פדרמן בישראל היום

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פדרמן בישראל היום

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 17:51

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?
חוצפן! שיאמן הוא את מכבי, נראה מה יקרה..

סלח לי, אבל הטענה שלך ממש מפגרת :happy2

נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!

השיפוצניק שלי הביא אותי לגמר הבית הכי יפה באירופה ובכלל לא עלה לי הרבה..
אני מבטיח לך שהייתי סותם את הפה..

גמר? חשבתי עפנו ברבע גמר
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2012, 17:52

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:פדרמן החוצפן מעביר ביקורת על האימון של בלאט? על כמה דקות הוא משתף את מי?

נגיד והזמנת שיפוצניק להחליף לך ריצוף בבית. השיפוצניק עשה עבודה רעה, כל הריצוף עקום. אז אתה בא אליו בטענות, והשיפוצניק עונה לך: איזה חוצפן אתה! איך אתה מעז לבקר את עבודתי? בוא נראה אותך מרצף בעצמך!

גמר? חשבתי עפנו ברבע גמר

עכשיו אתה סתם משחק את עצמך תמים..
אני לא אגיב..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 17:54

felix_r כתב:
אני מדבר לא על השיפוצניק אלא על בן אדם שמשלם לו על העבודה! מי שמשלם את המשכורת, זכותו לעביר ביקורת.
מה לא מובן בזה בדיוק? זה חדש לך? אתה בחיים שלך לא שילמת למישהו על עבודה/שירות ואז קבעת אם אתה מרוצה או לו?

אני לא מצליח להבין איזה דמיון אתה מוצא בין איש מקצוע שבא אליך לבצע עבודה חד פעמית, ואחרי זה הולך ולא רואים אותו, לבין מישהו שאתה עובד איתו באופן יומיומי כבר במשך שנתיים.

ואפילו מישהו כזה כמו שיפוצניק או אינסטלטור, אתה לא תלך לבקר אותו על דפי העיתונים או המקומונים, אלא תדבר איתו קודם ותנסה להגיע למצב שבו אתה מרוצה מהעבודה שלו.

אני באמת לא מצליח להבין איך אפשר לראות משהו חיובי באקט המבזה והשפל של פדרמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 17:55

LIAV10 כתב:
felix_r כתב:
LIAV10 כתב:
felix_r כתב:

גמר? חשבתי עפנו ברבע גמר

עכשיו אתה סתם משחק את עצמך תמים..
אני לא אגיב..

אני לא משחק. כשהגענו לגמר בעונה שעברה, אף אחד לא התלונן. מה גם שבשנה שעברה אף שחקן לא הוקפא מסיבות לא ברורות, ההך הוא הנכון - בשנה שעברה כל שחקן נתן את המאקסימום שאפשר היה לצפות ממנו, ז"א ניצול אופטימאלי של משאבי הקבוצה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 17:58

jol9 כתב:
felix_r כתב:
אני מדבר לא על השיפוצניק אלא על בן אדם שמשלם לו על העבודה! מי שמשלם את המשכורת, זכותו לעביר ביקורת.
מה לא מובן בזה בדיוק? זה חדש לך? אתה בחיים שלך לא שילמת למישהו על עבודה/שירות ואז קבעת אם אתה מרוצה או לו?

אני לא מצליח להבין איזה דמיון אתה מוצא בין איש מקצוע שבא אליך לבצע עבודה חד פעמית, ואחרי זה הולך ולא רואים אותו, לבין מישהו שאתה עובד איתו באופן יומיומי כבר במשך שנתיים.

ואפילו מישהו כזה כמו שיפוצניק או אינסטלטור, אתה לא תלך לבקר אותו על דפי העיתונים או המקומונים, אלא תדבר איתו קודם ותנסה להגיע למצב שבו אתה מרוצה מהעבודה שלו.

אתה לא מבין? אני אסביר לך מה ההבדל. במקרה של שיפוצניק הבית הוא רק שלך, במקרה של מכבי זו הקבוצה של המדינה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 18:00

חברים יקרים, זה לא שרק פדרמן לא היה מרוצה מהקטע עם פאפאס.
אני אזכיר לכם שבכל משחק היכל שלם היה שר שירי עידוד לפאפאס כשבלאט התעלל בו.
מה זה אומר? זה אומר שלא רק בן אדם או שנים לא היו מרוצים. פחות או יותר כל אוהדי הקבוצה לא היו מרוצים!
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 25 אפריל 2012, 18:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 18:03

אני בתור אוהד מכבי רוצה לדעת מה הבעלים חושבים על הקטע הזה בין בלאט לפאפאס.

אם היתי חבר קרוב של פדרמן, אז אולי הוא היה מספיר לי מה הוא חושב בזמן שאנחנו עושים איתו מנגאל ביום העצמאות.
אבל אני לא חבר שלו. מה נעשה. אז הדרך היחידה שלי לדעת זה דרך העתונות.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 אפריל 2012, 18:06

felix_r כתב:חברים יקרים, זה לא שרק פדרמן לא היה מרוצה מהקטע עם פאפאס.
מה זה אומר? זה אומר שלא רק בן אדם או שנים לא היו מרוצים. פחות או יותר כל אוהדי לא היו מרוצים!

ועדיין כולנו תמכנו יותר בבלאט..
אף אחד פה לא הצדיק את בלאט ואמר שהוא קדוש, אכן מותר להעביר ביקורת..
אבל יש הבדל בין ביקורת מאשר המעשה של החתיכת מלוכלך הזה שהלך והעביר ביקורת מול כל המדינה והשווה מיקרים למיקרים חמורים פי 4..
גם אני הייתי נעלב אם הייתי במקומו של בלאט..
פשוט חוצפן הפדרמן הזה, אני חשבתי שהוא גרפ לכץ ללכת בגלל מקרים מהסוג..

פשוט גועל נפש :throwup2

מקווה שהקהל יתמוך בבלאט בפיינל פור בסוף השבוע ועוד יותר מקווה שמיטשל גולדאהר יקנה את החלק של הבנאדם המגעיל הזה שנמצא דווקא במערכת הכי מטוקטקת בספורט הישראלי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 18:08

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:

אתה לא מבין? אני אסביר לך מה ההבדל. במקרה של שיפוצניק הבית הוא רק שלך, במקרה של מכבי זו הקבוצה של המדינה

לא רלוונטי...
שידבר מה שהוא רוצה בבית שלו, בדירקטוריון או ישירות מול בלאט. אפילו שלא ייחדש לו חוזה.
אבל זה אמבוש פטתי. גם בלאט יכול לעשות את אותו הדבר, כמו פיני בזמנו. לא זכור לי שיצא מזה משהו טוב בשביל מכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mta_atic » 25 אפריל 2012, 18:11

מה זה אומר? זה אומר שלא רק בן אדם או שנים לא היו מרוצים. פחות או יותר כל אוהדי הקבוצה לא היו מרוצים!

פליקס,
אף אחד מאיתנו לא היה רוצה מאמן שבוחר הרכבים לפי מה ששר הקהל.
כל עוד ההחלטות של בלאט הן החלטות על רקע מקצועי (ולא פעם הוא הצהיר שהן כאלה) , אין לי שום בעיה, מה גם שברוב הפעמים הן הוכיחו את עצמן.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 18:12

LIAV10 כתב:
מה זה אומר? זה אומר שלא רק בן אדם או שנים לא היו מרוצים. פחות או יותר כל אוהדי לא היו מרוצים!

אבל יש הבדל בין ביקורת מאשר המעשה של החתיכת מלוכלך הזה שהלך והעביר ביקורת מול כל המדינה והשווה מיקרים למיקרים חמורים פי 4..

מקווה שהקהל יתמוך בבלאט בפיינל פור בסוף השבוע ועוד יותר מקווה שמיטשל גולדאהר יקנה את החלק של הבנאדם המגעיל הזה שנמצא דווקא במערכת הכי מטוקטקת בספורט הישראלי..

פשוט לא נכון. אם הקהל היה תומך בבלאט בקטע עם פאפאס, הקהל לא היה שר שירים לפאפאס בכל משחק.
זה עדיין לא אומר, שהקהל שונא את בלאט. לא צריך הכללות ולא צריך להסיק מסקנות נמהרות.
הקהל אוהב את בלאט, אבל בקטע המסוים הזה הקהל בפרוש היה בצידו של פאפאס.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 25 אפריל 2012, 18:13

felix_r כתב:
LIAV10 כתב:

פשוט לא נכון. אם הקהל היה תומך בבלאט בקטע עם פאפאס, הקהל לא היה שר שירים לפאפאס בכל משחק.
זה עדיין לא אומר, שהקהל שונא את בלאט. לא צריך הכללות ולא צריך להסיק מסקנות נמהרות.
הקהל אוהב את בלאט, אבל בקטע המסוים הזה הקהל בפרוש היה בצידו של פאפאס.

ואתה גם תראה ביום שבת מה הקהל חושב על פדרמן וההתבטאויות שלו בתקשורת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2012, 18:17

פליקס, שים את עצמך לרגע אחד בנעליים של בלאט ותגיד לי עם יד הלב איך אתה היית מרגיש אילו הבוס שלך היה מלכלך עליך על גבי דפי העיתון הכי פופולרי כיום במדינה??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 18:17

Mta_atic כתב:

פליקס,
אף אחד מאיתנו לא היה רוצה מאמן שבוחר הרכבים לפי מה ששר הקהל.
כל עוד ההחלטות של בלאט הן החלטות על רקע מקצועי (ולא פעם הוא הצהיר שהן כאלה) , אין לי שום בעיה, מה גם שברוב הפעמים הן הוכיחו את עצמן.

ושוב, איפה אמרתי שהמאמן צריך לבחור שחקנים לפי מה שהקהל שר?
אני רק אמרתי שרוב הקהל של מכבי לא היה מרוצה בעניין הזה, אז זכותו להביע דעה, וגם זכותו (אולי אפילו חובתו?) של בעלים להגיב בנושא הזה שכל כך התריד את רוב הקהל של הקבוצה לאורך עונה שלמה.

לא אני ולא אתה יכולים לדעת אם ההחלטות של בלאט בעניין פאפאס היו על רקע מקצועי או על רקע אישי. יותר מזה! אני בטוח, שאם הכל היה מתנהל על רקע מקצועי, פדרמן לא היה אומר מילה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 25 אפריל 2012, 18:20

יוני, אני זוכר שמכבי הזיזה את בלאט לעמדת עוזר המאמן אחרי עונת האדריאטית הקודמת. אני לא זוכר מישהו מתלונן יותר מידי על זה, כי זה פאקינג נגמר בשני גביעי אירופה. נניח שהקונספירציה המטורפת שהצעתי פה מתממשת ופדרמן מביא את אובראדוביץ'+מצהיר שהוא הולך בגדול ומביא את לורבק ודאבל די מפאו. מי פה יתלונן על זה? בינינו, מה שמעניין אותנו האוהדים זה תוצאות בסופו של דבר.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 18:21

חנו'ש כתב:פליקס, שים את עצמך לרגע אחד בנעליים של בלאט ותגיד לי עם יד הלב איך אתה היית מרגיש אילו הבוס שלך היה מלכלך עליך על גבי דפי העיתון הכי פופולרי כיום במדינה??

למה אני צריך לשים את עצמי בנעליו של בלאט? מאמן מכבי זה תפקיד שגלוי מאוד לעיני כל המדינה. מיליון כתבות נכתבות על מאמנים, שחקנים ובעלים. כתבות טובות וכתבות רעות. מי שרוצה לאמן את מכבי צריך להיות מוכן לזה. בשביל זה משלמים לבלאט.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 25 אפריל 2012, 18:26

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:פליקס, שים את עצמך לרגע אחד בנעליים של בלאט ותגיד לי עם יד הלב איך אתה היית מרגיש אילו הבוס שלך היה מלכלך עליך על גבי דפי העיתון הכי פופולרי כיום במדינה??

למה אני צריך לשים את עצמי בנעליו של בלאט? מאמן מכבי זה תפקיד שגלוי מאוד לעיני כל המדינה. מיליון כתבות נכתבות על מאמנים, שחקנים ובעלים. כתבות טובות וכתבות רעות. מי שרוצה לאמן את מכבי צריך להיות מוכן לזה. בשביל זה משלמים לבלאט.

וזה שמשלמים לו הופך אותו לרובוט חסר רגשות??
זה אומר שהוא לא נפגע ולא נעלב מכך?
ויותר גרוע, חשבת לרגע על הרצון הקצת ילדותי שלך לדעת מה פדרמן חושב עלול להשפיע על הקבוצה? על המוטיבציה של בלאט להשיג את התארים שנותרו??
וכמובן הסיכוי שבשל זה בלאט יעזוב??

במה בדיוק זה תרם לטובת המועדון הראיון המטופש הזה? בשביל לספק איזו סקרנות שלך?
אז לי יש סקרנות לדעת אם ישראל הולכת לתקוף את אירן, מתי ואיך בדיוק, זה אומר ששר הביטחון צריך לרוץ ולספר את זה לעיתונים?
לא!! כי זה כמובן יזיק לביטחון המדינה.
אז אומנם אנחנו עוסקים רק בספורט והכל בקטנה, אבל הראיון של פדרמן רק מזיק לקבוצה ולהצלחתה שזה בעצם הרצון של כולנו.
אז למה זה היה טוב??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קודי » 25 אפריל 2012, 18:30

שחף כתב:יוני, אני זוכר שמכבי הזיזה את בלאט לעמדת עוזר המאמן אחרי עונת האדריאטית הקודמת. אני לא זוכר מישהו מתלונן יותר מידי על זה, כי זה פאקינג נגמר בשני גביעי אירופה. נניח שהקונספירציה המטורפת שהצעתי פה מתממשת ופדרמן מביא את אובראדוביץ'+מצהיר שהוא הולך בגדול ומביא את לורבק ודאבל די מפאו. מי פה יתלונן על זה? בינינו, מה שמעניין אותנו האוהדים זה תוצאות בסופו של דבר.

תוסיף לתרחיש הזה שהוא גם מביא את דוראנט ואת קובי. מאוד הגיוני.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2012, 18:33

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

וזה שמשלמים לו הופך אותו לרובוט חסר רגשות??
זה אומר שהוא לא נפגע ולא נעלב מכך?
ויותר גרוע, חשבת לרגע על הרצון הקצת ילדותי שלך לדעת מה פדרמן חושב עלול להשפיע על הקבוצה? על המוטיבציה של בלאט להשיג את התארים שנותרו??
וכמובן הסיכוי שבשל זה בלאט יעזוב??

במה בדיוק זה תרם לטובת המועדון הראיון המטופש הזה? בשביל לספק איזו סקרנות שלך?
אז לי יש סקרנות לדעת אם ישראל הולכת לתקוף את אירן, מתי ואיך בדיוק, זה אומר ששר הביטחון צריך לרוץ ולספר את זה לעיתונים?
לא!! כי זה כמובן יזיק לביטחון המדינה.
אז אומנם אנחנו עוסקים רק בספורט והכל בקטנה, אבל הראיון של פדרמן רק מזיק לקבוצה ולהצלחתה שזה בעצם הרצון של כולנו.
אז למה זה היה טוב??

אם הראיון הזה מזיק לקבוצה או לא, זה כבר דיון אחר לגמרי. על זה אפשר להתווכח.

מצד שני אי אפשר להתווכח על לגיטימיות של הראיון הזה.

האנשים פה אוהבים לדחוף הכל לצלחת אחת במקום להתייחס לכל דבר בנפרד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 25 אפריל 2012, 19:07

קודי כתב:
שחף כתב:יוני, אני זוכר שמכבי הזיזה את בלאט לעמדת עוזר המאמן אחרי עונת האדריאטית הקודמת. אני לא זוכר מישהו מתלונן יותר מידי על זה, כי זה פאקינג נגמר בשני גביעי אירופה. נניח שהקונספירציה המטורפת שהצעתי פה מתממשת ופדרמן מביא את אובראדוביץ'+מצהיר שהוא הולך בגדול ומביא את לורבק ודאבל די מפאו. מי פה יתלונן על זה? בינינו, מה שמעניין אותנו האוהדים זה תוצאות בסופו של דבר.

תוסיף לתרחיש הזה שהוא גם מביא את דוראנט ואת קובי. מאוד הגיוני.

:)

אנשים ממש מצחיקולים יש כאן.

מצד אחד אותו שחף לא מאמין לאף מילה של פדרמן וחושב שהוא סופר קמצן, מצד שני הוא מאמין בקונסיפרציות פרועות ובפתיחת שיקים לשחקני על.
זה קצת מזכיר לי את הסיפור על ג'וחא והתפוחים.
מספרים על ג'וחא, שישב פעם במרכז הכפר משועמם ואז חמד לו לצון. הוא החל לקרוא בקולי קולות: אנשים, בקצה הכפר מחלקים תפוחים חינם!
בזה אחר זה החלו אנשי הכפר ממהרים לעבר פאתי הכפר. צפה בהם ג'וחא ואמר לעצמו: אם כל כך הרבה אנשים רצים לשם, אולי באמת מחלקים שם תפוחים חינם? ומיד החל לרוץ גם הוא בעקבות האנשים.

אנשים כאן ממציאים תיאורציות קונספירציה שהם לא מאמינים להן בגרוש אבל רצים להאמין בהן מיד.

סביר להניח שבמקום בלאט יתנו את המפתחות לגודס או לדן שמיר ואנחנו נחזור לעידן אפי או קטש מבחינת הישגים. פיני ושרף כבר לא יחזרו כדי לתקן את הטעויות של פדרמן.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־29 אורחים