המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:לא יקרה..
קודי כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יקרה..
ברור שלא. רק לא מובן לי מהיכן הספקולציה הטפשית הזו ומהיכן המחשבה התמימה (או האווילית) שקבוצה עשירה מאוד תשחרר סתם כך את אחד השחקנים הטובים ביותר שלה באמצע העונה.
קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/1883753
אין ספק שמדובר במועמד הטוב ביותר להגיע. עדיף עשרות מונים על כל מיני מאלטים ואחרים. הבעיה היא שאני לא רואה איזו סיבה יש לקבוצה עשירה לשחרר את אחד השחקנים הטובים ביותר שלה באמצע העונה ולכן אני לא מאמין שזה יקרה.
אבי כתב:קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/1883753
אין ספק שמדובר במועמד הטוב ביותר להגיע. עדיף עשרות מונים על כל מיני מאלטים ואחרים. הבעיה היא שאני לא רואה איזו סיבה יש לקבוצה עשירה לשחרר את אחד השחקנים הטובים ביותר שלה באמצע העונה ולכן אני לא מאמין שזה יקרה.
להביא שחקן יורוקאפ שאפילו לא משחק בתור רכז?
מיותר לגמרי.
מכביסט כתב:הוא בכלל לא רכז
ומכבי צריכה רכז חד משמעי!
JasonWilliams12 כתב:מכביסט כתב:הוא בכלל לא רכז
הוא יותר רכז מאוחיון וממאלט
מכביסט כתב:הוא בכלל לא רכז
yarinsaky כתב:מכביסט כתב:הוא בכלל לא רכז
זה נכון אבל צריך להביט על התמונה הכוללת שהיא די עגומה בשלב זה של העונה. אם היה מדובר בקיץ הייתי אומר שזה צעד לא נכון להביא אותו לעמדה הזאת, עכשיו יש בשוק שחקנים פחות טובים או רחוקים מכושר משחק, מה עוד שקשה לשחקנים שלא מכירים את המערכת להשתלב באמצע העונה.
בלי קשר, או איתו, פאפלוקאס חייב לקבל יותר דקות בעמדת הרכז.
Holiday_Armadillo כתב:לא יקרה..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יקרה..
מסכים - זה לא יקרה. לא יודע אם השמועה הזאת נכונה - כנראה שלא, אבל אם כן, אז מכבי תצא די פארשית כאן,
כי את נושא המס היה אפשר לפתור, ואני בטוח שבייאאוט יעלה למכבי לא פחות מהסידור עם המס.
בכל מקרה, הלפרין יהיה רלוונטי רק בקיץ.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יקרה..
מסכים - זה לא יקרה. לא יודע אם השמועה הזאת נכונה - כנראה שלא, אבל אם כן, אז מכבי תצא די פארשית כאן,
כי את נושא המס היה אפשר לפתור, ואני בטוח שבייאאוט יעלה למכבי לא פחות מהסידור עם המס.
אני מסכימה אבל חייבת להדגיש שויתור על המתנה למס ההכנסה היה בחירה של הלפרין בלבד ומכבי היו מאוד מאוכזבים מזה שהוא בחר לא לחכות..ככה שזה לא עניין של ''הם יכלו לסגור את זה בפחות ובחרו שלא אז עכשיו יצטרכו לשלם יותר''..
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא יקרה..
אני מסכימה אבל חייבת להדגיש שויתור על המתנה למס ההכנסה היה בחירה של הלפרין בלבד ומכבי היו מאוד מאוכזבים מזה שהוא בחר לא לחכות..ככה שזה לא עניין של ''הם יכלו לסגור את זה בפחות ובחרו שלא אז עכשיו יצטרכו לשלם יותר''..
מאוכזבים... OK. הלפרין עשה את מה שטוב לו. אם יש מישהו בפורום שהיה מוכן לסכן 300-400 אלף דולר, שיקום.
מכבי מצידה גם עשתה כנראה את הדבר הנכון עבורה.
בסופו של דבר שני מעשים שהם כביכול מעשים נכונים יצרו מציאות שהיא אולי לא נכונה עבור שניהם (עבור יותם היא מן הסתם יותר טובה).
אין מה לדבר על יותם כרגע. לא רואה סרט שהדבר הזה קורה, אם כי אני מסכים עם קודי. יותם שחקן הרבה יותר טוב מכל אחד אחר שמוזכר בהקשר של מכבי.
טיקי חוזר כתב:יוני , רוב החברים שלי שהם בעלי עסקים עושים הכל כדי בחודשי החורף , הם ובעיקר משפחה שלהם לא יהיו ברוסיה , במיוחד בסנט פטרבורג הקפוא ... חלקם מעבירים חורף כאן חלקם בספרד או איטליה . אולי גם להלפרין חראה שם ? הרי הוא כבר לא ילד בן 20 , יש לו ילד ואשה . לך תדע מה הולך שם ......
jol9 כתב:לדעתי עדיף קור קפוא מהחום הנוראי של יולי-אוגוסט במישור החוף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־11 אורחים