כדורסל מאירופה והעולם 24/25

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה והעולם 24/25

הודעהעל ידי מרסר » 11 אפריל 2025, 23:41

הפועל ת"א בכושר קליעה מטורף בחודש האחרון ואיטודיס פשוט עשה בית ספר למאמנים של ולנסיה וקנריה, לפחות יהיו לנו 2 משחקי יורוליג בארץ בעונה הבאה.
מרסר

הודעהעל ידי מרסר » 12 אפריל 2025, 00:10

מכבי בירכה את הפועל ת"א על הזכייה.
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 12 אפריל 2025, 00:17

מרסר כתב:מכבי בירכה את הפועל ת"א על הזכייה.

:shimonsleeping:
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שועל » 12 אפריל 2025, 00:27

זה תלוי בעיקר במכבי אם זה יהיה אירוע שלא ישאר ממנו הרבה מעבר לעונה אחת ביורוליג או המסמר האחרון בארון הקבורה של המועדון

יהיה מעניין בעונה הבאה אבל זה בעיקר מבאס
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי שמואל1 » 12 אפריל 2025, 00:31

ברכות להפועל ת"א
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי מרסר » 12 אפריל 2025, 00:33

שועל כתב:זה תלוי בעיקר במכבי אם זה יהיה אירוע שלא ישאר ממנו הרבה מעבר לעונה אחת ביורוליג או המסמר האחרון בארון הקבורה של המועדון

מכבי לא לבד באירוע הזה יש עוד 12 קבוצות שצריכות להכריע, יכול להיות שתהיה התנגדות מרוב הקבוצות לרישיון של כמה שנים להפועל כי ינאי הולך להתחרות על שחקנים בכירים עם הספרדיות הטורקיות והיווניות לא בטוח שהם אוהבים את זה.
מרסר

הודעהעל ידי שועל » 12 אפריל 2025, 00:45

מרסר כתב:
שועל כתב:זה תלוי בעיקר במכבי אם זה יהיה אירוע שלא ישאר ממנו הרבה מעבר לעונה אחת ביורוליג או המסמר האחרון בארון הקבורה של המועדון

מכבי לא לבד באירוע הזה יש עוד 12 קבוצות שצריכות להכריע, יכול להיות שתהיה התנגדות מרוב הקבוצות לרישיון של כמה שנים להפועל כי ינאי הולך להתחרות על שחקנים בכירים עם הספרדיות הטורקיות והיווניות לא בטוח שהם אוהבים את זה.

לא כיוונתי לזה אלא להתנהלות המקצועית והכספית
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Gevaudan » 12 אפריל 2025, 00:58

המציאות שאנו חיים בה כרגע היא שמועדון שלא זכה בכלום עשרות שנים הרגע קטף (בזכות כדורסל איכותי) גביע יורוקאפ, ומנגד הקמצניאדה מתחבטת עם עצמה האם כדאי להחתים את אלכס טיוס לעונת פרישה מהכדורסל או לא.

אם זו לא אבן בוחן שנועדה להראות לאן נושבת הרוח (התנהלות כספית וכו') אז אני לא יודע מה כן.
Gevaudan

הודעהעל ידי שועל » 12 אפריל 2025, 04:03

Gevaudan כתב:המציאות שאנו חיים בה כרגע היא שמועדון שלא זכה בכלום עשרות שנים הרגע קטף (בזכות כדורסל איכותי) גביע יורוקאפ, ומנגד הקמצניאדה מתחבטת עם עצמה האם כדאי להחתים את אלכס טיוס לעונת פרישה מהכדורסל או לא.

אם זו לא אבן בוחן שנועדה להראות לאן נושבת הרוח (התנהלות כספית וכו') אז אני לא יודע מה כן.

יש לומר בזכות כדורסל לא איכותי של המפעל השני בחשיבותו. רק ולנסיה הייתה קבוצה ממשית
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2025, 06:56

זה לא פחות ממדהים מה שינאי עשה במועדון הזה בפחות משנה. מדהים ומפחיד.

כמו שאמרתי כבר לפני כמה חודשים, לפחות זה קורה בעונה כזאת, תארו לכם את כמויות הבכי והתירוצים שהיינו שומעים ממכבי על המלחמה ועל האירוח בישראל אם ינאי לא היה שופך פה כספים ומפרק את היורוקאפ.

הציב לכולנו מראה מול הפנים.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי גיא » 12 אפריל 2025, 08:17

מסכים לחלוטין. רק רעידת אדמה כזאת יכולה להזיז את ההנהלה המדושנת. זה לא עובד לא כשבשבוע השישי לליגה עדיין מדברים על ״אנחנו עדיין לומדים אחד את השני״. בשביל זה אתה משלם את הכסף הגדול: כדי שהקבוצה תהיה תחרותית מ- Day one.
גיא

הודעהעל ידי מרסר » 12 אפריל 2025, 09:00

MTA2311 כתב:זה לא פחות ממדהים מה שינאי עשה במועדון הזה בפחות משנה. מדהים ומפחיד.

כמו שאמרתי כבר לפני כמה חודשים, לפחות זה קורה בעונה כזאת, תארו לכם את כמויות הבכי והתירוצים שהיינו שומעים ממכבי על המלחמה ועל האירוח בישראל אם ינאי לא היה שופך פה כספים ומפרק את היורוקאפ.

הציב לכולנו מראה מול הפנים.

האיש מגלומן לא קטן אבל גם מבין מהר מה צריך לעשות בשביל להצליח, המהלך שלו עם איטודיס זה מה שהביא להם את הזכייה האיש בולדוזר אף אחד לא יכול לעצור אותו, יש להם הכל כסף מאמן אולם קהל הם הולכים בעונה הבאה להיות בפיינל פור לפחות, נקווה שזה יזיז משהו אצל אנשי מכבי .
מרסר

הודעהעל ידי גיא » 12 אפריל 2025, 09:06

הוא קולני, אבל זה חלק מהאסטרטגיה שלו. זה מנטאליות של איש עסקים שרוצה להצליח. הוא שם וויז׳ן ברור על השולחן
״כל 20 השחקנים הטובים באירופה רוצים לבוא להפועל ת״א״, אמר עופר ינאי, ״יהיה לנו בופה עשיר בשנה הבאה, אנחנו רוצים להגיע לטופ של היורוליג״.
גיא

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2025, 11:39

פשוט בלתי נתפס שלא רק שמכבי לא הולכת להיות המועדון הישראלי היחיד ביורוליג, אלא שהיא אפילו לא הולכת להיות המועדון הישראלי הכי חזק ביורוליג.

ההנהלה והמנויים השמידו את המועדון הזה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי omerk » 12 אפריל 2025, 11:54

אין לי ספק שבלי שינוי מבנה הבעלות, הפועל תהפוך שנה הבאה לקבוצה הישראלית החזקה באירופה, וגם ללא הרבה קושי. בא ינאקופולוס עונה קודמת אחרי שנים של כישלונות וחוסר השקעה, והופ בעונה אחת ששפך כסף הפך לאלוף אירופה. מונאקו עשו דבר דומה ומאז שעלו ליורוליג התברגו חזק בצמרת ועשו פיינל פור. ינאי עשה את זה ביורוקאפ תוך עונה אחת. המודל קיים ועובד מעולה , זו רק פונקציה של כסף. מי שחושב שמסורת תביא לנו תארים כשהיא לא מלווה בהשקעה הוא פשוט ילד תמים

עכשיו זו הגושפנקא הסופית שאם לא יהיה פה שינוי, וממש עכשיו, מכבי לא תשאר מותג הספורט הישראלי מספר אחד ואפילו לא הכי טובה בליגה. הספונסרים נמשכים לעוצמה של מכבי לעומת שאר הקבוצות, שגם בעונות לא טובות, עדיין ברור שלטווח ארוך מכבי יקחו את רוב האליפויות ויהיו פייבוריטים. נגמר העסק הזה, ואולי אפילו כבר העונה נקבל דאבל אדום בפרצוף. אני אולי נשמע פסימי אבל לי זה מרגיש סופר ריאלי. גם אם בטעות ניקח אליפות השנה, ברור שעם ההשקעה של ינאי זה לא יחזיק עוד עונה שתיים. לטווח ארוך הכסף הגדול תמיד מנצח. יכול להיות פה רצף עכשיו של כמה שנים שאנחנו רואים את הפועל חוגגים אליפויות והשתתפות בפלייאוף בזמן שאנחנו מסתכלים מהצד עם הז** ביד.

לא הייתי אומר את כל זה אם הייתי רואה שבהנהלת מכבי יש קצה קצהו של הבנה והפנמה לסיטואציה החדשה ורצון להשקיע ולשנות ולהתחיל להבין את האיום, אבל ככל שעובר הזמן זה רק נהיה יותר גרוע ולא נראה ששנה הבאה יש אופק להחזרת אפיקי ההכנסות שמכבי התרגלו בשביל להעמיד קבוצה תחרותית. בקיצור עצוב ומבאס לראות מהצד. אנחנו נהפוך לוילרבאן והם המונאקו.
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 12 אפריל 2025, 14:30

אגב ינאי לא צריך לבקש רישיון מהיורוליג לכמה שנים ועוד לשלם על זה כמה מיליונים, מה שהוא צריך לעשות זה לבנות קבוצה שתגיע לפחות לפלייאוף של היורוליג והרישיון יתחדש אוטומטית בדומה למה שקורה עם מונאקו שלה אין רישיון בכלל, אבל היא מגיעה כול עונה לפלייאוף וככה היא שורדת ביורוליג כמה שנים.
מרסר

הודעהעל ידי שמוליק » 12 אפריל 2025, 17:22

omerk כתב:אין לי ספק שבלי שינוי מבנה הבעלות, הפועל תהפוך שנה הבאה לקבוצה הישראלית החזקה באירופה, וגם ללא הרבה קושי. בא ינאקופולוס עונה קודמת אחרי שנים של כישלונות וחוסר השקעה, והופ בעונה אחת ששפך כסף הפך לאלוף אירופה. מונאקו עשו דבר דומה ומאז שעלו ליורוליג התברגו חזק בצמרת ועשו פיינל פור. ינאי עשה את זה ביורוקאפ תוך עונה אחת. המודל קיים ועובד מעולה , זו רק פונקציה של כסף. מי שחושב שמסורת תביא לנו תארים כשהיא לא מלווה בהשקעה הוא פשוט ילד תמים

עכשיו זו הגושפנקא הסופית שאם לא יהיה פה שינוי, וממש עכשיו, מכבי לא תשאר מותג הספורט הישראלי מספר אחד ואפילו לא הכי טובה בליגה. הספונסרים נמשכים לעוצמה של מכבי לעומת שאר הקבוצות, שגם בעונות לא טובות, עדיין ברור שלטווח ארוך מכבי יקחו את רוב האליפויות ויהיו פייבוריטים. נגמר העסק הזה, ואולי אפילו כבר העונה נקבל דאבל אדום בפרצוף. אני אולי נשמע פסימי אבל לי זה מרגיש סופר ריאלי. גם אם בטעות ניקח אליפות השנה, ברור שעם ההשקעה של ינאי זה לא יחזיק עוד עונה שתיים. לטווח ארוך הכסף הגדול תמיד מנצח. יכול להיות פה רצף עכשיו של כמה שנים שאנחנו רואים את הפועל חוגגים אליפויות והשתתפות בפלייאוף בזמן שאנחנו מסתכלים מהצד עם הז** ביד.

לא הייתי אומר את כל זה אם הייתי רואה שבהנהלת מכבי יש קצה קצהו של הבנה והפנמה לסיטואציה החדשה ורצון להשקיע ולשנות ולהתחיל להבין את האיום, אבל ככל שעובר הזמן זה רק נהיה יותר גרוע ולא נראה ששנה הבאה יש אופק להחזרת אפיקי ההכנסות שמכבי התרגלו בשביל להעמיד קבוצה תחרותית. בקיצור עצוב ומבאס לראות מהצד. אנחנו נהפוך לוילרבאן והם המונאקו.

גם אתה שוגה בראייה ש"אם ההנהלה תפנים...". הסיפור אחר לגמרי. ההנהלה הכושלת חייבת להיעלם, למכור את הקבוצה לאחד שרוצה יכול ורעב. היום הם לא רוצים, לא יכולים ושמנים, זחוחים ורקובים.
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי MTA2311 » 12 אפריל 2025, 18:43

חחחחחחח מסתבר שהגייט זועמים עכשיו על ההודעה המברכת של מכבי אתמול

אי אפשר להמציא את הטמטום הזה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי עידן » 12 אפריל 2025, 18:48

MTA2311 כתב:חחחחחחח מסתבר שהגייט זועמים עכשיו על ההודעה המברכת של מכבי אתמול

אי אפשר להמציא את הטמטום הזה

אפשר לחשוב. כולה הודעה לקונית לחלוטין. שיזעמו על הדברים החשובים באמת.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 12 אפריל 2025, 19:07

מרסר כתב:מכבי בירכה את הפועל ת"א על הזכייה.

טמטום
omerk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־39 אורחים