סייבן לי - שוחרר וחתם במניסה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סייבן לי חתם במכבי תל אביב

הודעהעל ידי felix_r » 01 נובמבר 2024, 02:13

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 01 נובמבר 2024, 02:36

מרגיש לי שהוא הרבה יותר טוב ממה שהוא הראה במשחקים האחרונים
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי toja27 » 01 נובמבר 2024, 03:06

עידן כתב:
BIG sofo כתב:
A.Parker כתב:דווקא משחק רע מאוד שלו

אבל זה ווינר.
למרות משחק פחות טוב, יש לו את הבטחון לקחת את הכדור עליו ולהגיע לזריקה טובה.

הזריקה הייתה ההיפך מטובה חח. זריקה רעה מאוד מחצי מרחק עם שמירה צמודה, זו זריקה ברמת קושי סופר גבוהה - הצליח לו, אבל זו ממש לא "זריקה טובה".

בסופי משחק לפעמים מפשטים את ההתקפה ונמנעים מתרגילים מורכבים , לכן בהרבה משחקים גם באירופה זה מסתכם באחד על אחד .
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Jazzman » 01 נובמבר 2024, 08:47

תחליף הולם לבולדווין באקספט אחד מאד חשוב - סחיטת עבירות
לי מוביל את היורוליג בנסיונות מהקו וקליעות מהקו ומקום 4 בסחיטת עבירות (בדרך לראשון כשיהיה קצת יותר תחיאום)
איך התחילו את העונה בלי שחקן מהסוג הזה לא ברור
Jazzman

הודעהעל ידי גל גל » 01 נובמבר 2024, 13:22

סייבן לי פשוט מעולה.

לא מתואם ולא מצליח לרוץ בכיוונים הנכונים אבל יש לו יכולת אישית כל כך גבוהה.
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי מרסר » 22 נובמבר 2024, 11:22

מנהיים: סייבן לי ינסה להגיע להתרת החוזה במכבי ת"א

אחרי הרמיזות על עתידו מצד עודד קטש, הגארד, שלא משחק בליגת העל ולא שותף כלל בהפסד למילאנו, מבוקש על ידי שתי קבוצות ביורוליג. הרומן עשוי להסתיים בתוך חודש.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=489430

וייסברג: סייבן לי בדרך חזרה למניסה

https://sports.walla.co.il/item/3706406
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 22 נובמבר 2024, 11:45

הניהול. הכי חובבני אבר. באמת שכל השיאים נשברים העונה, ועוד באופן מכוון.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 22 נובמבר 2024, 11:47

A.Parker כתב:הניהול. הכי חובבני אבר. באמת שכל השיאים נשברים העונה, ועוד באופן מכוון.

חבל על הזמן חוזרים לעונת 16/17 שהחליפו 4 מאמנים ואיזה 5 שחקנים תוך כדי עונה, הגיע הזמן שאוהדים של מכבי במיוחד בעלי המנויים יתחילו לעשות רעש אי אפשר ככה בעלי המועדון פשוט שמים זין על כולנו, תכף עודד ימאס לו והוא יתפטר הם חושבים שהם עושים לו טובה הם לא מכירים אותו שישבר לו והוא לא רחוק מזה הוא יקום וילך.
מרסר

הודעהעל ידי itai7 » 22 נובמבר 2024, 12:18

לא צריך אותו, צריך שחקן שרוצה להיות עם הקבוצה גם ברגעים קשים, אי אפשר שהוא היחיד שלא עם הקבוצה, יביאו מחליף פלוס מינוס אותו דבר שכן ירצה להתאמן עם הקבוצה ונסגור תפינה עד סוף העונה
itai7

הודעהעל ידי TAYO » 22 נובמבר 2024, 12:23

איך אמר פעם המשקיע האגדי וורן באפט - כשמגיע השפל, רואים מי שחה עירום.
אם מכבי עוד יכלה לבלף בתקציב ובניהול בינוניים ולהפריח תקווה מדי פעם במנויים הפריירים בתבל, עכשיו באה המלחמה והרימה מסך על הבלוף שנקרא מכבי של פדרמן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי A.Parker » 22 נובמבר 2024, 12:37

מרסר כתב:
A.Parker כתב:הניהול. הכי חובבני אבר. באמת שכל השיאים נשברים העונה, ועוד באופן מכוון.

חבל על הזמן חוזרים לעונת 16/17 שהחליפו 4 מאמנים ואיזה 5 שחקנים תוך כדי עונה, הגיע הזמן שאוהדים של מכבי במיוחד בעלי המנויים יתחילו לעשות רעש אי אפשר ככה בעלי המועדון פשוט שמים זין על כולנו, תכף עודד ימאס לו והוא יתפטר הם חושבים שהם עושים לו טובה הם לא מכירים אותו שישבר לו והוא לא רחוק מזה הוא יקום וילך.

העונות ההן היו גרועות מאוד, ואני לא בא להגנתם, אבל אתה יודע מה ההבדל? באותה עונה החתימו כמה שחקנים טובים וזה לא עבד. נעשו המון טעויות מקצועיות.

העונה, מעבר לניהול הכושל, התרחשה הקצנה ביריקה מכוונת לפרצוף. עזב שחקן שפינה מיליון וחצי דולר והביאו שחקן בשלוש מאות אלף במקום. המחליף של קולסון חתם באמצע נובמבר, וגם כן בשכר מגוחך. אין לי מילים כבר.
נערך לאחרונה על ידי A.Parker בתאריך 22 נובמבר 2024, 12:37, נערך פעם אחת בסך הכל.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 22 נובמבר 2024, 12:37

טעות לדעתי. כל מי שאומר "יאלה שחררו אותו לא רוצה לא צריך" מדבר מהבטן. מבין שזה מכעיס ומתסכל וצריך גם למצוא על מי להוציא עצבים, אבל להפטר מהגארד היחיד שנשאר לנו ששווה רמת יורוליג, בעונה כזאת, זו טעות. כשהוא יכככב באיזו בולוניה או באסקוניה אנחנו נאכל את הלב שלא חיכינו עם זה. ניצח לנו 2 משחקים מתוך 3.

למה הוא צריך להיות אסיר תודה למכבי שנמצא פה? מי ישמע מה זה מכבי היום? אנחנו נמושת יורוליג בדיוק כמו אלבה. קבוצת יורוקאפ שבטעות נמצאת ביורוליג. לא חושב שיש תקדים לקבוצת יורוליג, מאז שינוי השיטה, שהגיעה לפלייאוף עם 0 שחקנים מעל מיליון דולר שכר. אין ביתיות, אין כישרון, אין כסף, אין ניהול וצריך להשתמש במה שיש ולא להתחיל לנהל לפי אגו. אתם חושבים שיהיה יותר טוב כשהוא ילך? נו באמת מה זה יתן? שישאר כדי שתהיה עוד אופציה הרי ברור שלא נקבל שום מחליף. פשוט טעות.
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 22 נובמבר 2024, 12:45

omerk כתב:טעות לדעתי. כל מי שאומר "יאלה שחררו אותו לא רוצה לא צריך" מדבר מהבטן. מבין שזה מכעיס ומתסכל וצריך גם למצוא על מי להוציא עצבים, אבל להפטר מהגארד היחיד שנשאר לנו ששווה רמת יורוליג, בעונה כזאת, זו טעות. כשהוא יכככב באיזו בולוניה או באסקוניה אנחנו נאכל את הלב שלא חיכינו עם זה. ניצח לנו 2 משחקים מתוך 3.

למה הוא צריך להיות אסיר תודה למכבי שנמצא פה? מי ישמע מה זה מכבי היום? אנחנו נמושת יורוליג בדיוק כמו אלבה. קבוצת יורוקאפ שבטעות נמצאת ביורוליג. לא חושב שיש תקדים לקבוצת יורוליג, מאז שינוי השיטה, שהגיעה לפלייאוף עם 0 שחקנים מעל מיליון דולר שכר. אין ביתיות, אין כישרון, אין כסף, אין ניהול וצריך להשתמש במה שיש ולא להתחיל לנהל לפי אגו. אתם חושבים שיהיה יותר טוב כשהוא ילך? נו באמת מה זה יתן? שישאר כדי שתהיה עוד אופציה הרי ברור שלא נקבל שום מחליף. פשוט טעות.

אף אחד לא טוען שהוא שחקן לא טוב פשוט הוא לא מתאמן עם שאר הסגל וזה ראה רע על המגרש שהוא משחק, אז פה ושם הוא עשה כמה דברים יפים דרך הכישרון שלו אבל במשחק קבוצתי הוא הולך לאיבוד וגם עושה נזקים.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 22 נובמבר 2024, 13:06

מרסר כתב:
omerk כתב:טעות לדעתי. כל מי שאומר "יאלה שחררו אותו לא רוצה לא צריך" מדבר מהבטן. מבין שזה מכעיס ומתסכל וצריך גם למצוא על מי להוציא עצבים, אבל להפטר מהגארד היחיד שנשאר לנו ששווה רמת יורוליג, בעונה כזאת, זו טעות. כשהוא יכככב באיזו בולוניה או באסקוניה אנחנו נאכל את הלב שלא חיכינו עם זה. ניצח לנו 2 משחקים מתוך 3.

אף אחד לא טוען שהוא שחקן לא טוב פשוט הוא לא מתאמן עם שאר הסגל וזה ראה רע על המגרש שהוא משחק, אז פה ושם הוא עשה כמה דברים יפים דרך הכישרון שלו אבל במשחק קבוצתי הוא הולך לאיבוד וגם עושה נזקים.

כפי שראינו אתמול ובמשחקים לפני שהגיע, זה נראה אפילו יותר רע בלעדיו. מה רע שהוא יהיה על הספסל בתור עוד נשק התקפי? לפי רמת השכר שמקבל זה זר של 15-20 דק במשחק. הוא לא סותם את התקציב כי יש עוד מיליון דולר שלא נוצלו מעסקת לויד. לפחות שישאר עד שימצאו מחליף, אבל מה שיקרה בפועל שכולם יצעקו שצריך לשחרר אותו ונשאר שוב עם חור של זר. איך בכלל מישהו חושב שיש לנו את הלוקסוס להיות בררנים השנה? זו קבוצה פח. מה רע שיש סייבן לי על הספסל למקרה הצורך? באמת לא מבין את זה.

אני אשתכנע שזה מהלך טוב רק אם יביאו זר לפני השחרור של סייבן, אבל ברור שזה לא יקרה לפני או אחרי, ואם יקרה זה יהיה עוד חודשיים וזה יהיה זר ברמה מאד נמוכה שיתייבש על הספסל עד סוף העונה ולא יתרום כלום סטייל קאבה.
omerk

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2024, 13:17

הדבר הנכון זה לשחרר אותו, ולהביא מישהו אחר שלא נופל ממנו. במיוחד יש תקציב לזה. זה שמכבי לא תעשה את זה, זאת הבעיה בניהול ההחלטות שלהם, לא של עודד שעושה את הדבר הנכון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Jazzman » 22 נובמבר 2024, 13:28

מועדןם בהשמדה עצמית. איזו פארסה. עכשיו הגארד האתלט שלנו זה פאקינג דהגוליוס. בדיחה. מכבי השנה מתנהלת גרוע יותר מהקבוצה הכי עלובה בליגה . לי ילך, יככב במקום אחר, ואנחנו נחכה למחליף עוד חודשיים מהליגה הלאומית.
Jazzman

הודעהעל ידי toja27 » 22 נובמבר 2024, 13:28

אגב הבעיה התחילה בזה שלכאורה עודד לא ידע שסייבן לי הסכים להגיע רק בתנאי שהוא לא מגיע לארץ. נראה לי פרט חשוב להזכיר למאמן במעמד החתימה.

כלומר הבעיה המקורית באמת היא שאין משחקי בית, ויש מלחמה וכו ', ואז שיש לנו בעלים קמצנים שמנסים לחסוך כל שקל דווקא בעונה שהיה צורך לשחרר יותר כדי לכפות קצת על הקשיים הקיימים. אבל בהקשר שאנחנו מדברים, שם זה התחיל שלא ידעו את עודד לכאורה שסייבן לי הגיע עם סעיף כזה.
נערך לאחרונה על ידי toja27 בתאריך 22 נובמבר 2024, 13:33, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A.Parker » 22 נובמבר 2024, 13:31

toja27 כתב:אגב הבעיה התחילה בזה שלכאורה עודד לא ידע שסייבן לי הסכים להגיע רק בתנאי שהוא לא מגיע לארץ. נראה לי פרט חשוב להזכיר למאמן במעמד החתימה.

משתינים עליו
A.Parker

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2024, 13:31

A.Parker כתב:
מרסר כתב:

העונות ההן היו גרועות מאוד, ואני לא בא להגנתם, אבל אתה יודע מה ההבדל? באותה עונה החתימו כמה שחקנים טובים וזה לא עבד. נעשו המון טעויות מקצועיות.

העונה, מעבר לניהול הכושל, התרחשה הקצנה ביריקה מכוונת לפרצוף. עזב שחקן שפינה מיליון וחצי דולר והביאו שחקן בשלוש מאות אלף במקום. המחליף של קולסון חתם באמצע נובמבר, וגם כן בשכר מגוחך. אין לי מילים כבר.

נכון מאוד.

כבר אין אפילו מראית עין של נסיונות אמיתיים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 נובמבר 2024, 13:32

toja27 כתב:אגב הבעיה התחילה בזה שלכאורה עודד לא ידע שסייבן לי הסכים להגיע רק בתנאי שהוא לא מגיע לארץ. נראה לי פרט חשוב להזכיר למאמן במעמד החתימה.

אמיתי? איפה ראית?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־20 אורחים