המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:מכבי בירכה את הפועל ת"א על הזכייה.
שועל כתב:זה תלוי בעיקר במכבי אם זה יהיה אירוע שלא ישאר ממנו הרבה מעבר לעונה אחת ביורוליג או המסמר האחרון בארון הקבורה של המועדון
מרסר כתב:שועל כתב:זה תלוי בעיקר במכבי אם זה יהיה אירוע שלא ישאר ממנו הרבה מעבר לעונה אחת ביורוליג או המסמר האחרון בארון הקבורה של המועדון
מכבי לא לבד באירוע הזה יש עוד 12 קבוצות שצריכות להכריע, יכול להיות שתהיה התנגדות מרוב הקבוצות לרישיון של כמה שנים להפועל כי ינאי הולך להתחרות על שחקנים בכירים עם הספרדיות הטורקיות והיווניות לא בטוח שהם אוהבים את זה.
Gevaudan כתב:המציאות שאנו חיים בה כרגע היא שמועדון שלא זכה בכלום עשרות שנים הרגע קטף (בזכות כדורסל איכותי) גביע יורוקאפ, ומנגד הקמצניאדה מתחבטת עם עצמה האם כדאי להחתים את אלכס טיוס לעונת פרישה מהכדורסל או לא.
אם זו לא אבן בוחן שנועדה להראות לאן נושבת הרוח (התנהלות כספית וכו') אז אני לא יודע מה כן.
MTA2311 כתב:זה לא פחות ממדהים מה שינאי עשה במועדון הזה בפחות משנה. מדהים ומפחיד.
כמו שאמרתי כבר לפני כמה חודשים, לפחות זה קורה בעונה כזאת, תארו לכם את כמויות הבכי והתירוצים שהיינו שומעים ממכבי על המלחמה ועל האירוח בישראל אם ינאי לא היה שופך פה כספים ומפרק את היורוקאפ.
הציב לכולנו מראה מול הפנים.
omerk כתב:אין לי ספק שבלי שינוי מבנה הבעלות, הפועל תהפוך שנה הבאה לקבוצה הישראלית החזקה באירופה, וגם ללא הרבה קושי. בא ינאקופולוס עונה קודמת אחרי שנים של כישלונות וחוסר השקעה, והופ בעונה אחת ששפך כסף הפך לאלוף אירופה. מונאקו עשו דבר דומה ומאז שעלו ליורוליג התברגו חזק בצמרת ועשו פיינל פור. ינאי עשה את זה ביורוקאפ תוך עונה אחת. המודל קיים ועובד מעולה , זו רק פונקציה של כסף. מי שחושב שמסורת תביא לנו תארים כשהיא לא מלווה בהשקעה הוא פשוט ילד תמים
עכשיו זו הגושפנקא הסופית שאם לא יהיה פה שינוי, וממש עכשיו, מכבי לא תשאר מותג הספורט הישראלי מספר אחד ואפילו לא הכי טובה בליגה. הספונסרים נמשכים לעוצמה של מכבי לעומת שאר הקבוצות, שגם בעונות לא טובות, עדיין ברור שלטווח ארוך מכבי יקחו את רוב האליפויות ויהיו פייבוריטים. נגמר העסק הזה, ואולי אפילו כבר העונה נקבל דאבל אדום בפרצוף. אני אולי נשמע פסימי אבל לי זה מרגיש סופר ריאלי. גם אם בטעות ניקח אליפות השנה, ברור שעם ההשקעה של ינאי זה לא יחזיק עוד עונה שתיים. לטווח ארוך הכסף הגדול תמיד מנצח. יכול להיות פה רצף עכשיו של כמה שנים שאנחנו רואים את הפועל חוגגים אליפויות והשתתפות בפלייאוף בזמן שאנחנו מסתכלים מהצד עם הז** ביד.
לא הייתי אומר את כל זה אם הייתי רואה שבהנהלת מכבי יש קצה קצהו של הבנה והפנמה לסיטואציה החדשה ורצון להשקיע ולשנות ולהתחיל להבין את האיום, אבל ככל שעובר הזמן זה רק נהיה יותר גרוע ולא נראה ששנה הבאה יש אופק להחזרת אפיקי ההכנסות שמכבי התרגלו בשביל להעמיד קבוצה תחרותית. בקיצור עצוב ומבאס לראות מהצד. אנחנו נהפוך לוילרבאן והם המונאקו.
MTA2311 כתב:חחחחחחח מסתבר שהגייט זועמים עכשיו על ההודעה המברכת של מכבי אתמול
אי אפשר להמציא את הטמטום הזה
מרסר כתב:מכבי בירכה את הפועל ת"א על הזכייה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים