על ידי yarinsaky » 25 אפריל 2012, 19:07
קודי כתב:שחף כתב:יוני, אני זוכר שמכבי הזיזה את בלאט לעמדת עוזר המאמן אחרי עונת האדריאטית הקודמת. אני לא זוכר מישהו מתלונן יותר מידי על זה, כי זה פאקינג נגמר בשני גביעי אירופה. נניח שהקונספירציה המטורפת שהצעתי פה מתממשת ופדרמן מביא את אובראדוביץ'+מצהיר שהוא הולך בגדול ומביא את לורבק ודאבל די מפאו. מי פה יתלונן על זה? בינינו, מה שמעניין אותנו האוהדים זה תוצאות בסופו של דבר.
תוסיף לתרחיש הזה שהוא גם מביא את דוראנט ואת קובי. מאוד הגיוני.
אנשים ממש מצחיקולים יש כאן.
מצד אחד אותו שחף לא מאמין לאף מילה של פדרמן וחושב שהוא סופר קמצן, מצד שני הוא מאמין בקונסיפרציות פרועות ובפתיחת שיקים לשחקני על.
זה קצת מזכיר לי את הסיפור על ג'וחא והתפוחים.
מספרים על ג'וחא, שישב פעם במרכז הכפר משועמם ואז חמד לו לצון. הוא החל לקרוא בקולי קולות: אנשים, בקצה הכפר מחלקים תפוחים חינם!
בזה אחר זה החלו אנשי הכפר ממהרים לעבר פאתי הכפר. צפה בהם ג'וחא ואמר לעצמו: אם כל כך הרבה אנשים רצים לשם, אולי באמת מחלקים שם תפוחים חינם? ומיד החל לרוץ גם הוא בעקבות האנשים.
אנשים כאן ממציאים תיאורציות קונספירציה שהם לא מאמינים להן בגרוש אבל רצים להאמין בהן מיד.
סביר להניח שבמקום בלאט יתנו את המפתחות לגודס או לדן שמיר ואנחנו נחזור לעידן אפי או קטש מבחינת הישגים. פיני ושרף כבר לא יחזרו כדי לתקן את הטעויות של פדרמן.
הסגל של מכבי ת"א :
רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט
מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס