. הוא הירידה חדה מאז אותה עונה. הוא כבר לא מסוגל לעשות את הדברים שעשה אז.

אני לא מקבל את זה.
שחקן בשיא הקריירה, בטח אחד שלא עבר פציעות משמעותיות, לא אמור לרדת ביכולת בצורה כזאת.

אולי גם משהו מנטלי, אבל אין לו את היכולת הפיזית להגיע לסל ולסיים כמו שהייתה לו לפני 4 שנים.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 21 נובמבר 2015, 13:47

עמיר לונ כתב:שמתי לב שבעונת 2011-12 כששיחק במכבי ביורוליג הוא קלע 99 נקודות ב- 7 משחקים, העונה הוא שיחק ב- 6 משחקים ביורוליג בהם קלע רק 45 נקודות.
עוד נתון מעניין וקיצוני זה שבעונת 2011-12 הוא זרק מהעונשיון 23 זריקות ביורוליג והעונה הוא זרק רק פעמיים מהקו.
ונתון נוסף ואחרון הוא שבקדצניה הקודמת שלו עם מכבי ביורוליג הוא זרק ל-2 57 פעמים, בעוד בעונה הנוכחית רק 18 פעמים.

יש לי שתי שאלות אליכם:

1. מי לא היה מביא את פארמר אחרי היכולת המספקת שלו בקדצניה הקודמת?

2. איך אתם מסבירים את הקושי שלו להגיע לקו ולחדור כפי שעשה זאת בקדנציה הקודמת שלו?

למי שמעוניין, אני מצרף את הקישור לסטטיסטיקה שלו ביורוליג משתי העונות:
http://www.euroleague.net/competition/p ... areerstats

אנשים שיש להם שכל לא היו מביאים אותו!

רק בן אדם שהאגו שלו גדול מהמוח שלו, יכול לחשוב, שהוא מבין כדורסל טוב יותר מאשר אוברדוביץ' ואיבקוביץ' גם יחד. הרי שני המאמנים האלה, שמאמנים את פנר ואנאדולו, ראו את פארמר במשך עונה שלמה בליגה הטורקית, ומשום מה החליטו שהם לא רוצים אותו אצלם, למרות שהיה להם מחסור בגארדים טובים.

רק בן אדם שהאגו שלו גדול מהמוח שלו, יכול לחשוב, שדורשפאקה תשחרר אותו סתם, למרות שגם היא קיבלה כרטיס ליורוליג, וגם יש לה יותר כסף ממכבי.

כן, כולם מסביב מפגרים ולא מבינים כדורסל, ורק דני פדרמן הוא גאון! :duh

הכי מצחיק שזאת בדיוק אותה הטעות שעשו עם פארגו. הרי היה ברור, שצסקא לא הייתה משחררת למכבי שחקן שיכול לעשות את ההבדל. כן, זה ידוע שמסינה מפגר והנהלת צסקא לא מבינה בכדורסל, אבל דני פדרמן הוא גאון!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 נובמבר 2015, 13:51

פליקס צודק.
באופן כללי לקחת שחקן בצד היורד של הקריירה זה אף פעם לא צעד חכם.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2015, 14:05

מצד אחד זה נכון, אבל אני לא קונה את הטענה הזאת, שאם אוברדוביץ' לא לקח את פארמר, אז זאת טעות לקחת אותו.
אוברדוביץ' (וכל מאמן אחר באירופה) בזמנו גם לא לקח את שאראס (ובעצם ברצלונה ויתרה עליו), אז להביא את שאראס זאת גם היתה טעות?

מה שאני כן מסכים, זה שלא נעשתה בדיקה אמיתית. למה דרושאפקה לא רצתה להמשיך איתו, מה הוא נתן בעונה שעברה, איך הוא שיחק
ותיפקד במאני טיים וכו'.

אבל זה ידוע ששחקן שכושל במקום אחד, יכול פתאום לפרוח במקום אחר. זה קרה אינספור פעמים בעבר ויקרה בעתיד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2015, 14:05

יש שחקנים שהצד היורד של הקריירה שלהם הוא הרבה יותר טוב מהצד העולה של כל מני היינסים למינהם, שאנחנו הולכים לקבל כאן שוב עונה הבאה.

פארמר זאת החתמה טובה. זה לא עבד, בסדר. נראה מה יהיה כאן עונה הבאה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 נובמבר 2015, 14:13

כן, האמת שעם פארמר גם קשה לקבוע שהוא בצד היורד כי הבן אדם רק בן 29. יש לו לפחות עוד 3-4 שנים שהוא יכול לשחק בטופ ולהרים את המשחק שלו.
הבעיה היא שהוא עצלן. נראה שאין לו מוטיבציה להשקיע. אני חושב שהוא לא נהנה מכדורסל.

אולי אפשר להציל אותו עם פסיכולוג. חייבים לנסות, בכל מקרה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 21 נובמבר 2015, 14:16

jol9 כתב:מצד אחד זה נכון, אבל אני לא קונה את הטענה הזאת, שאם אוברדוביץ' לא לקח את פארמר, אז זאת טעות לקחת אותו.
אוברדוביץ' (וכל מאמן אחר באירופה) בזמנו גם לא לקח את שאראס (ובעצם ברצלונה ויתרה עליו), אז להביא את שאראס זאת גם היתה טעות?

מה שאני כן מסכים, זה שלא נעשתה בדיקה אמיתית. למה דרושאפקה לא רצתה להמשיך איתו, מה הוא נתן בעונה שעברה, איך הוא שיחק
ותיפקד במאני טיים וכו'.

אבל זה ידוע ששחקן שכושל במקום אחד, יכול פתאום לפרוח במקום אחר. זה קרה אינספור פעמים בעבר ויקרה בעתיד.

זה לא רק אוברדוביץ', זה כל מי שראה אותו. אף אחד לא רצה לנגוע בו. הוא גם שיחק בעבר עונה באנאדולו , למה לא ניסו להחזיר אותו? איך זה שדורשפאקה איתו ועם שחקני יורוליג נוספים בסגל סיימה רק במקום ה-8 בטורקיה?

התירוץ היחיד להבאתו של פארמר, זה החוק הרוסי. אם זה נעשה בגלל מחסור בישראלים טובים, רק אז אפשר איכשהו להבין את המהלך.

שאראס הוא לא דוגמא טובה. הוא נחתך בגלל שהוא רב עם המאמן, לא בגלל היכולת שלו. גם מצב התקציבים היה אז שונה. מכבי הייתה במקום 3-5 בתקציבים ביורוליג, ולא כמו עכשיו במקום 10-13. ושאראס גם לא רצה לשחק ברוסיה בגלל הפטריוטיזם שלו
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2015, 14:41

MTA2311 כתב:יש שחקנים שהצד היורד של הקריירה שלהם הוא הרבה יותר טוב מהצד העולה של כל מני היינסים למינהם, שאנחנו הולכים לקבל כאן שוב עונה הבאה.

אם בדקו והבינו את הסיכון זו הייתה החתמה סבירה, אבל אם לא בדקו והחתימו אותו על בסיס מה שהוא עשה לפני 4 שנים, זו החתמה גרועה מאין כמוה. איפה בדיוק מחלקת הסקאוטינג?
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 נובמבר 2015, 14:47

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:

אני לא מקבל את זה.

אולי גם משהו מנטלי, אבל אין לו את היכולת הפיזית להגיע לסל ולסיים כמו שהייתה לו לפני 4 שנים.

שוב, גם את זה אני לא מקבל.
פארמר בן 28, לא 32, והוא לא סבל משום פציעה רצינית בעבר.
זה 100% עניין מנטלי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 21 נובמבר 2015, 14:50

שמואל1 כתב:שוב, גם את זה אני לא מקבל.
פארמר בן 28, לא 32, והוא לא סבל משום פציעה רצינית בעבר.
זה 100% עניין מנטלי.

הוא בן 29 וגם בגיל כזה יכולה להיות ירידה פיזית אם אתה לא עובד מספיק קשה. ככל הנראה הוא לא עבד מספיק קשה בקיץ ובמהלך העונה. זה לא מקרה כזה חריג. יש המון שחקנים שיורדים ביכולת גם בלי פציעות.
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 נובמבר 2015, 14:55

roy1000 כתב:
MTA2311 כתב:יש שחקנים שהצד היורד של הקריירה שלהם הוא הרבה יותר טוב מהצד העולה של כל מני היינסים למינהם, שאנחנו הולכים לקבל כאן שוב עונה הבאה.

אם בדקו והבינו את הסיכון זו הייתה החתמה סבירה, אבל אם לא בדקו והחתימו אותו על בסיס מה שהוא עשה לפני 4 שנים, זו החתמה גרועה מאין כמוה. איפה בדיוק מחלקת הסקאוטינג?

רק בהכנה לעונה הנוכחית הוא נראה כמו סופרסטאר.
אני לא חושב שזה עניין של יכולת. הבן אדם כידרר על הברך פעמיים ביום חמישי, והעיף מסירות ליציע. הוא גמור מנטאלית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2015, 14:58

felix_r כתב:
jol9 כתב:מצד אחד זה נכון, אבל אני לא קונה את הטענה הזאת, שאם אוברדוביץ' לא לקח את פארמר, אז זאת טעות לקחת אותו.

ותיפקד במאני טיים וכו'.

זה לא רק אוברדוביץ', זה כל מי שראה אותו. אף אחד לא רצה לנגוע בו. הוא גם שיחק בעבר עונה באנאדולו , למה לא ניסו להחזיר אותו? איך זה שדורשפאקה איתו ועם שחקני יורוליג נוספים בסגל סיימה רק במקום ה-8 בטורקיה?

התירוץ היחיד להבאתו של פארמר, זה החוק הרוסי. אם זה נעשה בגלל מחסור בישראלים טובים, רק אז אפשר איכשהו להבין את המהלך.

שאראס הוא לא דוגמא טובה. הוא נחתך בגלל שהוא רב עם המאמן, לא בגלל היכולת שלו. גם מצב התקציבים היה אז שונה. מכבי הייתה במקום 3-5 בתקציבים ביורוליג, ולא כמו עכשיו במקום 10-13. ושאראס גם לא רצה לשחק ברוסיה בגלל הפטריוטיזם שלו

בוא נגיד שהיו סימני אזהרה, אבל אני חושב שאתה קצת מקצין כאן. כלומר, אתה יכול לבוא ולהגיד בפה מלא שמי שהביא את פבראני
על חוזה no cut הוא חתיכת דביל. אין מילה אחרת לתאר את זה. אבל בהקרש לפארמר אני לא חושב שאפשר להיות כ"כ נחרצים.
בסה"כ מדובר בשחקן עם יכולות, שמכיר את המערכת, וגם שיחק בה בהצלחה.

אני חושב שהביקורת שלך כן מקבלת משנה תוקף כאשר לוקחים בחשבון גם את זה שגודס כנראה לא ממש רצה אותו, ולמעשה שחקן משמעותי שכזה,
הונחת על המאמן בניגוד לרצונו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 נובמבר 2015, 15:00

MTA2311 כתב:
roy1000 כתב:

רק בהכנה לעונה הנוכחית הוא נראה כמו סופרסטאר.
אני לא חושב שזה עניין של יכולת. הבן אדם כידרר על הברך פעמיים ביום חמישי, והעיף מסירות ליציע. הוא גמור מנטאלית.

לא חושב שהוא גמור.
אני חושב שאם הקבוצה פתאום תעשה שינוי ומהפך ביכולת, אז נראה גם את פארמר משתפר.

בור מנטלי זה משהו שספורטאי יכול לצאת ממנו, ואני מאמין שהחלט שפארמר יכול.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־20 אורחים