המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
עידן כתב:BIG sofo כתב:A.Parker כתב:דווקא משחק רע מאוד שלו
אבל זה ווינר.
למרות משחק פחות טוב, יש לו את הבטחון לקחת את הכדור עליו ולהגיע לזריקה טובה.
הזריקה הייתה ההיפך מטובה חח. זריקה רעה מאוד מחצי מרחק עם שמירה צמודה, זו זריקה ברמת קושי סופר גבוהה - הצליח לו, אבל זו ממש לא "זריקה טובה".
A.Parker כתב:הניהול. הכי חובבני אבר. באמת שכל השיאים נשברים העונה, ועוד באופן מכוון.
מרסר כתב:A.Parker כתב:הניהול. הכי חובבני אבר. באמת שכל השיאים נשברים העונה, ועוד באופן מכוון.
חבל על הזמן חוזרים לעונת 16/17 שהחליפו 4 מאמנים ואיזה 5 שחקנים תוך כדי עונה, הגיע הזמן שאוהדים של מכבי במיוחד בעלי המנויים יתחילו לעשות רעש אי אפשר ככה בעלי המועדון פשוט שמים זין על כולנו, תכף עודד ימאס לו והוא יתפטר הם חושבים שהם עושים לו טובה הם לא מכירים אותו שישבר לו והוא לא רחוק מזה הוא יקום וילך.
omerk כתב:טעות לדעתי. כל מי שאומר "יאלה שחררו אותו לא רוצה לא צריך" מדבר מהבטן. מבין שזה מכעיס ומתסכל וצריך גם למצוא על מי להוציא עצבים, אבל להפטר מהגארד היחיד שנשאר לנו ששווה רמת יורוליג, בעונה כזאת, זו טעות. כשהוא יכככב באיזו בולוניה או באסקוניה אנחנו נאכל את הלב שלא חיכינו עם זה. ניצח לנו 2 משחקים מתוך 3.
למה הוא צריך להיות אסיר תודה למכבי שנמצא פה? מי ישמע מה זה מכבי היום? אנחנו נמושת יורוליג בדיוק כמו אלבה. קבוצת יורוקאפ שבטעות נמצאת ביורוליג. לא חושב שיש תקדים לקבוצת יורוליג, מאז שינוי השיטה, שהגיעה לפלייאוף עם 0 שחקנים מעל מיליון דולר שכר. אין ביתיות, אין כישרון, אין כסף, אין ניהול וצריך להשתמש במה שיש ולא להתחיל לנהל לפי אגו. אתם חושבים שיהיה יותר טוב כשהוא ילך? נו באמת מה זה יתן? שישאר כדי שתהיה עוד אופציה הרי ברור שלא נקבל שום מחליף. פשוט טעות.
מרסר כתב:omerk כתב:טעות לדעתי. כל מי שאומר "יאלה שחררו אותו לא רוצה לא צריך" מדבר מהבטן. מבין שזה מכעיס ומתסכל וצריך גם למצוא על מי להוציא עצבים, אבל להפטר מהגארד היחיד שנשאר לנו ששווה רמת יורוליג, בעונה כזאת, זו טעות. כשהוא יכככב באיזו בולוניה או באסקוניה אנחנו נאכל את הלב שלא חיכינו עם זה. ניצח לנו 2 משחקים מתוך 3.
למה הוא צריך להיות אסיר תודה למכבי שנמצא פה? מי ישמע מה זה מכבי היום? אנחנו נמושת יורוליג בדיוק כמו אלבה. קבוצת יורוקאפ שבטעות נמצאת ביורוליג. לא חושב שיש תקדים לקבוצת יורוליג, מאז שינוי השיטה, שהגיעה לפלייאוף עם 0 שחקנים מעל מיליון דולר שכר. אין ביתיות, אין כישרון, אין כסף, אין ניהול וצריך להשתמש במה שיש ולא להתחיל לנהל לפי אגו. אתם חושבים שיהיה יותר טוב כשהוא ילך? נו באמת מה זה יתן? שישאר כדי שתהיה עוד אופציה הרי ברור שלא נקבל שום מחליף. פשוט טעות.
אף אחד לא טוען שהוא שחקן לא טוב פשוט הוא לא מתאמן עם שאר הסגל וזה ראה רע על המגרש שהוא משחק, אז פה ושם הוא עשה כמה דברים יפים דרך הכישרון שלו אבל במשחק קבוצתי הוא הולך לאיבוד וגם עושה נזקים.
omerk כתב:טעות לדעתי. כל מי שאומר "יאלה שחררו אותו לא רוצה לא צריך" מדבר מהבטן. מבין שזה מכעיס ומתסכל וצריך גם למצוא על מי להוציא עצבים, אבל להפטר מהגארד היחיד שנשאר לנו ששווה רמת יורוליג, בעונה כזאת, זו טעות. כשהוא יכככב באיזו בולוניה או באסקוניה אנחנו נאכל את הלב שלא חיכינו עם זה. ניצח לנו 2 משחקים מתוך 3.
toja27 כתב:אגב הבעיה התחילה בזה שלכאורה עודד לא ידע שסייבן לי הסכים להגיע רק בתנאי שהוא לא מגיע לארץ. נראה לי פרט חשוב להזכיר למאמן במעמד החתימה.
A.Parker כתב:מרסר כתב:A.Parker כתב:הניהול. הכי חובבני אבר. באמת שכל השיאים נשברים העונה, ועוד באופן מכוון.
חבל על הזמן חוזרים לעונת 16/17 שהחליפו 4 מאמנים ואיזה 5 שחקנים תוך כדי עונה, הגיע הזמן שאוהדים של מכבי במיוחד בעלי המנויים יתחילו לעשות רעש אי אפשר ככה בעלי המועדון פשוט שמים זין על כולנו, תכף עודד ימאס לו והוא יתפטר הם חושבים שהם עושים לו טובה הם לא מכירים אותו שישבר לו והוא לא רחוק מזה הוא יקום וילך.
העונות ההן היו גרועות מאוד, ואני לא בא להגנתם, אבל אתה יודע מה ההבדל? באותה עונה החתימו כמה שחקנים טובים וזה לא עבד. נעשו המון טעויות מקצועיות.
העונה, מעבר לניהול הכושל, התרחשה הקצנה ביריקה מכוונת לפרצוף. עזב שחקן שפינה מיליון וחצי דולר והביאו שחקן בשלוש מאות אלף במקום. המחליף של קולסון חתם באמצע נובמבר, וגם כן בשכר מגוחך. אין לי מילים כבר.
toja27 כתב:אגב הבעיה התחילה בזה שלכאורה עודד לא ידע שסייבן לי הסכים להגיע רק בתנאי שהוא לא מגיע לארץ. נראה לי פרט חשוב להזכיר למאמן במעמד החתימה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים